81624
  • Monoton
    Katt
  • pacclacc
    Stream? Vagy esetleg olyan csatornákat írjatok ahol nézni lehetne. Digisportom nincs :S
  • LasDen #74476
    látványosan nem lehet feladni ugye. a presztizs, a nézők elvárják, hogy menjenek és nyerjék meg, mégha csak egy zacskó negró jár érte....szép csöndbe ki kell kapni és csá :D
  • horpeti
    Hetvegen a Castilla jatsszon,hogy legyen pihenő:) De kivancsi vagyok,mennyire akarjak majd feladni a Classicot. Ha ma tovabbjutunk,akkor konnyebb leadni,minthogy 2 buko a manchester elott. Remelem legalabb az egyiken tovabbjutunk,hogy legyen izgalom az idenyben.
  • REALista
    Teljesen mindegy hogy melyikük nem lő gólt kezdőként...:D
  • LasDen #74473
    gondolom higuaín fog kezdeni, mivel a 7végi a legkevésbé fontos meccs, így ma és jövő héten is benzema kezdhet, mert hát olyan jó....:D
  • Monoton

A hétvégi kezdőre kíváncsi leszek :D
  • kazai21
    :DDDDDD
  • Grove4
    Lájkold fészbukon a trollfoci nevű oldalt. Ott mindent megtalálsz az MB1-ről (ti. egy gag az egész, valamelyik nagytudású kommentelő így írta le és azóta poénból így használják). Mennyei Bajnokság!

Van még pár trollfoci szleng! :D
  • Monoton
  • REALista
    Szakadok...:DD::D
  • szomferi

sírok gyerekek
  • horpeti
    Xhanyi!! :))
  • Monoton
    Christiano Kenesei
  • LasDen #74464
    ...de MB1?? :DDD
  • SLICK
    "targoncásént is remekül megállja a helyét..." itt végem lett :D
  • Monoton
    Ez nagyon jó :DDDDDDD
  • LasDen #74461
    Rengeteg igazán kitűnő csatár játszott a Real Madridban a klub történelme során. Azonban csak 13 tudott közülük 100 gólt elérni a La Ligában. A Deportivo ellen szerzett góljával, Gonzalo Higuaín csatlakozott ehhez az elithez.
    Az argentin támadó hetedik szezonjában tudta elérni ezt a gólszámot, 179 mérkőzésen. Ráadásul, 25 évesen ő a második legfiatalabb játékos a listán Raúl után.

azért ehhez gratula. a tizen gólokat mindig megrúgja, ahogy idén is...
  • LasDen #74460
    nah, befikáztam laudrupot, úgyhogy nyert egy (gagyi) ligakupát....:D
  • Monoton
    Szerintem Carvajal nem szorítaná ki a kezdőből Arbeloat.
  • SLICK
    Kettépisálnám a TV-t egyből.

Monoton: Mondjuk ha netalán-tán megesne az a "csúfság", hogy két csatárt játszatnánk, akkor az a poszt végülis meg is szűnne.
    Lenne két csatár, két szélső, egy irányító és egy vkp. Na meg a védelem.

Rocky: Silvából kinézném, hogy tisztességgel végigrobotolná a meccseket. Amúgy abban is igazad van, hogy egy jó formában lévő Di Maríára is szükség van. De azon vagyok kiakadva, hogy elérte a fizetésemelést és akkor azt hiszi minden okés akkor verheti a bigáját. Ilyen játékos meg nem kell. Igaz nem az én pénzemből él, de szeretnék egy olyan csapatot viszontlátni, ami valóban a klubért hajt és nem épp a pénz hajtja.
  • Neoncsoves
    Akkor fogunk nézni ha a Speciális Egy szépen leülteti padra Carvajalt :D
  • Monoton
    Xabi Alonsoval az a poszt ki lesz halva, azért nem tudsz másik játékost mondani.
  • Monoton
    De tavaly sokkal kevesebbet is játszott, nem volt ideje szar formában játszani :D
  • Rockynhooo
    Tudom, hogy nem ez a mondandód lényege, de Di Mariat miért? Van, hogy CR-t megszégyeníti olyan jól játszik. DE! abban igazad van, hogy idén egy fos, de tavaly voltak olyan meccsei, hogy csak pislogtam. Szerintem Ő még abba a ketegóriába tartozik, hogy szar-szar, de megérdemel még egy évet/esélyt.

Coentrao remélem marad, szeretem a harcosságát. Modric meg kb olyan mint ha nem is lenne itt :D
  • SLICK
    Higuaínnál évek óta azt látom, hogy flegma és kicsit nagyképű lett.
    Egyébként nálam ő is mehetne a töbiekkel együtt: Khedira, Modric, Di María, Benzema.
    Adán, Carvalho és Essien szinte biztos hogy menni fognak idén. Coentrao kérdés, hogy elviszi-e a Chelsea vagy más egyéb klub. Callejón viszont nagy lutri, hiába csupaszív Madridista, de a nagy akarásnak rendszerint nyögés a vége sajnos, pedig csípem.

Jövőre jön Carvajal 100%. Arbeloa így végre ülhet egy jó ideig. Ha Coentrao megy akkor az ő pótlására is kéne valaki.
    Khedira helyett is kéne valaki, bár a Casemero gyerek is vkp poszton játszik, hátha bevállna. Ettől függetlenül kell még valaki szintén arra a posztra. A legfőbb probléma Xabi Alonso pótlása, jelenleg nem tudok olyan játékost mondani aki képes lenne rá. Minden esetre Jose Rodriguez feljöhetne és néha kaphatna egy kis szerepet. Di María helyett jöhetne Silva. Matát is vissza lehetne hozni irányítónak Modric helyett. Így lenne váltótársa és egyben vetéyltársa is Özilnek. Jesé is feljöhetne a nagyokhoz, nem hiszem, hogy annyira rossz lenne. Meg akkor kell két csatár még. Egyértelműen Falcao lenne az egyik, a másikat nem tudom. Cavani is lehetne. De ugye két ilyen kaliberű játékos közzül egyet padoztatni bűn lenne. De vissza is lehetne állni 2 csatáros rendszerre az lenne a legjobb.
  • Rockynhooo
    Én sem adnék tovább rajta. Benne még mindig többet látok mint a franciában. De amíg egy MU-ban mondjuk van 4 csatár. Igaz hogy Rooney nem is klasszikus csatárt játszik. De akkor is van alternatíva. RVP, Rooney, Hernandez, Welbeck. Nálunk meg két pocsék formában lévő ember. Úgy tudnám én ezt elképzelni mint amit már beszéltünk sokszor, hogy egy RVN kaliberű ember jönne, mondjuk Cavani. Mellette ott lenne Higany akit sokszor becserélne Mou, néha kezdene is. Illetve Morataval is számolni. Mert ami most van az borzalom. Azt érzem, hogy nincs csatárunk. Folyamatosan a középpályának kell szállítania a gólokat, igazából CR-nek :D :\ Cé gondolom egy Cavani mellett is meglőne a 16ezer gólját egy évben, de ha tudna mellette a csatár is szállítani 20 gólt a bajnokságban akkor már más lehetne a leányzó fekvése. Meg mi szurkolók se úgy állnánk egy-egy helyzethez, hogy jézusom Benzemanal a labda 99% hogy elbassza, hanem ha megkapja az ominózus csatár akkor nagy eséllyel be is vágja.
  • Monoton
    Én Higuainnál még mindig azt látom, hogy Mourinho szemében ő második számú csatár. A fontosabb meccseken rendre a franciának szán bizalmat, bármennyire is bizonyít az argentin. Persze elfogult is vagyok vele szemben mert egyik kedvencem, meg belátom, hogy most ő is pocsék formában van, de őt mindenképp megtartanám.
  • Rockynhooo
    ez ott volt :D de teljesen osztom.
    Arbeloa,Khedira,Benzema szerintem alapjáraton kuka.
    és akkor még jó arc voltam Alonsoval, Higannyal.
    Bele sem merek gondolni hol lennénk ha CR nem itt játszana.
  • ProGabe #74449
    Na ez kérem egészen konkrétra sikeredett! :DDDdd
  • nagy hős
    Az is egy opcio! :D
  • SLICK
    én annak örülnék ha máshol játszana és nem itt
  • nagy hős
    Kellettek mindharman oda, khedira jatszhatna azert ugy mint az EB-n, tudnek neki orulni :D
  • SLICK
    lol piros... A Spanyol bírók húzzák a faszukra a lapjaikat mostmár. Rohadt tetűláda mind, cseréljék le mindet a faszba, komolyan szégyen amit ezek itt csinálnak.
  • REALista
    Ez most mi volt?:D
  • Monoton
    Szokásos piros, csak tudnam mire :D
  • SLICK
    látszik mennyivel másabb ha 3 alapember áll be... Mondjuk Khedira most sincs sehol észre se venni, hogy becserélték.
    A győzelemért meg korántsem tettünk annyit, hogy megérdemelt legyen. De még nincs vége...
  • nagy hős
    Gyonyoruuu!
  • SLICK
    ez tipikus Kaká gól volt
  • Monoton
    Na Kaká gól, 1-1.