Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Ficha técnica

Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos; Guti, Zidane; Figo, Raúl, Owen; y Ronaldo.

Dínamo de Kiev: Shovkovski; Ghioane, Sablic, Gavranic, El Kadhouri; Rodolfo; Leko, Jussuf, Rincon; Kleber y Shatskikh.

Árbitro: Gilles Veissiere (Francia).

Estadio Santiago Bernabéu.20,45 horas.
Rudee
Gondolom sérültek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hentes Bill
mé?

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Holnap BL meccs, Real Madrid-Dinamo Kijev.

Egyenlõre úgy tûnik, hogy Salgado, Ronaldo és Guti nem jáccik.

robotnyk
elsõ, korán van még 😊
robotnyk
eksõ félidõ alapján örülhetünk az xnek, de a végén mondjuk Zidane belõhette volna...
1 ponttal nem sokra megyünk, de legalább nem szívtunk.
Rudee
1-1 a vége. A Depor ellen semmi se ment be, most még helyzetünk is alig volt. Viszont láttunk 2 szép gólt.

Hentes Bill
kezdõdik a meccs. hajrá Real

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
azt el is hiszem, hogy kell a Múnak Casillas, csak nem fogja a Madrid elengedni. Arsenalba Moro? hát nem tudom, ott most csatárdömping van, mac Bergkamp helyére tudom elképzelni, de úgy hallottam még egy évet lehúz, szal... Poolba el tom képzelni, jó kis spanyol scapat lenne belõle, végülis már így is kicsit az 😊

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Pedig a Liverpool is már vagy 4 napos dolog. Arsenal meg vmi 10 vagy hány millió fontot adna érte.

Casillas szerintem nem is menne el.

robotnyk
Liverpool? ez nekem új, én Juvéról hallottam. Arsenalról már nyáron is szó volt
MU szvsz nem fog most tízmilliókat elkölteni egy ideig
Rudee
Egyébként azt olvastátok, hogy Morot a Liverpool után az Arsenal is meg akarja venni?

Casillas meg a MUnak kell.

Rudee
*eltiltása

Rudee
A kiállítás után eltiltáse már letelt és még csak 2 sárgája van. Vagy pihen, vagy sérült.

Hentes Bill
passz

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
nemtom. nincs eltiltva?
Hentes Bill
Salgadoval mi van?

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
Ficha técnica

Real Betis: Prats; Varela, Arzu, Rivas, Luis Fernández; Cañas, Benjamín; Joaquín, Fernando, Edu; Oliveira.

Real Madrid: Casillas; Mejía, Pavón, Samuel, Roberto Carlos; Helguera, Celades; Figo, Raúl, Zidane; y Ronaldo.

Árbitro: Alfonso Pino Zamorano (Colegio Castellano-Manchego)
Estadio: Ruiz de Lopera
Hora: 20.00.

Rudee
Portillo már januárban visszatérhet Madridba, pedig kölcsönadási szerzõdése júniusig szól. A Fiorentina edzõje állítólag kritizálta a csatárt, illetve annak eddigi teljesítményét, Portillo meg beszólhatott valamit.

robotnyk
ez így nem valószínû, mert 12 miller euróban az ára. a srácnak megvan az olasz útlevele. valamint a játékjogának 30%a Solari családjánál van. de tényleg lehet reménykedni.
ja, és Woodyt úgytûnik mégsem kell mûteni, de karácsonyig fog így is lábadozni.
Hentes Bill
Mascherano a Realba tart
NSO, 2004-10-12 21:59

Lapértesülések szerint a River Plate és a Real Madrid megegyezett Javier Mascherano klubváltásáról, így az olimpiai bajnok argentin januárban Spanyolországba kerül. Az A-válogatottban is egyre nagyobb szerepet játszó védekezõ középpályásért hatmillió dollárt fizetnek a madridiak.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Talán már a hétvégén játszik Beckham
NSO, 2004-10-11 16:19

A Real Madrid orvosa szerint David Beckham sérülése nem is olyan súlyos, mint amilyennek elsõre tûnt. Alfonso del Corral úgy gondolja, hogy a legjobb esetben az angol labdarúgó akár már a hét végi fordulóban pályára léphet a királyi gárda színeiben. Korábban arról volt szó, hogy a Wales elleni vb-selejtezõ mérkõzésen bordarepedést szenvedett középpályásnak legalább tíz napot, de lehet, hogy egy hónapot is pihennie kell.

Del Corral viszont amondó, csak az a kérdés, hogy Beckham érez-e elviselhetetlen fájdalmat vagy nem.
"Ez a fajta sérülés legtöbbször nagyon fájdalmas, de a gyógyulási idõ leginkább attól függ, hogy a játékos mennyire bírja a fájdalmat. Lehet, hogy csak napok kérdése az egész" - mondta az orvos a Marca címû sportlapnak.

Beckham mindenesetre már szerdán részt vesz a Real edzésén. Ekkor dõl el, képes lesz-e játszani a Betis elleni, hét végi bajnoki összecsapáson. A Real Madrid 10 pontjával jelenleg a csúfos 10. helyen áll a táblázaton.

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
ja, 6 hét
lehet 23 évesre gondoltál nem?nekem mindig az jár a fejemben hogy 23 éves!

Hentes Bill
27 éves. tényleg nem

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
na neee, ez komoly?

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Beckham túl van az orvosi vizsgálaton, kb másfél hónapot kell kihagynia.

Azert fiatalnak mar nem mondhato.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nem fogok sirogorcsot kapni az biztos. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hentes Bill
hány meccsenb? 79? vagy ilyesmi. nem semmi. és még mindig milyen fiatal

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Ronnie is lõtt kettõt.

robotnyk
spanyol-belga 2-0 (Luque, Raul)
Raul 40dik gólja a válogatottban.
Rudee
A tegnapi Anglia-Wales meccsen Beckhamnek letört 1-2 bordája, lehet ki kell hagynia pár meccset.

robotnyk
az lehet, de stam idén már nem válthat klubbot
Rudee
De nem csak a szerzõdés lejártakor lehet eligazolni 😊

robotnyk
deh, mikor? stam már klubbot váltott, rc meg hosszabbított...
Hentes Bill
jah, olvastam én is, jót mosolyogtam rajta 😊

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Jo kis csere lenne mert rc jo lenne balra es akko stam helyett jatszhatna coloccini

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Ezt az Origo-n találtam:
A Real Madrid a pletykák szerint Roberto Carlost is hajlandó lenne odaadni az AC Milannak Jaap Stamért.

Jó lenne Stam, de nem RC-ért.

Rudee
Azt olvastam, hogy a Juve felajánlotta a Tudor-Iuliano párost Moroértt cserébe. Remélem Perez nem lesz megin hülye.

Mascheranonak pedig már megvan az európai útlevele, remélem hozzánk jön.

Hentes Bill
😄

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Neked meg a jo edes .......

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ez hulye szeretem woodgatet es ezert verem a falba a fejem😊Pl a realban meg casillast es ronaldot szeretem na.

robotnyk
RCnek intézik, ja (úgy tudom Mascheranonak is)
Rudee
Neki ugye nincs EU-s útlevele? Mongyuk ha RC decemberbe megkapja, akkor le tudjuk igazolni.

robotnyk
szeretne, de nem akar egyenlõre illúziukat kergetni, amíg nincs konkrétum.
butrageno ajánlotta be pereznek, aki rákapott a témára
Rudee
Asszem madridista fórumba írta valaki egy spanyol oldalról. 35 vagy 40 milliót ajánlottunk érte, hogy télen már a mienk legyen.

A Mascherano-s maygarul mit jelent? Hozzánk jön?

robotnyk
hol olvastad?
spanyol lapok nem írnak róla, szal vsz kamu.

viszont:

Rudee
Pedig egy normális szurkoló nem csak a csapatát, de a jó meccseket is szereti. Tartalékos csapatok meg nem sokszor játszanak olyat. Persze neked ezt hiába írom.

Rudee
Ez nagyon nem hiányzott. Bár valamit lehetett sejteni, miután (ismét) bejelentkeztünk Nesta-ért.