Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Bizony egy nagy ökör aki Luxa-ban keresi a kiesés okát. Beckham minek vállalta a játékot, ha tudta nagyon jól hogy nem 100%-os? Miért kell a góllövõket lehozni? Örülhetünk hogy Zidane-t összetoldozták a meccsre... Raúl nem csinált szinte semmi, egyértelmû hogy le kellett hozni. A Valencia elleni meccs erõsen benne volt a lábakban, de a legnagyobb baj az hogy Raul Bravo focizik. Már ha lehet annak nevezni azt amit mostanság produkál. Nem is értem hogy bal védõként hogy lehetett spanyol válogatott. Itt egyszerûen hiányzott néhány ember, akik pótolni tudták volna a hiányzókat. Fõleg Salgado-t. Helguera pl egészen jól játszott és Samuel sem egyszer mentett a csatárok elõl. Én 3-4 újh játékos vásárlása mellett Figo-t küldeném el a búsba (sorry Vegeta), de vicc amit néhány meccs óta mûvel. Õ már igenis beletörõdött hogy nem kap új szerzõdést és nem is akar bizonyítani. Bár nem tudom hogy mi lesz ha a Betis elfogadja a Chelsea legújabb, 48 millió eurós ajánlatát Joaquín-ért. Mert így ugye lemaradunk róla is, mint Mascherano-ról és társairól.

A partjelzõ pedig egy köcsög volt, nem jelezte a Juventus játékos ütését, csak mikor Ronaldo visszarúgott. Ha nincs az a törlesztés akkor végig pályán maradhatott volna az a paraszt, aki télleg háromszor is megütötte Ronnie-t.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kiestunk basszameg, de a problemat nem az edzoben kell keresni, de nem is a futballistak tudasaban. Egyszeruen nincs szellem a jatekban, csak rugdossak a labdat mint mi magyarok. Még Figosem nyujtott semmit, bar igazat megvallva enis szarnek az egeszbe ha a rohadt klubbom leszarja a fejem...
Meg a barsza is kiesett, nemigaz nincs nezheto csapat a bl-ben.
Sosem ertem miert basztatjatok Beckhamet, semmivel sem nyujtott masem kevesebbet mint a tobbiek.
Na mindegy elore a Ligaban legalabb elozzunk meg a barszat. 😊))

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

gabber_saviola
azóta favágó , mióta a válogatottban kihagyta a tizit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
hu bekem...a nagy kedvencem...elmegy a picsá..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Tiszteletem!

Azé bekkem nem eröltette meg magát!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ÁjjLe BoBBi
legnagyobb nevek vanna ka realba. nem tudnak nyerni. nevettséges. itt a kispadon ülõ májercsávóval van a gond mert ennek a csapatnak mindent meg kéne nyerni...legjobbak játszanak ott

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

báttyó02
hú geci mingyár ugy szétkúrok valamit...ÁÁÁ még ez a faszopó haverom is jön ide asszonykodni a juvével!
egy rakás szarok a védõink,le kéne cserélni a picsába ezt a balfasz raul bravot is <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Kaplan
Jók voltatok gratula de most mi (juventus) vmivel jobbak voltunk 😉
Sok szerencsét az elkövetkezõ idõkben .

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ÁjjLe BoBBi
a kurva isten bassza meg az!!!! mi a faszér kell a gollóvõket lehozni???????
bíró egy szar volt...real edzõ monnyon le!!!!!!!! <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

báttyó02
áá geci ez...ÁÁÁÁÁ <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

báttyó02
:| nem nagyon :|

Raul ért már labdába?

aham 😊

Rudee
Nem fizette az internetet és a szolgáltató megunta ezt. Hetente egyszer jön egy internet kávézóból.

zakival mivan?rég láttam a fórumon
lehet guba elûldözte 😄DD

DONGUBA
szep volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
robotnyk
Ronaldo azért szépen leültette Canizarest 😊
Rudee
Mégse várták meg hoyg bemenjen. De nem is baj.

DONGUBA
Hat azert a vegen rughattatok volna 2-ot minimum

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Mongyuk arra, hogy ha egy csapatnak 4 perc kell a gyõztes gólhoz akkor annyit hosszabbítanak, ha 7 akkor meg annyit. Idén már 4 vagy 5 alkalommal tartott a hosszabbítás a gyõztes gólig egyik alakulat meccsein <#whatever>

DONGUBA
Mire celzol?

Rudee
A vége 1-1, sajnos nálunk nem várják meg míg belõjjük a vezetõ gólt.

DONGUBA
Haha 1-0

DONGUBA
Ugyes vagy leulhetsz.csak ki ne nyald a segget vigyazz

Divatdrukker ? Szamomra ez ertelmezhetetlen fogalom. 😄

robotnyk
<#vigyor><#eljen>
DONGUBA
aki divatdrukker az az internek szurkol

õ neki 3 divat csapat a kedvence..vmelyik tovább jut

DONGUBA
aha aha

DJ Bee18
Titeket viszont a Chelsea ütni fog 😊))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DONGUBA
de nem veritek meg

Ha..

DJ Bee18
Ha a BARCÁT megverjük akkor elég most 3 pont elõnnyel számolni, az pedig semmi 😊)

grebber
Abba ha valaki beleáll ejha lett volna ájulás.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
valami húzódás.
õ már hétvégén játszana.
Vegulis mi baja ?

robotnyk
elõtte egy közvetettet nem adott meg elõtte, amikor Benjamin fejberúgta Beckhamet
DJ Bee18
Az a hazaadás szép volt, gratulálunk a spanyol kollégának. <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship> Azért jó hogy nyertünk, HAJRÁ REAL!

csum666
Robi mekkora gólt vágott 144km/h val gurította meg😄DDDDD

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

robotnyk
Casillas a Valencia ellen valószínûleg nem lesz, a Juve ellen már talán.
Rudee
Elég bizony. A hétvégi meccsre is kell tartalékolni, remélhetõleg gyõzünk a Mestalla-ban.

Eleg is az.

Rudee
3-1-re nyertünk végül.

Owen, mekkora malacgol. 😊

Garcia
már megnit? és persze mi ilyenkor nemtudunk nyerni.... megint szorossá tehettük volna a bajnokságot...

így csak 2 pontot faraghatunk belõle

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Hiábavaló volt a nagy mezõnyfölény és 25 percemberelõny, szerencsére nem sikerült gyõznie a Barcelonának.

Barcelona-Espanyol 0-0

zsoltgsm
szerintem itt nem a sztárok tudásával van baj hanem a mentális teljesítõ képességükel.
Ha nincs a csapatban egy szürke zongora cipelõ és nem jó napot fognak ki a fiúk akkor a 3 pont már a gyepre futás nélkül is eldölt!
Szürke zongora cipelö volt ebben a csapatban : Makalele, illetve Hiero is.
Összefogták a sztárokat és irányitották a játékot.
Bármilyen edzõt ide hozhatnak itt nem az edzõvel van gond.
Nézétek meg a Juve elleni mecset, mindenki egy emberként küzdöt nem az volt a lényeg hogy kinek milyen név volt a hátán hanem az hogy minden labda nagyon fontos! Ez akkor látszodott amikor Zidane egy elérhetetlen labda után is utána sprintelt majd becsuszott! Ezt igy kéne minden egyes bajnokin mecsrõl mecsre!
Hajrá fiúk, hajrá REAL!!!!!!!!!!

Rudee
Úgy néz ki hogy a Betis ellen Zidane és Raúl marad ki sérülés illetve betegség miatt. Ronaldo és Guti már rendbe jött. Zizou térdét elvileg ma jobban is megvizsgálják.

Rudee
Szerdai ellenfelünk kikapott a Mestalla-ban Jó hír lehet hogy Marcus Assuncao-t ki is állította a bíró, így nem jácchat majd a Bernabeu-ban. Bár ha Joaquín-t nem tudjuk kiiktatni, akkor mindegy.