81624
-
#74598 nem hiszem. meg ha akarták volna, már lepasszolták volna....biztosítéknak csatárként megfelelő... -
#74597 Benzema és Higany mindent megtesz hogy ne legyen...:D -
Monoton #74596 Remélem nem lesz "Getafes" kölcsönadás. -
#74595 az nem kifejezés :DD -
#74594 Morata egyre jobban él a lehetőségeivel. lassan vele is számolni kell...... -
Monoton #74593 Amúgy ez a felállás nagyon érdekes :D -
Monoton #74592 Morata szépen megcsinálta -
#74591 De széééééép Morata Benziiiiin!!!!!!!!!!!!!! -
#74590 BENZIIIIIIIIIIIIN
de szép volt bassza meg :D -
#74589 éppen kicentiztem a bevásárlást a meccsre :D pont visszaértem... -
#74588 délutáni szieszta mellé tökéletes,sörrel,csipsszel,szódával elmegy kategória :D -
Neoncsoves #74587 raktam over 2,5-t, szóval kéne. :D -
Monoton #74586 Most kapcsolok csak, hogy 16-kor lesz a meccs. Azt gondoltam, hogy minket annyira nem foglalkoztat a meccs, de látom a ligát se :D -
Monoton #74585 Na lehet bizonyítani :D -
#74584 16.00 Real Madrid-FC Barcelona
tv: Sport1 hu
streamek itt: -
Neoncsoves #74583 Once del Madrid: Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Modric,; Kaká, Benzema, Callejón; y Morata -
#74582 OFFICIAL: Man City have allowed Real Madrid to use the Etihad Stadium for training ahead of their Champions League match against Man Utd. -
#74581 "Cristiano Ronaldo a Real Madrid hivatalos boltjaiban is a csúcsra tört. Eddig az Iker Casillas nevével ellátott mezek voltak a legkelendőbbek, azonban október óta hihetetlen ütemben fogynak a portugál klasszis nevével fémjelzett mezek. Hasonló hatást korábban Beckham és Zidane váltott ki az emberekből, azonban a mostani "őrület" a korábbi számokon is túlmutat. A hivatalos boltokban minden nap újra fel kell tölteni a készleteket."
Nem értem, mi a gond, a sok 12 éves most nőtte ki a korábbi Ronaldo mezt, Casillas meze meg még jó a 8 éves Pistikére. :D -
#74580 érdekes lenne :D
-
Monoton #74579 Clasicora egy ilyen felallas?
Adan, Nacho, Pepe, Carvalho, Marcelo, Essien, Modric, Jese, Kaka, Callejon, Morata.
:D -
Monoton #74578 "Egy másik Real Madrid játékos még rajta is túltett, 260 km/h-ás sebességgel száguldozott egy Porschéval, a személyazonossága nem derült ki."
Ronaldo volt futni :DDDDD
Am. meg, hogy nem derült ki? Lopott volt a Porshe vagy mi? :D -
Monoton #74577 Na ő sem normális, még mindig tart a prostis pere, aztán ilyeneket hibázik. Bár lehet a bíróságra sietett :D -
Monoton #74576 Honnan veszitek, hogy bortonben van/volt? En nem talaltam rola semmit. -
#74575 Karim Benzema súlyos büntetésre számíthat. Az El Pais beszámolója szerint február 3-án a Real Madrid francia támadója a megengedett 100 km/h-ás sebesség helyett 216-al száguldozott, amit egy közlekedési kamera rögzített is. Legrosszabb esetben 3-6 hónap börtön is várhat a játékosra.
Az nem gyenge...:D
Mondjuk a börtönt csak megússza.:) -
#74574 -
#74573 sitten van, de még tamáskodik. De gyík :D -
#74572 ppfff -
Monoton #74571 -
#74570 Varanenak nem tudom, kell-e pihenő, Carvalho-Pepe lenne az ideális pihentető. :D
Ronaldo is csak max. 60 perc, bár szerintem végig játssza -
#74569 Valami ilyesmire tippelek én is, bár sok variáció nincs :D -
Monoton #74568 Hétvégi klasszikusra valami ilyesmi kezdő lesz szerintem: Lopez, Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo, Modric, Essien, Ronaldo, Kaká, Callejon, Morata/Higuain -
Monoton #74567 Egyébként régen volt, hogy Mourinho ilyen lelkesedéssel ugrott fel a kispadról, és ez hiányzott nagyon. -
#74566 egyáltalán nem vagyok pesszimista, reálisan látom a helyzetet. Összeszedett volt a csapat, de akkor sem beszélhetünk lefocizásról az eredmény ellenére. A 11-es már megzavarta a Barcát, addig ők nyomtak nagyon. Ezután kicsit higgadtabban, játszhattuk azt amit kellett. Mégiscsak nyugodtabbak voltunk, hogy vezetést szereztünk, ezáltal előnyben is voltunk. A Barca hiába akart még hajtani, inkább görcsbe fulladtak és ez megint csak nekünk kedvezett.
Manchesterben szintén az adhat halvány esélyt, ha mi szerzünk vezetést. Csak ott nem szabad ráülni az eredményre mert ők mégiscsak jobban egybevannak mint jelenleg a Barca. Na meg fel kell vállalni a távoli lövéseket, rohadtul nem azt a faszolást akarom látni mint az odavágón, hogy basznak időben lepasszolni a labdát vagy ha lehetőség volt lövésre akkor is vitték tovább a labdát és addigra teljesen levédekeztek minket. Kemény meccs lesz. Mindenképp támadni kell. -
#74565 Ja, amit akartam kihozni, hogy fejben friss volt a csapat, nem az a csiga gondolkodású összeállítás volt (csomószor labda elég ugrottak, gyorsan reagáltak, stb). Nyilván ilyet nem lehet minden meccsen. A lényeg, hogy ezt ki kell pihenni és hozni kell az MU ellen is. Még akkor is, ha a Classiconál nem lesz annyira éles a csapat. De ez már a fiúkon múlik, ők sem hülyék, tudják, hogy a kupás győzelemmel már mutattak valamit, és nem titkoltan lehet tartalékolni MU ellen egy tét nélküli meccsen. -
#74564 Azért te meg ultrapesszimista vagy. :D
MU ellen pörögtünk, de nem használtuk ki a helyzeteket, nem voltunk hatékonyak.
Tegnap szintén volt azért pörgés, lehet nem akkora, mint az MU ellen (teljesen más stílus), mert sokszor gyorsabban reagáltunk a labdákra, mint a Barca (ez pedig ritkaság), és a helyzetkihasználás is nagyon jó volt. Tény, hogy nem hengerelt a Barca, ahogy azt megszokhattuk, de azért én elégedett vagyok a nyújtott madridi játékkal.
Az MU meccset sokkal kritikusabbnak vélem, ők nagyon egyben vannak, remélem az is nagyon jó meccs lesz.
Hétvégén meg oké, nem kell leadni a meccset, de minden kulcs játékos pihenjen, a cserék hajthatnak. :))) -
Matte #74563 Istenem, de szeretem az ilyen megnyilvánulásokat. Magam Barcás vagyok, de sosem vak. Tegnap megérdemelten nyert a Madrid, ügyesen kihasználták a hibákat -amikből volt jó sok-. Nem voltunk partiban, szétestünk (nem tegnap), de a Madridnál sincs minden rendben, egyáltalán nem szabad elszállni, a bajnokságban nyújtott teljesítmény arcpirító, a MU meccs pedig erős 50-50. Nálunk meg kellene Tito, talán nem ártana egy kis Messi padozás, no meg pár jó igazolás (bizony akármennyire rühellem, még egy Neymarnak is örülnék), de nem csak csatársorba. -
#74562 Az én ismerőseim jöttek rögtön bírózni facebookon. Mire én csak annyit mondtam, lehet voltak kétes szituációk. De ha megnézzük az utóbbi 15 classicot mikor nem történt? Mindkét fél javára / ellen lehetne felidézni. A tegnapi szerintem is mindenképp megérdemelt győzelemnek mondható. Én már csak annyit kérek, hogy legalább a MU-t még ejtsük ki (baráti társaságom 90%a mu-s és mindig baszogatjuk egymást) , utána nekem már minden meccs ajándék. -
Neoncsoves #74561 egyetértek, viszont a végén amikor már beálltunk bunkerezni, elég jól toltátok. a gól is szép akcióból alakult -
#74560 egyébként meg az örömteli dolog,hogy végre egy olyan Clasico,ami nem a lapokról,és a balhékról szólt,meg egymás ostorozásáról,hanem tényleg foci volt,az más tészta hogy nem voltunk partnerek a játékban -
#74559 az őszt nagyon elrontottátok az tény,de mi meg gyakorlatilag 1 hét alatt buktunk el két lehetséges trófeát,nem is akárhogyan egy döntetlennek örülnék a Bernabeuban,vagy legalább ha kikapunk esetleg akkor jobb játékkal kapjunk ki mint tegnap