Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Samuel, Pavón, Roberto Carlos; Figo, Beckham, Solari, Zidane; Raúl y Ronaldo.
Real Zaragoza: Luis García; Ponzio, Alvaro, César Jiménez o Aranzábal, Toledo; Movilla, Zapater; Cani, Oscar, Savio; y Villa.
Arbitro: Losantos Omar (c. vasco).
Campo: Santiago Bernábeu.
Hora: 21:00
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
És akkor hasonlítsátok össze Hitmannel 😄
Micsoda hasonlóságok <#hehe>#hehe>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
beckham volt néha odaállítva na meg guti de hát õk lósz*rt se érnek!!!!
szal Gravesen már alá is írt? hány évre?
Portillo meg megy a levesbe, annyit se fog jáccani mint Moro...
Portillot meg nem ártana játszatni, de szvsz az lesz a sorsa, mint Morientesnek 😞
Gravesen remélem jó lesz, majd meglátjuk...
A meccs közbe kiderült, hogy a dán Gravesen az idei elsõ igazolásunk. Portillo visszatért, hogy cserecsatárunk is legyen.
Az újság azt is hozzáteszi, hogy a királyi klubnál a Fernando Morientesért kapott összeget forgatnák vissza Gravesen leigazolásába, a válogatott csatár ugyanis hamarosan aláírja a szerzõdését a Liverpoolhoz.
Az Everton reakciója még nem ismert, annyit lehet tudni, hogy júniusban ötmillió euróban szabta meg a 28 éves Gravesen eladási árát.
Az Atlético 600 euróval megúszta
ez egy vicc <#mf3>#mf3>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Keményen követel,és megvan az eredmény.
Ezekhez ilyen kaliberû tréner kell.Attól nemájul el,hogy a reggeli újság Beckham valamilyével foglalkozik.Nincs kivételezés,gürizni kell,ha nem mehet a kispadra,oszt ücsöröghet.
Nemelég csak befésülni a hajat,meg a csukát kirakni a pályára.
Go Jeff Go!!!!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
el siglo blanco real madrid 1902-2002: leszedtem, eleg hulyeseg szvsz a kopaszt beszeltetik meg rault. 😛