81624
  • SLICK
    a gyerek nem kicsit kereste Ramost. Egyrészt semmi szándékosság nem volt benne, másrészt annyi ideje se volt, hogy elugorjon onnan.
  • Monoton
    Beszarás, hogy erre sárgát kap Ramos :DDD
  • Monoton
    Vannak villanások, de azért olyan jól nem játszunk.
  • SLICK
    langyos a meccs, túl nagy akarás nem volt eddig.

A Malagánál a B csapat játszott, tartalékoltak BL-re.
  • LasDen #75274
    am jól játszunk?? vagy valami?? :D
  • LasDen #75273
    most nézem...sociedad rendesen elkalapálta malagat 4-2-re :O
  • zalrobto
    2 :1 SIESS NÉZNI RONALDÓ NÉLKÜL EDDIG

• LasDen #75271
    jaaa, hogy meccs van?? :D kevertem barcával aszittem 10-kor lesz :D
  • SLICK
    ugyanezt kérdeztem magamtól én is :D
  • zalrobto
    NA KAKA GÓÓÓÓL!!!!
  • Monoton
    Na ki lövi? :D
  • zalrobto
    AZTA
  • Monoton
    En Callejonban csalodtam a legjobban :(
  • Monoton
    Nagyon szép gól
  • SLICK
    vicc ez a meccs is. Nem csak Alonso pótlását kéne megtalálni, hanem a fél csapatét szinte :D

Higu viszont nem faszolt :o
  • REALista
    Higany mekkora gólt lőtt már...
  • Monoton
    :D
  • pacclacc
    Arra érti, amíg vele dolgozott, hol láttad te azt leírva, hogy 13 éve, meg a többit?
    Nem kell neked többet odaképzelni, annál ami le van írva. Hogy Casillas megingott, a kapuban, annak meg biztos van alapja.

Persze nehéz feldolgozni azoknak akik így bálványoznak egy játékost, de érdemes mindenféle oldalról megvizsgálni egy helyzetet. Nyilván mi nem látjuk azokat, amikre talán a legkíváncsibbak vagyunk. Sajnos nem is fogjuk.

Ha valaki mondjuk nem dolgozik az edzéseken, az ne háborogjon majd, hogy kivívta az edző haragját. Nos elgondolkoztam már nagyon régen azon, hogy miként lehetne rendet tenni a Realmadrid háza táján. Méreg fogakat kellene kihúzni. Játékosoknak csak a játékkal kellene foglalkozniuk. Nem más hülyeségekkel (szerintem vannak itt olyanok). Tovább nem is fejtegetem, nyilván senki nem kíváncsi rá. De nyilván azokat a fogakat nem kihúzni fogják, hanem szépen kipotyognak maguktól...

plz no comment.

• SLICK
    igen, de ezt már szezon elején mondta ez az utolsó idénye itt.
  • Voyager5
    Ez a Sacchi idézet viszont egy f@szság.

Honnan tudja, hogy sosem edzett jól? Azalatt az 1 év alatt amíg itt volt, biztos megtudta figyelni Iker mind a 13 évét (vagy mennyit).
    Meg ha nem is edzett jól akkor is ki nem szarja le? Világ egyik legjobb kapusa. Mi lenne ha még jól is edzett volna? :D
    Diego Lopezt meg azért helyezi előtérbe, mert megbízható játékosnak TŰNIK?
    Ja értjük, Casillas pedig űgy tűnik, hogy nem megbízható :D

Bírom ezeket a vén foci bohóckat, néha be kell böfögniük valami oltári faszságot a médiába, csak, hogy egy picit előtérbe kerüljenek.
  • Rockynhooo
    igaz :D Idény akart lenni.
    Adán meg gondolom nyáron megpattan?!
  • Monoton
    A bajnokságban védhet :)
  • Rockynhooo
    Mikor Iker lesérült én akkor azt mondtam: Ha López jó formában véd folyamatosan és nem lesznek nagy hibái, akkor a bajnokság ezen legfontosabb szakaszában már ne rizikózzunk.

Ehhez tartom is magam. Nem lenne ok megrizikózni Iker beállítását. De természetesen siempre Capitán, jövőre várom vissza. Csak az lenne a normális, hogy azt látjuk , ott ül a padon és őrjöngve biztatja a többieket :)
  • hugopareiros
    "Arrigo Sacchi: "Iker sosem edzett igazán jól. Mourinhónak igaza van, hogy kihagyja. Megértem, hogy miért választja Diego Lópezt. Ő egy igazán megbízható játékosnak tűnik.""

...csóri Ikernek szívják a vérét rendesen. Nem érdemli meg. Leállhatnának. Tény, hogy nem volt top formában, és most talán Diego jobb választás nála...de azért ez már...-.-
  • SLICK
    ez a punto pelota mostanában lett ilyen fos szennylap, mióta volt a fight a Marcával :D
    azelőtt még csak nem is hallottam híreket tőlük :D
  • LasDen #75253
    A Punto Pelota szerint Mourinho csak abban az esetben marad a nyáron, ha a vezetőség eladja a Real Madrid két kapitányát, Casillast és Sergio Ramost.

....ilyen fasságot írni...vagy ha igaz, akkor Mourinho húzhat a faszomba :D
  • Monoton
  • REALista
    Ramos nem akar játszani a következő meccsen...:D
  • Effe88
    na mondtam
    de hát ez alap volt
    sorsolás előtt lehetett tudni ott vagytok az elődöntőben
    nem egy kategória a két csapat
    infantino jól intézte:DD:
  • LasDen #75249
    óóóh óóóh!!!
  • horpeti
    Di Maria mit akart a ziccernél? Azt hitte üres a kapu? :D Mert fel nem nézett az tuti, csak gurított egy alibit.
  • Monoton
  • LasDen #75246
    hát...essien egy világbajnok védőt szorított ki a kezdőből...akkor csak jó lehet :D
  • SLICK
    és valóban, kivételesen egész faszán játszik ő is.
  • SLICK
    majd utána belekarcolom még cnc marógéppel, hogy "Are you fuckin' idiot?"
  • Monoton
    Egyébként Essien is jól játszik a jobb szélen. Arbeloatól nem nagyon látni, hogy beíveli a labdákat.
  • Neoncsoves
    előbb verjük majd szét egy vietnámi strandpapuccsal
  • Monoton
    Csak a City, PSG, Chelsea, Anzi négyes :D
  • SLICK
    akárki el meri adni, személyesen megyek el rászarni az illető mellére és még bele is verem a tüdejébe légkalapáccsal.
  • Monoton
    Varane ma is rohadt jó, Pepenek nem sok esélyt ad a kezdőbe kerülésért :D De Diego Lopez se Casillasnak.