Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ez a jó elvileg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Rossz a filenév, pill.

Rudee
Torrentrõl. [url=http://users.atw.hu/rudee/Numancia vs Real Madrid 30th Jan .torrent]Itt[/url] a file.

Honnan ? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
A tegnapi gyõzelem után Solari lehet a legelégedettebb, megkapta a szerzõdéshosszabbítás lehetõségét.

Rudee
Azé letöltöm a meccset, talán jó lesz még valamire.

Rudee
Raúl is elég gyenge volt, idén nem elõször. Akármennyire is õsmadridi, mosmár õ is pihenhetne kicsit.

robotnyk
Gutinak többet kéne játszania. mivel Zidane nincs még mindig olyan nagy formában, nem ártana kipróbálni. szvsz jó lett volna épp a Numancia ellen kezdõbe tenni.
Rudee
2-1 a vége, csak sikerült nyerni. Viszont ez a barszabuzi kommentátor remélem több meccsünket nem közvetíti, olyan dolgokat tud mondani hogy az már fáj.

Beckham hiába lõtt gólt, szerintem egyre fölöslegesebbé válik. Guti télleg jól jáccott, Portillo helyezete meg bemehetett volna. A Numancia 3 méteres csatára eccer kapta fejére a labdát, abból gól is lett.

Köv. fordulóba a 4. Espanyol lesz az ellenfél.

zaki
Guti jól nyomja <#wow2>

zaki
2-1 <#pardon1>

zaki
Salgado: 2-0 <#smile><#smile>

zaki
Beckham <#smile>

zaki
ja, nézem a meccset :/

Rudee
Félidõben 0-0. Casillas szépen fogta a 11est, de szünetben szólhat Beckhamnek hogy ki se jöjjön a 2. félidõre.

A bíró megin egy elég érdekes figura.

zaki
ja 😞

Rudee
A testvére beteg és ezért hazament.

zaki
Ronaldo megsérült?

Rudee
Real Madrid B-Mallorca B 0-0

Nyerni kellett volna, igaz még így is megvan az elsõ hely.

Rudee
Numancia: Alvaro Núñez, Pignol, Antonio, Palacios, Jaime Molina, Tarantino; Pablo Sanz; Miguel Pérez, Tevenet, Juanlu; Miguel López.

Real Madryt: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Figo, Zidane; Raúl, Owen

DONGUBA
ez igaz 2 tizit nem adtak meg ami biztos az volt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
<#eljen>
Rudee
Itt van pár Zidane gól, egyik nap töltöttem le.

<#vigyor3><#beka2><#ravasz1>

zaki
ték

zaki
láttam a meccset, 3 olyan "tizenegyes gyanús helyzet" volt, amibõl ha 2-t, de ha mind3-at megadták volna, egy szót sem szólhatott volna a Bara. erre kitömték õket otthon, mint a karácsonyi pulykát :/

Rudee
Hát ja.

robotnyk
pú, aki a tegnapi Sevilla-Barca meccs után kimondja a Reallal kapcsolatban a "kamu tizenegyes" meg "bírói segítség" szókapcsolatokat, annak intézni kéne ban-t, nemde? 😊

amúgy ha már Sevilla. ha mi rúgnánk olyan gólt, mint õk hétközben kupában, akkor kitörne a 3dik világháború. "beiveltek a labdat Baptistanak, aki lesen volt (mellette meg legalabb 3-an lesen, mondjuk ez nem szamit), majd ahogy megtolna a kapus mellett hosszan tolja meg, es kivezeti a labdat (jol lathatoan kinn volt), majd kinntrol visszapockolt labdajat vegul vmelyik tarsa berugta..."
zaki
szánalmas vagy <#mf1><#szomoru2>

mi az idegesek vagytok?
fáj az igazság

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
Ronaldo kihagyja a holnapi meccset, valószinû Raúl és Owen kezd.

most olvastam hogy a Manchester United le akarja igazolni !!!

zaki
nem rossz

Mar nincs fönn. 😞

<#eljen><#taps>

<#taps>

zaki
😄DDD

az is yo
milanoban 0:0
madridban 2:2
na ki a továbbjutó?????

robotnyk
legfeljebb milánói X henger.
mihez????
ne röhögtess már!!!!
ha a real az inter elé kerülne csak úgy áátgázolna rajtuk a milánoi uthenger!!!!!!

lol

Rudee
"... Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most..."

<#nyes>

Maradjon akko, az o baja ha nem tartozik az elithez. XD

Nah megjott a polo. Irtak 2nap es ki is hoztak 2nap alatt, ez am a minoseg. Amugy meglepodtem, mert egesz jo anyaga van a polonak. Jo ez, tetszik, persze az eredet adidas jobb lenne, de igyis jo. :>

robotnyk
oh, nagyon kedves, hogy a címet még ki is emeled, de ez menjen az inter topikba, htx
Adriano:½Elég a pletykákból, jól érzem magam itt½
Jan. 26. 23:29 -Appiano Gentile- Sok hûhó semmiért. Legalábbis erre következtethettünk Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most biztos hogy nem.
Nézzük mivel is védekezett a játékos: ½Azért jöttem annak idején ide az Interhez, hogy játszak és nyerjek valami fontos dolgot. Nagyon elkeserít, hogy a sajtó rendszeresen támad minden egyes nyilatkozatom után. Az egyetlen álmom hogy végre nyerjek valamit az Interrel, remélem ez minnél elõbb megvalósul majd. Amit pedig a Real Madriddal kapcsolatban mondtam nem a jelenre értettem hanem mondjuk úgy 6-7 év múlva. Sacchiról pedig csakis az igazat mondtam, rengeteget tanultam tõle, nagyon sokat segített Parmaban nekem és õ készítette elõ a transzfert az Interrel. De ez még nem jelenti azt hogy én most azonnal mennék a Real Madridhoz. Én az Interrel akarom megnyerni a BL-t idén is és jövõre is.½
Arról hogy a spanyol klubnál miképpen vélekednek errõl, nézzük a Real Madrid hivatalos közleményét. ½A Real Madrid nem kezdeményezett sem direkt, sem indirekt tárgyalást az Inter játékosával Adrianoval. Nem történt ajánlattétel a játékos részére. Hogyha a Real Madrid valaki iránt érdeklõdik elsõnek mindig az adott klub vezetõit keresi meg, és csak utána a játékost. Remélhetõleg ez a félreértés nem ront a két egyesület között lévõ baráti viszonyon, és a két elnök õszinte barátságán.½
Végül nézzük mit mondott Mancini az ügyben. ½Holnap este jó lenne ünnepelni és akkor mindenki elfelejtené ezt az ügyet. Adrianoval soha nem volt semmiféle probléma és tulajdonképpen büszkének kellene lennünk rá, hogy a Real Madridnál szóba kerül az egyik támadónk. Biztos vagyok benne hogy a spanyol újságírók alaposan megforgatták a 22 éves játékos szavait és hogy az egész ügytõl függetlenül Adriano még nagyon sokáig az Inter játékosa lesz.½

Rudee
Samuelen sikeres mûtétet hajtottak végre, lehet hogy már a Numancia ellen is jácchat.

Woody ügynöke szerint szó sincs a védõ pályafutásának befejezésérõl.

az bizony sok. nekem

Rudee
Vehettünk volna sok játékost ebbõl a pénzbõl, de szerintem egy jó formában lévõ Woodgate a dupláját is megérte volna. És sajnos szükségünk is lenne rá.