Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo és Higuaín.

A kispadon: Adán, Kaká, Benzema, Essien, Albiol, Modric, Callejón.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
pirosnál jobb, de még mindig nem tetszik 😞

LasDen
szerintem jól néz ki
HAJRÁ FRADI!!!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
A Real Madrid hivatalos oldalán közli, hogy a hétvégi Sevilla elleni mérkõzésen a csapat a harmadik számú szerelését fogja felvenni. A hírek beigazolódtak, miszerint ez a mez zöld lesz. Holnap este 22:00-tól debütál az új mez.

Sevilla - Real Madrid / holnap (szombat) 22:00-tól élõben a Sport2-n

Nekem kifejezetten tetszik. A pirostól ezerszer jobb! <#eljen>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
:')

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
„Harminchat éves koromig van szerzõdésem a Reallal, és harminckilenc évesen szeretném befejezni, ez az álmom. És az, hogy itt fejezzem be a karrieremet, abban a klubban, amelynek kilencéves korom óta a tagja vagyok. Persze tudom, hogy az idõ múlásával minden egyre nehezebb lesz. Boldog vagyok, mert sosem hittem, hogy ennyi ideig a klub játékosa lehetek, még akkor sem, ha errõl álmodtam. Az évek gyorsan telnek, és nagyon elégedett vagyok azzal, amit a Real Madrid adott nekem, és azzal is, amit én tudtam nyújtani cserébe” – fogalmazott a 31 esztendõs Iker Casillas.

forrás
Rudee
Hamarosan eljön az Õ ideje is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Taki 122
Elképzelhetõ, hogy Pepe nem fog tudni játszani a Sevilla ellen szombaton. Lehet, hogy bedobja a helyére.

"A Luxemburg elleni mérkõzésen Pepe sérülést szenvedett a bal lábán Da Mota durva belépésbõl adódóan. A portugál játékos sántikálva fejezte be a meccset, a tegnapi edzésen pedig nem dolgozott együtt társaival, hanem pihent. Reményei szerint azonban a következõ válogatott mérkõzésen is pályára tud lépni."

Rockynhooo
Varane kibaszott jó kis játékos. Kár hogy nem dobálja a kezdõbe JM.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
a Real Madrid tönkretette a karrierjét? <#zavart1>

Rudee
Higuaín és Di María Paraguay ellen volt eredményes hajnalban.

Mor3llo
Tegnap is nagyon sokáig abszolút nulla volt...valaki elmagyarázhatná már neki, hogy kb 3x annyira flegma, és 2x annyira dekoncentrált lett mondjuk 0,5-1 évvel ezelõtti önmagához képest!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szomferi
azért egy Feröer-szigetek ellen na... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hihetetlen Özil a válogatottba rúgja a gólokat itt meg nem :S

Sziasztok, kaptam kölcsönbe egy elég jó könyvet Puskás Öcsi bácsiról szól Hámori Tibor írta Legenda és valóság címmel. Olvastátok már?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
Özilnek jót tehet ez a mai duplája. Cristiano és Varane is betalált a válogatottakban.

bakkerman
de ez elég nagy benyomást tett JM-ben
"A Marca szerint Mourinho azt tervezi, hogy a Sevilla ellen kezdõként fogja pályára küldeni a ghánai középpályást."

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fantasztikus hír!!!

"Michael Essien megszerezte elsõ gólját a Real Madridban, igaz ezt edzésen tette"<#crazya><#wilting>

Középsõ sor balszéle meg Sztálin
Casillas
Középsõ sor középsõ meg Ben a Lostból fiatalon.

LasDen
😄DDDDDDDDDDDDDD

miilann04
hátsó sor jobb szélsõ borat, középsõ sor bal szélsõ meg te vagy.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Tudtam mindet kivéve Cambiassora azt hittem hogy Raúl Bravo <#nevetes1>

LasDen
kíváncsi lennék amúgy, hogy a topik mostani törzsközönsége ebbõl a csapatból pl hány embert ismer fel... 😄

Rudee
Gravesen a képhez képest késõbb került a csapathoz.

Rudee
A BL keretben ott van Cheryshev, jó lenne látni hogy mire képes.

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Túl egyszerû 😄

Engem speciel 1998 elõtti csapatképekkel lehetne csak zavarba hozni kb.
Ebbõl a csapatból amúgy nagyon bírtam Helguerát, rohadtjó kis söprögetõ volt.
szucsy89
mindet, pedig nem vagyok Real drukker... sõt még emlékszem pl. Gravesenre is, hogy az mekkora favágó volt 😄DDDD
SLICK
egyedül Cambiassoban nem voltam biztos, ilyan gyík feje volt...
A végén pedig ott van a világ legjobbja Zizou... Õ egy Isten.
Amúgy ebbõl a csapatból Cambiasso lóg ki a legjobban, nem akkora játékos mint a többiek körülötte. Helguera sem volt éppen rossz, bár nála az volt a gond, hogy eredetileg vkp volt. Makelele ugye ott volt arra a posztra és ezért közép hátvédként kezdették el játszatni, ahol bár nem volt rossz, de igazán kibontakozni nem tudott ott.

bakkerman
óriási játékosok voltak ezek egytõl egyig,bár igencsak irigykedtem,hogy nekünk miért nincs ilyen jó csapatunk(akkoriban),de mostanra full respekt jár nekik,és azért Casillas még mindig a Real legbiztosabb pontja,és tisztelem õt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Casillas-Hierro-???- Figo- Cambiasso- Zizu- Makelele- (ismerem, csak nem jut eszembe a neve)- Robi Carlos-Raúl- Ronaldo

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
casillas-hierro-helguera-figo-cambiasso-zidane-makalele-salgado-carlos-raul-ronaldo

bár én nagyon nem vagyok real fan de ebbe a csapatba hatalmas játékosok voltak kb.puskás féle kaliberek

kíváncsi lennék amúgy, hogy a topik mostani törzsközönsége ebbõl a csapatból pl hány embert ismer fel... 😄

szomferi
tiszta Pokoli Szomszédok 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ez hasznos információ volt, kattolnám is pluszt a fejlécedben ha tudnám mire való. <#nezze>

REAL MADRID

LasDen
kimész azon az ajtón, majd elmész balra és a 4. ajtó jobbra. ott kimész, látsz egy cserép virágot. megfogod, bejössz, majd elmész tovább balra, majd a jobbra 2. fordulónál. felmész a lépcsõn és ott lesz egy ajtó vele szembe. azon nem mész be, hanem a jobbra mellette lévõn. Ott lesz egy ember, aki útbaigazít majd egy cserép virágért cserébe. elõfordulhat, hogy tévedni fog, de minden bizonnyal jót fog mondani, ami azt jelenti, hogy gyere ide vissza....

Elnézést, a Real Madrid topikot keresem. Régebben ennek a pletykarovatnak a helyén volt. Útba igazítanának? 😊

REAL MADRID

SLICK
azt cáfolja amit a szennylapok hazudnak össze...

LasDen
de mit cáfoljon??? õ maga mondta, hogy szomorú 😄DD

szucsy89
Pedig ilyenkor szokott jönni az, hogy megszólal a játékos, cáfol mindent, nem, jól érzem magam a klubnál maradni fogok, kupákat akarok nyerni blablabla... hát ez ehhez képest durva nyilatkozat.

Azt hiszem megvan a Januári átigazolási piac legnagyobb témája az újságírók számára...
Taki 122
Cristiano Ronaldo (Facebook):

"Az hogy szomorú vagyok, és ennek hangot adtam hatalmas kavarodást okozott. Megvádoltak azzal, hogy több pénzt akarok, de egy nap bebizonyosodik, hogy nem errõl van szó. Jelenleg szeretném biztosítani a Real Madrid rajongóit, hogy a motiváltságom, elkötelezettségem, és a minden versenysorozatban való gyõzelem iránti vágyaimat a történtek nem fogják befolyásolni. Túlságosan is tisztelem magamat és a Real Madridot ahhoz, hogy valaha is kevesebbet adjak ki magamból a klubért, mint amire képes vagyok. Ölelek minden madridistát."

Rockynhooo
Pont most akartam copyzni 😞

LasDen
Facéérõl (tudom nem õ írta, de...)
"That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas"

szabii98
Azért az befigyelt, hogy 'elégedetlen, lehet a fizetése miatt évi 10 millió euró'
Azért az nem rossz pénz szerintem...és egyáltalán, mire költené? minek nagyobb fizetés?? így is lefogadom hogy dúsgazdag a csávó

I met God. She's black

Taki 122
Nem gondolom, hogy ez lenne a teljes igazság. Csupán érdekesség képpen osztottam meg.

Nem tudom te/ti hogy vagy(tok) vele, de én már régóta nem adok a MARCA véleményére és híreire. Hiába madridi lap, semmiben nem különbözik a többi "kamulaptól", a MARCA és az AS sem. Néha sikerül ráhibázniuk, de egyébként nem szavahihetõ forrás.

szucsy89
Ha ez igaz, és Realos lennék, most azt mondanám, hogy húzzon a picsába... Ibrához tudnám hasonlítani, mint focista egyik legjobb, mint ember egy nagy szarkupac...
Taki 122
Az igazság Ronaldo-ról - a szomorúságának az okai

Ronaldo szomorúságát nem lehet pénzzel orvosolni. Természetesen a portugál sztár elégedetlen lehet a fizetése miatt - 10 millió eurót keres nettóban évente, annyit, mint Kaká - különösen, ha összehasonlítjuk más sztár játékossal a világ futballjában.

De Ronaldo-t sokkal jobban foglalkoztatja a tisztelet, az odaadás és a megbecsülés. A játékos nem érzi azt, hogy a klub, a csapattársak vagy a rajongók mögötte állnának. Legalábbis nem olyan mértékben, ahogy szerinte megérdemelné.

Csalódott a Real Madrid-ban, mivel a klub nem támogatta az UEFA Európa legjobb játékosa díjért való indulásakor, és van még néhány kisebb részlet, amiket más klub megtesz a játékosaiért, de érte nem. Szintén rosszul érzi magát amiatt, ahogy a Real-ban a kapitányt kiválasztják, a rendszer ugyanis azon alapul, hogy a játékosok mennyi idõt töltenek el a klubnál.

A szomorú sztár amiatt is aggódik, hogy a csapattársai sem a pályán, sem az öltözõben nem vezetõjükként tekintenek rá. Úgy érzi, nem értékelik azt az áldozatot, amit a klubbért hoz.

A Santiago Bernabéu híveinek szempontjából még mindig a szurkolókat okolja azért, amiért nem támogatták õt egyöntetûen azon a bizonyos napon, amikor pfujolták, és hogy nem imádják minden alkalommal, amikor gólt lõ.

Forrás: MARCA

szucsy89
Viccelsz? Télen jön kölcsön+opcióval, 50 évig fogjuk törleszteni egyenlõ részletekben. 😄DDD