Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Az a vicc, hogy még nézi is a bírót közben a kis ravasz 😄
Elõször hátrébb viszi a labdát majd megnézi a bíró mit csinál és mivel látja, hogy még mindig a sorfalnak magyaráz ezért még egy picit "csal"

Mondjuk szokás szerint a sorfal is bemozdul mire elrúgja Messi. 16-on belül állnak majd mire elrúgja addigra már a vonalon 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nem kell felkapni ilyenen a vizet! Azt kell nézni ki ir ilyen cikket! Rá kell hagyni!

Amúgy meg tényleg számít ha hátrahúzza a labdát!

Nem kell ezt magyarázni minden ember érti akinek az IQ a helyén van!

horpeti
Hát igen, mert a sorfal nem véletlenül megy mindig közelebb és közelebb... 😊

Taki 122
Ami tény az tény. Nagyon bosszantó ezt látni, mivel be kell, hogy valljam, a meccsen én sem figyeltem fel erre. De abban is biztos vagyok, hogy ha a végeredményt nem is, azt a bizonyos szituációt merõben befolyásolta ez a húzás.

Nem csalóztam/csalóztunk le senkit, de az én véleményem az, hogy aljas húzás volt tõle, ráadásul nem ez volt az elsõ eset. Persze ha a te csapatod egyik játékosáról van szó akkor ez egy "szemfüles", "ravasz" mozdulatnak tudható be, de ha ellenfélként látsz egy ilyen esetet akkor ne lepõdj meg ha (szerintem érthetõ módon) felháborodást vált ki...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

bakkerman
igyekszem nem elfogultan írni a csapatomról itt az sg-n,ami néha sikerül,néha nem,de nem vagyok egy elvakult Barca drukker ez tény. Az meg hogy jártam-e focipályán,igen jártam,de nekem abszurd hogy egy ilyen dolog miatt lecsalózzák a kedvenc csapatom egyik játékosát(legyen az Messi,Pedro akárki)...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Igaz! Van ilyen.. benzin meg ki hagyta, ugyanúgy okolhatjuk õt is a döntetlenért. úgy ahogy mariskát is, montoyának meg küldhetünk egy csókot hogy nem lõtte be. ez ilyen

I met God. She's black

Taki 122
Azért ne legyél már ennyire elfogult! Kész vicc az egész, komolyan... <#idiota>

Van az egy "jó" méter is, hidd el. Ha pedig azt mondod, hogy nem származott belõle elõnye akkor te nem sokat jártál focipályán, már ne is haragudj. Ahhoz, hogy elcsavarja a sorfal fölött épp elég volt az az egy méter, nem kellett már hozzá az is, hogy akármelyik irányba elmozdítsa! <#zavart2>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rudee
Ha elõrébb nem viheti, akkor hátrébb sem. Egyébként az az elõny, hogy ha nem viszi hátrébb akkor ugyanakkora erõvel meglõve valóban a sorfalat találja telibe.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
ha elõrébb vitte volna a labdát,akkor azt mondom jogos,de hátrébb vitte,semmilyen elõnye nem lett belõle,még csak más irányba se vitte a labdát,szimplán hátrébb húzta egy jó fél méterrel.
"A bíró ilyetén átverése, az ellenféllel szembeni jogtalan elõnyszerzés bõven kimeríti a csalás fogalmát"

szóljatok,ha ti látjátok a videón azt a bizonyos elõnyszerzést.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Taki 122
Egy "kis" érdekesség a hétvégi klasszikusról...

Amirõl nem beszél a média, avagy Messi sötét oldala

A vasárnap esti El Clásicón a mutatott játék képe alapján igazságosnak mondható döntetlen született, ugyanakkor azt nem lehet elmondani, hogy a Barcelona és Messi két találata abszolút megérdemelt lett volna; míg az elsõ gólnál – szokás szerint – kiadós flipperezés után pattant az argentin elé a labda, addig a felvételek tanúsága alapján második gólja elõtt a szabadrúgásnál csalással szerzett elõnyt a katalánok kedvence…

Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=841

Rudee
Ronaldo válla kificamodott az elsõ vizsgálatok szerint.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
azt mondod?? 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
vagy Ramos ki szélre és Varane középen 😊

REALista
Már látom elõre a sportoldalak címlapját. Messi:Ronaldo 2:2

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Arbeloa-t eddig bírtam nézni. Ez a mai teljesítmény viszont betett tõle. Bár csak jött volna Debuchy... <#lookaround>

REALista
Hát a meccs végére elmondhatjuk hogy elfáradtunk.Kicsit közelebb álltunk a gyõzelemhez szerintem az egész meccset figyelembe véve, de tény hogy akár meg is nyerhette volna a meccse a végén a Barca.

szabii98
tizi helyett szabad*

I met God. She's black

dienesoft
Igazságos a döntetlen, jó meccs volt. 😊

Voyager5
Jó ez így nekünk szerintem.
Jó meccs volt.
LasDen
ezzel a döntetlennel nem nagyon vagyunk elõrébb...

am érdekes, hogy mindenki csak 8 pontról meg 11 pontról beszél, de arról nem, hogy az AtM egy gyõzelemmel elsõ lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Jó meccs volt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
sima vendég lett volna....benz szépen mellé lõtte....aztán kikotorni sem tudtuk, és messimakker belõtte. aztán, a tizit is bemakkolta és a 89. percben is majdnem kaptunk egyet. VICC az egész barca, mi végig támadjuk az egészet õk meg 3 helyzetbõl 2 gólt csinálnak

I met God. She's black

na hoztuk a kötelezõt!

szomferi
nagyjából 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REALista
Ezek a szabadrúgások fognak a sírba vinni...😄

szomferi
már megint a 16-osnál, áááá faszom

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
ronaldo ott pusztul meg a pályán....ott fogják eltemetni...

REALista
Hát én nem.

Amúgy Callejont megnézném most DiMaria helyén

szomferi
na, Özil --> Kaká, remélem alkot valamit

szomferi
Özil bazdmeg...

pepe baszod...

szomferi
a-a 😄
jöhetne Kaká, rúghatna egyet

REALista
Na szabadrúgás.3:2?

szomferi
áájájájájáj, közel a 16-oshoz

Voyager5
CR-rõl biztos nem, mert róla tudjuk, hogy nagy csapatoknak nem képes gólt lõni.
banok
Ez a meccs kvázi két emberrõl szól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
NAVÉGRE!!!!!!!!!!!!!!! Ezt már be kell húzni!!!!!!

REALista
Nyerjük már meg könyörgöm annyival jobbak vagyunk!!!

REALista
Olééééééééééééééééééééé

szabii98
benzin basszameg, az orra elõtt tekeredett el
2-2 !!!!!!!!!!!!!!!44

I met God. She's black

SLICK
eddig a faszmák jellemzi õket ebben a szezonban...

REALista
Azért vicces hogy úgy nyerhet a Barca hogy egy kurva helyzetet nem tudtak kidolgozni eddig...😄

REALista
Úgy tudtam bassza meg.Szép lövés volt de Casillas-tól nagyon hiányoznak a bravúrok idén...😞

szomferi
íjaj, Higany bent... szidni fogjuk, vagy nem?

szabii98
na ez eldõlt. lelki ko és a tuti gyõztes meccsbõl pontvesztés lesz :/

I met God. She's black

SLICK
a hányás elkap komolyan

REALista
Jaj ezt már annyiszor hallottuk...:S

LasDen
nemtom, de nekem Benzema mindig olyan körülményesnek tûnik a labdával...most is visszalassítottak egy jelenetet (aminek semmi értelme nem volt szerintem), ott is ugyanúgy tûnt....