81624
-
Monoton #74678 Eddig kerested? :D -
nagy hős #74677 Elengedhetned ezt a sztorit lassan, nem? :D -
#74676 23. másodperc, ugye milyen szánalmas?
-
Gauge #74675 De csak akkor rakják vissza, ha megérdemli. Én nagyon elégedett vagyok Diego Lopez-zel. Végre egy kapus, aki nem csak a vonalon áll... -
Monoton #74674 Lesz abból április is. Január vége felé sérült le, és 3 hónapot kell kihagynia. -
hugopareiros #74673 február vége - március elejére mondták hogy felépül -
Neoncsoves #74672 és mikorra várható a felépülése? -
#74671 szerintem azért van ott, hogy összehozza a srácokat, de biztos nem fogja játszatni Mou -
Monoton #74670 Nem valószínű, hogy játszani fog. :D -
Neoncsoves #74669 elvileg a keretben ott van Casillas is. egy picit tartok attól, hogy egy kicsit gyenge teljesítményt fog hozni most a kihagyás után... na majd kedden kiderül -
#74668 Igen, ezeket marhára hiányolom.
Az egy dolog, hogy valaki a páros lábas becsúszás elől felugrik, meg ilyenek, meg az is, ha már kezdi az esést. Ezeket nagyon nem büntetik. -
Egyik szerkesztő kollégánk az NB III-ban bíráskodik, ezért úgy döntöttünk mostantól megfogjuk kérdezni minden kétes bírói döntés után.
Nagy valószínűséggel a spanyol bírók fognak nekünk beszédtémát szolgáltatni a jövőben is...
Megkérdeztük tehát "arról a bizonyos" tizenegyesről:
"A véleményem az, hogy közvetett szabadrúgás és sárga lap Adrianónak!
"Ez nem csak az én véleményem, ezt több játékvezető kollégával együtt gondoljuk így, és sokszori lassítás után is látszik, hogy ha volt kontakt, ha nem, Adriano már a vélt találkozás előtt megindítja az esést, így megtévesztve a játékvezetőt. Ebben az esetben így szól a szabály: Ha a játékos megtéveszti a játékvezetőt vagy asszisztensét, vagy megkísérli megtéveszteni, esetleg egy valós szabálytalanságot felnagyít, akkor az ellenfél javára megítélt közvetett szabadrúgással és a vétkes játékos sárga lapjával folytatódik a játék."
/penamadridista facebook oldal/
bocsi ha zavaróan hosszú :D -
#74666 egy HD highlights-ot tud valaki mutatni? a 2. feléről lemaradtam -
#74665 Grat a tegnapihoz...már megint nekem idejönni gratulálni,nyáron a szuperkupa döntő után remélem valamelyikőtök jön át hozzánk na de tényleg grat,kétszer egymás után megvert minket a Real,ez nagyon nagy dolog,és teljesen megérdemelten. -
#74664 Legalább valami öröme legyen -
Monoton #74663 -
pacclacc #74662 Most hogy kikaptak biztos azon ül és pörög -
pacclacc #74661 Az a mutató ujja :D Azt miért lassítják? -
Monoton #74660 öhöm -
#74659 szóval már szánalmas mutató ujjal mutogatni? :P értem... :P -
Monoton #74658 Igen, közben lehozta több oldal is, hogy a mutatóujja. -
#74657 14. mp-nál pauset nyomogatva gyanúsan mutató ujjnak tűnik, nincs HD felvétel? -
#74656 Azért ilyen is rég volt, hogy 1 héten belül duplán verni a Barcát (korábban egy döntetlen is nagynak számított). Még ha tétje nem is volt a mainak.
Várom már a MU meccset, az nagy meccs lesz. Majdnem minden ismerősöm MU sikert vár/akar. Valóban ők talán esélyesebbek is, de azért egyáltalán nem lefutott. -
Monoton #74655 Nem volt olyan jó, inkább csak részletekben volt izgalmas. -
#74654 tök jót aludtam :)) -
#74653 Na most értem haza csak, melóztam. Láttom volt itt minden, majd este megnézem az ismétlést. De úgy pár szóban milyen volt a meccs? Lehetett élvezni úgy mint a kupa meccset kedden? -
#74652 nyugi, én is úgy tartom, hogy csak a labdabirtoklással szarra nem mész :D
nálunk is sokszor ez volt a gáz a van Gaal-éra alatt a Bayernnél :D
a győzelmet meg nem kell megmagyarázni, kivéve ha Cselzi vagy, és mákkal nyersz BL döntőt -
#74651 Nem volt olyan rossz meccs, mint amilyen érdektelenségre számítottam a Realtól, tekintve a bajnokság állását, és a kezdőt. Egy biztos, Hegyi urat kellene küldeni az első Mars expedícióra, ami vissza se jön természetesen. Borzalmas. -
Monoton #74650 Itt a videó is: katt
Szánalmas az ilyen. -
Monoton #74649 Ha sikerül gólt lőnötök akkor meg lesz a továbbjutás szerintem. -
#74648 Megérdemeltétek mindkét győzelmet a héten. Már csak nekünk kell egy x-et kihoznunk a Nou Campban! :D -
Pukkka #74647 Messit ki váltotta a második félidőben? -
#74646 Murinnyó facepalmjáról csinálhatna valaki egy gifet. Az reakció Pepére kifejezi az eddigi vereségeinket :D:D:D -
#74645 esetleg őket mégkevésbé érdekelte a meccs, mint a madridot... -
#74644 XXDDDDDDDDD -
#74643 Nem volt ma erős a Madridotok, sőt, de hogy a mi csapatunk Focizni nem akart azt én nem értem. Nem akartak erőt kiadni magukból, futni, felugrani, stb...
Nem a csapat egyénileg gyenge hanem az hogy nem akarnak focizni, az nem a Madrid érdeme hogy Messi a 11es ponttól a 30 méteres vonalig 12 másodperc alatt ért vissza
Ronaldo-t meg köszönöm hogy behozta Mu, mert legalább láttam tőle egy kis focit. -
#74642 Szakadok...:D:D:.d:D:DD:DDDD -
#74641 :DDDD -
pacclacc #74640 Igazad van... Most felírom egy wc pappira (nagy labdabirtoklás) meg azt is (tiki.taka) és kitörlöm vele a seggem :DASD -
#74639 Na meg a kettős cserével a játék képe is változott.:D