Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja de akkor is szép Ronitól h ezt meglátta h ott van esély elrúgni!!! a mûásodik már nem jött neki össze, de ha esetleg összejött volna biztos h melegebb lett volna a pite a Real számára!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Olvass már pls. Nem írtam hogy nem volt tudatos, csak azt hogy több múlott a sorfalon. Ezt a második szabadrúgás mutatja is, nem ugrottak szét annyira és nem is lett gól.
Szar Bayern, szar Bayern :)
nézd majd meg arról kb. arról a helyrõl 2 szabadrúgást is kapott a barca és az elsõt azt beckham és ronaldo között rúgta el (itt még én is azt hittem hogy szerencse) de jött a köv. szabadrúgás nagyából ugyanarról a helyrõl és ugyanúgy lõtte a kirepülõ beckham és ronaldo közé csak a 2. nál ronaldo beletudott érni fejjel!!!! úgyhogy sztem tudatos volt!!!!!!!
Vieritõl csatárként kevés a 12, Raúl Ronaldo mögött van és így is csak eggyel lõtt kevesebbet. A tegnapi gólja volt a 1. idén.
bffff
Vieri meg 12-t
még mindig job mint 1évben 3szor betalálni 4:0-s meccseken
azért meglehet nézni a házi gollövõ listát,többet lõtt mint Ronaldo
szted a bannerba kivehetnétek Rault...utobbi 1 évben semmi
szépen játszott a Real még ebben a szezonban soha nem nyomták ilyen jól a srácok!
Én nem éreztem annyira Figo hiányát. Eleinte gyengébb volt a jobb oldal, de Beckham kihúzódásával helyre állt a rend. Lassan hozzá kell szokni hogy a jövõben már nem Õ lesz a vonal mellett.
Nekem mostanra egyertelmu lett, hogy a real jatekosainak 99%a nem akar már bizonyitani es ezert mutattak eddig ilyen szar teljesitmenyt, de most megin osszeszedtek magukat. Marhák. 😊))
Figit kar h kihagyta luxi, mert owen helyere szepen elment volna. 😞
Figit kar h kihagyta luxi, mert owen helyere szepen elment volna. 😞
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Annál a gólnál szétugrott a sorfal, ettõl függetlenül szép volt de nem elsõsorban rajta múlott.
gratula a Realnak!!! nagyon jó meccs volt de Ronaldinho góóólja az nem volt semmi!!!
bazz,bánom hogy kihagytam az eeljét 😞
4-2
3-1 Raul
3-1 Raul
bakker ez a meccs a Barca számára egy rémálom!
1-0: Zidane
2:0: Ronaldo
2:1: Eto'o
3:1: ???
4:1: Owen
1-0: Zidane
2:0: Ronaldo
2:1: Eto'o
3:1: ???
4:1: Owen
4:1
bazz elfelejtettem a meccset...
kilötte a gólokat?
kilötte a gólokat?
3-1 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
qrrvajo meccs, csak figot szepen behozni...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sajna szépített Eto'o 2-1 <#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Hej
A pályán kívül nagyon termékenyek a csatárok, Ronaldóék után Raúlék is babát várnak.
jee... és mivel nemszeretne a zöldeknél maradni igazából, így jön hozzánk😄
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A spanyol válogatott Joaquín a mai nap folyamán eleget tett a Betis vezetõség meghívásának. A beszélgetés a szélsõ jövõjérõl szólt, ahol a játékos közölte hogy a Chelsea és a Barcelona ajánlatát se fogja elfogadni ha a csapatok meg is egyeznek. Menedzserén keresztül aztán üzent is, miszerint 2 lehetõség áll fent: marad a zöldeknél vagy jön Madridba.
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
összerakják :-)
Ronaldinho nem játszik a Real Madrid ellen?
2005. április 7. 15:27
MNO
Gyomorrontása miatt lehet, hogy kihagyja a Real Madrid elleni szuperrangadót Ronaldinho, az FC Barcelona világbajnok brazil labdarúgója. A klasszis az elmúlt két napban egyetlen edzésen sem vett részt.
A vasárnapi összecsapáson a vendégegyüttesbõl minden jel szerint hiányzik majd a csapatkapitány, Carles Puyol, aki térdsérüléssel bajlódik. (MTV)
2005. április 7. 15:27
MNO
Gyomorrontása miatt lehet, hogy kihagyja a Real Madrid elleni szuperrangadót Ronaldinho, az FC Barcelona világbajnok brazil labdarúgója. A klasszis az elmúlt két napban egyetlen edzésen sem vett részt.
A vasárnapi összecsapáson a vendégegyüttesbõl minden jel szerint hiányzik majd a csapatkapitány, Carles Puyol, aki térdsérüléssel bajlódik. (MTV)
te fasztestû cigány 😄