Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Hu de nagy gol volt villáé

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
ez a felállás egyszer már bejött, de én is sokkal szívesebben látnám a kezdõben Gravesent, Beckham helyett. Nem hiszem, hogy ismeretlenség ide vagy oda, szarabbul, feleslegesebben, és indiszpontáltabban játszana, mint az angol.
zaki
az igaz <#zavart1><#eljen>

Rudee
Valószinû csereként mutatkozik be õ is, mint anno Ronaldo. Bár Solari helyett beférne, hamár Guti nem jácchat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
GRAVESEN?! <#mf3>

Rudee
A Valencia döntetlent jáccott, reméljük a Barcelona is ezt teszi majd.

robotnyk
Alineaciones probables

Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Samuel, Pavón, Roberto Carlos; Figo, Beckham, Solari, Zidane; Raúl y Ronaldo.

Real Zaragoza: Luis García; Ponzio, Alvaro, César Jiménez o Aranzábal, Toledo; Movilla, Zapater; Cani, Oscar, Savio; y Villa.

Arbitro: Losantos Omar (c. vasco).
Campo: Santiago Bernábeu.
Hora: 21:00
LOL 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

zaki
😄DD <#worship>

jAsOn VoOrHeEs
Hát de jót nevettem ezen a képen <#nyes><#nyes>

És akkor hasonlítsátok össze Hitmannel 😄

Micsoda hasonlóságok <#hehe>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Gravesen és Portillo is benne van a Zaragoza elleni keretben. Nem mintha meglepõ lenne <#vigyor0>

robotnyk
Samuel mellett (a pályán meg elõtt) jó lesz még egy ilyen fenyítõember 😊
zaki
<#worship>

Rudee

Rudee
Florentino "elégedett" Perez és Gravesen

Remelem sokat latjuk ezta 17es szamot. 😊

Rudee
Remélem a Zaragoza ellen már be is mutatkozik.

zaki
<#eljen>

robotnyk
robotnyk

16-os lesz a mezszáma.
Portillo 17-es.
azaz igazság hogy én csak névrõl ismerem és csak hallottam hogy nagyon kemény és jó.

zaki
ráadásul még gólerõs játékos is posztjához képest

hát kell is oda me mióta elment makeléle senki nem szûrte az ellenfél támadásait!!!!
beckham volt néha odaállítva na meg guti de hát õk lósz*rt se érnek!!!!

akkor most lesz egy kemény szûrõtök.

zaki
LOL

robotnyk
este mutatják be, 3 és fél évre ír alá
robotnyk
robotnyk
azt nem tudni, elvileg ma délután érkezik Madridba
zaki
baz, ne mnéztem ameccset...

szal Gravesen már alá is írt? hány évre?

Portillo meg megy a levesbe, annyit se fog jáccani mint Moro...

robotnyk
nem nagyon néztem, de sejteni lehet, hogy ez lesz.
Portillot meg nem ártana játszatni, de szvsz az lesz a sorsa, mint Morientesnek 😞

Gravesen remélem jó lesz, majd meglátjuk...
Rudee
0-0 a vége.

A meccs közbe kiderült, hogy a dán Gravesen az idei elsõ igazolásunk. Portillo visszatért, hogy cserecsatárunk is legyen.

Rudee
Már nincs egy óra se az esti kupameccsig.

Sport1 élõbe adja.

Rudee
Nemtom hogy mi a pontos összeg, de Gravesen menedzsere elfogadta az ajánlatot, így már csak az Evertonnak kell rábólintani az üzletre. Valószinû igent mondanak, mer nyáron lejár a dán szerzõdése így ingyen távozhat majd.

robotnyk
én úgy tudom 8 milliót ajánlottunk érte
Rudee
Konkrét ajánlatot tett a Real Madrid spanyol labdarúgóklub Thomas Gravesenért (képünkön) az angol Evertonnak. A dán válogatott középpályásért hárommillió eurót fizetne a madridi egylet - írja az As címû spanyol napilap.
Az újság azt is hozzáteszi, hogy a királyi klubnál a Fernando Morientesért kapott összeget forgatnák vissza Gravesen leigazolásába, a válogatott csatár ugyanis hamarosan aláírja a szerzõdését a Liverpoolhoz.

Az Everton reakciója még nem ismert, annyit lehet tudni, hogy júniusban ötmillió euróban szabta meg a 28 éves Gravesen eladási árát.

robotnyk
kurva jó, amikor elõfordult nálunk, be akarták záratni a stadiont.
zaki
aztaqrva, de megbüntették az atléticót. <#mf3>

Az Atlético 600 euróval megúszta

ez egy vicc <#mf3>

zaki
sok szerencsét neki<#wave><#szomoru1><#miaz>

robotnyk
kb 12 millió euroért megy Morientes a Liverpoolba <#sir>
DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

😊 Az almok olykor valora valnak.

DONGUBA
persze szep alom😊)

Garcia
thx! <#smile>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Na megniiztem a sport2 kozvetiteset. Viszonylag szarul nyomtuk, de legalabb okosan. :> Ha igy menetelunk tovabb megszorithatjuk a barszát. 😊

zaki
jó a zúj logód <#smile>

MrSpock
Mennyire látszik,hogy egy edzõ változtathat,na persze nem primadonnának nézi a játékosokat.
Keményen követel,és megvan az eredmény.
Ezekhez ilyen kaliberû tréner kell.Attól nemájul el,hogy a reggeli újság Beckham valamilyével foglalkozik.Nincs kivételezés,gürizni kell,ha nem mehet a kispadra,oszt ücsöröghet.
Nemelég csak befésülni a hajat,meg a csukát kirakni a pályára.

Go Jeff Go!!!!

Garcia
Végre kezd beindúlni a szekér... nagyonremélem ezentúl ilyen eredmények jönnek...<#hawaii>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
A Barcelona meg nagyot szívott 😊)). 3-0 a Villarrealnak. Már csak 7 pont az elõnye, és még 20 forduló van hátra! Fognak még idegeskedni 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hehe..

el siglo blanco real madrid 1902-2002: leszedtem, eleg hulyeseg szvsz a kopaszt beszeltetik meg rault. 😛

Rudee
Samuel és Salgado nélkül aszittem sima zakó lesz, de szerencsére mégse. Ronaldo jön föl a góllövõlistán, a csapat meg a tabellán.

A jövõ heti kupameccsen lehet folytatni ezt a játékot.