81624
-
Neoncsoves #74718 színvonalas ívelgetős játék... -
#74717 akkor már kettőt, biztos ami ziher alapon :D -
#74716 Higuaín lő egy gólt!! -
#74715 streamek -
Monoton #74714 Jaja, kicsit gyúrt pocakra :D -
#74713 Elég szarul néz ki. -
#74712 ááááááá, márr izzad a hónaljam is! Remélem fasza meccs lesz és nem idegölő, bár ha továbbjutunk már azt is letojom :D -
Monoton #74711 Urbán Flóri -
Monoton #74710 -
#74709 én higuaínt írtam, nem benzemát :DD sajnálatos, hogy iker lelátón van...pedig mesteri húzás lett volna. biztos, hogy vágott volna egy gólt....:D -
Neoncsoves #74708 Welbeckre rá kell állítani Varane-t... különben szophatunk 1 fejes gólt tőle. -
#74707 Az lenne ideális a számunkra, ha az elején bekotornánk egy gólt, aztán be lehetne rendezkedni kontrákra. Azokból az első meccsen is pikk-pakk a 16-osuknál voltunk. -
#74706 dögölne meg de gea...:D -
Monoton #74705 Benzema nem játszik, Casillas meg a lelátón van :D -
#74704 szerintem az lenne a nyerő húzás, ha becserélnénk casillast higuaín helyett csatárnak....:O -
Monoton #74703 Real Madrid: Diego López, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín.
Manchester United: De Gea; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Cleverley, Giggs, Welbeck, Van Persie. -
pacclacc #74702 Fantasztikus este lesz, akár hogy is végződik!!! -
Monoton #74701 Nem úgy van az. Ha az első gólt mi kapjuk, akkor az utolsó kettőt meg ők -
Neoncsoves #74700 Lőnünk kell egy gólt. Lőni is fogunk, a United pedig 100% hogy válaszolni fog a gólra. hosszabbítás szagot érzek, de ha belőjük a másodikat, onnantól jó dolgunk van. -
#74699 Első gólt ha mi kapjuk akkor szerintem vége is a dalnak. -
Monoton #74698 -
#74697 -
#74696 true :D -
#74695 kettőt és könnyebbet kérj :D -
Monoton #74694 Máshogy sem kellene -
#74693 csak pontrúgás után ne kapjunk gólt este. -
Monoton #74692 [center]
-
Monoton #74691 De amúgy nem akartam ilyen hirtelen felindulásból belekötni de ez most kijött. No de mindegy, este meccs és tovább kell jutni. Hala! -
Monoton #74690 Hozzám vezethető vissza a beszélgetés ne vedd magadra. -
#74689 3:40-nél, jó lenne ha Benzema valahogy így játszana. Egyébként estére reméljük a legjobbakat, HALA MADRID!
-
pacclacc #74688 A 100% igazság!!! -
#74687 ""amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket""
ez én vónék :c -
Monoton #74686 "amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket"
Ki, én? Te el vagy varázsolva, és már szándékosan jössz be ide provokálni. A videónál amit linkeltem elnéztem, és? Elnézte a fél világ, még a cikk sem ugyanaz volt ami most van ott. Meg amúgy is a képre reagáltam vele.
Az meg, hogy Pepét nem ítélem el, honnan tudod? Többször leírtam, hogy nem tetszik a viselkedése és már a csapatban sem látom szívesen. És elítélem a többi színészkedést csapaton belül.
De egy Barcasnak előbb a saját háza táján kellene szétnéznie és utána vádaskodni, mert ami nálatok megy színészkedés terén az tényleg szánalmas. És anno Fabregas, Jordi Alba nem voltak ilyenek, de mióta katalán színekben fociznak sorra dobálják magukat ők is. És ne mond, hogy nincs igazam mert ez az igazság. -
#74685 "Kinek nem inge, ne vegye magára."
De Te ezek szerint magadra vetted amit a Milan topikban írtam. Jó bár ezt a kis idézetet odabiggyeszthettem volna akkor is, de lényegtelen már. Úgy gondoltam, ha valakire nem igaz az állítás, azt hidegen is hagyja. Ennek ellenére ugyanúgy tartom magam a kommentemhez.
A Pepés esethez: az is gusztustalan amit csinált, bár tőle megszokhattuk, hogy el tud gurulni a gyógyszere. Viszont hála a jó égnek egyre kevesebbszer fordul elő nála. -
#74684 Az tényleg korrekt hozzáállás hogy hozzánk bejön jópofizni, amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket. Mert mi elvakult idióták vagyunk, és csak a barcások ilyenek.
Én nem normálisan írtam? Szerintem igen... Bizonyíthattátok volna, hogy ti tényleg mennyivel különbek vagytok, hogy elítélitek Pepét ugyanazért (bár Alba nem mutogatott), ehelyett nekem estek :) Na ennyire vagytok különbek.
Pusszi -
pacclacc #74683 Gyönyörködjünk tovább csodalatos Jordi Albaban!!!
pfeejj de szánalmas... -
pacclacc #74682 Mérkőzés után mondtam is erről a véleményem. Amúgy a két mérkőzés alatt csak ezt csinálták. Máshoz nem nagyon értenek :S -
Pukkka #74681 Ha jól emlékszem, te voltál az a madár aki múltkor elküldte SLICK-et melegebb éghajlatra, mert, képes volt írni egy teljesen normális kommentet a Barca topikba.
Akkor te most áruld már el, mi a büdös francnak jössz ide trollkodni? -
#74680 csak ma láttam a linket, gondoltam megosztom, hiszen szánalmasnak tartod az ilyen hozzáállást. Gondolom akkor is ha reálos műveli? :P -
#74679 Főleg akkor, ha a madridiaknak mutogatott, hogy ezazgec'megcsináltuk! :D