Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Woodgate nagyon kellett volna a védelembe. Kiváncsi lennék, hogy Puyol nélkül mit csináltam volna egy szezonon át.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Retteketet
<#violent>#violent>
Villarreal: jelenleg talán a La Liga legerõsebb csapata
Luxemburgo: eddig nagyszerû munkát végez
Casillas: a világ egyik legjobb kapusa, tegnap mondtam neki hogy más kapus 5 év alatt nem mutat be annyi nagy védést, mint Õ az elmúlt 3 hónapban
Ezek mellett beszélt még pár oldalnyit.
Szerintem azért nem jáccik Figo, mert nyáron elmegy, Luxa meg a jövõ évi csapatot építgeti. Ha az Internek annyira kell, akkor Davidsért én odaadnám. A hollanba még 1-2 év benne van és valószinû hasznosabb lenne mint egy Figo, akinek a helyére 99% biztosággal jön Joaquín. Meg ott van még Beckham is arra a posztra.
Figo meg.. beall aztan rogton ad egy golpasszt. Zsir. Nokomment.
Szerintem valamin nagyon osszeragtak ketten luxaval aztan ezert nem jaccatja Figot rajta is latszott az uccso meccseken h kedvtelenul jatszik, abszolut megertem.
Csak azt nem miert ot szivatjak. Áá bah
miértnem Solari, vagy Guti? õk is eltudnák látni a védekezõsebb szerepet... fõleg a Levante ellen...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.