Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
pont olyan jó anyagi helyzetben van az olasz foci, hogy 80-100m eurót kifizessenek érte 😄 elõbb perkálja ki a QPR azt az összeget mint bármelyik olasz klub 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
bár ezek mind csak találgatások...
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És ez mióta szakmai kérdés?
Szerintem tényleg lehet valami a háttérben, de nem ekkora dolog, ahogy a sajtó felfújja...
"Ronaldo édesapja 2005 szeptember 2.-án hunyt el"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I met God. She's black
2-3 hetente jönnek majd a brutális hírek, mindenki el akar majd menni mindenhonnan. Elõre látom, hogy pár napon belül megjelenik egy cikk, miszerint Ronaldoval már megegyezett XY, már csak a klubbal kell. Ami ugye lehetetlen, hiszen elõször kéne a klubot felkeresni. De hát ilyenkor írnak mindent, amit összezsugorodott agycsökevényükben megálmodnak.
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
"Cristiano Ronaldo a klubelnök irodájában járt szombaton. Azzal állt elõ, hogy el akarja hagyni a Realt. Pérez és Sánchez kõvé dermedt."
Ezt el tudom képzelni ilyen brazil szappanopera módra mint mikor Esmeralda bejelenti José Armandonak hogy már nem õt szereti <#taps>#taps><#banplz>#banplz>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyes hírek szerint már jelezte is a vezetõségnek távozási szándékát. Más források szerint csapattársaival romlott meg a viszonya, elsõsorban Marcelóval."
Nagyon remélem hogy nem...
Bejön Higuaín, aki egybõl helyzetbe kerül, vércseként csap a labdára, stb. Neki a ziccerkihasználásával gond, de helyzetbe sokkal jobban kerül, nem lassít a játékon.
Nemtom, nekem Higuaín jelenléte még mindig meggyõzõbb annak ellenére, hogy bosszantó, hogy miket hagy ki. Jó, ez Benzemára is igaz, csak õt kevésbé látom helyzetben.
Még mindig le vannak engedve a fiúk, de vajon miért? Ezt valószínûleg nem tudjuk már meg.
Casillasnak nem volt sok dolga.
A védelemben leginkább Marceló lóg ki most. Megint össze vissza futkározott, sokszor bonyolódott olyan dolgokba amiket feleslegesen erõltet, mert nem jön össze neki. Amilyen jó volt tavaly, most legalább annyira szar. Remélem hamar észhez tér.
Callejón továbbra is kezdõként gyenge, bár nem tudom, hogy kihatott-e rá az hogy sokan szürkék voltak most is és így kedvtelenül játszott vagy csak nem tud egyszerûen kezdõként jó teljesítményre.
Khedira picit támadgatott, de sztem ezt nem kéne erõltetnie. Ezért is sajnálom Diarrát, mert õ legalább tényleg akkor támadott mikor feltétlenül kellett, nem is az volt a dolga, hanem a labdaszerzés, rombolás. Modric jó lesz, még nagyon szoknia kell a taktikát és a légkört, nem volt folyamatos labdajáratás a támadáskor, néha picit várt. CR meg mákos volt, még mindig elég gyenge, de legalább lõtt 2 gólt. Reméljük nem lesz súlyos sérülése. Ha netán mégis ki kell hagynia a következõ meccset, akkor majd kiderül, hogy mennyire függ tõle a csapat. Nem tetszett, hogy mindig játszott, akkor is ha szar is volt és nem cserélték le. Nehogy az legyen hogy netán lesérül hosszabb idõre akkor meg szenvedve játszunk nélküle... Benzema még mindig vérfos, akármennyire kedvelem meg bízom benne, nem bírom felfogni miért nem tud egy Lyoni teljesítménnyel elõrukkolni...
De ezt már megfigyeltem, ha valaki idekerül Madridba, hirtelen minden erõsségét elfelejti vagy nem tudom. Ott van rögtön CR... Ezer évben talál be szabadrúgásból, cselei szarok többnyire. MU-ban sztem jobb volt... Xabi Alonso is távolról lõni elfelejtett. Akkor ugye BEnzema bénázásai, bár sokszor nem is a rendes posztján játszott midnegy ettõl függetlenül volt már alkalma bizonyítani, ha ebben az évben nem rukkol elõ valami hihetetlen bomba formával akkor idény végén mehet... Na meg Higuaínra is kiváncsi leszek, mit alkot. Ha továbbra is 1000 helyzet kell egy gólhoz, na meg ha BL-ben is hurka lesz õ is mehetne év végén... Nem hiányozna.
Remélem Özil is feljavul, bár gondolom most õ sem bírt volna jobban felpörögni, hisz tényleg elég langyos volt a játékunk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gólokszerzõk: C. Ronaldo (2) és Higuaín.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
REAL MADRID
A kispadon: Adán, Varane, Albiol, Kaká, Özil, Di María, Higuaín.
http://www.twitch.tv/hegii
Ezért nem értem a Real idei átigazolási politikáját, azon felül, hogy szerintem az utóbbi évek leggyengébbje, még itt van ez a Kaká-ügy is. Miért nem adták akkor kölcsön valakinek (nem feltétlenül a Milanra gondolok)? 11 millióért a padon fog ülni/a keretben sem lesz a meccsek nagy részén, ez nem túl ésszerû döntés, fõleg hogy válság van, ami azért a Realra is kihatott valamennyire, nem hiába volt most kölcsönadogatás meg kölcsönvétel, máskor ez nem volt jellemzõ rátok.

REAL MADRID