Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...

DJ Bee18
DONGUBA és R9! Nézzetek feljebb egy egy fél oldallal. Ott láthatod a topic címét normál fekete és bazinagy fehér betúkkel, hogy Real Madrid FAN CLUB...
(remélem érthetõ voltam)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
Gravesen újra edzésben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
ok ne veszekedjunk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Szerintem kezdj el visszaolvasni és szólj ha találsz tõlem olyan hozzászólást, miszerint szar az idei barcelona. Azt meg ne várd, hogy minden nap leírjam hogy milyen jók. Fõleg ne az olyan meccsek után mint volt a Betis ellen is. Abból a kategóriából pedig volt pár.

DONGUBA
azon a meccsen jok voltatok csak az a kulonbseg hogy en elismerem ezt.....nem sok ilyen meccsetek volt iden

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Aki meg akarja csodálni a világ jelenlegi legjobb kapusát, az töltse le ezt a videót (75 mega).

Rudee
Majd meglátjuk, ezt írtad a Madrid-barcelona meccs elõtt is valamelyik topikba. Jó ómen, de kinek <#smile>

Sheva
<#unalmas><#unalmas><#unalmas>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DONGUBA
Aha meddo vita majd meglatjuk ennyi.....bezzeg ti jok vagytok lesztek😄DD

Rudee
Elmúlt 5 évbe is ez volt, ez a sorsotok.

DONGUBA
hahaha de szar beszolas volt ez rudee 4-5 ev menj mar!

Rudee
Következõ 4-5 évben megin csak szenvedni fognak.

Woodgate nagyon kellett volna a védelembe. Kiváncsi lennék, hogy Puyol nélkül mit csináltam volna egy szezonon át.

EOX
ráadásul a barca 2-0-ra vezet a málaga ellen az 52. percben😞

Retteketet

Rudee
Betis-Sociedad 2-3, jövõ héten nem lesz könnyû dolgunk.

Rudee
Nézegettem a tabellát, egy pontot kell szerezni a hátralévõ meccseken ahoz, hogy meglegyen a biztos 2. hely és ezzel a biztos BL szereplés.

Rudee
Akkor Mancinivel beszélj és ne ide írogass hogy a Madrid kit vagyen meg.

nem mondod...de hülye mancini meg akarja szerezni

Rudee
Nem is az Interé, kezdjük ott.

me nekünk nem kell 😊

Rudee
Azért Zidane benne volt szinte minden támadásban. A kiállítás nem jött jókor, de Solari pótolni tudja.

Rudee
Minek Verón? Menjen csak vissza a Chelseabe.

vegyétek meg veront <#vigyor1>

robotnyk
Zidane hasonlóan fejezi be az idei évet, mint a tavalyit, szar játék mellett csak ezt a tegnapi pirosat tudja felmutatni. Ha Helguera játszik, Samuel pótolható, Salgado nélkül viszont nehéz lesz.
Sheva
nyert a Real??? szagény sárga tengeralattjáró!!! 😞((

bocsi utannaneztem, jol hangzik az eredmeny. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ki nyert?

EOX
Hát nem gondoltam volna, hogy fordítanak, de szerencsére sikerült. Remélem nyer a Málaga.

Retteketet

Rudee
Szünetben 0-1 a Villarreal ellen, az ellenfél ismét köszönetet mondhat a bírónak. Érdekes, hogy szabályos szerelésért más ellen nem ítélnek 11est <#violent><#kocsog>

Rudee
Chivu ügynöke szerint jövõre is Rómában marad a román védõ. Kár <#whatever>

Rudee
Perez ismét kezdi megutáltatni magát Madridban, tegnapi nyilatkozata szerint nem hajlandó 20 millió €-t fizetni egy olyan játékosért, aki az elsõ idényében nem lenne meghatározó. Robinhora célzott...
<#violent>

Rudee
Sacchit megkérdezték pár dologról:

Villarreal: jelenleg talán a La Liga legerõsebb csapata
Luxemburgo: eddig nagyszerû munkát végez
Casillas: a világ egyik legjobb kapusa, tegnap mondtam neki hogy más kapus 5 év alatt nem mutat be annyi nagy védést, mint Õ az elmúlt 3 hónapban

Ezek mellett beszélt még pár oldalnyit.

Rudee
Helguera "gyomorbajai" miatt valószinû kihagyja a Villarreal elleni meccset a hétvégén. Pavón remélhetõleg nem fog többet hibázni, mint legutóbbi pályáralépésekor.

Rudee
Szavazzatok madridi játékosra, én Zidane-t jelöltem.

Sheva
nem mondtam h nem játszott jól eddig

Rudee
Az Albacete elleni Owen gól elõtt talán (bár nem 100%) Guti adott hasonlóan pontos passzt, mégse emeltek szobrot neki.

Szerintem azért nem jáccik Figo, mert nyáron elmegy, Luxa meg a jövõ évi csapatot építgeti. Ha az Internek annyira kell, akkor Davidsért én odaadnám. A hollanba még 1-2 év benne van és valószinû hasznosabb lenne mint egy Figo, akinek a helyére 99% biztosággal jön Joaquín. Meg ott van még Beckham is arra a posztra.

Miert? Mert lott ket golt, utalom h masok szemeben csak akkor jacott jol egy jatekos ha golt lott. Ez marhasag. Ronaldo egesz evben jo teljesitmenyt mutatott, talan 1-2 rosszabb meccse volt amikor nem igazan ment neki de ez belefer.
Figo meg.. beall aztan rogton ad egy golpasszt. Zsir. Nokomment.
Szerintem valamin nagyon osszeragtak ketten luxaval aztan ezert nem jaccatja Figot rajta is latszott az uccso meccseken h kedvtelenul jatszik, abszolut megertem.
Csak azt nem miert ot szivatjak. Áá bah

Sheva
Ronaldo kezd magához térni

Igen, szep passz volt. 😛

Rudee
2-0 lett, a másodikat is Ronaldo lõtte.

Sheva
0-1 Ronaldo

man vezetunk. 😊)

Sheva
kíváncsi leszek a nyári átigazolásokra a Real házatáján!!!!

Rudee
Nyugodtan kaphat lehetõséget Borja is szerintem, jövõre is itt lesz és nem árt ha néha jáccik is.

Garcia
<#idiota>

miértnem Solari, vagy Guti? õk is eltudnák látni a védekezõsebb szerepet... fõleg a Levante ellen...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Gravesen heylett Borja kezdhet a Levante ellen.

Sheva
Ronaldinhora értettem a Ronit!!! Tudom Ronaldot szokták így hívni a Dinho jobb lett volna...

Roni=Ronaldo

Sheva
<#lama><#lama><#lama>