81624
-
#74398 rövid úton zsepit mutatna neki a bernabeu.... -
#74397 no way -
Monoton #74396 Bannernak jó lenne, nem?
-
#74395 De aki nem ennyire jol ertesult,az mar panikba esett a "hirtol", es kezde felvagni az ereit.:) -
#74394 >francia lapértesülések szerint
>spanyol kópé rádió szerint
>szóban
>ancelottival
>szar évet írnak Mou szerződéséhez
kacagógerle.gif -
#74393 én nem várok semmit a meccstől, így legalább valóban meglepetés lesz ha netán sikerül a továbbjutás. Jelen esetben amúgy kb 20-30% esélyünk van rá. Na de majd kiderül, mi lesz... -
#74392 Én bizakodó vagyok a visszavágóval kapcsolatban.Menni kell előre és rúgni legalább annyi gólt mint az ellenfél.:) Nem hiszem hogy 0:0 lesz. -
#74391 Bár Barca topikban fejtettem ki a véleményem, de belegondoltatok, hogy lehet egy spanyol csapat se jut tovább a következő körbe? Elég nagy visszaesés és egyben égés lenne a spanyol focira nézve... -
Monoton #74390 Azért kíváncsi lennék, hogy Ancelotti mit tudna kihozni Kakából, mert tegyük fel ha jönne, akkor a brazil stabil kezdő lenne az biztos :D Belegondolni is rossz :D -
#74389 -
Monoton #74388 Amíg pletyka addig nem baj :D -
#74387 olasz edzőt ide SOHA!!!! Hozná majd a ratyi olasz játékosokat, inkább ne! -
#74386 Ancelottiról pletykálnak, mint Mou utódja.. -
#74385 de legalább akkor következetes lett volna, de a Rayo-s meg nem kapott a szándékos kezezésért se (amikor ugye levette) a második félidőben, annyira szánalmas már az egész -
#74384 "ezt a kezezés szabályt módosíthatnák, semmi szándékosság nem volt benne."
Módosítva van, Puhl is mondta hogy rosszul alkalmazza sok bíró és nem is érti hogy miért, egyszerűen csak rosszak a spanyol játékvezetők. -
#74383 a maradék kedvem is elment a meccstől -
Monoton #74382 Le is ült a meccs. :( -
#74381 Na Mourinho is húzza bele a makkját, miért pont Moratát? Meg minek csere baszki? Essien visszamehetett volna jobb szélre...
Fú de felhúzott most -
Monoton #74380 Bírom az ilyen (meg amik felpattannak) kezezésekért adott sárga lapokat. Ezért nem kellett volna adni. -
#74379 ezt a kezezés szabályt módosíthatnák, semmi szándékosság nem volt benne. -
#74378 jó ez a bíró -
Neoncsoves #74377 Ramos -
#74376 hát itt könnyen gála lehet -
#74375 mutatott :D -
#74374 Morata gól.... :) -
#74373 Na állítólag Morata fog kezdeni és se Benz se Higany nem lesz a kezdőben.Remélem mutat valamit... -
#74372 Di María helyére jó lenne Silva, Mata Modric helyett... Xabi Alonso pótlására kéne valaki mindenképp, ja meg Khedira helyett még valakit. Ja meg ezt a két vkp-s felállást hanyagolhatnánk -
Monoton #74371 Ha Di Maria helyén tudna játszani, akkor még azt mondanám, hogy oké. De egyébként felesleges. -
#74370 Remélem ezek a Bale-s hírek kamuk.. nem hiányzik ő ide. -
Monoton #74369 -
#74368 pedig játszhatna, így nehezen fog formábajönni -
Monoton #74367 Marcelo ismét kimaradt a keretből :S -
Monoton #74366 Elég ha a padra megy. Egyébként nekem úgy bajom nincs Arbeloaval, csak a támadásokban nem azt nyújtja amit a másik oldalon Marcelo és Coentrao.
Az utóbbi két játékosnál is meg kellene valahogy oldani, hogy mindketten a pályán legyenek, mert nagy luxus padoztatni őket. -
#74365 3. és 4. a lényeg, hogy Arbeloa menjen a kukába :D -
#74364 nyílván akkor Ramos visszamegy középre és majd Pepe lehet kiszorítva. Vagy néha játszik vkp-t. Legalább akkor Khedira is ülhetne néhányszor (bár jobban örülnék ha eladnák a németet) -
Monoton #74363 De nem fog visszamenni hosszabb időre ... -
#74362 ha visszamegy jobbra ramos, akkor nem nagyon lesz itt carvajal.... -
#74361 4. De Majd jövőre jön Carvajal jobb oldalra, Coentraót nagyon nézegeti a Chelsea, ő lehet menni fog majd. -
Monoton #74360 Ja a 4. lenne a legjobb, bár most Coentrao is jó formában van. -
#74359 4. a nyerőőő