Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
OLLÉ OLLÉ! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Semmi értelme nem volt SRY 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem láttam a meccset....
Ja és most ne kezdjetek el anyázni nekem PLS 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
szvsz Chivut hatalmas marhaság lenne most megszerezni. vagy esetleg még vegyük meg Metzeldert is, hogy ne legyen Woodgate egyedül a korházba 😛
Arbeloa nem üti meg a szintet szvsz. Gerrard jöhet, de ha De Rossi jön, az sem lenne rossz. nekem Totti vagy Cassano akkor sem kéne, ha õk fizetnének, szvsz kevés gusztustalanabb játékos van tõlük. Ronaldot szerintem nem kell lecserélni, én sem kedvelem annyira, mint amennyire pl Morientest, de azért elég megnézni a támadásainkat. sajnos a kp egyszerûen felrúgdossa neki a labdát amikor megunják az 5 méteres alibipasszokat, aztán kezdjen vele amit akar. a világon senki nem támogatja a támadások legtöbbje alatt, 4 védõvel semmilyen csatár sem tud mit kezdeni. kétségtelen, hogy csatár kell, de nem hiszem hogy Ronaldot el kéne zavarni. kapusposztot tarcsiból meg lehet oldani (necces ha esetleg Iker komolyabban megsérül, de senki nem jön el padozni, az tuti)
pillanatnyilag a középpálya a leggázosabb. Solari-Gravesen-De Rossi-Joaquín - egy ilyet simán el tudnék képzelni jövõre. van benne fiatal, technikás, tapasztalt, romboló játékos is.
Aztán Ronaldot is lecserélhetnénk pl Adriano-ra.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a lényeg hogy meg kell tartani valahogy a második helyet, hogy legalább ne kelljen megint a selejtezõn égni, aztán nyáron nagytakarítás kell, mese nincs. bár ebben valahogy nem bízom. legalább 3-4 játékos kellene csak a kezdõbe, posztokra igazolva és nem nevekre van szükség, és a kispaddal is kell valamit kezdeni. mert ahogy 32 éves ex-sztárokkal nem lehet se bajnokságot, se blt nyerni, úgy sokadosztályú utánpótlással sem.
Figot már én sem tartanám itt, mert a padra drága. posztra kellene igazolni, venni egy jobbszélsõt, egy irányítót Zidane helyett, egy fejlõdõképes balhátvédet és egy jobbat is, egyenlõre cserének. kell még egy szûrõ, és - vérzik a szívem - Portillo helyett is mást kell keresni. Ezen kívül a - radikális leszek - szemetet ki kell takarítani a padról is. RB, Pavon, Borja, meg ezek a sokadosztályú elbaszott utánpótlás növendékeknek menni kell, vagy legalábbis úgy kell padra is játékosokat hozni, hogy a büdös életbe ne kerüljenek az elsõ csapatnak még a közelébe sem.