Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
a hírek szerint elég közel áll egy nyári Reyes-Owen csere.
Sheva
ez igaz...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

báttyó02
<#idiota><#idiota><#ravasz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Joaquin-t multkor lattam jaccani, nagyon ugyes, de Figot senki se potolhatja. 😄D
OLLÉ OLLÉ! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
Robinho azért odavágna ha leigazolnák!!! Meg Jaquinta is!!!

robotnyk
Joaquin nagyon kéne
Rudee
Hivatalos ajánlatot tettük Robinhoért és Jaoquínért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
én értem...

robotnyk
ha nem érted miért kell középpályás, több is, akkor nem értesz a focihoz
Sheva
ez igaz szeritem Gravesen hasznos a Real számára...

Rudee
Az nem Real politika volt, hanem Perez politika. Észrevehetted volna hogy Sacchi érkezése után már posztra igazoltunk (Gravesen).

DONGUBA
Nem biztos az a real politikat ismerve

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
ok..hiszen van pénz!!!

Rudee
Nem lehet, hanem biztos. A védelembe is fog jönni pár ember, de még sok idõ van a nyári átigazolási idõszakig. Minden sorra kerül, ha eljön az ideje.

Sheva
hát...lehet...de a védelmet se lenne uccsó megerõsíteni mert...elég ratyi...

Rudee
Ha gondolkoznál rájönnél. Reyes a Sevilla-ban is az egyik legjobb bal szélsõ kp volt, most szintén erre a posztra kellene.

Sheva
hát.. már rendesen sajnálom a Realt..pedig Barca drukker vagyok..most hallottam h Reyest akarják leigazolni! MINEK??? nem értem az egész Real vezetõséget..

Kaplan
Örülök is😉
Semmi értelme nem volt SRY 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Annak örülj inkább hogy nem adták meg a Chievo szabályos gólját.

báttyó02
most ennek a beszólásnak mi értelme volt?

Kaplan
Jól kikaptatok 😉
Nem láttam a meccset....
Ja és most ne kezdjetek el anyázni nekem PLS 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
gyerekek 2:0 a Getafenek.... ÉBRESZTÕ!!!!

DONGUBA
szerinted?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

báttyó02
mert? 😮

DONGUBA
Mi tortenik itten veletek?<#fejvakaras><#fejvakaras><#wow1><#wow1>

robotnyk
ez vicc.
Sheva
szegény...<#nevetes1>

báttyó02
<#nyes><#nyes>

anyád 😄

Sheva
vihetik Adrianot nyugodtan! 😄D

báttyó02
😄D

Adriano-t ellehet felejteni 😊 Ronaldo visszajöhet

Rudee
Elvileg az még kevés, fõleg ha Perez lesz a befutó a Parma új tulajdonosjelöltjei közül.

Rudee
Ne egy meccsbõl vond le hogy õ csatár. Már a brazil válogatottban is jáccott Ronaldo és Adriano mögött.

DONGUBA
Gilardinot elvileg elviszi a Milan a nyaron

DONGUBA
De lattam santos meccset de ott inkabb mint csatar jeleskedett

Garcia
ezt itt is elmondom..egy biztos gyökeres változtatásokat kell tenni, mert az elõzõ 1,5 év bebizonyította, hogy nemjárunk jó úton a sztárokkal

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Goal.com, madridista.hu meg még volt valahol. A Marca meg azt írta hogy év végén valószinû a Beckham, Ronaldo, RC trió fog távozni.

robotnyk
Ronaldoról hol olvastál?
báttyó02
"Solari-Gravesen-De Rossi-Joaquín" húú ez nagyon jól hangzik <#finom><#finom>

Rudee
Chivu nyárra simán felépül, és úgyis csak akkor tudnánk megvenni legközelebb. Cassano idegbeteg de attól még jó kis csatár. Ronaldo meg mennyen csak, a tegnapi meccs után is azt monta hogy szivesen visszamenne az Interbe. Joaquínt szerintem nem fogjuk megvenni, <#kocsog> Perez majd elintézi. Cassano helyett esetleg jöhetne GIlardino, hamár szeretett elnökünk megveszi a Parma-t.

robotnyk
na itt már kevesebb pontban egyezünk. 😊

szvsz Chivut hatalmas marhaság lenne most megszerezni. vagy esetleg még vegyük meg Metzeldert is, hogy ne legyen Woodgate egyedül a korházba 😛
Arbeloa nem üti meg a szintet szvsz. Gerrard jöhet, de ha De Rossi jön, az sem lenne rossz. nekem Totti vagy Cassano akkor sem kéne, ha õk fizetnének, szvsz kevés gusztustalanabb játékos van tõlük. Ronaldot szerintem nem kell lecserélni, én sem kedvelem annyira, mint amennyire pl Morientest, de azért elég megnézni a támadásainkat. sajnos a kp egyszerûen felrúgdossa neki a labdát amikor megunják az 5 méteres alibipasszokat, aztán kezdjen vele amit akar. a világon senki nem támogatja a támadások legtöbbje alatt, 4 védõvel semmilyen csatár sem tud mit kezdeni. kétségtelen, hogy csatár kell, de nem hiszem hogy Ronaldot el kéne zavarni. kapusposztot tarcsiból meg lehet oldani (necces ha esetleg Iker komolyabban megsérül, de senki nem jön el padozni, az tuti)
pillanatnyilag a középpálya a leggázosabb. Solari-Gravesen-De Rossi-Joaquín - egy ilyet simán el tudnék képzelni jövõre. van benne fiatal, technikás, tapasztalt, romboló játékos is.
Rudee
Látom Te se láttál még Santos meccset, Robinho nem csak csatár, hanem támadó középpályás is. Arbeloa pedig 1-2 évig tudna fejlõdni Salgado mögött, mi nem fogunk 32 éves védõt venni.

báttyó02
meg zidane-t(akárhogy is fáj)is le kell cserénlni..már öreg,akármilyen nagy játékos is..

báttyó02
hát igen,adriano jó lenne,csak nehogy õ vele is ugy járnánk mint ronaldoval,hogy csucsformában megvesszük,aztán 2-3 évre rá elhizik,meg alig emlékeztet régi önmagára :|

DONGUBA
Hat jobb vedot jobbat is talaltok mint az az a arbeola.....robinho nem tudna potolni zidant mert o elvileg csatar.cassano jo lenne ronaldo meg elfer jo az ott

Rudee
Most kéne megcsípni Chivu-t, õ bal védõ de középen is jobb mint Helguera. Meg ott van még Gerrard, akinek szintén az utódját keresik a 'poolnál. Jobb védõnek jó lenne Arbeloa, csak jáccon is néha. A Sevilla kis védõje talán még jobb lenne, de neki nincs EU-s útlevele. Robinho Zidane-t tudná pótolni, a csatársorbe meg ha jönni akar jöjjön Cassano. Esetleg a bal szélre Reyes. Kéne egy cserekapus is, mivel Cesar elmegy. Ide nem tudom ki kellene, hisz nem sok lehetõséghez jutna. Esetleg ezt a posztot is meg lehetne oldani házon belül, Diego Lópezre gondolok itt.
Aztán Ronaldot is lecserélhetnénk pl Adriano-ra.

Köbö 1etertek. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

báttyó02
ezzel teljesen egyetértek,remélem nem csak te gondolkozol igy,hanem ebbõl lesz is valami,mert ez tényleg gáz,amit egy két védõ müvel.

robotnyk
látom nagyjából egyetértünk, az indexre is hasonlót írtam

a lényeg hogy meg kell tartani valahogy a második helyet, hogy legalább ne kelljen megint a selejtezõn égni, aztán nyáron nagytakarítás kell, mese nincs. bár ebben valahogy nem bízom. legalább 3-4 játékos kellene csak a kezdõbe, posztokra igazolva és nem nevekre van szükség, és a kispaddal is kell valamit kezdeni. mert ahogy 32 éves ex-sztárokkal nem lehet se bajnokságot, se blt nyerni, úgy sokadosztályú utánpótlással sem.

Figot már én sem tartanám itt, mert a padra drága. posztra kellene igazolni, venni egy jobbszélsõt, egy irányítót Zidane helyett, egy fejlõdõképes balhátvédet és egy jobbat is, egyenlõre cserének. kell még egy szûrõ, és - vérzik a szívem - Portillo helyett is mást kell keresni. Ezen kívül a - radikális leszek - szemetet ki kell takarítani a padról is. RB, Pavon, Borja, meg ezek a sokadosztályú elbaszott utánpótlás növendékeknek menni kell, vagy legalábbis úgy kell padra is játékosokat hozni, hogy a büdös életbe ne kerüljenek az elsõ csapatnak még a közelébe sem.