Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szar Bayern, szar Bayern :)
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Higu egyébként ma nem olyan rossz. Elsõ helyzeténél a kapus vagy 50 centire volt, akkor már senki nem lövi el mellette a labdát. A beadás után meg elég kis helyen kellett volna átvennie és lõni. Ráadásul ott a labda a védõé volt, csak elnézte egy kicsit. Cristiano lövésébe viszont szépen belestukkolt, kár, hogy Hart-ban elakadt.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco