Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Boldog Karácsonyt!
Mindenesetre nemcsak a Real-nak, hanem a Barcelona-nak is igen nagy szüksége lenne Mascherano-ra, ugyanis a gránátvörös-kék gárda több játékosát is kénytelen sérülés miatt nélkülözni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Subs: Diego, Bravo, Pavon, Mejia, Jotha, Javi Garcia, Morientes D
Coruna: Molina, Manuel Pablo, Cesar, Andrade, Capdevila, Duscher, Sergio, Victor, Valeron, Pandiani, Luque
Subs: Munua, Pablo Amo, Hector, Fran, Scaloni, Munitis, Tristan
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A 6. forduló után is veretlen a B csapatunk.
1. Real Madrid B 14-1 18 pont
Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Samuel, Pavón; Helguera, Beckham; Figo, Zidane, Raúl; Owen o Morientes.
Deportivo: Molina; Manuel Pablo, César o Pablo Amo, Andrade, Capdevila; Sergio o Scaloni, Duscher; Víctor, Valerón, Fran; y Pandiani.
Árbitro: Teixeira Vitienes (c.cántabro).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.00.
Viszont a bedobast valoban le kellett volna fujnia.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Boldog Karácsonyt!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Boldog Karácsonyt!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN