81624
-
Monoton #74438 -
nagy hős #74437 Kommentator ilyet szol mikor mutatjak hogy modric jon le: Luke, you dont have the power :D:D -
#74436 3-as csere azigen :DDDDD -
nagy hős #74435 Kapus oda, onnan nem kap golt :D ilyenert mar az ifiben is lebasznak. A meccs kegyetlen rossz ettol meg, gyengek a sracok nagyon. -
#74434 Hát egy jó párat.... -
#74433 pont most akartam beírni Régi "szép" emlékek :D -
#74432 Nyáron szeretnék látni pár távozót a csapatból. -
#74431 Nem csak ő tehet róla,nézzed szétszopatják a védelmet...Szégyen,szerintem már most bekéne küldeni CR-t meg Özil-t ha még meg akarjuk nyerni a meccset.. -
Monoton #74430 Baszki, ez a védelem rendesen elvérzik :S -
#74429 Riazorba rendre szopni járunk :D -
#74428 Marcelo! Mi a faszt csinálunk? Olyan ötlettelen szar a játékunk, hogy namég. Úgy jönnek át rajtunk, mint fing a gatyán. -
#74427 :D
Én éreztem, miután írtad. Meg azt is éreztem, hogy nagy gólt kapunk. Azért élesen így megküldeni... Viszont ez abszolút Lopezé. -
nagy hős #74426 Hat ez lopez golja volt -
Monoton #74425 Na túldicsértem Lopezt, bár itt a védelem is meg volt verve ... -
#74424 Szégyen amit művelünk... -
#74423 abban is igazad van, hogy lehet olyan nagy az arc nálunk, hogy valóban nem tűrik, ha megmondják nekik a tutit... És ekkor jön a flegmázás... Utálom, ha a játékosok akarnak irányítani. -
#74422 Igen , ezt kihagytam. Ez is nagyon felhúz, hogy jön egy lesgyanús szitu, és mindenkinek égben a keze, majd a bíró tovább engedi és szarban vagyunk...
Ami még szomorú, hogy elméletileg Ramosnak kéne most kapitányként viselkednie, de a magatartás amit mutat a meccseken az nem épp a karszalaghoz méltó. -
Monoton #74421 Szerintem most láttam először Marcelot a jobb oldali védő helyén, hogy a fenébe keveredett oda? -
Monoton #74420 A tagságától is megfosztották, szóval az öreg maffiózó biztos nem fog visszatérni. -
#74419 Nekem igazából Casillas viselkedése sem tetszik, de neki mondjuk több dolgot elnézek elfogultság miatt. Én nem tudom mi történik az öltözőben de Mou-t eddig minden csapatában Istenként tisztelték és szerették, az más kérdés hogy nálunk egyeseknek derogál hogy a szemükbe mondják a frankot, de egy edzőnek ez a dolga.
Egyébként Ikerből is hiányoznak a bravúrok már egy ideje, szerintem Lopez jelenléte jót fog tenni neki. -
#74418 Róla nehezebb elhinni ezt, bár ki tudja... Lopez meg tényleg kellemes meglepetés, bár kiváncsi leszek mi lesz ha visszatér Iker. -
#74417 Teljesen egyetértek. Engem az tud kurvára idegesíteni mikor lesgyanús helyzetben előbb mutogat a bírónak majd csak utána kezd el hátra sprintelni aztán csodálkozik hogy csak szabálytalankodni tud. Egyébként Mou -val is szerintem ő balhézott először mikor az kritizálta a játékát. -
Monoton #74416 Casillas is lazán benne volt az öltöző széthúzásában, simán elhiszem, hogy megtörtént az amit a Marca lehozott pár hete. Egyébként meg lehet kövezni, de rohadtul nem hiányzik most a kapitány a kapuból. Diego remekül teljesít, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. -
#74415 20.00 Deportivo La Coruna-Real Madrid
tv: Sport2 hu
streamek: -
#74414 Ismert a Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Essien, Modric, Di María, Kaká, Callejón; Higuaín. A cserepadon: Adán, Coentrao, Khedira, Ronaldo, Özil, Albiol, Morata.
Morata kezdhetett volna megint. :| Marcelora kiváncsi leszek mennyit javult.
-
#74413 Nem Te vagy az egyetlen... Engem is idegesít a viselkedése és nem is értem miért van erre szüksége. Amúgy én ezt azóta vélem felfedezni, mióta Raúl elment. Kicsit elszállt vele a ló, mióta ő a 2. számú csk. És ha valóban van/volt egy kis nézeteltérés a csapatban akkor ott Ramosnak is benne lehet a keze. -
#74412 ő éppen börtönbe van, szóval nem igen ér rá :D vagy ha már nincs, akkor sem hinném, hogy indulhatna :D -
#74411 Calderon? -
#74410 Kíváncsi vagyok, hogy én vagyok e az egyetlen, akiben megfogalmazódott a következő:
A helyzet az, hogy oké, hogy azért kellene ki lennem pár emberre mert szarul teljesít. Lerágott csont már az Arbeloa téma és a csatár kérdés. Nekem egy olyan játékosból lett elegem aki a csapat második számú legnagyobb madridistája. Na szóval , soha nem hittem volna , de tele van a faszom Ramossal...
Mindig is tudtam, hogy egy nagy arcú beképzelt játékos, de mindig hajtott és csupa szív volt. Mostanában, meg csak azt látom tőle, hogy dobálja magát még jobban mint Sergio a katalánoktól. Illetve mindig ha alkalma nyílik leáll inkább veszekedni, vitatkozni.. Illetve amikor csak teheti már egy kis legyintéstől csuklik össze és hempereg a földön. A MU elleni meccsen már Mou is mutogatott, hogy keljél már felfele b*meg... Arról már nem is beszélve, hogy amekkora alattomos lett.. Amikor csak teheti odabasz egyet az ellenfélnek. Persze, Ő a szintet hozza de kezd egyre jobban elegem lenni belőle. Nem hittem volna, hogy gyakorlatilag az egyik kedvenc játékosomból már-már utált személy lesz. Raúlal vagy Ikerrel ezek a dolgok soha nem fordulhattak volna elő.
Bocsi a naturalista megfogalmazásért :) De vélemények vagy én vagyok az egyetlen ? -
Monoton #74409 Szerintem biztos lesz valaki. -
#74408 tyűűű...akkor most már selymes is lesz a bőrük a meccsek alatt...emmár igen :D
amúgy kíváncsi leszek, lesz-e valaki, aki indul Perez ellen a nyáron :D -
Monoton #74407 új igazolás -
#74406 Na jó, de csak ez a három lehetőség volt a szavazáson, azért lettek ők az első három helyen. -
#74405 ha mást nem, legalább azt :D -
#74404 Én meg Wagnert, ő biztos jól muzsikálna! -
#74403 Varane nem játszhat ma. -
#74402 na akkor Jesé nem morogna, hogy nem kap lehetőséget :D -
Monoton #74401 Én Wengert, de őt komolyan -
#74400 A szurkolók szerint az angol Swansea Cityt irányító Michael Laudrup lenne a legalkalmasabb arra, hogy José Mourinho esetleges távozását követően elfoglalja a Real Madrid labdarúgócsapatának kispadját.
Az AS című sportnapilap internetes szavazásán 40 ezer drukker adta le voksát, a dán szakember – aki játékosként futballozott is a Real Madridban – elsöprő többséggel, a szavazatok 73 százalékával diadalmaskodott.
A második helyen a Chelsea-t irányító Rafa Benítez végzett 18 százalékkal, míg a harmadik Carlo Ancelotti (9 százalék), a Paris Saint-Germain trénere lett, aki spanyol sajtóhírek szerint szóban már megállapodott a madridi klub vezetőivel.
te jóóó ég...ilyen emberek kezébe adnák a madridiak a csapatot??? megvannak ezek húzatva? :D Laudrup közepesnél jobbat sehol nem produkált. getafe bukó, moszkva szintén és a mallorca sem volt éppen hűű de jó. a swanseaval most so-so, de ez se olyan nagyon kiemelkedő....
Ancelotti nem ide való. maradjon csak ott....
Benítez meg...Benítez...kell ennél többet mondani? :D
Én Mancinit látnám szívesen.... -
Monoton #74399