Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rég volt az!

bakkerman
<#shakehead> 2007 aranylabdása

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Köszi!

Közben hogy ne legyen off:

A Real megbüntetheti Kakát amiért nem vett részt a Szuperkupa-gyõzelmet követõ ünnepségen és amiért nem pózolt a többiekkel a csapatfotón. Amihez pedig még a már eladott Granero is felvette a Real-mezt. Igazság szerint Coentrao sincs a képen, ki tudja miért... Kakáról azonban az a hír járja, hogy egyenesen megtagadta a részvételt. Egyes források a VIP-páholyban hallották azt mondani, hogy "azok után, amit velem tesznek, nincs sok kedvem fotózkodni".

Én valahogy megértem õt...

REAL MADRID

szucsy89
Essienrõl nincs a kórázi ágyas kép? 😄DD
Taki 122
Következõ mérkõzés:

Real Madrid - Granada
2012. 09. 02. (vasárnap), 19:50
TV: Sport1

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Õ középen szokott játszani.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A Castilla-ban kölcsönbe lévõ Fabinho pont jobb bekk, nem lepne meg, ha párszor bekerülne a keretbe.

LasDen
ott van Nacho majd jáccik õ....😄 kitudja...

Rockynhooo
Most már Lass sincs meg alternatívának jobb bekknek ... 😄 Tehát Arbeloanak kb végig kell bírnia 60 meccset a legmagasabb szinten 😄 Max Coentrao tud még ott, Ramost úgy sem fogja visszarakni.

Essien meg jó lesz hátha Mourinho még újra tûzbe bírja hozni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Érdekesség, hogy az Európa Ligában így lehet Sahin-Lass párharc is 😊

SLICK
nem helyes

Anzsiba elment kölcsönbe, leigazolják, aztán majd követi Zsuzsi útját a Dinamoba <#nyes>

Firerock
Helyes.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rudee
Elment.

Firerock
Remélem elmegy Lass...

Rudee
Azért egy védõ jöhetett volna még. Igaz, így Varane és 1-2 Castilla-s fiatal elõtt még nagyobb a lehetõség. Remélem élnek is vele.

Kaká maradásának én személy szerint örülök, lesz pár meccs amikor Õ dönthet. És az se mindegy, hogy tényleg minõségi játékosokat lehet rotálni. Komoly sérülés nélkül nagyon erõs lehet a középpálya.

Elõl Morata nagy kérdõjel, pedig nyilván a lehetõsége meg lesz neki is, de valahogy benne nem érzem azt a kis pluszt, ami kell oda. A Castilla-ban játszatni kell, aztán lesz ami lesz.

horpeti
Igen, én is azt látom, hogy Benzema jó jó jó, viszont egész máshogy mozog a pályán és kevésbé is kerül csatárpozíciós helyzetbe. Higany meg bemozdul, agresszívan mozog a védõk között, helyzetbe kerül, ziccerbe. Már csak be kéne rúgnia. 😄

horpeti
Azt figyeltem, hogy a labdatartás egyáltalán nem volt most a Madrid erõssége... Volt hogy kicsit járatták, de általában 4-5 passz után jött egy hosszú keresztlabda, vagy egy ívelés elõre. Nem az a tilitoli és labdabirtoklás. Ezt egyébként jónak tartom, csak ugye ez inkább labdavesztéssel jár, és utána viszont sokáig csak védekezni kellett.
Hát én is örültem volna simább meccsnek, de most már mindegy. 😊 Így játszottak.

Rudee
Lefelejtettem, hogy Sahinnak is van ideje, hogy megmutassa helye van Madridban. Nagyon bízom benne, hogy jövõ nyártól már tényleg a keret hasznos tagja lesz. Egy évet erõsödik és edzõdik, csak meg ne sérüljön a favágóknál.

Rudee
Azon a poszton a rutin nagy elõny azért.

Ráadásul azért is jó üzlet ez, mert ha nem lesz meggyõzõ, akkor minden etra költség nélkül mehet vissza. Lass télen nyilván kevesebbért mehetett volna, mint most. Kíváncsi is leszek mennyit adtak érte.
Lényeg, hogy van legalább fél évünk körbenézni a jövõ játékosát keresve, miközben egy jó szûrõ is a csapatban van. Bár Essien-be is lehet még 2-3 jó szezon.

SLICK
na jó 29 éves, de akkor is Lass fiatalabb

SLICK
Hát nem örülök 😞
Szvsz Essien nem oylan jó már.. Öreg is. Lass meg kurva jó lehetne ha visszanyerné a formáját...

REAL MADRID

En is, nagyon orulok neki, go essi, olj meg mindenkit a palyan 😄

LasDen
na erre sem számítottam....

Rudee
Lass az Anzhi-é, helyére jött kölcsönbe Essien.

Jó "cserének" tartom ezt.

SLICK
hála a jó égnek!

Firerock
"Maicon joins City"
Akkor õ is kiesett.

Rudee
Transfermarkt szerint 4.5m €, õk meg elég pontos adatokat adnak meg.

Taki 122
Sok sikert Esteban, köszönünk mindent!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Nem hozták nyilvánosságra.
hedonist
Granero mennyiert kelt el?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Taki 122
Sport TV / Facebook: "Szerkesztõségünk egybehangzó döntése értelmében a Bajnokok Ligája csoportkörébõl szeptember 18-án, kedden a D-csoport rangadóját, a Real Madrid–Manchester City találkozót közvetítjük élõben a Sport1-en."

A menetrend:

Szeptember 18. > Real Madrid - Manchester City
Október 3. > Ajax - Real Madrid
Október 24. > Borussia Dortmund - Real Madrid

A visszavágók idõpontjai: November 6., 21., December 4.

Rudee
Az UEFA-nál az EB sokat számít, mivel saját esemény.

Rudee
Már a Getafe-be való "számûzése" után is úgy jött vissza, hogy hú mekkora játékos lesz. Sajnos nem tudott élni a kevéske lehetõségével, nekem nem fog hiányozni.

Rudee
Nem akartam könnyû csoportot, nem is lett az 😄

Nem baj, legalább nem ugat a szomszéd, hogy nekünk könnyebb csoportunk van.

Rudee
Egy bekket. Ha jön Debuchy, akkor majdnem elégedett leszek. Mondjuk egy igazi bal bekk miatt se sírtam volna, de arra úgysincs esély.

SLICK
Egyébként kérdés, minden madridista vélemény érdekelne.
Mivel úgyis ez az egyetlen Madridista fórum amin aktívan jelen vagyok ezért gondoltam rátok.

Ugye ebben az évben kevés igazolás volt, ez nem baj, végülis túlzottan nem kellett venni senkit, bár pótló emberek kellettek volna. Szóval ti milyen posztra, kinek a helyére/cseréjére/pótlására kit láttatok volna szívesen?
majd kifejtem én is a véleményem errõl, csak elõször a Ti véleményetek érdekelne.
Ha lehet ne poénkodjuk már el. Jó ilyen dolgokat megbeszélni valakivel, a környezetemben konkrétan nincs madrid drukker, csak 1-2 de azoknál is kimerül, hogy kedvenc csapat, de a közéletével nem foglalkoznak annyira. 😄
Úgyis rég volt komolyabb eszmefuttatás. 😊

kazai21
Hmmm zoral kis csoport😊))

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
csütörtök, 18:42 - Egyes hírek szerint a Real Madrid és a Lille megegyezett Mathieu Debuchy vételárával kapcsolatban. A spanyol klub 7 millió eurót fog fizetni a francia játékosért.

madridista

Hát nem tudom. Örülök is meg nem is, igaz korántsem biztos még semmi.
Amiért örülök:
- A gyengén szereplõ Francia válogatottban egész jó teljesítményt nyújtott, bár csak itt láttam játszani, a csapatában nem.
- Ha beérik igazán nálunk, akkor tényleg egy nagyon színvonalas játékos lehet belõle.

Amiért kicsit fura szájízem van:
- Ramos kíváló jobb szélen. Tudna õ ott játszani, Albiolnak meg sok kihagyás után a sok játékkal hátha visszajönne a Valenciában nyújtott formája.
- Varane mikor lesz beépítve? Nem örülnék ha az egyik tényleg jogosan nagy ígéretnek tartott játékosunkat elherdálnánk.. Bizonyított, hogy kis idõ múlva alapember lehet a védelemben.
- Középre esetleg egy rutinosabb védõ még jó lehet aki viseli a padot... (Carvalho helyett, õ már öreg és lassú)

Vagy akkor legyen rendes rotáció. Igaz a barcánál kényszerbõl de muszáj volt rotálni hátul a játékosokat. Igaz nem sült el igazán jól, igaz Mascherano a fekete bárány mert nem védõ a rendes posztja. a többiek viszont mind védõk. Nálunk meg csak védõk kerülhetnének védõk helyére...
Bár ki fogja engedni azt a luxust hogy a csapat 2. számú kapitányát padoztassuk, vagy akár Pepét aki tegnap megint klasszis teljesítményt hozott le.
Na mindegy majd lesz valahogy...

Voyager5
Jóvan mindegy 😄

Higuain - National Team Apps/Goals: 25/13
Milito - National Team Apps/Goals: 24/4

Higuain 24 éves, Milito meg 33.

Részemrõl a téma befejezve 😄
SLICK
kijárt neki, jogosan... Leköptem volna a TV-t ha nem õ nyeri. Ha megint Messi nyert volna akkor méginkább vicc kategóriába menne a dolog. C az EB teljesítménye után az "ezüstérmes" nálam...

Oziris666
Még az aranylabdát is meg fogja kapni...

Effe88
ezt simán megnyeritek
dortmundot oda vissza veritek
city idegenbe x otthon gyõztök
ajax meg vicc

Firerock
"Andrés Iniesta lett az UEFA-nál az elõzõ szezon legjobbja"

ezek normálisak?

Én örülök hogy a Dortmundot kaptuk, Götze gyerek játékára kíváncsi leszek. Elvileg jó játékos

ProGabe
Azon sem lepõdtem volna meg, ha Ajax helyett Juve-t kapunk. Ez így brutálisan kemény lesz, fel van adva a lecke, remélem nem szopunk sokat 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.