Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
majd meglátjuk hogyan játszik .😊

I met God. She's black

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

miezviz
Kedcenc játékosom Özil, sztem lehetséges h ketten pályán lesznek, de most kicsit féltem a kispadtól.

Taki 122
Az orvosi vizsgálatokon is túl, mindent rendben találtak Modricnál.

Voyager5
Ha Özil úgy fog játszani, ahogy tette azt a 2 bajnokin akkor nem nagyon lesz szó csatáról 😄
miezviz
Modric vs Özil csata?

ProGabe
Õ miért is lesz nekünk jó? :S
Érdekes egyébként, hogy Mou nem hozott valami faszányos védõt. Persze arra nem számíthatott, hogy Pepe lesérül, de én akkor is számítottam egy jó játékosra.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Taki 122
Hivatalos: Luka Modric a Real Madrid játékosa!

A Real Madrid honlapján tette közzé, hogy mindenben megegyezett a Tottenham csapatával Luka Modricot illetõen, aki 5 éves szerzõdést fog aláírni a mai napon!

Forrás: Madridista.hu

Voyager5
Na ma lesz orvosin Modric, szerintem be is jelentik kora délután.
szabii98
hát igen. a szuperkupán legyünk túl valahogy és húzzuk be ezt a bajnokságot is!<#zavart1>

I met God. She's black

tippmixesek majd rakják meg Granada-t, biztos fincsi kis szorzójuk van😄

Taki 122
...aztán utána jött a Levante elleni vereség és egy döntetlen a Santander ellen. (4. és 5. forduló)

Reménykedem benne, hogy most fordított sorrendben történnek a dolgok és a Granada ellen már gond nélkül nyerni tudunk otthon!

szabii98
tavaly az elsõ meccset 4-1re, a másodikat 6-0ra nyertük, a harmadikat a Getafe ellen 4-2re hoztuk..

I met God. She's black

ja meg mintha a special one is kiégett volna nálunk <#nyes>

ezek a játékosok Casillason meg Xabi-n kívül meg sem érdemlik a Real mezt... talán még Higu az aki megérdemli...

LasDen
bontsuk le a bernabeut, hintsük be sóval és menjünk haza....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
Kicsit sokkoló eredmény. A Valencia ellen nem számítottam nagy hajtásra, egy szerény egy gólos gyõzelmet tippeltem, gyengécske játék mellett. De arra végképp nem számítottam, hogy a második fordulóra sem kezdenek ébredezni a játékosok. Õszintén szólva csalódott vagyok, nem is kicsit, pedig még a Szuper-kupa visszavágó hátravan.

# pacclacc: Nagyjából egyet értek. Én azért még nem írnám le az egész szezont, hiszen amilyen játékot mutatott ma a rivális, nem kizárt, hogy a Valencia (jövõ héten) vagy a Getafe õket is meg fogja. Nagyon bízom benne, hogy felébrednek a srácok mert meg kellene kezdeni a felzárkózást, ha nem akarjuk, hogy még jobban elhúzzanak!

2 meccs > 1 pont

...valamint 5 pont hátrány!

Ébresztõ srácok, Hala Madrid!

Rudee
Ezek a bírói tévedések rosszabb hatással vannak, mint egy kimaradt ziccer.

De nem baj, fel kell állni. Kaká remélem marad, ma sem ártott volna a középpályára.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Alapjáraton ilyen védõkkel felállni hogy Albiol illetve Arbeloa egymás mellet ez felér egy benny hill showal. Egyik sem üti meg a Real Madrid de leginkább a La liga szintjét sem. Ha még ezt az elég nagy lyukat figyelmen kívül hagyom akkor is csatárok terén van egy totál impotens Benzemank és egy fél impotens Higanyunk... Na most ha hátul lenne egy Ivanovic elõl meg nem Benzema botladozna a labdában hanem egy Agüero vagy Falcao / Suárez akkor talán nyugodtabb lennék. Így egyelõre nagyon gyenge két csapat rész is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
én pár igazolást hiányolok... De ettõl függetlenül ne mtudom, mitõl vannak kiégve a játékosok. A Barcánál edzõváltás volt, õk is ratyik voltak ma, de lehet hogy nekik sem az edzõváltás hozta a gyenge formát.
Sztem csak simán sok volt ez az idéyn a fiúknak... Semmi pihenés.

Rudee
4? Inkább 6...

szabii98
ilyenkor hirtelen milyen sok barca drukker lesz jós..esküszöm, õk már elõre megmondják hogy megnyerik a bajnokságot..mint tavaly...D:

I met God. She's black

Rudee
Vannak, de amíg eredménye nincs addig görcsölni fog.

Teljesen igazad van!

Impotens játékosoktól impotens futball! Ez a szezonunk elmegy, ha nem nyerünk a Barca ellen Superkupába. Ez nem fog változni!
Csömölet hányadék amit látok! Azt kell hogy mondjam, nagy 0 vagyunk!

Fáradtak vagyunk? Nem megyünk labdák után. Ronaldó, Özil kiégett, semmi különlegeset nem mutatnak!

Birok meg még mindig nyomnak valamerre! 😄 Nem kell h nekünk nyomjanak, de akkor másnak se!!!

Mai nap nekik 4 pont a riválissal szembe!

LasDen
jó szar kezdés....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
el nem tudom képzelni mi van a srácokkal, bûn szarul játszunk...Egyénileg is szarok vagyunk...

na és kezezés... De nekünk fújnak a bírók... 2 kezezést nem fújtak be eddig.

Firerock
Remélem azért bennmaradunk...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kazai21
Elég cink lesz ez a dolog😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Firerock
EZ borzasztó...
2 meccs alatt 1 pont az szép azért...

Faxa a szezon eddig....

REALista
Beszarás..:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

REALista
Azért vannak szép megmozdulásai Özilnek...😊

Rockynhooo
stream valaki plz!

Firerock
Mi a szar van a csapatommal?

Firerock
Déjà vu.....

Rudee
Védekezésben jó, de elõre játékban kevés :S

Özilnek tenne jót egy gól vagy egy a megszokott nagy gólpasszai közül.

Taki 122
A Real Madrid kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana Diarra, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo, Higuaín.

Hala Madrid!

Meglátjuk mi lesz! Most már igazán játszhatnánk egy jó meccset mert eddig vér gyengék voltunk! Mondjuk Barszelonnában igy iszonyat gyengék voltunk és rugtunk gólt! 😄

Mi lesz ha játszunk egy jó meccset? Na most este meglátjuk, vagy nem...

Rudee
Megint Lass kezd Khedira helyén, remélem nem a nyitómeccset fogja lemásolni.

én megnéztem a szabálytalanságot, sima tizi szerintem...

Casillas
Megadható, de azért Sanchez is dolgozott rendesen azon, hogy eleshessen valahogy, ha nem Arbeloa lábát nézed, hanem az övét.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
Castilla nyerte a kis Classicót 3-2-re 😊

szabii98
Mai meccs:
Getafe-Real Madrid
TV: Sport1, 21:00

I met God. She's black

Sippie
<#wow3> Azért értem én hogy elfogultság meg minden, de azért ne vicceljünk már. A védõ akasztja be a lábát, és szerinted ez nem szabálytalan?<#wilting>
Rockynhooo
Megszólalt az alkesz Guti 😄

limperatore
Guti twitteren

"Köszi, Valdés! Micsoda nagyszerû kapus vagy."

D:SA:ASDSD:ASADSA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Szépen felemeli a lábát, azt beakasztja ahova kell! Ezért 11 adni nagyon nevetséges lett volna!

Amúgy igazad van! A madrid semmit se csinált, de még úgyis tudott 2 golt rugni na ez a komoly! Két gól 😄 mi lett volna ha csinálunk is valamit :S

Sippie
Ezt hány bíró látta tizenegyesnek? Fogd fel úgy hogy kompenzálásként megkaptuk a lesgólt, a végén úgyis kaptatok egy ajándék gólt.