Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
mindenkit verünk oda-vissza... egyedü legy idegenbeli X lesz a City ellen 😊

szabii98
legalább küzdünk a csoport elsõségért 😄

I met God. She's black

Taki 122
D csoport

Real Madrid
Man. City
Ajax
Dortmund

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Sima gyerekek, nincs para. En azt mondom inkabb ilyen legyen mint valami foshalmaz kozepszernel is gyengebb csoport akiknek imadkozniuk kell hogy jaj csak nehogy nagy csapattal keruljunk ossze.

White QVAS
Kemény kis csoport jött össze 😄

DaniX14
hihetetlen .. 😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Nem kell parazni, csoportkor, tokmindegy kit kap a csapat, nincs veszelyben a tovabbjutas, ne parazzatok 😄
Allhat barkibol ez a city szerintem egy x-re lesznek jok maximum
Amugy nincs valakinek egy gifje a tegnapi cr sarkazasrol amivel piket ugy elkuldte hogy inkabb befutott a sajat golvonalara? Zseni volt meg tudnam nezni otszazszor 😄

Rockynhooo
Ajaxot szinte mindig verjük oda-vissza. Dortmund most már ne jöjjön és nagy baj nem lehet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Ajax...

SLICK
miénk lesz a halál csoport. tuti kifogjuk a Juvét meg a Dortmundot 😄

Rockynhooo
A Juvet ne húzzák már ide 3.nak amúgy jöhet már bárki csak õk ne 😄

SLICK
City ellen jó kis meccs lesz...

DaniX14
City , Real és még két valaki ...

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Effe88
nyugodj már meg😄😄
vicc az egészD:

WuFraZselic
ezt minden topikba ellövöd? 2010rõl beszéltem, nem általánosságban. csak valamibe bele tudj kötni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
mindig az inter játékosaia legjobbak(a legeslegjobbak a világon) ezt megtanulhattad volna már😄😄

WuFraZselic
más kérdés, hogy ehhez 183 helyzet kellett 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

24 éves, én nem várom el tõle hogy olyan higgadtsággal játsszon mint egy "veterán" 30 éves 😊

mert mondjuk hasznosabb játékos, mint Milito
Rockynhooo
Elég régóta ez a szöveg 😄

Voyager5
Aztán amikor rúgott egy mesterhármast akkor megértettétek 😄
nem kell Higanyt bántani, majd egyre jobban fogja megoldani ezeket a helyzeteket... én még mindig úgy vélem, hogy Benzema a másfajta játékstílusa miatt még ilyen helyzetekbe sem került volna.

WuFraZselic
pont ezért nem értettem (meg még sok millióan valószínûleg), hogy a VB-n miért õ kezdett Milito helyett 😄

szabii98
Visszavásárlási jog? õ nagy játékos lesz késõbb!

I met God. She's black

Taki 122
HIVATALOS: Granero a QPR-hoz igazol!

A Real Madrid hivatalos honlapján tudatta, hogy Esteban Granero a Queens Park Rangers FC-ben folytatja pályafutását. A játékos mindenben megegyezett az angol klubbal és sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.

Forrás: madridista.hu / Facebook

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
A meccs végén jól láttam hogy Mou csinált egy éljenzést a karjaival aztán ment is az öltözõbe? Majd elõ sem jött a kupa átadásra?: D Ez szimpatikus volt tõle legalább nem játszotta az álszentet.

Az meg csak nekem tûnik úgy hogy Khedira egyre-egyre jobb és hasznosabb tagja a csapatnak? Kezdem megkedvelni a csávót.

Higany meg ezért nem klasszis mert elbasz mindent kb. Ennyi helyzetbõl egy RVN bevágott volna 3at legalább.

Modric meg alap hogy azokkal haverkodik akik valamit gagyognak angolul 😄

Rudee
Ma BL sorsolás. Lehetnek kemény csoportok. Én ezekbõl az ellenfelekbõl bármelyikkel kiegyeznék: Real Madrid, Braga/Schalke, Galatasaray / Juventus, CFR Cluj/Montpellier

Túl könnyû csoportot nem akarok, mert sírnának katalóniában, hogy nem "övék" a BATE vagy az Olympiakos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Õk hittek Mourinhonak 😊

Én meg hittem a csapatban 😄

szabii98
a szokásos divatok 😄 amikor kikapott a csapat barcelonában, akkor a sok 'madridista' is aztmondta hogy jelentéktelen...

I met God. She's black

Rudee
Azért elég röhejes, hogy a meccs után már minden katalán "szurkoló" szerint jelentéktelen a szuperkupa. Akkor az elsõ meccsen 0-1-nél miért mentek elõre? Meg miért fájt nekik a Valdes-parádé. Ha jelentéktelen, akkor berúghatta volna a kapujába is a labdát, úgyse érdekel senkit.

Voyager5
Örülök, hogy nyertük a kupát, de számomra túl sok jelentõséggel nem bír.
Az elsõ félidõ fasza volt, habár ilyen gyengén futballozó Barcelonát nem is tudom mikor láttam utoljára.
A második félidõ meg olyan volt mint kb a 2 bajnoki. Valaki már szólhatna a srácoknak, hogy vége a szabadidõnek, mert valami nagyon nem stimmel a csapattal.
Ronaldo meg tegnap is bizonyította, hogy nemtud nagy csapatnak gólt rúgni 😊
Taki 122
Félre ne értsd, nem is várom el azt az iramot 90 percen át, de annyit még bírtak volna, hogy a második félidõ elejét is megnyomják és szerezzenek legalább még egy gólt. (...ha már nem tudták berugdosni az elsõ félidõben a helyzeteket)

A ziccereknek én is örültem, de annak már nem, hogy Pipitanak (a tegnapi meccsen) 5 helyzet kellett ahhoz, hogy egyet gólra váltson. Ami valljuk be: (a Barca ellen) édes kevés. Sokkal nyugisabb lehetett volna a 2. félidõ ha legalább még egyet belõ(nek).

Szóval ne értsd félre, nyilván való volt, hogy nem fog ez menni egész meccsen, de azért ha a letámadást fel is adták, legalább a labdatartásra ügyelhettek volna, mert egyáltalán nem látszott, hogy emberelõnyben vannak, ráadásul 1 gólos vezetésnél nagyon veszélyes volt hagyni a Barcát támadni.

LasDen
azalatt a pár perc alatt míg játszott Modric meg utána is, feltûnt, hogy Cével lettek nagyon jó barátok 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Nem tudom, miért csodálkozik mindenki a 2. félidei játékon. Az elsõben erõn felül le lett focizva az álmos Barca. Azzal a letámadós és agresszív játékkal, ami kell.
Ezt nem lehet egy meccsen keresztül nyomni. Általában a bajnokságban is ez van, ha kisebb csapat fogja a barcát. Amíg erejük bírják, nyomják, aztán elfogy és Barca adogat és nyer.
Most legalább nem nyert, nagy szó. 😊

Én nagyon örülök, hogy 6 ziccer volt még a gólon kívül Barca ellen. Emlékszem arra, amikor alig volt helyzet... Most meg 1 félidõ alatt 5 ziccer. Én nem vagyok elégedetlen, mert látszik, hogy a csapat TUD hajtani most is, ha be van lõve a max. szint. De azt nem várom el, hogy egész meccsen ez legyen. Barca sem szokta végigpörögni a meccseket, különben 15-0 lenne. Hanem szépen pihen, amikor adogatja a labdát.

Ez csak magányvélemény, de én sem vagyok vak, hogy a 2. félidõben -100% volt a csapat. Az elsõben kellett volna több gól, és akkor a 2.ban nem lett volna annyira szoros, ha visszaveszünk a 120%os tempóból.

szomferi
akkor nem lett volna a gólja se... majd belelendül

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

O de szep volt!!!!, szerintem Pique meg mindig keresi a labdat 😊)))))
Higunak nincs helye a csapatba!!!
Taki 122
CAMPEONES, CAMPEONES, OLÉÉ OLÉÉ OLÉÉ !!! <#wink>

Taki 122
Természetesen nagyon örülök a gyõzelemnek...

...DE: ahogy vissza olvastam azt vettem észre, hogy nem csak nekem tûnt fel a második félidõben nyújtott gyenge teljesítmény. Nagyon bosszantott, hogy hagyták az ellenfelet adogatni és egy-egy alkalommal gólhelyzetbe kerülni. Nem tudom minek volt köszönhetõ ez a teljesítmény, de számomra nagy csalódás volt a 2. játékrész...

Másik észrevétel: Higuaínnak ma nagyon nem ment, legalább 5 tiszta gólhelyzetet puskázott el, Khedira, Di María és Modric helyzeteirõl már nem is beszélve. Kicsit idegesített ez a lassú kedvetlen játék (2. félidõ). És féltem, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát a meccs vége felé és elúszik a kupa.

No, de elég az elégedetlenkedésbõl, a lényeg, hogy behúzták a srácok! <#eljen> <#idiota><#idiota>

SZUPERKUPA-GYÕZTES A REAL MADRID!!! <#worship>

jo8

Rudee
Callejón messze van a kedvenctõl.

Te vagy a szakértõ bocs 😄 Nem fogok veled összeveszni, hisz jött a kedvenced helyette!

Rudee
Ne mond hogy jól játszott. Olyan "belépõi" voltak, hogy a gondolat is fájt, hogy mi lenne ha eltalál valakit. Még jó, hogy rendre elkésett és nem volt már senki.

Di Maria? ember!!! <#wilting>

Amugy kifejezetten szimpatikud ahogy a ket csapat lepacsizott egymassal lefujas utan.
Bajnokit huzni kell

Rudee
Össze hát.

LEGALÁBB EZEN AZ ESTÉN NE KÁROMKODJUNK!!!!!!!!!!

a ku..a i b. meg!

Miért nehezitjük meg a saját dolgunkat?????????????

Az szivem majd megállt nem egyszer!

Grat a csapatnak! Remélem bajnokságba nem bukdácsolunk továnûbb! Le kell dolgoznunk a hátrányt amit összehoztak nekünk!

Rudee
Azért mi is eldönthettük volna párszor. Az iksz sem volt benne jobban, mint a 3v4-1. Di María volt a gyenge ma, még jó hogy nem talált ember az ész nélküli berepüléseinél. Nem láttam még ilyet tõle.

Orulunk is neki, koszonjuk szepen!
majd jovore sracok 😊

SLICK
Celtic H, Dinamo és Fener 2-3 gól, Real nyeri a kupát... ezeket tettem 2000-é 28.720 jött ^^

horpeti
Az elsõ félidõ meg kurva jó volt. Én ezt vártam. 2 félidõt nem lehet végignyomni. De ha a végignyomós félidõben belõjük a 3-4 gólt, már nem is lett volna akkora kurvagáz a 2. 😊