Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alakul a jövõ évi bajnokcsapat.
Casillas - Salgado, R. Carlos, Woodgate, Samuel - Gravesen, Guti (Borja) - Beckham (Juanfran), Reyes (Solari), Zidane (Raúl) - Ronaldo (Owen)
Szar Bayern, szar Bayern :)
De sztem figonak elvette luxa a kedvet. :\
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Szoval: nagyon "igenytelen" meccs volt, oszinten nem erdemeltuk meg a 0:2t. De ez van most heppyk vagyunk, jajj csak a barsza kapjon ki honap. 😄
Ja visszaterve a meccsre laccott Figo hianya jobb oldalt nem volt senki, neha neha breki feljott, amugy nem jaccott szarul (mar tobbiekhez kepest). Roncsi keveset ert a labdaba de 10es skalan megkapna a 7est. Helguera es Casillas mar evek ota bizonyitanak, ok mindig jok. Roby Carlosra se lehet panasz. Pavon es Owen elvoltak a palyan. Raulnak hosszu ido utan vegre volt 1 jo perce amikor sikerult csinalnia is vmit. Solarinak most nagyobb volt a fustje mint a langja.
Mejíra es Bojra nem ide valoak sajnos.
Celades es Gravesen hümmhümm mar nem emlexem mit is csinaltak csak arra h Gravesen megin veszekedett egy sor a biroval. 😊
Remelem nem hagytam ki senkit.
Nah Ollé portugal ize Hajra madrid. :>
Forlán, Oliverira, Ronaldo 18
J. Baptista 17
F. Torres 16
Riquelme 14
Ronaldo 2. golja nagyon lol volt. 😄
Hala Madrid!
Egyebkent tudjatok: Figorol vagy jot vagy semmit.
Rudee a meccset adja a sport2 is nem?
Real Sociedad: Riesgo; Zubiaurre, Labaka, Brechet, Garrido; Karpin, Mladenovic, Uranga, Aranburu, Barkero; Kovacevic.
Real Madrid: Iker Casillas; Celades, Pavón, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Raúl, Solari; Owen y Ronaldo.
Árbitro: Turienzo Alvarez (Castilla-León).
Estadio: Anoeta
Hora: 22.00
Rudee, nemt'od lehet valahol neten nézni? a festés miatt nem tudok tvzni
Salgadot Celades, Zidanet pedig Solari pótolhatja. Gravesen és Helguera újra a kezdõben, Beckham játéka viszont kérdéses. Ha nem vállalja, akkor Figo jáccik a jobb oldalon.
Sacchi eközben Iker Casillas szerzõdéshosszabbításáról is nyilatkozott az AS napilapnak.
- Casillas remek kapus, és hatalmas jövõ elõtt áll - így Sacchi. - Még mindig csak 23 éves, de már nagyon sok fontos meccs van a háta mögött. Meg kell nyugtatnom minden szurkolót, hogy Casillas velünk marad, soha nem láttam még olyan kapust, aki ilyen szenzációs védéseket képes bemutatni. Szombaton nagyszerûen kényszerítette Riquelmét hibázásra, és Forlánnak sem hagyott sok esélyt arra, hogy bevegye a hálóját.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ácsimovics meg mehet a pénzével...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
"Nem a financiálisan legjobb ajánlatot fogom elõnyben részesíteni, mivel ahhoz hogy jól érezzem magam, boldognak kell lennem."
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!