Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
DONGUBA
Intezz mar ennek a szarosnak egy kis bant.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
mert szerintem inkább te vagy a lol

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
mi ebben a lol?

Boldog Karácsonyt!

ez lol:

Azt tudtuk, hogy a Real Madrid támadó játékosok dolgában az egyik legjobban van ellátva a világon, ám a védõk tekintetében eddig senki nem gondolta ugyanezt, Florentino Pérez viszont úgy gondolja, hogy a Jonathan Woodgate, Walter Samuel duó lehet majd a világ legjobb bekkduója. Persze csak akkor, ha mindketten felépülnek sérülésükbõl...
"Azért dolgozunk, hogy a világ legjobb csapatát hozzuk össze. Meglátják majd, hogy rövidesen a világ egyik legjobb védõduója lesz a Samuel, Woodgate páros!" - ábrándozott a Real elnöke.

Csapattársak Raúl-ról
Zidane: "Raúl, egy példamutató labdarúgó. Példát mutat viselkedésével és még sok mással. Nagyon sok címet szerzett a klubnak: Bajnokok Ligája, Bajnokság, Szuperkupa. Higyjék el nekem, nem könnyû tíz éve folyamatosan a legjobbak között lenni."
Roberto Carlos: "Raúl a Madridizmus szimbóluma. Jelen pillanatban a legjobb Spanyol labdarúgó. Még csak 27 éves, mégis szinte mindent elért már pályafutása során. Szenzációs játékos, nagy élmény vele együtt játszani." Ronaldo: "Két éve játszok a Real-ban és látom hogy milyen nagyszerû játékos.Szeretnék gratulálni neki az itt töltött tíz évéhez. Nagyon jó játékos!"

DONGUBA
Azert mindenesetre erdekes meccs lesz a barca-real vagy real-barca---nemtom melyik lesz elobb.Jo kis meccs lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
tudom, nehogy meksértõdj 😛

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Én csak válaszoltam a Barca tuti gyõzelmérõl szóló hülyeségére.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hentes Bill
ja, csak ez nem az interes topic, az senkit nem érdekel

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Internek is illett volna nyernie tegnap, mégis elbaszták. Lehet a Barca addig marad veretlen.

Rudee
Nov 20 vagy 21.

Hentes Bill
hmmm

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Intezzetek neki is egy kis bant hatha eszhez ter.

Hentes Bill
nem téged kérdeztelek

Boldog Karácsonyt!

nem mind1?ugyis a Barca nyer 😄

Hentes Bill
barca ellen mikor lesz meccs? jövõ héten?

Boldog Karácsonyt!

ahogy érzed!

Hentes Bill
egyszer téged is megfog valaki, és akkor az élettõl elmegy a kedved, nemhgoy az sg-tõl

Boldog Karácsonyt!

tök mind1,mert a Barca ugyis megver titeket!

robotnyk
Kiesett a Zaragoza, a Valencia, és a Barça is a kupából
Rudee
Samuel akkor a jövõ heti BL meccsen se jácchat, pedig a Viasat élõben közvetíti állítólag.

Így aztán nem lesz eccerû.

Remélem a Barca elleni meccsre teljesen rendbe jön.

robotnyk
csak a gólokig láttam a meccset, addig sem végig. színvonal nem nagyon volt, de ez nem is várható el teljesen. az elsõ gól kicsit szerencse volt, a második nagyon szép. a szépítõ gól meg nem a védelmen múlt, mert ilyen szintû játékos ilyen gólokat nem rúg minden héten, de még jobbak sem nagyon.
a fiatalok közül Javi Garcia, és Alex Perez egész jók voltak, Borja csodálom hogy végig a pályán maradt.
remélem viszont, hogy Samuel sérülése nem komoly, mert annyit nem ér az egész, hogy õt sokáig nélkülözni kelljen.

....most olvasom a Marca-n 2 hét...
mondtam hogy ott van owen+morientes

Rudee
Aztán szépített is a Leganés.

Rudee
Owen is beköszönt. 2-0

Rudee
Moro már betalált.

Hentes Bill
hagyjad már a kis szánalmas pöcst, senkit nem érdekel, azért itt rejszol

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
bazmeg, aszittem már lekoccant ez a tag innen.
remek??????????????,
hihihihihii

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Hentes Bill
akkoris. nem értem. spanyol királyi kupa, nem egy felkészülési mérkõzés.ráadásul nem vagyunk abban a helyzetben a bajnokságban, meg a blben sem, hogy hagyjuk elúszni az ezeken kívül egyetlen megnyerhetõ sorozatot

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
én személy szerint nem bánom hogy leszarjuk, nem szeretném ha kupa miatt kipukkanda az elsõ csapat. és még azt sem érnénk el, ami reális ezután a kezdés után

Alex Perez már játszott Del Bosquenél is pár percet, tarcsi, saját nevelés. Perezhez nincs köze. Raul szerû visszavont támadó poszt, ha jól tudom.
Amúgy már volt a Betis elleni keretben Javi Garcia, õ még fiatalabb, szintén saját nevelés, 17 éves.
DONGUBA
hol a logod?

ott van owen+morientes

Hentes Bill
király, megint leszarjuk a kupát

ki ez az Alex Pérez? csak nem a boss kölke?

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
Ficha técnica

Leganés: Raúl; Dani, Ibán Pérez, Albarrán, Pardo; Luis, Melgar, Javi Recio, Lardín; Marcos Márquez y Borja.

Real Madrid: César; Mejía, Raúl Bravo, Samuel, Pavón; Celades, Borja; Juanfran, Alex Pérez, Owen; Morientes.

Árbitro: Carmona Méndez (c.extremeño)

Estadio: Butarque.

Hora: 21.30.
robotnyk
Ronaldonak volt két 100%os ziccere. Owennek a gólján kívül egy, meg Zidanenak is. nyerhettünk volna nagyobb arányban is, bár az utolsó 5 percben azért majdnem beszartam

addig jó volt a védekezés, faszán hoztuk ki a labdákat, nem ívelgettük feleslegesen. ha egy oldal nem ment, átjátszottuk végre gyors, rövid passzokkal! így kellene játszani tartósan!
Hentes Bill

bár az uccsó 20-25 perc jobb is lehetett volna

Boldog Karácsonyt!

Rudee
1-0 a vége, remek.

jAsOn VoOrHeEs
Hala MADRID OWEN A KIRÁLY !!!!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hentes Bill
ÁÁÁÁÁ, MEKKORA GÓLT LÕTT OWEN

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
Ficha técnica

Real Madrid: Casillas; Salgado, Walter Samuel, Helguera (Pavón), Roberto Carlos; Guti (Helguera), Zidane; Solari, Figo, Raúl; Ronaldo.

Valencia: Cañizares; Curro Torres, Navarro, Marchena, Carboni; Rufete, Albelda, Baraja, Xisco; Aimra y Di Vaio.

Árbitro: Pérez Lasa (Comité Vasco).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.30.
Rudee
1-0 maradt a vége, másodikok vagyunk a csoportban.

Hétvégén Real-Valencia.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
asszem Figo megsérült a 29dik percben, Solari jött helyette
Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
1-0 Owen
Hentes Bill
nyerünk

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Guti szerintem a bal szélen fog jáccani. Ronaldo meg a "jobb oldali" támadó lesz, mint általában.

Kispad:
César Sánchez, Borja, Morientes, Raúl Bravo, Celades, Solari, Arbeloa

...........................Iker Casillas
-
....................Pavón................Helguera.....
-
Michel Salgado.......................................Roberto Carlos
-
Figo.........................Guti......................Zidane
-
.............................Raúl
-....................Owen...........Ronaldo