Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lelkesedik a fene! nagyívbe teszek rá, h éppen mit produkáltok a pályán. De mit csináljak BL élõ közvetítés címszó alatt Madrid meccset nyomattak tegnap este hát gondoltam azé' mégsem hagyom ki. Most meg leírtam a véleméynem a tegnapi estével kapcsolatban, egyaltalán nem kell 1etérteni velem. Ja és nem kell ledegradálni az indexes URMos topic résztvevõi közé, nem szoktam örömtáncot járni egy Madridi vereség után

robotnyk

Rudee
"miközben voltak olyan 10 perceik a második félidõben, amikor még a felezõvonalat is alig voltak képesek átlépni"

Pár perc és vmelyik nagyokos majd írja, hogy a bíró nem engedte át õket, miután megkapta Perez titkos jelét.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
abból a bedobásból majdnem minden meccsen látni, akár többet is.
persze ha ez Madrid meccsen törtnénik, az a világ 8dik csodája, és bundát kiállt mindenki. az is jellemzõ mentalitás, hogy valaki egy csapat bukásáért tud csak lelkesedni ahelyett, hogy saját csapatát támogatná.
arra meg kevés kommentet pazarlok, aki azt hiszi, hogy az egyébként gyenge bíráskodás miatt kapott 4 gólt a Roma, miközben voltak olyan 10 perceik a második félidõben, amikor még a felezõvonalat is alig voltak képesek átlépni.
robotnyk
a helyedben tanulmányoznám a szabálykönyvet.
Rudee
A meccs elejétõl hozott téves ítéleteket a bíró, mindkét csapat ellen...

ja és ez természetesen szvsz

egy szó, mint száz amig nem a bírói döntések voltak a meccs fõszereplõi addig 2 gólos elõnyt focizott össze a Roma, és valljuk be ebben az idõszakban egy nagy nulla volt a Madrid játéka.

Rudee
Kezezésért pedig akkor adnak rögtön pirosat, ha gólhelyzetben történik.

Rudee
Elõtte Dacourt vagy kinek a becsúszása is pirosat ért volna, mivel nyújtott lábbal érkezett (Samuelt vagy Celadest találta el).

a bedobásért piros lap járt volna mert szándékos kéz volt,az mégjobban befolyásolta volna a meccset!

robotnyk
az a bedobás kb annyira befolyásolta a meccset mint a Roma gólja elõtti lesgyanús helyzet.
Rudee
Nem volt les, de ha 2 perccel elõtte befújja a Helguera lerúgásáért meg nem adott szabadrúgást, akkor valószinû el se jut addig a Roma...

nem védek én senkit! én az igazség oldalán állok bebebeeee 😄

robotnyk
egy fél pályán történt bedobás, mint indok a bekapott gólra. oké.
amúgy grat, teccik ahogy a kedvenc csapatod egyik õsi ellenfelét véded a Reallal szemben. 😊
Zidane & RC féle bedobás...

a Roma második gólja szvsz nemvolt les

robotnyk
kettõben? na ez nekem új. mert az hogy a tizit rákened, az még oké, de mi egyéb gondod van?
Rudee
És az elsõ félidõben még Roma játékos volt?

*orosz

abban a kezdõben nem Mido a lényeg, hanem az új játékosotok, az orsoz légiós, aki már az elsõ meccsén hathatósan közremûködött új csapata 2 góljában. És kinek neve nem más mint Ivanov 😛

Hentes Bill
lol, mikor tegnap beállt Mido fel sem ismertem a rövid haja miatt 😄

Boldog Karácsonyt!

az is az lenne

robotnyk
Hentes Bill
az lenne a csoda, ha nem lenne minden kommenthez egy lámer hozzászólásod 😛

Boldog Karácsonyt!

nem baj,csak csoda

Hentes Bill
lol, má az is baj, ha nyerünk

Boldog Karácsonyt!

azért megnézném ugyanezt a statisztikát a meccs elsõ 30 percérõl

robotnyk
mivanhe?
megérdemeltük, igen, a kedvenceimre mondhatom ezt.
[Jakuza]
Hat te meg a szamok tukreben sem erdemeltel veluk gyozelmet. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk

és nem csak a számok tekintetében érdemeltük meg a gyõzelmet.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Walter Samuel, Helguera; Beckham o Guti, Celades; Figo, Zidane, Raúl; Ronaldo; Ivanov.

Roma: Pelizzoli; Panucci, Dellas, Ferrari o Sartor, Cufré; Mancini, Dacourt, De Rossi, Perrotta; Totti, Cassano o Mido.

[Jakuza]
Biztos, mert a Depor is nagyon szar formaban van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
Hentes Bill
vágom. nyerünk. .

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Hétvégén Real-Depor lesz a bajnokságban.

[Jakuza]
Samuel a 2. felidoben igen jol nyomta.
Biztosabban is allt egybol a vedelem.
Mondjuk ehhez kellett az is, hogy igen agressziven letamadtak a kozeppalyan a Romat.
Vegre a harci szellem is a helyen volt.
Ez kell meg nehany merkozesen keresztul es akkor kilabalnak a godorbol.

Hentes Bill
hehe, na most mit szólsz fasztarisznya?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hú mekkora gólt lõtt

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
nagy gol volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Roberto Carloooooooos

Bazze mekkora gól

Végre jáccunk is!

Rudee
Raúl

DONGUBA
Bunda😄DDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Nem volt nagy szabálytalanság, de arra pont elég volt, hogy Raúl ne tudjon felugrani fejelni.

DONGUBA
bazdmeg 11-es de miert?????????????

DONGUBA
Benne van a pakliban.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Egyetlen pozitivumot latok a Real jatekaban, hogy ugytunik talan Raul megtalalta a gollovo cipojet.

Rudee
Ronaldo helyett jöjjön be Moro még a szünetben.

Kit--Kat
Szopik a Reál😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bocsesz de ezt nem hagyhattam ki😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"