81624
  • Monoton
    Eddig kerested? :D
  • nagy hős
    Elengedhetned ezt a sztorit lassan, nem? :D
  • Sippie
    23. másodperc, ugye milyen szánalmas?
  • Gauge
    De csak akkor rakják vissza, ha megérdemli. Én nagyon elégedett vagyok Diego Lopez-zel. Végre egy kapus, aki nem csak a vonalon áll...
  • Monoton
    Lesz abból április is. Január vége felé sérült le, és 3 hónapot kell kihagynia.
  • hugopareiros
    február vége - március elejére mondták hogy felépül
  • Neoncsoves
    és mikorra várható a felépülése?
  • szomferi
    szerintem azért van ott, hogy összehozza a srácokat, de biztos nem fogja játszatni Mou
  • Monoton
    Nem valószínű, hogy játszani fog. :D
  • Neoncsoves
    elvileg a keretben ott van Casillas is. egy picit tartok attól, hogy egy kicsit gyenge teljesítményt fog hozni most a kihagyás után... na majd kedden kiderül
  • horpeti
    Igen, ezeket marhára hiányolom.
    Az egy dolog, hogy valaki a páros lábas becsúszás elől felugrik, meg ilyenek, meg az is, ha már kezdi az esést. Ezeket nagyon nem büntetik.
  • szabii98

Egyik szerkesztő kollégánk az NB III-ban bíráskodik, ezért úgy döntöttünk mostantól megfogjuk kérdezni minden kétes bírói döntés után.

Nagy valószínűséggel a spanyol bírók fognak nekünk beszédtémát szolgáltatni a jövőben is...

Megkérdeztük tehát "arról a bizonyos" tizenegyesről:

"A véleményem az, hogy közvetett szabadrúgás és sárga lap Adrianónak!

"Ez nem csak az én véleményem, ezt több játékvezető kollégával együtt gondoljuk így, és sokszori lassítás után is látszik, hogy ha volt kontakt, ha nem, Adriano már a vélt találkozás előtt megindítja az esést, így megtévesztve a játékvezetőt. Ebben az esetben így szól a szabály: Ha a játékos megtéveszti a játékvezetőt vagy asszisztensét, vagy megkísérli megtéveszteni, esetleg egy valós szabálytalanságot felnagyít, akkor az ellenfél javára megítélt közvetett szabadrúgással és a vétkes játékos sárga lapjával folytatódik a játék."

/penamadridista facebook oldal/

bocsi ha zavaróan hosszú :D
  • szomferi
    egy HD highlights-ot tud valaki mutatni? a 2. feléről lemaradtam
  • bakkerman
    Grat a tegnapihoz...már megint nekem idejönni gratulálni,nyáron a szuperkupa döntő után remélem valamelyikőtök jön át hozzánk na de tényleg grat,kétszer egymás után megvert minket a Real,ez nagyon nagy dolog,és teljesen megérdemelten.
  • Voyager5
    Legalább valami öröme legyen
  • Monoton
  • pacclacc
    Most hogy kikaptak biztos azon ül és pörög
  • pacclacc
    Az a mutató ujja :D Azt miért lassítják?
  • Monoton
    öhöm
  • Sippie
    szóval már szánalmas mutató ujjal mutogatni? :P értem... :P
  • Monoton
    Igen, közben lehozta több oldal is, hogy a mutatóujja.
  • Sippie
    14. mp-nál pauset nyomogatva gyanúsan mutató ujjnak tűnik, nincs HD felvétel?
  • horpeti
    Azért ilyen is rég volt, hogy 1 héten belül duplán verni a Barcát (korábban egy döntetlen is nagynak számított). Még ha tétje nem is volt a mainak.

Várom már a MU meccset, az nagy meccs lesz. Majdnem minden ismerősöm MU sikert vár/akar. Valóban ők talán esélyesebbek is, de azért egyáltalán nem lefutott.
  • Monoton
    Nem volt olyan jó, inkább csak részletekben volt izgalmas.
  • szabii98
    tök jót aludtam :))
  • SLICK
    Na most értem haza csak, melóztam. Láttom volt itt minden, majd este megnézem az ismétlést. De úgy pár szóban milyen volt a meccs? Lehetett élvezni úgy mint a kupa meccset kedden?
  • Mor3llo
    nyugi, én is úgy tartom, hogy csak a labdabirtoklással szarra nem mész :D
    nálunk is sokszor ez volt a gáz a van Gaal-éra alatt a Bayernnél :D
    a győzelmet meg nem kell megmagyarázni, kivéve ha Cselzi vagy, és mákkal nyersz BL döntőt
  • White QVAS
    Nem volt olyan rossz meccs, mint amilyen érdektelenségre számítottam a Realtól, tekintve a bajnokság állását, és a kezdőt. Egy biztos, Hegyi urat kellene küldeni az első Mars expedícióra, ami vissza se jön természetesen. Borzalmas.
  • Monoton
    Itt a videó is: katt

Szánalmas az ilyen.
  • Monoton
    Ha sikerül gólt lőnötök akkor meg lesz a továbbjutás szerintem.
  • szucsy89
    Megérdemeltétek mindkét győzelmet a héten. Már csak nekünk kell egy x-et kihoznunk a Nou Campban! :D
  • Pukkka
    Messit ki váltotta a második félidőben?
  • szabii98
    Murinnyó facepalmjáról csinálhatna valaki egy gifet. Az reakció Pepére kifejezi az eddigi vereségeinket :D:D:D
  • LasDen #74645
    esetleg őket mégkevésbé érdekelte a meccs, mint a madridot...
  • szabii98
    XXDDDDDDDDD
  • tobias88
    Nem volt ma erős a Madridotok, sőt, de hogy a mi csapatunk Focizni nem akart azt én nem értem. Nem akartak erőt kiadni magukból, futni, felugrani, stb...

Nem a csapat egyénileg gyenge hanem az hogy nem akarnak focizni, az nem a Madrid érdeme hogy Messi a 11es ponttól a 30 méteres vonalig 12 másodperc alatt ért vissza

Ronaldo-t meg köszönöm hogy behozta Mu, mert legalább láttam tőle egy kis focit.
  • REALista
    Szakadok...:D:D:.d:D:DD:DDDD
  • LasDen #74641
    :DDDD
  • pacclacc
    Igazad van... Most felírom egy wc pappira (nagy labdabirtoklás) meg azt is (tiki.taka) és kitörlöm vele a seggem :DASD
  • REALista
    Na meg a kettős cserével a játék képe is változott.:D