Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Egyre több helyen lehet olvasni, hogy megegyezett az Arsenal és a Real Madrid Reyes átigazolási ügyében. 18 millió eurós árról hallani, tehát Owen marad.

Alakul a jövõ évi bajnokcsapat.

Casillas - Salgado, R. Carlos, Woodgate, Samuel - Gravesen, Guti (Borja) - Beckham (Juanfran), Reyes (Solari), Zidane (Raúl) - Ronaldo (Owen)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
majd meglátjuk...szerintem belead apait anyait

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Ez evben a legjobb mondatod. 😉
De sztem figonak elvette luxa a kedvet. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
hehehe most néztem meg nagy unalmamba a real gólokat a hétvégérõl...hát Roni második gólja elég érdekes volt...elõször rácsúszott a labdára majd besarkalta!! 😄 király volt! 😛

Rudee
Ja, bár Juanfran is jácchatna.

Sheva
húú bakker akkor Figonak kell játszani...és Figo bizonyítani is fog!!! szerintem...

Rudee
Beckham 30. születésnapja elég balszerencsésre sikeredett, súlyosan megsérült. Egyes források szerint ebben a szezonban már nem fog pályára lépni.

robotnyk
amúgy megnéztem a 2dik gólt, inkább vicces, mint szerencsés. Riesgo hozzáért, ezért nem érte el elsõ szándékból Ronaldo. a Socinak lett volna szerencséje, ha ebbõl nincs gól.
Rudee
Ronaldo elsõ és második gólja.

Sheva
Roni megint megbotlott? 😄
na jó ez rossz poln volt...grat a Realnak!!!

Hangianix
Nem gondoltam volna, hogy igaza lesz Luxemburgonak, de Ronaldo tenyleg elkezdett golokat loni.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kurta malacgol volt. Gutie minden elismeresem szepen megcsinalta, luxa meg egy balf. 😄

Szoval: nagyon "igenytelen" meccs volt, oszinten nem erdemeltuk meg a 0:2t. De ez van most heppyk vagyunk, jajj csak a barsza kapjon ki honap. 😄
Ja visszaterve a meccsre laccott Figo hianya jobb oldalt nem volt senki, neha neha breki feljott, amugy nem jaccott szarul (mar tobbiekhez kepest). Roncsi keveset ert a labdaba de 10es skalan megkapna a 7est. Helguera es Casillas mar evek ota bizonyitanak, ok mindig jok. Roby Carlosra se lehet panasz. Pavon es Owen elvoltak a palyan. Raulnak hosszu ido utan vegre volt 1 jo perce amikor sikerult csinalnia is vmit. Solarinak most nagyobb volt a fustje mint a langja.
Mejíra es Bojra nem ide valoak sajnos.
Celades es Gravesen hümmhümm mar nem emlexem mit is csinaltak csak arra h Gravesen megin veszekedett egy sor a biroval. 😊
Remelem nem hagytam ki senkit.
Nah Ollé portugal ize Hajra madrid. :>

Rudee
Eto'o 22
Forlán, Oliverira, Ronaldo 18
J. Baptista 17
F. Torres 16
Riquelme 14

Rudee
Az csak kínjában üvöltött 😄

Rudee
Jaaaa. A végén már csak a labdatartás volt a cél, Guti viszont meggondolta magát, kicselezett egy védõt aztán keresztbe passzolt a kapu elõtt. A kapus kicsit még hozzáért, jött a hosszún Ronaldo, elõször szinte elesett a labdába aztán hirtelen felkelt és besarkazta fél méterrõl.

robotnyk
a rádióban amúgy úgy üvöltött a kommentátor, azt hittem valami kurva jó meccs csak senki nem bír gólt lõni 😄
robotnyk
a 2dik gólra gondoltam
Rudee
Köszönetet mondhatsz a festõnek, az idény talán legszarabb meccse volt. A kommentátor meg csak hab volt a tortán.

grebber
Hány golos már Ronaldo??És hogy áll a góllövölista?

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
milyen volt? az alábbi linkek basztak mûködni
Rudee
Guti becserélése fontos volt, megvan a 3 pontocska.

Real coci-Real madrid 0:2

Ronaldo 2. golja nagyon lol volt. 😄

jAsOn VoOrHeEs
Roni gól 0-1 <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Jean Carlos Chera lehet.

Sziasztok! Valaki megmondaná a nevét annak a brazil kissrácnak aki a pályán ugy rohan végi,hogy közben a fején dekázgat! Múltor láttam egy videot róla,csak ugy tudták elvenni tõle a labdát,hogy hasbarugták! 😊

figorol irt cikk igen korrekt! 😊

www.ultramadridista.try.hu

Hala Madrid!
mégjobb

Rudee
Sport1en lesz.

Figo megserult, par napig borogatni kell ugyemlexem. 😊
Egyebkent tudjatok: Figorol vagy jot vagy semmit.
Rudee a meccset adja a sport2 is nem?

robotnyk
köff
robotnyk
nem dolgozik, csak épp az a szoba van kipakolva
Sheva
Figo már nem a régi 😞(( pedig tetszett és még most is tetszik a játéka!!!

Rudee
Hmm, nemis láttam a kérdést <#nemtudom> De mosmá tudod hol lehet nézni. Festõ meg este 10kor ne dolgozzon 😄

itt
és itt

lehet

robotnyk
mert megsérült tegnap
Rudee
Most látom ASen, hogy Figo nem lett nevezve a mai meccsre.

robotnyk
Ficha técnica

Real Sociedad: Riesgo; Zubiaurre, Labaka, Brechet, Garrido; Karpin, Mladenovic, Uranga, Aranburu, Barkero; Kovacevic.

Real Madrid: Iker Casillas; Celades, Pavón, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Raúl, Solari; Owen y Ronaldo.

Árbitro: Turienzo Alvarez (Castilla-León).
Estadio: Anoeta
Hora: 22.00

Rudee, nemt'od lehet valahol neten nézni? a festés miatt nem tudok tvzni
Rudee
Este 10kor Real-Madrid derbi. Remélem a sok hiányzó ellenére is sikerül nyerni és végleg bebiztosítani legalább a 2. helyet.
Salgadot Celades, Zidanet pedig Solari pótolhatja. Gravesen és Helguera újra a kezdõben, Beckham játéka viszont kérdéses. Ha nem vállalja, akkor Figo jáccik a jobb oldalon.

Sheva
Habár egyes hírek szerint már elõszerzõdést is aláírt a Milánnal, Arrigo Sacchi továbbra is az Alberto Gilardinóval akarja megerõsíteni a Real Madrid csatársorát. A királyi gárda általános igazgatója még Parmában dolgozott együtt a fiatal tehetséggel, és úgy véli, a következõ években õ lehet a spanyol csapat egyik meghatározó embere.
Sacchi eközben Iker Casillas szerzõdéshosszabbításáról is nyilatkozott az AS napilapnak.
- Casillas remek kapus, és hatalmas jövõ elõtt áll - így Sacchi. - Még mindig csak 23 éves, de már nagyon sok fontos meccs van a háta mögött. Meg kell nyugtatnom minden szurkolót, hogy Casillas velünk marad, soha nem láttam még olyan kapust, aki ilyen szenzációs védéseket képes bemutatni. Szombaton nagyszerûen kényszerítette Riquelmét hibázásra, és Forlánnak sem hagyott sok esélyt arra, hogy bevegye a hálóját.

Ilyen baromsagokkal nem kell ugye foglalkozni.😊

Rudee
A Barcelona egyik ügynöke azt terjeszti, hogy Casillas náluk folytatja pályafutását. Azt is megemlítette, hogy a kapus szerzõdése a nyáron lejár és ezért igazolhatnák le. Lehet nem tudja hogy csak jövõ nyáron jár le a szerzõdése (amit egyébként is meg fog hosszabbítani)? <#nyes>

Vigyazz mit beszelsz

DJ Bee18
<#taps><#taps> Akkor mostmár Figo csak menjen nyugodtan <#eplus2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Garcia
szóval irány Madrid 😊

Ácsimovics meg mehet a pénzével...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Joaquín:
"Nem a financiálisan legjobb ajánlatot fogom elõnyben részesíteni, mivel ahhoz hogy jól érezzem magam, boldognak kell lennem."

DONGUBA
Haha robo😄D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
futtatni lehet a rákóczin is 😄
DONGUBA
ne szolj mar be lecci en itt csak siman eszmet futtatok te

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!