Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért remélem nem kell kihagynia sokat, majd biztos játszik ilyen fasza kis védõmaszkban 😊
Woodgate úgy volt hogy februárban újra jácchat, de ma azt olvastam a madridista fórumába, hogy vége a pályafutásának. Remélem ez csak rémhír.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Woodgate L mi van? él még 1általán? <#confused>#confused>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
szvsz nem szakad olyan könnyen, bár én nem tesztelgettem annyira 😊
ezt használják a játékosok is, szóval strapabírónak kell lennie. egyedül a siemens logo tûnik sérülékenynek, szóval mosás után kifordítva érdemes vasalni, nehogy lepörögjön.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Nos: nincs rajta az adidas logo, a vállán lévõ csíkok is csak nyomottak, az eredetin varrottak. a Real logo ezen nyomott, vagy hogy mondják, az eredetin az egész varrva van. az enyémen nem a spanyol bajnokság, logoja van, mert BLes, de az eredetin ezek sem nyomottak, hanem külön van rávarrva. (az enyémen a bl logo, az ovális labda van, meg van egy kék alapra rajzolt bl trófea, 9es számmal)
az enyémen nincs név, amit ide behoznak, azok csak ritkán vannak feliratozva, ha meg feliratosak, akkor drágábbak is.
jha, és az eredetin ilyen lyukacsos, hálós a két oldalán, ez nem ilyen. ha ezek nem zavar akkor 4kért talán bevállalható, fõleg ha gyakran akarod hordani, vagy esetleg focizni akarsz benne. rajtam össz-vissz egyszer volt 😊
majd csinálok az enyémrõl pár képet 😊
Leszedtem mindharmat + a kimaradt meccsek goljait is amit nemlattam. Az oldal meg vandorolt a kedvencek kozze. 😊
Viszont lenne itt mégvalami, amiben tanacsotokat kernem. Szoval az origón van ilyen vasarlasi cucc, en meg gondoltam megproszalom a rendelest mostkorul. Ki is neztem a polot de nemtom, mien minoseguek ezek, erdemes egyaltalan megprobalni ? 3990forintosrol lenne szo. 😊
ekkora 1 ajándék 11est!!!???
pff!!!!
Samuelét is szedd le 😊
Csak gratulálni tudok a tegnapi meccshez! Szánalmas!De az a szörnyû az egészben, hogy elhiszik, hogy megint jók, holott egy épkézláb támadásuk nem volt!!
Belegondoltatok, hogy megint nem nyertek semmit!
A kupa ugye elúszott, a bajnokság is, és a bl-ben esélyetek sincs!!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
1:1-ig néztem.
Owen megin csak csere volt, gólt nem szerzett. Viszont lõtt egy nem is akármilyet Solari. Gravesen is jól jáccott, Beckham hajtott végre. Casillas rosszul állította föl egyszer a sorfalat, gól is lett belõle.
Következõ fordulóba a 7 meccs óta nyeretlen Numancia-hoz megyünk, ott is a 3 pont a cél. Eközben pedig kicsit szurkolhatunk a Sevilla-nak is, hogy otthon ne kapjon ki a Barcelona-tól. A 3. Valencia az Athletic Bilbao-t fogadja majd.
Alcorcón-Real Madrid B 0-1
1. Real Madrid B 42 pont (20 meccs)
2. Rayo 39 (20)
3. Universidad 36 (19)
4. Ourense 33 (20)
5. Las Palmas 32 (19)
6. Leganés 32 (20)
7. Vecindario 30 (20)
8. Alcorcón 29 (20)
9. Alcalá 29 (20)
10. Fuerteventura 28 (20)
...
<#vigyor3>#vigyor3><#beka3>#beka3>
el Papi válasz | megnéz | könyvjelzõ 2005.01.22 13:27:49 (35518)
Nyaron nagy atalakitasok lesznek a keretben, szoval el fog menni 1 par galacatico, es a csatarsor is ritkulni fog (marmint a mostaniak kozul), legfokepp Portillo (o szinte tuti, hogy nem lesz) es Owen a legeselyesebbek (neki vajon miert erte ez meg...)
Robinho mar gyakorlatilag biztos, hogy jon.
Szoba kerult Adriano, kezdodik a szokasos huzavona, igazsag szerint en jo jatekosnak tartom, de ha nem jon nem vagom a foldhoz magam. (Azert benne lennek, hogy Owen helyett jojjon, mert most hatranyban a felivelt labdaknal abszolut el vagyunk veszve.)
Az a Sacchi lista nem tul komoly, annyi az alapja, hogy Sacchi jonehany videokazettaval a keze alatt jott ki az irodajabol (nehany holland bajnoki, holland valogatott es 1 argentin bajnoki(Macherano miatt)), es valoban nehany jatekost "figyelt meg" vele. De ezekbol mindig van vagy 200 egy szezon soran nem kell ezt tul komolyan venni.
Aki meg szinten erdekel minket az Baptista, bar egyelore csak az "elejen jarunk", az erdeklodesnek.
Joaquin meg biztosan elmegy a Betisbol ev vegen, es o maga mondta, hogy azonos feltetelek mellett spanyolorszagban maradna. (Magyaran a Madridot valasztana a Chelsea helyett). Hozzatette, hogy vmi koze csak lehetett a Madridnak ahhoz, hogy Lopera nem adta el a Chelsea megaajanlata ellenere sem.
/1ebkent Adrianohoz hozzatartozik, hogy allitolag a Chelsea nemreg 70M EU-t ajanlott es Moratti hallani sem akart az uzletrol.
+
Luxemburgo fejmosast tartott az edzesen, felhivta a figyelmet a jatekosoknak, hogy az nem eppen a kovetendo ut, amit pl. szerdan produkaltak, es RC-nek (meg minden jatekosnak persze), hogy ne a median keresztul vitassak meg a belso problemakat.
Utana meg kulon ertekezett Sacchival es kesobb Ronaldoval.
A barca is hamar kiesett!!!! 😛
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Alineaciones probables:
Real Madrid: César; Arbeloa, Mejía, Pavón, Raúl Bravo; Celades, Gravesen; Juanfran, Jurado, Owen; y Portillo.
Valladolid: Lledó; Rafa, Jonathan, Mario, Oscar Sánchez; Xavi Moré, Zarandona, Robles, Alvaro; Sousa y Losada.
Árbitro: Iturralde González (Comité Vasco).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.30.