Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Perez és a klub Eto'o-val szemben nagyon rendes volt. Õ kérte hogy jácchasson a Mallorcában, nem is tartották vissza. És érdekes, hogy Real játékosként csak egy csapat akarta megszerezni Õt. Ha anno az az egy csapat nem viszi el kölcsönbe akkor ma sehol se tartana.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
ki tudja hogy elhozták volna? Oliveira 18 évesen abba akarta hagyni a labdarúgást, mert kirúgta a nevelõ egyesülete, azzal hogy nincs jövõje. Rivaldo is 1 évet kihagyott még hasonló korban ugyanemiatt. a tehetség nem elég, ha nincs valaki jó helyen.
nem védem Perezt, mert már több ígéretes fiatal tehetségtõl szabadult meg, és tett tönkre karriereket, de a parasztságot nehéz megmagyarázni. tanuljon profi szemléletmódot. ne legyen a katalán függetlenség élharcosa egy szezon után, fõleg akkor ha le se köpné az átlag katalán, ha nem tudná hogy mi a foglalkozása.
franco
elhozák volna mások ebben biztos lehetsz...
perez bácsi überköcsög volt akármit mondtok

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

robotnyk
azt már elfelejtette etoo, hogy kinek a pénzén evett, meg lakott, amikor áthozták kamerunból. nem kell hálásnak lennie érte, de nem is kell elfelejteni.
franco
pff...
nem akartam beírni ezt mert gondoltam h vk lesz olyan okos h gyengíti ezzel a saját álláspontját...
tehát akkor ki is a nagyobb köcsög?

báttyó02
uristen...ezt azért nem vartam volna tõle,tõlük :@

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
A köcsögözés enyhe kifejezés.

Madridi szarcsapat, tisztelegj a bajnok elõtt.

robotnyk
kb köcsögözött
báttyó02
hogyan? :o
nem halottam róla 😞

Rudee
Megnéztem volna mennyire örül ha Perez nem megy bele az eladásába és marad a kiesõ Mallorcánál. Kis pöcs.

robotnyk
ja
Rudee
Most olvastam hogy Eto'o hogy ünnepelt, hát elmehet a kur*a annyába.

Rudee
AS.com szerint összeült a vezetõség (Perez, Sacchi, Butragueno) és megtárgyalták hogy nyáron milyen erõsítések szükségesek.
Robinho és Segio Ramos mellett még egy védekezõ (Emerson, Essien vagy Gerrard) és egy jobb oldali (Joaquín vagy C. Ronaldo) középpályást igazolnának.
Ferdinand leigazolására tett ajánlatot még mindig nem erõsítették meg. Õ lehet a ráadás 😄

Rudee
Nem a barcelonáról beszéltem...

Egyébként Ferdinandnak sikerült összevesznie Fergusonnal is, Glazer meg kiárusítást szervez hogy visszafizesse a banki kölcsönét. Így a védõ Madridba igazolására nagyobb az esély, mint gondolnád.

Garcia
<#mf3>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

DONGUBA
bebaszna ha ebbe a semmi csapatba jonne ferdinand bazzzzzz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
ez az idény nem rólatok szólt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
21 millió fontos ajánlatot tettünk Rio Ferdinandért, bár a madridi illetékesek hevesen cáfolják a hírt.

Garcia
<#ravasz1><#eplus2>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

DONGUBA
ok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Másodosztályba.

DONGUBA
hova?

DONGUBA
hubazzzzzzzzzzzz nagy gol

Rudee
Zidane tegnapi gólja.

Rudee
Soldado mesterhármasának is köszönhetõen 4-2re nyert a B csapat, jó lenne feljutni végre.

Rudee
Nyomorékok hogy örülnek, még nem tudják hogy a következõ 5 évben megin nem lesznek ilyen boldogok.

Rudee
Madrid vereségnél biztos már majdnem elsírta magát örömében <#eplus2>

a HF barca drukker.......
franco
<#wilting><#wilting><#wilting>

nemmondod...
vazze pedig hallottam már madrid-vereségnél a hangját elcsuklani, madrid-gólnál mindennél jobban üvöltözni...

Rudee
Õ a legismertebb barca szurkoló a sportTVsek közül. Hegyi Iván a madridi.

franco
nemmondod h szted HF barca-drukker......
ponthogy mandrill...

Rudee
Lófejû ronaldinho lefejelte a Levante játékost, persze nem kapott pirosat...

Rudee
Ja, mongyuk mosmá mindegy. Remélem Perez nem fogja elküldeni Luxa-t.

robotnyk
RC érdekes módon helyezkedett...
Rudee
Hát 2-2 maradt, Zidane gólja nagyon szép volt. Barcabuzi HF legalább egy meccsünkön elfelejthetné kedvenceit, a meccs 3/4ében azt kellett hallgatni hogy mi a tétje a Levante-barcelona meccsnek.

na még bejöhet a 2:3 hisz 2:2 😄

Rudee
Szünetben 1-1. A hazai pálya a vártnál jobban lejt, a Sevilla játékosoknak elég leülni vagy felrakni a kezüket és máris szabadrúgást kapnak. A gólnál Zidane hibázott, a sorfalban álló játékosoknak az lenne a dolguk hogy elállják a labda útját, legyen bármilyen figura is. Beckhamen láccik az edzéskihagyás, Raúl múlt héten focizott, ma már visszatért régi formájához. Ronaldo nagyon szopatja a védõket.
Madridistán egyébként 1-1es félidõ után 3-2es madridi gyõzelmet tippeltem, reméljük bejön.

báttyó02
1-1

DONGUBA
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu de nagy goooooooooooooooooool

Rudee
20:00kor Sevilla-Real Madrid meccs, 19:45tõl okoskodnak majd a sport1en.

Rudee
Ashley Cole-ért 18, Emersonért pedig 12 millió fontos ajánlatot teszünk. Egy fiatal játékos is célkeresztbe került, Õ a Levante junior csapatában jáccó Jose Enrique.
Essien leigazolására is megnõttek az esélyek, köszönhetõen annak hogy Beckhammel jóba van a ghánai játékos.

Rudee
Madridban is megkapta a lehetõséget, de Beckham mostani formáját elnézve egyértelmû hogy ki kezd a jobb szélen.

Ha mar a marha real m. nem foglalkozik vele, vmire hasznalni kell a tehetseget. 😛😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Figo eldöntötte, visszatér a válogatottba.

Garcia
én is😊

robotnyk
ügyes 😊 Joaquínt már régóta szeretném a mezünkben látni.
Rudee
Luxemburgo egy jobb szélsõt kér Pereztõl. Listája rövid, de önmagáért beszél: Joaquín vagy C. Ronaldo. Egyértelmû hogy Madridban elõbbi jelöltet látnák szívesebben.

Rudee
Biztos abban bízik, hogy Abramovics is célba veszi. Bár õ se fizetne ennyit.

robotnyk
persze, amikor mi bárkit meg akarunk venni, egybõl a valós érték 5szörösét kérik. ez a gyökér most kb 10szeres árat kér. ha komolyan gondolja, akkor rohadjon rá az összes befõttje.