81624
  • Monoton
    Jajj ezt hagyjuk, mert nincs kedvem törölgetni :D
  • Pukkka
    Ez, véleményem szerint, nem volt piros, viszont ez előtt, Rafaelnek pirosat kellett volna adni.
  • szabii98

pííísz
  • pacclacc
    Rúgtunk 3 gólt a mai találkozón szép volt fiuk... Jó8 mindenkinek
  • SLICK
    A Bayern ellen abszolút ki-ki meccs lett a végére. Mi is ugyanúgy megérdemeltük volna a döntőt, ha továbbjutunk a büntetőkkel. Az iszonyat nagy meccs volt, mind két csapat keményet játszott.
  • horpeti
    Igen, az volt. De egyébként látszott a Realon, hogy még nagyon hosszú a 2. félidő, nem volt pánik az arcukon. Szerintem még 0-1nél sem, bár akkor már kicsit melegebb volt a pite, mert arra is kellett gondolniuk, hogy még egyet ne kapjanak.

Ha nincs a kiállítás, lehet lehozta volna az MU a meccset, bár azért egyre nyomasztóbb volt a nyomás. Lehet beakadt volna amúgy is, de lehet, hogy nem. Nem lehet tudni.
    Minden esetre Modricnak végre sikerült a szép gól. Bajnokikon is láttam, hogy elég jó kis bombákat eresztett meg, csak vagy picit fölé, vagy picit mellé... ez is éppenhogy:)
  • Neoncsoves
    Egyébként ha Pepe vs Dani Alves piroslapot nézzük, akkor ez ahhoz képest simán piros. Ráadásul annál az esetnél kontakt sem volt, itt meg telibetalpalta...
  • horpeti
    Szerintem is Ronaldo visszafogottan játszott, nem pedig az önkívületi hajtásban. De végül mégiscsak megoldotta. Ettől profi. :DDD
  • Neoncsoves
    ment hát... az első félidő siralmas volt, a Bayern elleni meccset idézte fel bennem, és úgy mindannyian tudjuk, az hogyan végződött...
  • horpeti
    Látom, ment a pesszimista hajlam meccs közben!! :))) Azért túlnyomórészt nem 10 emberrel védekezős meccsek várnak ránk a BLben. De majd kiderül! :)
  • szabii98
    vagy csak túl részeg volt hogy emlékezzen rá
  • Monoton
    NEM!
  • Neoncsoves
    mert Bayern javára még sosem tévedtek a bírók...
  • w77d
    én ezt inkább úgy írnám a helyedben, hogy TOVÁBBJUTTATTAK MINKET XXD
  • horpeti
    Amúgy a kommentár is hallkan megjegyezte a visszajátszásnál, hogy "azért csoda, hogy nem rúgta le a veséjét". Mondjuk amilyen nyugodt volt a bíró, nem gondoltam volna, hogy piros. De volt ideje átgondolni, nyilván Nani is azért fetrengett, hogy ne kapjon büntetést.
  • REALista
    Lényeg ami lényeg TOVÁBBJUTOTTUNK!!!:)
  • REALista
    A szabálytalanság durva volt de nem szándékos viszont látványos úgyhogy nehéz döntés volt bírói szemszögből.
  • horpeti
    Lényegtelen most már. Drukkolj a köv. párharcnál! :)
    Nagyon erős volt az MU, nem vártam, hogy lealázzuk őket. Pontosan ilyen kemény és szoros meccsre tippeltem, ahol pillanatok dönthetnek. Lőhetett volna 8at is az MU, mégis kimaradt, ill. Lopez jól védett, így lehetett az, hogy mégis sikerült a továbbjutás. Én örülök neki, mert kedvenc csapatom továbbjutott, de nem vágtam volna fel az ereim , ha az MU jut tovább, az is megérdemelt lett volna, nagyot játszottak, még ha túlnyomórészt védekeztek is.

Amikor közel azonos, vagy akár jobb csapat ellen kell játszani, nem várható a zsír könnyed játék és győzelem. Ez már nem az a szint. Mindegy is. :)
  • pacclacc
    Életveszélyes megoldás volt!!!!
  • Pukkka
    Lényegtelen most már sajnos. Nyilván a győzelemnek drukkoltam, de nem így.
  • horpeti
    Ezt játszották az elejétől fogva, csak nagyon jól védekezett az MU. Kiállítás megzavarta őket. Meg ugye a kiállítás miatt tudott bejönni Modric -1 védőért cserébe. Kőkemény felállt védelem ellen nem mindegy.

Szerintem is most túlzott volt az ítélet, de ahogy a kommentár is mondta, a Madrid igazán tudja, milyen az, amikor ellene döntő hibát vétenek. 1x Madrid kapta. Ez van.
  • attiGT
    Puhl véleménye: "Nekem más a véleményem erről... de hagyjuk"

köszöntem
  • attiGT
    ja nem ezt elfogultságnak hívják. grat a győzelemhez. továbbjutottatok, de BLt nyerni nem fogtok.
  • Monoton
    Lopez rohadt jó volt ma is, a csapatjáték viszont gyenge. A pirosról megvárom Puhl véleményét, kíváncsi vagyok rá. Én láttam már ilyenért pirosat, ebben nem volt szándékosság de durva belépő volt.
  • DasIsFuck
    jajj a barcásoknak de savanyú a szőlő...
  • attiGT
    moderálva
    - az egy dolog, hogy ideges vagy de ilyen hozzászólással be se gyere -
  • szabii98
    10 emberből 10 védekezik, valóban kurvajó foci :)

kaptunk egy kurvanagy lehetőséget, ha nem élünk vele, és nem leszünk döntősök, akkor semmi értelme nem volt :D
  • hugopareiros
    A két meccs alapján megérdemeltük a továbbjutást.
    A mai győzelem viszont erősen vitatható.

Pozitívumok: Kaká, Varane és López.
  • REALista
    Jaj Hegyi Iván ugye nincs a stúdióban?:D
  • Neoncsoves
    inkább az a szánalmas, hogy 10 emberrel ennyi gólhelyzetük van... bravó...
  • REALista
    Lopez bravúr.
  • hugopareiros
    Amúgy Roni nyilatkozhatja, hogy nincs hatással rá, hogy a MU ellen focizik.
    Viszont számomra nagyon nem ez látszik. Az arcán, a mozgásán...mindenen látszik.
    Ennyire nem fogják le őt. Nincs benne az a dinamizmus ami a Barca ellen megvolt akár hétvégén is.
  • w77d
    csak az a baj, ha ez a barca meccsen történik akkor megy a fröcsögés, hogy csak így megy... hát csak így megy? :D
  • DasIsFuck
    megadta az esély a madridnak,ők meg éltek vele..fogjátok fel így, máskor is történnek ilyen esetek hol ide,hol oda...el kell fogadni benne van a játékba.
  • SLICK
    ez jogos, mert azt játszottátok amit kell ilyenkor, megérdemeltétek volna a továbbjutást
  • REALista
    Leszarom egyszer nekünk is lehet szerencsénk.Amúgy nem láttam az esetet.
  • hugopareiros
    Semmi extra nem volt. Nem volt komoly helyzetünk.
    A MU taktikusan legyilkolta a játékunkat.
  • Neoncsoves
    jó szarok voltunk... röviden tömören. ívelgetős ötlettelen szar, tanácstalanul álltunk a 16os előtt...
  • w77d
    12 emberrel a 10 ellen de jól megy...
  • REALista
    Az első félidőről lemaradtam.Kiegyenlített játék volt vagy nyimtunk azért?