Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen én is igy láttam a felvételek alapján!

Ugye a játékos azon testrészét kell nézni amelyikkel gólt lehet szerezni. ezen esetbe Pedro fejét 😊 Ami szerintem is elõbbre volt hol láthatóan!

szombat, 08:29 - Az As.comon megjelent cikk szerint 7 megkérdezett bíróból öt állapította meg a felvételek visszanézése után egyértelmûen, hogy Pedro gólja a csütörtöki találkozón lesbõl született. Állításuk szerint a bírónak ezt valóban a pályán nehéz volt megállapítani, mivel kívül esett az eseményen, mely nagyon gyorsan pergett. Az asszisztens pedig nem jelzett.

Igen ezzel viszont tudjuk hogy kitörölhetjük a seggünket!

Taki 122
Nagyon kellett ez a Di María gól. Így már nem olyan vészes a dolog.

Remélem Mourinho mester és a játékosok is összeszedik magukat és nagyobb akarattal kezdik majd a jövõ heti visszavágót! Mindent bele, Hala Madrid!

FC Barcelona 3 - 2 Real Madrid

Gólszerzõk: C. Ronaldo (54'), Di María (85'); Pedro (55'), Messi (69' - büntetõbõl), Xavi (77').

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Meccs utáni értékelés: Hegyi faszságai ... <#kocsog> <#zavart2> Mekkora gyökér ez az ember.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

menetrendszerinti tizi megvót ahogy látom, na majd holnap letöltöm oszt' megnézem a meccset 😊

SLICK
Bár X-et jósoltam, végülis ez sem rossz eredmény, fõleg hogy ilyen szarul idényt ritkán kezdtünk. Errõl az amerikai túrnézásról le kéne szokni. nagyon sûrû volt a program, teljesen kifáradtak a játékosok...

1 percre lesgól???

kazai21
Köszi az infót.😊 Pedig a második félidõ elején meglepõen belehúztak de hát utána Barca megint átvette a szerepet és itt is a gól....:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
hát védekezõ felfogásban játszunk, egyelõre érzõdik még az idény eleji bénázás. Kimerült a csapat. Rövid volt a szünet.

SLICK
ez csúnya volt azért

gabi89
Úgy szeretem, hogy a labdabirtoklástól meg a 486245x passz egymás után dologtól a SportTV -sek mindig elélveznek 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kazai21
Nem láttam az elsõ félidõt.Játék,helyzetek,labdabirtoklás?

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
nem kizárt, hogy Varane-t bedobja Mou. Benzema meg nem tudom, szándékosan lassul be, meg bénázik ennyit? Sztem Higu váltja szünetben...
Bá ra meccs képén nem vagyok meglepve... Látszik, hogy nem erõltetik meg magukat a csapatok, fõleg mi, igaz érthetõ okok miatt.

Firerock
Albioltól nagyon félek,félelmetes dolgokat tud mûvelni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SLICK
persze számít...

Amúgy ez a meccs X lesz.

Firerock
Callejon-t sokkal jobban kedvelem,Di Maria-t nem szeretem:/

Rash87
Bocs,a tudatlan kérdésért,de itt is "többet" számít az idegbeli gól? 😊

Glory, Glory Man. United!

Rudee
Nekem hiányzik Di María. Viszont Khedira ott van, ami jó hír. Remélem a tavalyi játékát hozza megint.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Remélem jó meccs lesz és nem kapuk ki nagyon 😞

valaki egy streame-t 😊

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao, Khedira, Alonso, Özil, Callejón, C.Ronaldo és Benzema.

A Barcelona kezdõcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Alexis és Messi.

Taki 122
<#eljen>

LasDen
mindenkiét eltörölték....csak mer, ilyen jó fejek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
A Mourinhoét biztos, hogy eltörölték és nagyon úgy fest, hogy a játékosokét is, mivel ott vannak a keretben.

Rockynhooo
A tavalyi meccsen összeszedett eltiltásokkal/büntetésekkel mi van?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
Következõ mérkõzés:

FC Barcelona - Real Madrid
2012. 08.23. (csütörtök), 22:30
TV: Sport1

(Felvezetés 22:00-tól a Sport1-en!)

Várható kezdõcsapatok:

FC Barcelona: Valdes; Alves-Piqué-Mascherano-Alba; Busquets-Xavi-Fábregas; Sánchez-Messi-Iniesta

Real Madrid: Casillas; Arbeloa-Ramos-Albiol-Coentrao; Lass-Xabi Alonso; Di María-Özil-C. Ronaldo; Higuaín

Játékvezetõ: Clos Gomez (aragóniai bírótestület)

¡Hala Madrid!

Rudee
2 pont nem a világ vége, csütörtökön kellene inkább megvillanni. A Valencia egyébként is mumus valamilyen szinte és a kata lányok se fogják oda-vissza verni õket.

Taki 122
Reméljük ez megbízhatóbb forrás, mint a MARCA:

A tegnapi mérkõzésen Xabi Alonso, Casillas és Pepe ütközött a levegõben, aminek következtében a portugál játékos kisebb sérülést szenvedett. A Real Madrid védõjének kórházban kellett töltenie az éjszakát, ahol átesett egy CT vizsgálaton is, ami kizárta a súlyos sérülés veszélyét.

Taki 122
Jobbulást neki! <#confused>

A Valencia gólját megelõzõen a kifutó Iker Casillas összeütközött csapattársával, a portugál Pepével a Valencia elleni találkozó 42. percében. A védõt a szünetben lecserélte José Mourinho, mert nem volt jól.

A Marca hétfõi hírei szerint a 29 éves játékos sérülése súlyos, kórházba szállították, ahol intubálni kellett és lélegeztetõgépre tették. Jelenleg az intenzív osztályon van a brazil származású középhátvéd.

Kurva elet, jol elcsesztek, ezert nincs helye Higunak a kezdoben, szerintem rekord hogy haromszor kellet megrugja mig egyszer bemegy 😊, megint hatranyba vannak, nem lesz ez igy jo<#fejvakaras>
Játékosok töbsége 0 volt! Nyerniakarás zéro!

Firerock
Miért van szükségünk erre a borzasztó Lassana Diarrára?
Vigye el a Kispest inkább,nem szeretném többet Real mezben látni. Karfiollal együtt

SLICK
Bilbao meglepett hogy így leszopott otthon :|

Bilbao-betis mekkora meccs lehetett...3-5
8-0

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

SLICK
elsõ meccs meg minden, de ez ellen a Valencia ellen X-elni, elég gáz...

szomferi
szép így kezdeni a szezont... <#szomoru2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
na kéne már a gól... nem kéne x-re hozni ezt a meccset ez ellen a Valencia ellen...

Na legalább a madrid mutat valamit az 55 perctõl. Jót tett volna a meccsnek ha 1-2 lenne...

szomferi
Benzemának nem áll jól a haj, annyi szent 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem volt les, valenciának kéne vezetni.Amúgy jó vacak meccs.

Rudee
Támadó játékban Khedira sokkal hasznosabb, most nagyon kéne.

SLICK
"megölhetik, akkor is folytatni fogja......" ez kész 😄

LasDen
tipikus...😄 egy kapusra bombát dobhatnak, megverhetik, megölhetik, akkor is folytatni fogja......😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Pepe - Albiol csere.. van mitõl szarni. Jobban örültem volna ha Varane jön de legalább itt az esély Albiol elõtt hogy mutasson valamit.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
loál

SLICK
az mégiscsak egy szuperkupa és Real - Barca volt... presztízs meccs

LasDen
úgy néz ki Casillas KO....
már látom is...valamiér 3 hónapra kiesik és Adán berobban a köztudatba, bl döntõig menetelünk Casillas feletti játékával és az õ nagyszerû védéseivel és góljával nyerjük meg a BL-t....deal...

tobias88
Hát, emlékezhetsz a tavalyi szuperkupára. A Barca kicsit gyengébb volt de a Madrid úgy pörgött hogy az nemigaz. Közel sem volt az ilyen...
SLICK
év elején mindig ratyi meccsek vannak, ezen ne lepõdj meg. A másik, hogy a Valenciánál új edõ van, és lehet azt mondta ne ugorjanak neki a Madridnak... Vagyis óvatosabb játékot akar

tobias88
Barcásként leültem megnézni ezt a nagy meccset, de ez amit nyújt a 2 csapat valami iszonyat. Nem tudom eldönteni hogy a Madrid azért nyújt ilyen keveset mert a Valencia nem kényszeríti többre, vagy csak ennyire gyengék õk is még így az idény elején. Mintha valami gyenge barátságos meccset látnék...
SLICK
lászik, hogy idény nyitó meccs, ez a Coentraó féle baki megye 1-ben nincs