Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálunk mindig volt valami idegbeteg?😄

ma találtam.

bocsi h berakom de kicsit vicces 😄 így visszanézni...

Deportivo elleni meccs utáni nyilatkozata:

- Szóval, újra szélsõ védõt játszottál...
- A körülmények miatt. Ha enyém lenne a választás, mindig középen játszanék. De azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és bárhol játszom.
/madridista/

De már máskor is nyilatkozta, hogy nem szeret a szélen játszani.

REAL MADRID

SLICK
igen tavaly kérdezték is egy interjú során, hogy hol van szivesebben és akkor a jobb szélt preferálta. Ugye ekkor már középsõ védõt játszatott vele Mou...
Bár legutóbb is mikor nyilatkozott akkor meg volt elégedve a középsõ védõ poszttal is...
Egyébként egy ilyen kaliberû játékosnál, aki mindkét poszton kiemelkedõt nyújt nem lehet gond, hogy hol játszik, hiszen játszik, kezdõ, ez itt a lényeg!

Rudee
Igen és a Sevilla-ban is szélsõ védõt játszott inkább. Meg egyébként se évekrõl van szó, reméljük legalábbis, hogy hamarabb lesz újra egészséges a teljes keret.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Voyager5
Ezt hol olvastad?
Mert nekem úgy rémlik, hogy mikor szóba került a pozíciója interjúkon, akkor sosem foglalt állást egyik mellett sem.
Sõt, régebben talán a jobb oldalt jobban is szerette.
Mert nem szeret ott játszani. Ennyi, Elõbb-utóbb megunná és elmenne olyan csapatba. ahol a saját posztján játszatnák.

REAL MADRID

SLICK
Sokat játszott azon az oldalon és nagyon jól ráadásul... miért ne lehetne ott megint?

Rudee
A kupában az Alcoyano ellen kezdünk. Továbbjutás esetén az Almería-Celta páros gyõztese következik, aztán ha nem lesz nagy meglepetés akkor a negyeddöntõben a Valencia. Négy között pedig akár egy újabb Clássico is létre jöhet.

Rudee
Amíg nincs Arbeloa addig kénytelen lesz Ramos jobb oldalon játszani, oda egyáltalán nincs más megoldás.

És hol? Ramos nem fog kimenni a szélre hosszabb távon.

REAL MADRID

SLICK
pont neki nem kellett volna :S Most lehet kiharcolhatott volna egy állandó kezdõ szerepet...

Ja meg van egy Carvalhonk is <#vigyor3>

REAL MADRID

LasDen
ha máshova nem is, a padra biztos leül 1-2 canterano...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ramos, Pepe, Albiol szerintem alap lesz a védelemben.

REAL MADRID

LasDen
jó kis válogatott hét volt ez....több ilyen kéne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
AS írja is már, hogy a következõ 3 meccsen Nacho lesz vélhetõen az egyik középsõ védõ. Nem tudom, hogy a BLben mire lesz elég a kezdõbe 3 Castilla-s védõ, jó lenne ha addig valakit helyre raknának.

Rudee
Jó lesz ez, lassan ki se tudunk állni.

Rockynhooo
Varane is kidõlt 😄DDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

aztán egy jó angol szezon után megtanul majd egész pályán átívelni 😄

SLICK
nem csak dortmundban, hanem a bajnokságban is...

#73378: Na ja ilyenkor lenne nagy kiugrási lehetõség... annak idején Sarabia is milyen jó volt a BL-ben, most meg õ is elveszett. Mégsem olyan jó?
Mondjuk ezen agyalta, hogy nem ilyen hoki Getaféknek kellene kölcsönadni játékosokat, hanem vmi komolyabb angol csapatba. Itt nem is fog fejlõdni annyit.

Rudee
Jesé-t annyira dicséri a spanyol sajtó, én megnézném, fõleg ilyen ínséges idõkben, mikor a támadók felének kérdéses a játéka.

Rudee
Higuaín Chile elleni gólja egész szép volt.

LasDen
ez nem is olyan sok....biztos lelehet rúgni még valakit....

Rudee
Nehéz lesz így Dortmundban <#nezze>

Arbeloa 2-3 hét
Benzema ?
Coentrao 2-3 hét
Di María ?
Higuaín ?
Khedira ?
Marcelo 2-3 hónap
Pepe ?
Ramos ?
Ronaldo ?

A ?-eknél még nincs pontos diagnózis.

szoltan
2-3 hétre dõlt ki

Hala Madrid!

LasDen
van még pár nap, meg pár játékos...azokat is lerúghatnák már, ha már úgyis benne vannak....

Állítólag Benzema is megsérült.

REAL MADRID

SLICK
na Arbeloa sem tudja folytatni a meccset... remélem nem súlyos

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen

Rudee
Persze, hogy ez a sor lenne a legjobb megoldás, de hónapokat Õk se bírnak folyamatosan. Én remélem, hogy legalább 1-2 alkalommal bedobja Casado-t, hátha találunk végre egy jó kis védõt házon belül.

Valahogy nem tudom elkepzelni hogy jose ne arbeloat valassza, meg ha meg is kopott benne a bizalma egy idore. Igy elsore en is a Ramos-Pepe-Varane-Arbeloa negyessel mennek, annyira nem vagyunk kurvajo helyzetben hogy egy elso osztalyban nulla percet jatszott castillassal bohockodjunk hatul.

Rudee
Tudom és akkor rögtön kockáztatni kell? Nem. AS már le is hozta, hogy a Castilla-s Casado mellett Arbeloa és Essien lehet még a megoldás.

LasDen
gondolom arbeloa átmegy...ennyi...nem fog canteranokkal jáccadozni, pedig szerintem az ilyen esetek jó alkalmak lennének...

miilann04
hát, amikor sérülés miatt kidõl a két kezdõ kaliber balbekked, akkor azon a poszton eléggé tartalékossá válsz..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rudee
Az a meccs másfél éve volt, ez az egyik szempont. A másik, hogy az után 3 nappal a szalonna ellen játszottunk a BL-ben, így az egész keret eléggé tartalékos volt. Most nem jön BL elõdöntõ. Ráadásul ha annyira számolna vele, akkor játszott volna legalább 1 percet mondjuk az elõzõ szezonban, de erre sem került sor. Ezért tartom kizárhatónak, hogy egy olyan játékost fog bevetni (ráadásul nem 1-2 meccsre, hanem hónapokra), aki eddig semmi bizalmat nem élvezett.

miilann04
anno amikor a valencia ellen felhívta josé a nagyokhoz, akkor balbekket játszott, miért vagy ilyen tuti biztos benne, hogy most nem így lesz?

Rudee
Nacho középsõ védõ, Õt biztos nem fogja bedobni Mourinho. Még ha a saját posztjára kéne, akkor talán, de egy rutintalan 22 évest más posztra tuti nem fog felhozni. Casado meg Rios a Castilla-ban a bal oldali védõ posztjára rakható játékos, de velük se hiszem, hogy bepróbálkozna.

Rudee
Eleinte Arbeloa is játszott a bal oldalon, nem tudom hogy most ez jó megoldás lenne vagy sem. Talán igen, egy Ramos-Varane-Pepe-Arbeloa négyes még jó lehet. Meg nagyon régen Albiol a Valencia-ban is játszott kényszerbõl azon a poszton, az viszont érdekes megoldás lenne szerintem.

szabii98
nagyon jó......

I met God. She's black

miilann04
jöhet nacho.

SLICK
na ez szép lesz :S

Rockynhooo
Nagyon rossz hírek érkeztek a brazil válogatott edzõközpontjából. Marcelo a mai edzésen megsérült, és a vizsgálatok kimutatták, hogy az egyik csont a lábfejében eltört, emiatt valószínûleg akár három hónapot is kihagyhat. A Real Madrid számára tragikusan alakul ez a válogatott szünet, hiszen korábban már Khedira és Coentrao is megsérült. A portugál helyére Bento kapitány más játékost hívott be a keretbe. Ráadásul Pepe is fájdalmakra panaszkodott.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Coentrao megsérült, Ronaldo-t meg baszottul aprítják a ruszkik. Tök jó...

Voyager5
6-0 lett.
Kaka rúgott is egy gólt:

Videón: 6:38 körül

SLICK
ennyivel jobbak lennének a többiek náluk?

Rudee
A spanyol U21-es válogatottban Nacho csere, Morata még a padra sem került. Jó lenne több játékost is adni abba a korosztályba <#lookaround>

Rudee
Kaká-nak van már egy gólpassza.

Rudee
Kaká és Marcelo kezdõ Irak ellen.