Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Az ilyen jelû kategóriába keresd:

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Rudee
Régebben én is letöltöttem õket, de aztán hagytam.
Kb februárig az összes meccs fönt volt itt, de most már nem hiszem hogy lenne még akitõl töltheted.

Rudee
A 6 leginkább várható igazolást (#3664) raktam a mostaniak mellé.

ilyen van Interrõl is?😊

Garcia
szóval Joaquín alakulóban? de ebben a felállásban még mindíg nem találom az õ nevét... én nagyon örülnék a fiatal válogatott játékosnak...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Orok hála Rudee. thankjuuu 😊)
Mindjart meg is nezem.
Jajj meg egy kerdes, be lehetne vhonnan szerezni a tobbi meccset is? Egy jopar megvan de sztnem ha az egesz szezon meglenne. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Itt van.

Vki nemtudna letoltohelyet a meccsrol? Nemnagyon voltam itthon meg gep is beszart a heten szal lenyeg a lenyeg elmulasztottam es erdekelne. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
A mostanába támadás közbe használatos felállás szerint csináltam.

Rudee
Ezekkel az igazolásokkal már elég jól nézne ki a csapat. Néhány játékos tudna több poszton jáccani.

robotnyk
jöhet 😊
Rudee
A legtöbben 6 új játékos igazolását várják Pereztõl. Íme a legesélyesebb jelöltek:

- Robinho
- Cordoba
- Sergio Ramos
- Lahm vagy Hinkel
- Gilardino vagy Baptista
- Reyes

Rudee
Én már megszoktam hogy ide írok.

DJ Bee18
SG Fórum----> Real Madrid Fan Club!!!!! 444444:

A harmadik legnépszerûbb téma!!!!!

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
Luxemburgo is aktív az edzéseken

robotnyk
köff
Rudee
DONGUBA
JOK VOLTATOK EL KEL ISMERNI

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
5-0 a vége, Ronaldo az elmúlt 5 meccsen már 8 gólnál tart és végre Raúl is jól jáccott.

jAsOn VoOrHeEs
2-0 [ Owen, Ronaldo ]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
Ficha técnica

Alineaciones probables:
Real Madrid: Iker Casillas; Míchel Salgado, Samuel, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Raúl, Zidane; Owen y Ronaldo.
Racing: Aouate; Regragui, Oriol, Moratón, Bertín, Ayoze; Morán, Anderson, Regueiro; Benayoun y Javi Guerrero.
Árbitro: Iturralde González (Comité Vasco).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 20.00.
Rudee
20:00kor a Sport1en elõbe lesz a meccs.

Rudee
Ezt nem ide való 😄

Rudee
Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind.

Rudee
A csapat orvosi stábja megerõsítette, hogy Woodgate a nyári felkészülésre már teljesen felépül és a csapatot erõsítheti.

Rudee
A Real Madrid és az Arsenal érdeklõdik a Lazio 17 éves játékosa, Lorenzo De Silvestri iránt. A fiatal játékos szerzõdése idény végén lejár, így ingyen is leigazolhatnánk. Érdekes, hogy a játékos Rómában képzeli el jövõjét.

Rudee
3632

Egyébként érdekes lenne, Joaquín és a végre formába lendülõ Beckham közül kéne választani egyet a jobb szélre.

Garcia
Ebbõl Robinho-t és Joaquín-t hiányolom

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Te nézeted szerint divatcsapat, a mienk szerint nem.

Egyébként Beckhamet meg akarta venni a Barcelona is, ennyi erõvel az is divatcsapat...

DONGUBA
nem panaszkodni jarok ide csak nem birom ha valaki hulyesegeket beszel.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Hétvégén a Racing látogat Madridba, a várható kezdõnk:
Casillas, Salgado, Helguera, Samuel, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Zidane, Raúl, Ronaldo, Owen

A Liverpool Gutira pályázik, miközben Perez 20 millió fontot kínált Gerrardért. Szerintem kár lenne Gutiért, de Gerrard mégis fontosabb lehet jelen pillanatban.

Sacchinak közbenjárásának köszönhetõen ajánlatott kapott a Parma Gilardinoért, 22 millió font + Portillo.

<#vigyor1><#mf1><#eljen><#worship>

Rudee
Milan átlagéletkora magasabb, mégse megyünk panaszkodni abba a topikba.

DONGUBA
mert zavar hogy ok a 3 kedven csapatom???Divatcsapta vagytok divatbuzi jatekosokkal beckhamet is a reklamerteke miatt vettetek meg oreg ven faszok es jovore meg szarabbak lesztek ennyi.

robotnyk
"HAJRÁ MANUTD MILAN BARCA"
aláírással én nem pattognék a helyedben
DONGUBA
A real a legnagyobb divatcsapat

Sheva
pffffff bízzál benne

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

robotnyk
te a milan mellett nyalsz az aktuális divatcsapatnak is? 😄
Rudee
- a legnagyobb rivális alapemberének vásárolt játékos (Woodgate) az egész szezont kihagyja
- egy hülye elnök pont nekik adja el Eto'o-t
- a bajnokság hajrájában hiába nem megy a játék egyes ellenfelek ellen, egy bírói ítélet mégis pontszerzést vagy gyõzelmet ér

Végülis ez mind véletlen...

Sheva
szerencsével lesz bajnok (nem akarom még elkiabálni...) a BARCA??? pffff LOÁL...

DONGUBA
szerencse???
na men te a....

báttyó02
<#fogmosas>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sheva
Barcelona jövõre is alázni fog...<#taps>

Rudee
Az alakul szó jelentését ismered? <#rolleyes>

báttyó02
ez még édes kevés változtatás..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Cserék közt. Woodgate tuti kiszorítja, Gravesen mellé meg jön egy nála jobb szûrõ.

robotnyk
hol marad Helgu?
Rudee
Barcelonának kétszer egymás után nem lesz szerencséje.

DONGUBA
bajnokcsapat?😄D