Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nem tudna megdobni egy linkkel,ahol robinhorol van valami klipp,vagy hasonló?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szar Bayern, szar Bayern :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
én meg a 3843asra hasonlókon rágok be.
"bekepzelt fasz" "taho machesteri" "kozepszintu jatekos"
nem vagyok mu szurkoló, sõõt... de az ilyen kijelentésekre be tudok rágni, mert néha ha végignézek 1-1 mu meccset, azt csakis kizárólag miatta teszem...
nc.
Ha láttál már végig egy MU meccset, tudhatnád, ha C. Ronaldonak jól megy a játék, szabályos eszközökkel senki nem tudja megállítani... Ronaldinho mellett a legtechnikásabb játékos, akit valaha láttam.
félreértés ne essék, egyáltalán nem akarom, hogy egy ilyen tehetséges fiatal a realba menjen 😛
a védelem már rendben lesz, Samuel és Helguera nagyon jó, ha van szûrés elõttük, a levegõben is erõsek, de a középpályáról el kell mennie azoknak, akik már csak lábra szeretik kapni a labdát.
A masik meg amitol a falra maszok h mien szar volt ez evben a real. Faszt. Aze mer nem mi nyertuk a bajnoksagot csak 2.ok lettunk? Vagy azert mert kiestunk a CL-bol? Istenem a barca is kiesett pedig odakat zengenek h most mien jok.. A tobbi kiesett csapatrol meg nem is beszelve..
Az viszont teny h eves szinten sok jatekosnak nem ment a munka, de attol a csapat jol teljesitett. Bazz. 😊
még Robinho van terítéken, és Sergio Ramos is. Gerrard is ott volt, de sztem most a halálos ítéletét is aláírná, ha Liverpool logo lenne a papíron 😊
Figo szinte biztos, hogy megy.
nem motiváltak már, olyan fiatalabb, tehetséges, sikeréhes játékosok kellenek, akik folyamatosanm jól teljesítenek, nem olyan 30 fölötti világsztárok, amik már mindent megnyertek legalább klubszinten.
zidane megint csak fasza szal maradnak! 😊
Zidane, Figo már sohasem lesz olyan mint akár 2 éve. túl kell lépni rajtuk már.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ha nem perez lenne ott olyan csapat épülne ott hogy magatok sem hinnétek...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
az AS szerint idén nyáron 120 millió euróból igazolhatunk.
plusz a klub hivatalosan is cáfolta, hogy érdeklõdne Ibrahimovic iránt.
csupa jó hír 😊