Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid
Man. City
Ajax
Dortmund
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Allhat barkibol ez a city szerintem egy x-re lesznek jok maximum
Amugy nincs valakinek egy gifje a tegnapi cr sarkazasrol amivel piket ugy elkuldte hogy inkabb befutott a sajat golvonalara? Zseni volt meg tudnam nezni otszazszor 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Real Madrid hivatalos honlapján tudatta, hogy Esteban Granero a Queens Park Rangers FC-ben folytatja pályafutását. A játékos mindenben megegyezett az angol klubbal és sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.
Forrás: madridista.hu / Facebook
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Az meg csak nekem tûnik úgy hogy Khedira egyre-egyre jobb és hasznosabb tagja a csapatnak? Kezdem megkedvelni a csávót.
Higany meg ezért nem klasszis mert elbasz mindent kb. Ennyi helyzetbõl egy RVN bevágott volna 3at legalább.
Modric meg alap hogy azokkal haverkodik akik valamit gagyognak angolul 😄
Túl könnyû csoportot nem akarok, mert sírnának katalóniában, hogy nem "övék" a BATE vagy az Olympiakos.
Szar Bayern, szar Bayern :)
I met God. She's black
Az elsõ félidõ fasza volt, habár ilyen gyengén futballozó Barcelonát nem is tudom mikor láttam utoljára.
A második félidõ meg olyan volt mint kb a 2 bajnoki. Valaki már szólhatna a srácoknak, hogy vége a szabadidõnek, mert valami nagyon nem stimmel a csapattal.
Ronaldo meg tegnap is bizonyította, hogy nemtud nagy csapatnak gólt rúgni 😊
A ziccereknek én is örültem, de annak már nem, hogy Pipitanak (a tegnapi meccsen) 5 helyzet kellett ahhoz, hogy egyet gólra váltson. Ami valljuk be: (a Barca ellen) édes kevés. Sokkal nyugisabb lehetett volna a 2. félidõ ha legalább még egyet belõ(nek).
Szóval ne értsd félre, nyilván való volt, hogy nem fog ez menni egész meccsen, de azért ha a letámadást fel is adták, legalább a labdatartásra ügyelhettek volna, mert egyáltalán nem látszott, hogy emberelõnyben vannak, ráadásul 1 gólos vezetésnél nagyon veszélyes volt hagyni a Barcát támadni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezt nem lehet egy meccsen keresztül nyomni. Általában a bajnokságban is ez van, ha kisebb csapat fogja a barcát. Amíg erejük bírják, nyomják, aztán elfogy és Barca adogat és nyer.
Most legalább nem nyert, nagy szó. 😊
Én nagyon örülök, hogy 6 ziccer volt még a gólon kívül Barca ellen. Emlékszem arra, amikor alig volt helyzet... Most meg 1 félidõ alatt 5 ziccer. Én nem vagyok elégedetlen, mert látszik, hogy a csapat TUD hajtani most is, ha be van lõve a max. szint. De azt nem várom el, hogy egész meccsen ez legyen. Barca sem szokta végigpörögni a meccseket, különben 15-0 lenne. Hanem szépen pihen, amikor adogatja a labdát.
Ez csak magányvélemény, de én sem vagyok vak, hogy a 2. félidõben -100% volt a csapat. Az elsõben kellett volna több gól, és akkor a 2.ban nem lett volna annyira szoros, ha visszaveszünk a 120%os tempóból.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Higunak nincs helye a csapatba!!!
...DE: ahogy vissza olvastam azt vettem észre, hogy nem csak nekem tûnt fel a második félidõben nyújtott gyenge teljesítmény. Nagyon bosszantott, hogy hagyták az ellenfelet adogatni és egy-egy alkalommal gólhelyzetbe kerülni. Nem tudom minek volt köszönhetõ ez a teljesítmény, de számomra nagy csalódás volt a 2. játékrész...
Másik észrevétel: Higuaínnak ma nagyon nem ment, legalább 5 tiszta gólhelyzetet puskázott el, Khedira, Di María és Modric helyzeteirõl már nem is beszélve. Kicsit idegesített ez a lassú kedvetlen játék (2. félidõ). És féltem, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát a meccs vége felé és elúszik a kupa.
No, de elég az elégedetlenkedésbõl, a lényeg, hogy behúzták a srácok! <#eljen>#eljen> <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
SZUPERKUPA-GYÕZTES A REAL MADRID!!! <#worship>#worship>
Bajnokit huzni kell
a ku..a i b. meg!
Miért nehezitjük meg a saját dolgunkat?????????????
Az szivem majd megállt nem egyszer!
Grat a csapatnak! Remélem bajnokságba nem bukdácsolunk továnûbb! Le kell dolgoznunk a hátrányt amit összehoztak nekünk!
majd jovore sracok 😊