Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Ha el akarna menni akkor miért kérte hogy hosszabbítsák meg a szerzõdését? Idióta...
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elsõként az ár (28 millió), másodszor az hogy 2011ben utalnák az utolsó részletet.
http://heatfootage.uw.hu/bball.xls
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Iker Casillas megerõsítette, hogy a United érdeklõdik iránta és már csak a konkrét ajánlatot várja.
A Real Madrid kapusa hisz benne, hogy õ lesz a United kapusa.
Sir Alex Ferguson szeretne egy világklasszis hálóõrt hozni az Old Traffordra és Iker Casillas személyében meg is találta a válosztotját.
Casillas mellett olyan nevek is felmerültek, mint Francesco Told, Sebastia Frey, Antti Niemi.
Azonban Casillas az igazi favorit és a spanyol kapuvédõ sem áll útjába a tárgyalásoknak
" Már régóta érdeklõdik irántam a United"
" HA kapnék egy konkrét ajánlatot írásban akkor lehetne további dolgokról beszélni, de azt elkell mondanom, hogy a pénz nem minden az életemben...."
" Sok kérdés van amire választ kell kapnom mielõtt elhagyom Madridot és a Unitedhez tenném át székhelyem. A United az egyetlen Premiership klub amihez igazolnék "
" A történeleme , a tradíció és a szurkolói mind csodálatosak, így ezt is figyelembe fogom venni a döntésemnél"
" Én már többször beszéltem a United edzõjével Sir Alexel a meccsek után és tudom, hogy nagyon szeretné ha jönnék."
Casillas szerzõdése a következõ szezonban lejár és a Real még nem kínált neki szerzõdést, így lehetséges, hogy létrejön az igazolás.
A Samueles kérdésre visszatérnék egy pillanatra. Írta valaki hogy lehetne erõsebb is a "Fal". Érdemes lenne megnézni, hogy Rómában milyen minõségi szûrõk jáccottak elõtte, Emersonék mögött még Pavón is kiemelkedõ lehetne. Gravesen érkeztével Madridban is sokat javult az argentín, ha nyáron jön mégegy védekezõ kp akkor pedig ismét régi formájában gyönyörködhetünk.
#3402: Azt nem vitatom.😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Casillas - RC, Samuel, Helguera (Woodgate, ha még lábra tud állni valaha), Salgado - Gravesen, Reyes, Joaquín, Guti (Zidane - végre a normális posztján mind2en) - Raúl (Robinho), Ronaldo (ide kellene még egy jó alternativa, egy jól fejelõ erõcsatár, lehetõleg még nem világsztár)
mindenesetre õ neki is menni kell,és ha el is megy,akkor is õ marad az az ember,akit tisztelek az akarata,és a játék tudása miatt(ésszel játssza a focit)
Ronaldo érdekes kérdés, vagy nagyon akar, és túlzásba viszi az akaratot, vagy lusta, és nem megy a labdáért, vagy nem támogatja senki a támadásokat, azért nem megy semmire.
Akik minuszkodnak:
Raúl
Owen (lehet h keveset jatszik de akkorse nagyon akar bizinyitani)
Beckham (nehaneha ad jo labdakat, de o tobbet tud ennel)
Figo
Zidane
Samuel (a fal lehetne erosebb)
akik akarnak:
Ronaldo
Solari (kicsit jobban megeroltethetne magat😊)
Gravesen
Roby Carlos (o szinte mindig jol nyomja)
Casillas (o az aki mar nagyon reg ota szivvel lelekkel jatszik izé véd😊)
Salgado (Picit tobbet kene)
A tobbiek eros kozepmezony, hol akarnak hol nem.
Visszaterve, asszem a "nagy oregeket" enis elkuldenem, de megtisztelve az eddigi munkajukat, nem ugy ahogy most Figo fog elmenni.
most a real nagyon el"öregurasodott" de nem az edzõk tehetnek róla,nagy változások kellenek,ki kell cserélni a csapat egy részét..
na mindegy :|
Amúgy teljesen igaza van Beckhamnak én már rég leütöttem volna az összes paparazzot 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Madridban sokan kezdtek tanakodni azon, hogy David Beckham minap tett nyilatkozatával vajon a távozását készíti elõ a süllyedõ hajóról, vagy tényleg valós problémával szembesült, amelyet nem, esetleg csak nehezen tudna megoldani.
Az ügy voltaképpen egyszerû, a Real Madrid középpályása - állítása szerint - megelégelte, hogy a bulvársajtó rászállt a gyermekeire.
"Van valami, ami nagyon zavar Spanyolországban: a paparazzók állandó jelenléte - fakadt ki a sajtó elõtt Beckham az angol válogatott összetartásán. - Az elmúlt hetekben többször is összetûzésbe keveredtem velük, és ez gondolkodóba ejtett. Úgy vélem, amikor a gyermekeim az óvodába vagy az edzésre mennek, békén kellene õket hagyni, de mivel pont az ellenkezõje történik, jelentõs problémaként élem meg."
A brit futballista kifakadása azért is meglepõ, mert voltaképpen õ választotta ezt az életformát, az állandó csillogás és a közszereplés szerves részévé vált nem csupán az õ, hanem felesége, a volt popsztár Victoria életének is, így természetesen már a gyerekeirõl is számos fénykép készült. "Elértem arra a pontra, hogy nem tudom, mitévõ legyek. A feleségem és én már megszoktuk és elfogadtuk, hogy állandóan a figyelem középpontjában vagyunk, és hogy rendszeresen fényképeznek minket. Azt viszont már nem tudom tolerálni, amikor a gyerekeimrõl iskolába menet készítenek lesifotókat" - tett különbséget Beckham a gyerekek korábbi és mostani közszereplése között.
A játékos konkrét példákkal is szolgált. "A nagyobbik fiam, Brooklyn éppen fociedzésre ment, én dolgoztam, Victoria pedig a legkisebb gyerekre, Cruzra vigyázott. Hirtelen megjelent az utcán egy paparazzó, zaklatni kezdte Brooklynt, és le is fotózta, amint bement a focisuliba. Az eset nagyon megrázta a srácot, ami nem is meglepõ, hiszen még csak hatéves - árulta el Beckham, majd egybõl utána középsõ fiáról, Romeóról is elmondott egy hasonló történetet. - Egy másik esetben Romeót kapták lencsevégre, akkor, amikor óvodában volt, és a többi gyerekkel játszott. Szeretem a gyerekeimet, a feleségemet, és bár profi vagyok, aki a munkáját is imádja, de ha engedek ezeknek az embereknek, a magam sírját ásom meg. Nem tudom, mitévõ legyek. Soha, sehol sem történt még velem ilyen, illetve egyszer, Amerikában."
Magánéletbeli problémái(?) kihatással lehetnek a pályafutására is, márpedig a szétesés szélén álló Real Madridnál az ilyen típusú nyilatkozatokra a szokásosnál is érzékenyebbek. "Imádok a Real Madridban játszani. A világ egyik legnagyobb egyesületérõl van szó, amely akkor is az marad, ha én történetesen még semmit sem nyertem a színeiben - nyilatkozta nyugtatás gyanánt Beckham, ugyanakkor odaszúrt egyet a királyi klubnak a rendszeres edzõkeringõ miatt. - Szokatlam szituáció számomra, hogy jönnek-mennek az edzõk. A Manchester Unitedben tizenhárom esztendõn át egyetlen szakvezetõm volt, míg itt, a Real Madridnál nem egészen két év alatt már néggyel is dolgozhattam. Ezzel nehezen birkózom meg, az egyesületnek pedig így komplikált stabil hátteret kialakítani a futballisták mögött."
Robotnyk: En tamogatnam, Owent sajnalom h idejott, mert nem kapott lehetoseget, az o tudasat nem szabad pazarolni.