Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Padon: Jesús, Pepe, Özil, Di María, José, Denis, Morata.
TV: Sport1, 20:45! Hala Madrid!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az, hogy a barcas topikba a rontott cselre verik ki, nem meglepõ azon a szellemi síkon mozgó emberektõl.
szerintem egyszerû, õ is egy ember,focista akinek nem mindig jön össze 😄 nagy dolog mikor véletlenül egyszer nem jön össze egy csel 😄DD sok idióta 😄
ez a sprint meg nonszensz , 77 perc játék után így felérni az ellenfél kapujáig nagy teljesítmény, le a kalappal elõtte <#worship>#worship>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(Ultras Sur)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hala Madrid!!!
Kialakult a Spanyol Kupa következõ körének párosítása. A Real Madrid ellenfele a Celta Vigo csapata lesz miután utóbbi tegnap este, hazai pályán, hosszabbítás után 3-0-ra legyõzte az Almeria csapatát.
A párharcot a madridiak kezdik idegenben december 12-én, a visszavágó dátuma pedig még nem ismert.

REAL MADRID
http://www.dailymotion.com/video/xvhvgq_madridi-pletykak-es-pepe-fantomkiallitasa_sport
A spanyol pontvadászat 14. fordulójában rendezik az elsõ madridi derbit, méghozzá a Santiago Bernabéuban.
Real Madrid - Atletico Madrid / szombat, 22:00 / TV: Sport2 [ ÉLÕ ]

Gólszerzõk:
Di María (71')
Callejón (89', 92')
Hala Madrid!
Di Maria góljánál viszont röhögtem egy ideig 😄 Beálltak Benzemával, aztán hipp hopp kijátszották. Látszik milyen szinten vannak a többiekhez képest.
José Rodriguez, meg amilyen jó volt az elején, annyira bedurvult a végére. Biztos a túlzott bizonyítási vágy hajtotta. Egyébként fasza vkp válhat belõle, ha minden jól alakul. Szivesen látnám nagy csapatban is idõvel.
Albiolnak meg remélem nem lett komoly baja, csóri alig játszik erre már rögtö naz elején kap egyet :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Adán, Albiol, Varane, Carvalho, Nacho, Modric, Özil, Callejón, José Rodríguez, Cheryshev és Morata.
Cserék:
Jesús Fernández, Cristiano Ronaldo, Benzema, Coentrao és Di María.
Real Madrid - Alcoyano / 21:30 / DS2 [ ÉLÕ ]
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hala Madrid!
De tényleg. Hol vannak az ütközések és a harcolni akarás? Azt csak nem várhatják már el, hogy az ellenfél folyosót hagyjon CR-nek a kapuig, mert egyébként leül és hisztizik...
Bajnokságban egymást vertük a Barcaval, de más csapatot nem is kell említeni mert egyik sem nyújtott kiemelkedõ teljesítményt.
BL csoportkörben simán vertük a már rég nem top csapat Lyont, az Ajaxot és a Zagrebet. Utobbi kettõ sem egy világverõ alakulat. Aztán kaptuk CSKA-t (😄) majd az Apoelt (😄D), majd jött a München akik ellen képesek voltunk elhúzni a büntetõkig. Mindezt élettelen, fos játékkal.
A kupában már a Malaga ellen is szar játékkal épphogy továbbmentünk, majd jött a Barca akit ugyancsak nem tudtunk megverni.
Rohadtul nem lenne semmi bajom a csapattal ha nem úgy mennének ki a pályára mint a hisztis ovisok, hanem mint aki küzdeni akar. Mert amit mostanában mûvelnek az nem küzdés, hanem akarás, aminek nyögés a vége.
Amúgy meg ha te szívesen nézed azt, hogy amikor Ronadot (nem szabálytalanul) a földre viszik (szóval elesik), majd utána ott ül és hisztizik meg toporzékol, közben az ellenfél meg már félpályán túl támadja a kapunkat, ahhoz csak gratulálni tudok. Szabadrúgásokról meg már volt szó, de gondolom azt meg Mourinho dönti el ki lövi.
REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
istenítés volt. igen, mert a csapat kiemelkedõen játszott és mindenki érezhette az erõt, ami a csapatból áradt. Jöhetett volna bárki, nagy esélyesként futott ki a meccsre a csapat. Aztán jött egy kvázi eseménytelen nyár és gyengén indított a csapat. Ezzel még nem lenne baj, mert késõbb azért összekapták magukat. Az erõ még mindig megvan, de valami hiányzik. Nem ugyanúgy mennek neki a meccseknek. A toronymagasan esélyes meccseken eltudnak csúszni vagy csak a gyõzelemhez nagyon minimális játékot hozzák. Egyenlõ felek ellen pedig minden játszik. Tavaly egy City ellen csak gyõzelem lett volna.
Ilyenkor normális, hogy megkérdõjelezed a csapatot, a játékosokat és az edzõt. Az egyszerû agyaddal próbálsz rájönni, hogy szerinted mi lenne a helyes és ilyenkor akár radikálisabb megközelítést is elfogadnál, ha az segítene a csapaton.
Valami gebasz tuti van a csapattal, mert látványosan szarabbak vagyunk a tavalyi évhez képest. Aztán, hogy az év végén mi lesz az majd akkor kiderül. Temetni még korai szerintem a bajnoki címet, de ha folytatódik ez a tendencia akkor nem nagyon fogunk pezsgõt bontani a szezon végén.
A játékos/edzõ mozgások, meg engem speciel hidegen hagynak, mert a csapatnak drukkolok, nem pedig Alonsonak/CR-nek stb. Egységesen legyenek jók, mint csapat legyenek jók. Akkor nekem tökmindegy ki rúgja a bõrt a kedvenc csapatomban.
Khedirát se kedveltem meg, Higuaínt is gyakran szidtam, úgyhogy nekem a véleményem azóta se változott.
Részemrõl kicsit elment a kedvem a Madridtól (de fõleg a spanyol bajnokságtól), igazából már csak a BLt nézem. Egyszerûen nem köt le mostanában, mindig csak a nyomi spanyol bírók, stb. Úgyhogy kis mosolyszünet. 😊