Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kispadon: Adán, Kaká, Benzema, Essien, Albiol, Modric, Callejón.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
HAJRÁ FRADI!!!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sevilla - Real Madrid / holnap (szombat) 22:00-tól élõben a Sport2-n
Nekem kifejezetten tetszik. A pirostól ezerszer jobb! <#eljen>#eljen>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
forrás
"A Luxemburg elleni mérkõzésen Pepe sérülést szenvedett a bal lábán Da Mota durva belépésbõl adódóan. A portugál játékos sántikálva fejezte be a meccset, a tegnapi edzésen pedig nem dolgozott együtt társaival, hanem pihent. Reményei szerint azonban a következõ válogatott mérkõzésen is pályára tud lépni."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A Marca szerint Mourinho azt tervezi, hogy a Sevilla ellen kezdõként fogja pályára küldeni a ghánai középpályást."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Michael Essien megszerezte elsõ gólját a Real Madridban, igaz ezt edzésen tette"<#crazya>#crazya><#wilting>#wilting>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Engem speciel 1998 elõtti csapatképekkel lehetne csak zavarba hozni kb.
Ebbõl a csapatból amúgy nagyon bírtam Helguerát, rohadtjó kis söprögetõ volt.
A végén pedig ott van a világ legjobbja Zizou... Õ egy Isten.
Amúgy ebbõl a csapatból Cambiasso lóg ki a legjobban, nem akkora játékos mint a többiek körülötte. Helguera sem volt éppen rossz, bár nála az volt a gond, hogy eredetileg vkp volt. Makelele ugye ott volt arra a posztra és ezért közép hátvédként kezdették el játszatni, ahol bár nem volt rossz, de igazán kibontakozni nem tudott ott.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
bár én nagyon nem vagyok real fan de ebbe a csapatba hatalmas játékosok voltak kb.puskás féle kaliberek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
Azt hiszem megvan a Januári átigazolási piac legnagyobb témája az újságírók számára...
"Az hogy szomorú vagyok, és ennek hangot adtam hatalmas kavarodást okozott. Megvádoltak azzal, hogy több pénzt akarok, de egy nap bebizonyosodik, hogy nem errõl van szó. Jelenleg szeretném biztosítani a Real Madrid rajongóit, hogy a motiváltságom, elkötelezettségem, és a minden versenysorozatban való gyõzelem iránti vágyaimat a történtek nem fogják befolyásolni. Túlságosan is tisztelem magamat és a Real Madridot ahhoz, hogy valaha is kevesebbet adjak ki magamból a klubért, mint amire képes vagyok. Ölelek minden madridistát."
"That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas"
Azért az nem rossz pénz szerintem...és egyáltalán, mire költené? minek nagyobb fizetés?? így is lefogadom hogy dúsgazdag a csávó
I met God. She's black
Nem tudom te/ti hogy vagy(tok) vele, de én már régóta nem adok a MARCA véleményére és híreire. Hiába madridi lap, semmiben nem különbözik a többi "kamulaptól", a MARCA és az AS sem. Néha sikerül ráhibázniuk, de egyébként nem szavahihetõ forrás.
Ronaldo szomorúságát nem lehet pénzzel orvosolni. Természetesen a portugál sztár elégedetlen lehet a fizetése miatt - 10 millió eurót keres nettóban évente, annyit, mint Kaká - különösen, ha összehasonlítjuk más sztár játékossal a világ futballjában.
De Ronaldo-t sokkal jobban foglalkoztatja a tisztelet, az odaadás és a megbecsülés. A játékos nem érzi azt, hogy a klub, a csapattársak vagy a rajongók mögötte állnának. Legalábbis nem olyan mértékben, ahogy szerinte megérdemelné.
Csalódott a Real Madrid-ban, mivel a klub nem támogatta az UEFA Európa legjobb játékosa díjért való indulásakor, és van még néhány kisebb részlet, amiket más klub megtesz a játékosaiért, de érte nem. Szintén rosszul érzi magát amiatt, ahogy a Real-ban a kapitányt kiválasztják, a rendszer ugyanis azon alapul, hogy a játékosok mennyi idõt töltenek el a klubnál.
A szomorú sztár amiatt is aggódik, hogy a csapattársai sem a pályán, sem az öltözõben nem vezetõjükként tekintenek rá. Úgy érzi, nem értékelik azt az áldozatot, amit a klubbért hoz.
A Santiago Bernabéu híveinek szempontjából még mindig a szurkolókat okolja azért, amiért nem támogatták õt egyöntetûen azon a bizonyos napon, amikor pfujolták, és hogy nem imádják minden alkalommal, amikor gólt lõ.
Forrás: MARCA