Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor Florentino Perezt megválasztották a Real Madrid elnökének, azt ígérte a lila-fehér szurkolóknak, hogy minden évben legalább egy világsztárt szerzõdtet a klubhoz.
Ezt eddig be is tartotta a vezetõ, akinek az idei "célszemély" nem más, mint a Juventus fiatal csatára, Zlatan Ibrahimovic. A spanyol klub már meg is tette az ajánlatát a torinóiaknak a svéd válogatott támadóért, és a hírek szerint a lilák akár 70 millió eurót is hajlandóak fizetni a labdarúgóért.
Az olaszok azonban ódzkodnak ettõl az ajánlattól, azt mondják, nem akarják eladni az egyik legjobb játékosukat. Ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez rengeteg pénz, így hát nagyon valószínû, hogy a felek fognak még beszélgetni errõl a témáról.
A 23 éves Ibrahimovic egyébként egy éve szerzõdött az Ajax Amsterdamtól a Juvéhoz, amellyel idén bajnokságot nyert, és a Seria A-ban 16-gólt lõtt.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Szar Bayern, szar Bayern :)

(azért az vicces hogy már olasz csapatok akarnak a Realból védelmet erõsíteni 😄)
Zidane rendbe jöt, így ott lehet az Atletico elleni kezdõben.
Helguera-t szóba hozták a Juventusszal.
Az idény elején Madridban dolgozó Camacho a legfõbb esélyes a Valencia kispadjára.
Megvan a nyári felkészülés "útvonala". 4 városban jáccunk felkészülési meccset (Chicago, Washington, Beijing, Tokio), ezek után pedig ausztriai edzõtáborba vonul a csapat.
Szép gesztus.
nem tom Samuel meg Helguera mennyi lufit rúgott ebben a szezonban...<#nyes>#nyes>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Juventus és a Milan is leigazolná Samuelt
Lassan itt a szezon vege, es nagyon erik egy jatekos osszegzes. :>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
lemaratt a smiley-m😄
spanyolban sztem is õ a legjobb képességû kapus. fõleg a reflexei jók
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
sok eredményt el lehet vitatni a csapattól, de azt nem hogy Casillasnak (legalább) a spanyol bajnokságban nincs párja.
2x-annyi lövés ment majnem casillas kapujára? na ez nemsemmi...
Casillas: 530 lövésbõl 149et kellett védenie 34 meccsen, kapott 29 gólt
Valdez: 305 lövésbõl 76ot kellett védenie 35 meccsen, kapott 25 gólt
Asszem egyértelmû.
Egyébként Kameni lett a harmadik, mögötte jön Riesgo, Doblas és Mora.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Liga idei legjobb kapusa Casillas lett. Szinte mindenben Õ lett az elsõ.
Glazer visszavinné Macnhesterbe Beckhamet.
A barcelona is bejelentkezett Sergio Ramosért, Del Nido egybõl 27 millióra emelte az árát.
A Yokohama Marinos leigazolná Zidane-t.
Del Nido egy kb18 milliós ajánlat esetén hajlandó lenne eladni Sergio Ramost.
emellett:
Casillas 5+1 évre szerzõdést hosszabbított