81624
  • Monoton
    Nemszólszbe
  • Rockynhooo
    Ja csak a Mór döntő helyzetekben is képes volt odatenni magát.
  • Voyager5
    Csak akkor picit más volt a liga (erősebb), és ezek 2en csukott szemmel is tudták egymásról, hogy éppen hol vannak.
  • hugopareiros
    csak Mori sokkal aktívabb volt a támadások előkészítésében is, és adogatta a gólpasszokat Raúlnak
  • SLICK
    +1
  • LasDen #74993
    amennyi gólt Morientes rúgott, annyit Higu is megrúg....
  • Monoton
    Ha belegondolok milyen karriert futhatott volna be Morientes, ha Perez akkor nem olyan hülye ... :=(
  • Voyager5
    Morientes, Raul csatárduó vissza is jöhetne 10-12 évvel ezelőtti formájukban. Aztán, Higuain meg Benzema csak akkor kapna lehetőséget ha Morientes éppen sérült :D
  • REALista
    "Nem hagyhatsz itt minket. Te vagy a legjobb edző a klub számára. Ha nem jössz ki az olyan játékosokkal, mint Casillas, akkor ők távozhatnak. Neked maradnod kell" - mondta a klub egyik magas rangú alkalmazottja Mourinhónak a Punto Pelota szerint. "A probléma nem az öltözőben keresendő. Azt előbb-utóbb tudom kezelni. A probléma a sajtóval van, bármit teszek én vagyok a rossz, nem nyerhetek" - válaszolta Mourinho.
  • REALista
    Én nem tudom mindegyiknek olyan egzotikus neve volt...D
  • LasDen #74988
    az egyik ismerős...valami feri v fernando, nem?
  • REALista
    Sarki kajáldában találkoztam velük, állítólag Madridisták gondoltam lefotózom őket.
  • LasDen #74986
    jaaajjj, kik ezek a surmók? :D
  • REALista

• REALista
    Nem is rosszul.Nem is emlékszem mikor hagyott ki utoljára 11-est.
  • horpeti
    Tök mindegy, nagy csapatban úgyis Ronaldo lövi. :D
  • SLICK
    hát az cink :c
  • szomferi
    még egy büntető, és megint eltalálta a kapus az irányt, ez nem Jesé napja :D
  • szomferi
    se 3 gól a meccsen
  • LasDen #74979
    hát, akkor ebből nem lesz nagycsapatba kerülés....
  • szomferi
    Jesé kihagyta a büntetőt 0-1-es hátrányban... *sigh*
  • REALista
    Azért ez bátor kijelentés főleg ha belegondolunk hogy Mou előtt jó darabig jöttek-mentek az edzők de a BL-ben évről évre beégtünk...:D
  • Monoton
    Jajaja, José Ramón nekem is mondta
  • horpeti
    Hát, én drukkolok Mounak és a Madridnak is, hogy összejöjjön a BL győzelem. De hát azt nem osztogatják csak úgy. Ha nem lesz meg, és úgy megy, akkor valamelyest csalódás lehet neki majd ez az időszak, mert BLt nyerni jött ide.
    De azért biztos nem vágja fel az ereit. :))
  • LasDen #74974
    az én elképzeléseimet már túlszárnyalta Mou...én 2 évet gondoltam, hogy marad, mikor kinevezték....de úgy vélem, hogy ha bl lesz, azé, ha nem, akkor azé fog menni....
  • horpeti
    Milyen randomgenerátor adhatta ki, hogy Mourinho már aláírt egy tuti elmenős megállapodást? :) Úristen.. Szerintem ne kombináljátok túl, persze pont ez az újságíró célja, hogy magas labdákat adjon a szurkolóknak. :D
  • Neoncsoves
    ha ezek a továbbjutások mind gyönyörű focival történtek volna, azt mondom jogos, de a MU ellen se produkáltunk valami kitűnőt, de ha jól emlékszem a Dortmund és ManCity ellen is balfaszkodtunk...
  • LasDen #74971
    A Cadena Ser újságírója, José Ramón de la Morena szerint José Mourinho a nyár folyamán elhagyja a Real Madridot. "Január elején Mourinho aláírt egy megállapodást a Madriddal, ami arról szólt, hogy bármi is fog történni, távozik. Ezt tudja ő is és az elnök is, azonban érhető módon nem hozzák nyilvánosságra. Mourinho aláírt egy másik megállapodást is, már a következő klubjával."

egyikkel sem vesztünk sokat. ha marad, ez a szint vagy jobb lesz...ha megy, akkor sem leszünk ennél rosszabbak...
  • horpeti
    A spanyol bajnoksag ugyis egy kalap sz. Az egesz arrol szol,h.ki mennyire motivalt megverni a sok gyenget. Ki hullajt pontokat ill. Kinek mennyire mukodik jol a kiscsapat elleni taktika. Egyertelmuen a barca taktikaja regota a legjobb a spanyolok ellen. Siman felorlik az ellenfelet. Mig a madridnal kellettek a villanasok stb,mert kevesebb emberrel tamadunk. Lehet mar valtozott,en meg leeagadtam itt.:)
  • REALista
    Nah ja elpicsáztuk a Barcát a Szuperkupában, a Kupában és a Bajnokságban is...:D
  • Pukkka
    Azért, ha hozzávesszük, hogy kupába döntősök vagyunk, úgy hogy búcsúztattuk a Barcát, BL be továbbjutók, egy MC,BD,MU -n keresztül és egy éve nem tudott tétmeccsen a Barca mit kezdeni a Madriddal, akkor már nem olyan szomorú.
  • Neoncsoves
    ezt így márciusban, egy Real Madridnál olvasni, hogy úgy vagyunk másodikak, hogy kikapott az Atletico... szomorú
  • hugopareiros
    Kikapott az atl. madrid, így újra másodikok vagyunk. Remélem megtartjuk ezt a helyet.
  • LasDen #74965
    ő jutott róla eszembe...tipikus mexikói balhés srác :D
  • SLICK
    mondjuk amilyen keveset látjuk játszani szegényt, nem lesz nehéz
  • Monoton
    Ezt még szokni kell :D
  • miilann04
    amikor a kisegítősök osztálykirándulásra mennek. :D
  • LasDen #74961
    I will find you my friend...
    /Kaka/
  • SLICK