Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
én sajna sose lattam még játszani.😞
valaki nem tudna megdobni egy linkkel,ahol robinhorol van valami klipp,vagy hasonló?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Robinhora megin várhatunk még legalább 2 hetet, mert a Santos 3-0ra nyert a nyolcaddöntõ visszavágóján. Robinho lõtt kettõ egyébként.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DJ Bee18
Robinho kéne, egyszer láttam játszani (Libertadores kupa), eszméletlenül játszott, KAKA-nal is jobban (legalábbis azon a meccsen)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ÁjjLe BoBBi
értettük mester!<#worship>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hiaba nevettek, sose lesz vilagszinvonalu jatekos. Tul bekepzelt. Ugyesen cselezget ez teny, de minek mikor minden 20. beadasa jo csak......... Es rettento onzo. Nem csapatjatekos. Stimm?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

robotnyk
ez egy embertõl származik mind, amivel én sem értek egyet
én meg a 3843asra hasonlókon rágok be.
fellengzõs? én??

"bekepzelt fasz" "taho machesteri" "kozepszintu jatekos"

nem vagyok mu szurkoló, sõõt... de az ilyen kijelentésekre be tudok rágni, mert néha ha végignézek 1-1 mu meccset, azt csakis kizárólag miatta teszem...

robotnyk
mire ez a fellengzõs sztájl?
na, úgylátszik nem csak én élvezem 😄
nc.

ÁjjLe BoBBi
áhh 😊 középszintû?😊

robotnyk
középszintû? lol 😄
már most világszínvonalú a posztján
Hat igen ez mondjuk igaz. Meg azis h Backhem igy a vegere kezdi osszeszedni magat. 😊

Ugylatom te nem vagy elegge tajekozott C. Ronaldo temaban. Nagyon ismerem a gyerek kepessegeit, es mint olvashattad a hozzaszolasomban nem is a foci tudasat szidtam. Egyebkent pedig egy kozepszintu jatekos/lesz belole.

robotnyk
örülök hogy ilyen szórakoztatóak vagyunk.
nc.
lol, jókat röhögök amikor csak olvagatom a topicot

Ha láttál már végig egy MU meccset, tudhatnád, ha C. Ronaldonak jól megy a játék, szabályos eszközökkel senki nem tudja megállítani... Ronaldinho mellett a legtechnikásabb játékos, akit valaha láttam.

félreértés ne essék, egyáltalán nem akarom, hogy egy ilyen tehetséges fiatal a realba menjen 😛

robotnyk
ja, inkább a mutatott játékkal volt baj. A középpálya teljes katasztrófa volt, egyesek csak annyit csináltak éppen ami a túléléshez kellett, 2-3 meccsenként egy gól, vagy gólpassz, amikor kezdték elõvenni õket...
a védelem már rendben lesz, Samuel és Helguera nagyon jó, ha van szûrés elõttük, a levegõben is erõsek, de a középpályáról el kell mennie azoknak, akik már csak lábra szeretik kapni a labdát.
C. Ronaldo egy bekepzelt fasz. Nem melto a real mezre. Maradhat a taho machesteri pajtasoknal. 😄

Joaquin johet, de tudjatok Figo szekere nem ment még el. Max csak a realbol. Ha a csapat eves formajat kene nezni akkor, Casillas, Ronaldo, Roby Carlos, Helguera es Figo azok akik tettek vmit a csapatert.
A masik meg amitol a falra maszok h mien szar volt ez evben a real. Faszt. Aze mer nem mi nyertuk a bajnoksagot csak 2.ok lettunk? Vagy azert mert kiestunk a CL-bol? Istenem a barca is kiesett pedig odakat zengenek h most mien jok.. A tobbi kiesett csapatrol meg nem is beszelve..
Az viszont teny h eves szinten sok jatekosnak nem ment a munka, de attol a csapat jol teljesitett. Bazz. 😊

<#eljen><#integet2>

ÁjjLe BoBBi
Joaquin, Cristiano Ronaldo jöjjenek csak 😊)

robotnyk
persze nem mindet, ezek csak lehetõségek.
még Robinho van terítéken, és Sergio Ramos is. Gerrard is ott volt, de sztem most a halálos ítéletét is aláírná, ha Liverpool logo lenne a papíron 😊
ÁjjLe BoBBi
jahooogy! hát nem szóltam akkor! mondjuk gondolhattam volna hogy nem valami "senkiket" csalogatnak 😊)

robotnyk
Joaquin, Cristiano Ronaldo, Essien
ÁjjLe BoBBi
figo helyére amúgy van már kiszemelt?

robotnyk
Zidane maradhat, egy félidõre jó.
Figo szinte biztos, hogy megy.
nem motiváltak már, olyan fiatalabb, tehetséges, sikeréhes játékosok kellenek, akik folyamatosanm jól teljesítenek, nem olyan 30 fölötti világsztárok, amik már mindent megnyertek legalább klubszinten.
ÁjjLe BoBBi
hát figo tény hogy balfaszoskodott az athletico elleni meccsen. de szerintem azért még oda tudja tenni magát
zidane megint csak fasza szal maradnak! 😊

robotnyk
áh, nem ez nagyon nem helyes 😊
Zidane, Figo már sohasem lesz olyan mint akár 2 éve. túl kell lépni rajtuk már.
ÁjjLe BoBBi
hát jönni már ne jöjjön senki mert van elég klasszis játékos, elmenni meg megintcsak senki se menjen el mert ezt a csapatot így szeretem. szal jó lenne ha összekaparnák már végre magukat!

robotnyk
most jön a legérdekesebb rész nemsokára, az átigazolási idõszak. én bizakodom 😊
ÁjjLe BoBBi
pedig jó. csak nem megy a szekér most 😞

robotnyk
sok nagy csapat ezt csinálja
Narcotic Syntax
jo csak nekem nem jön be ez a stratégia hogy vegyük meg az összes világklasszist.. sry:/

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

robotnyk
ne már Dani, ne legyél te is prosztó :C
Narcotic Syntax
na mégjo! Gerrard intelligensebb játékos annál hogy a real margithoz menjen !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

robotnyk
Gerrardot törölhetjük a listáról 😊
Rudee
A Helguera-Juventus hírekrõl az érintett játékos nyilatkozott: Jól érzem magam Madridban, és az se változtatna ezen ha a mostaninál magasabb fizetést kapnék. A védõt egyébként már a Roma-val is szóba hozták.

robotnyk
cca 1 napi fizetése
Rudee
Eto'o 12000 eurós büntetést fizethet a spanyol szövetségnek, köszönheti ezt a bajnoki cím ünneplése közben elhangzottakért.

Rudee
Sergio Ramosért bejelentkezett a Liverpool is, örülnék ha Xabi Alonso után nem vinnének el egy újabb játékost az orrunk elõl.

Rudee
Robinho 2-3 napon belül aláírhat, ehez persze az is kell, hogy a Santos ne jusson tovább ma éjjel.

Rudee

Rudee
Télen (Gravesen leigazolása) már beigazolódott, hogy nem történhet minden Perez elképzelései szerint.

robotnyk
majd meglátjuk, Sacchi és Luxa mennyire tudja keresztülvinni a terveit.
franco
fõleg a 120m a jó hír.
ha nem perez lenne ott olyan csapat épülne ott hogy magatok sem hinnétek...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

robotnyk
Christiano Ronaldo, Gerrard, Robinho, Joaquín, Sergio Ramos a fontosabb célpontok. emelett Miguel, Essien, Pablo García van a jelöltek között. (persze nem mind)

az AS szerint idén nyáron 120 millió euróból igazolhatunk.

plusz a klub hivatalosan is cáfolta, hogy érdeklõdne Ibrahimovic iránt.

csupa jó hír 😊
Rudee
Sacchi vasárnap is dolgozott, a helyszínen figyelte a Getafe-Sevilla meccset éás persze Sergio Ramost. A fiatal védõ ismét meggyõzte az olasz szakembert.

Rudee
Hierro végezte el a kezdõrúgást a hétvégén.

Sheva
hehe

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
akkor meg pláne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
nb1.hu

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.