Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy nyaljon a reálosoknak!

hmmm az érdekes! én ilyen esetben max az embert sajnálom az "ellenséges" klubot sosem. bár sztem nálad is inkább lesajnálásról beszélhetünk, mintsem sajnálatról.

Hentes Bill
mer? én is sajnálom csóró barcásokat, egymás után dõlnek ki a játékosok

Boldog Karácsonyt!

most te pl miért 'vered a fejed a falba' ezért? te nem barszás vagy?

DONGUBA
Kar erte tudtuk hogy serulekeny de ennyire.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Bazzzzzzzzzze

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
pú, ez aztán remek igazolás volt. mondjuk azt midnenki tudta, hogy sérülékeny játékos finoman szólva, na dfe ennyire... zsákbamacskát vettünk. télen kell még egy védõ+egy beállós

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
szal (üljön le, aki nem ül még)

Woodgate - 5 hónap, mûtét

Hentes Bill
jajó 😛

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
nem tudják
Hentes Bill
meddig lesz sérült?

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
Woodgate megint megsérült, pedig köv meccsen már játszhatott volna. száksz.
Rudee
Már nemcsak a Real Madrid labdarúgócsapata szeretné soraiban tudni Javier Mascherano-t, hanem az FC Barcelona is.A River Plate mindössze 20 esztendõs, Argentín válogatott védekezõ középpályásáért elõbb a Madrid jelentkezett be, ám nemrég a katalán klub elnöke Joan Laporta is jelezte hogy szeretné soraiban tudni a kitûnõ labdarúgót.
Mindenesetre nemcsak a Real-nak, hanem a Barcelona-nak is igen nagy szüksége lenne Mascherano-ra, ugyanis a gránátvörös-kék gárda több játékosát is kénytelen sérülés miatt nélkülözni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hentes Bill
na, az is egy fasza meccs lesz

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
loooool

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Következõ fordulóban a 14. Betis a 10. Realt fogadja

Rudee
Real - Depor 0-1 (0-1)
G.: Luque

Lövések: 27-5 kapura: 3-1

Rudee
Vége...

Rudee
5 perc hosszabbítás.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
olyan 4-5 100%os ziccert hagytunk ki...
Rudee
25 perc van már csak

robotnyk
Owen helyett Morientes
Rudee
2 lövésbõl egy gól, nálunk meg sokból semmi...

robotnyk
0-1 lüke
persze hogy 1 percel a félidõ vége elõtt
robotnyk
Teams: Real Madrid: Casillas, Salgado, Carlos, Helguera, Samuel, Zidane, Figo, Celades, Beckham, Raul, Owen
Subs: Diego, Bravo, Pavon, Mejia, Jotha, Javi Garcia, Morientes D

Coruna: Molina, Manuel Pablo, Cesar, Andrade, Capdevila, Duscher, Sergio, Victor, Valeron, Pandiani, Luque
Subs: Munua, Pablo Amo, Hector, Fran, Scaloni, Munitis, Tristan
Rudee
Szerintem fejben nincs rendben Ronaldo, remélem a mostani kis pihenés után gólokkal tér vissza.

DJ Bee18
Szerintetek Ronaldo helyezkedik mindig rosszul, vagy a többiek nem adják neki jól a labdát? Mert mostanában az az egy-két villanása sincs meg. Mondom ezt úgy, hogy a kedvenceim között van. (Figo, Roberto Carlos és Ronaldo)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

robotnyk
jól jön, ha a B csapat játszik majd a kupában 😊
Rudee
Atlético B-Real Madrid B 0-2

A 6. forduló után is veretlen a B csapatunk.

1. Real Madrid B 14-1 18 pont

robotnyk
Ficha técnica

Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Samuel, Pavón; Helguera, Beckham; Figo, Zidane, Raúl; Owen o Morientes.
Deportivo: Molina; Manuel Pablo, César o Pablo Amo, Andrade, Capdevila; Sergio o Scaloni, Duscher; Víctor, Valerón, Fran; y Pandiani.
Árbitro: Teixeira Vitienes (c.cántabro).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.00.

[Jakuza]
Az a 11-es megadhato volt, egyertelmuen ellokte a vedo Rault.
Viszont a bedobast valoban le kellett volna fujnia.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nekem csak fekete kép!

DJ Bee18
De valamit ki lehet belõle hámozni ha szerencséd van 😊

DJ Bee18
Azokhoz szólok, akik a bíráskodást bírálták 😊. Nos ha egy bíró hoz egy tévedést, akkor azon nincs mit filózni, az úgy van és kész. Mivel a bíró is úgymond a pálya tartozéka, mint a szögletzászló, mert ha visszapattan róla a labda, akkor nincs kint. És általában a bírók mindkét oldalon hibáznak. Például biztos elõfordult már, hogy a Real ellen is hoztak meccset eldöntõ döntést. Most a 11-est nekik adta meg. Máskor meg nem adják meg, vagy az elenfél kap tévedésbõl. Ez sajnos így, nincs videóbíró mint a jégkorongban. Amúgy ez elég béna egy bíró volt 😊 És ennek ellenére mégis nagy meccs volt.

Sport 1-nek rossz a txt-je nem?

DJ Bee18
Hogy a rohadt Sport2 b***ná meg az anyját! Pedig most szerintem épp kezdenek kilábalni a mélypontról, de cseszhetjuk. A Sport1 TXT-jén azt olvastam, hogy még a vidéki kábelszolgáltatókkal kell megegyezniuk, és aztán már lesz. Legalábbis ígérik 😊

robotnyk
upcsek sem mindenhol foghatják, csak a upc directen jön, az meg nem ugyanaz
Hentes Bill
én annak csak örülök, hogy van, csak lehetne fogni mindenhol, nem csak csellósoknak

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
pff, basszák meg
[Jakuza]
Egyaltalan mi a faszert kellett a Sport2 ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
a qrva úristen nyomja belé a f*szát, miért a sport2 adja a real-depor meccset? ki a f*szomat érdekli a Chievo-Lecce meccs?! ez hihetetlen

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hentes Bill
jól van kisfiú, leülhetsz

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat
Azt, hogy bunda volt és nagy shit a Real, ilyen kerettel, 10-0ra kéne vernie mindenkit ennyi😄D

Cucu13
Nyert!!! Jeeeeeeeeeeeee

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

robotnyk
ehhez képest a 2169 elég durva ferdítés.