Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A japán Urawa Red Diamonds is beállt Figo kérõinek sorába.
Sergio Ramos a jövõjérõl tárgyalt a Sevilla elnökével, Jose Maria del Nidoval. Nyáron a fiatal játékos kérésének eleget téve minden érdeklõdõt meghallgatnak. Az elnök kissé bolond, azt mondta hogy ha a Madrid 30 millió eurót adott a Woodgate-Samuel párosért, akkor Sergioért meg kell adni a hatvanat is.
Sergio Ramos a jövõjérõl tárgyalt a Sevilla elnökével, Jose Maria del Nidoval. Nyáron a fiatal játékos kérésének eleget téve minden érdeklõdõt meghallgatnak. Az elnök kissé bolond, azt mondta hogy ha a Madrid 30 millió eurót adott a Woodgate-Samuel párosért, akkor Sergioért meg kell adni a hatvanat is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Na tessék:
Sacchi bejelentette hogy nem kívánják leigazolni Rio Ferdinandot.
Sacchi bejelentette hogy nem kívánják leigazolni Rio Ferdinandot.
Samuel elé kellett egy igazi szûrõ, azóta nincs is gond vele.
Ferdinand leigazolására meg annyi esély van, mint Lisztesére.
Ferdinand leigazolására meg annyi esély van, mint Lisztesére.
A Real Madrid csapata tárgyalásokat folytat, Rio Ferdinanddal a Manchester United védõjével. A játékos igazi erõssége a Vörös Ördögöknek, ráadásul a szerzõdése 2007-ig érvényes, e két ok miatt vélhetõen nehéz lesz megszerezni õt (a licit 30 millió euró körüli áron kezdõdik).
Luxemburgo alakulatának egyébként valóban szüksége lenne egy megbízható védõre, ugyanis a jelenlegi középsõ védõk közül Woodgate állandóan sérült, míg az argentin Samuel nem játszik tudásának megfelelõen.
Luxemburgo alakulatának egyébként valóban szüksége lenne egy megbízható védõre, ugyanis a jelenlegi középsõ védõk közül Woodgate állandóan sérült, míg az argentin Samuel nem játszik tudásának megfelelõen.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Wenger kezd teljesen megõrülni. Kell neki Beckham, de inkább lemond róla ha a Madrid továbbra is Arsenal játékost kíván igazolni (Reyes).
Persze még es sem hivatalos v. biztos, de faszperez nem hiaba nem hosszabbit.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az bizti h elmegy. nagy banatomra.
Sok marha pletyka van, jobb ha egyiknek se hisztek. Még o se tudja mi lesz...
Sajna nem, oldal forrásában csak a lejáccót találtam, a filenevet nem.
Pedig az El Classicora pont Õ hívta meg az egyik katari vagy milyen csapat vezetõit.
nemhiszem h Figo arab csapathoz menne...szerintem visszamegy a nevelõ együtteséhez...
Itt a Madridról szóló film trailere.
Meglattyuk. 😄D
<#law>#law><#buck>#buck><#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
Ha figo elmegy en csapatot valtok. <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Edut a napokban kikérdezték az újságírók. Elmondta, hogy a sok kérõ közül a Madrid a neki legjobban teccõ, de Gravesen téli leigazolása után nem biztos abban, hogy kezdõként számítanának rá.
Cesar, Figo és Celades elvileg elmegy. Remélhetõleg magukkal viszik Raúl Bravot is.
ha õt megszerzitek biztos hogy a csapat hasznára válik... de kik is távoznak a klutól nyáron?
Az Arsenal középpályása, José Reyes közölte, hogy nagyon jól érzi magát a londoni csapatnál, és kész visszautasítani a Real Madrid elnökének hívó szavát.
<#levele>#levele>
<#levele>#levele>
bejött 😄
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22
thx,de nem mûködik 😞
Reyes szarni fog rá, 1,5 éve van ott, Vieira meg már arsenalos pizsiben alszik, szal rá lehetett hatni.
Ez a Wenger nagyon utálhatja a Madridot. Anno õ gyõzte meg Vieirat is, hogy csak akkor nyerhet BLt ha Londonban marad és most Reyest is elkezdte basztatni.