Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én így képzelem el a Real-t:
Raul Owen
Baptista
Figo Zidane Beckham
Robert C. Lúcio Woodgate Salgado
Cassilas
Hú! NA megyek jácccok Championship Manager-t!!! és átgázolok a Lyon-on!!!
REAL MADRID
Összességében:
Elsõ meccsen gyenge volt, Pablo García meg eltiltott.
Másodikon nagyon jó volt.
Harmadikon Pablo García se tudott segíteni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A védelem tényleg kolosszális!!! (oda Lucio biztos jól jönne)
És még ott van Gravesen akit egész Dániáig rugdosnák!!!<#nyes>#nyes>
Az én véleményem.
REAL MADRID
Kaput eltaláló lövések: 6 - 7
Kapusbravúrok: 7 - 3
Már az utóbbi évek tapasztalatából azt mondom Raul-t el kell felejteni , nagyon gyorsan! Hihetetlen gyönge! Ronaldo-t "mindenki szidja" de 10* jobb csatár mint Gonzalez!Robinho csatár, mit keres hátul? Gravesen végig hajtott, ütközött, szerelt, JÓl játszott, lecseréli Luxi Gutira , aki végig reklamált.
Védelem katasztrófa(nem csak ezen a meccsen). Sok dollár milliót egy pengés irányítóra kellene költeni (Gerrard,Lampard,Ballack,J Cole,stb), nem az adott brazil csodát megvenni.Ha megsérül Zizou halott minden! Mindenki tudta , még én is hogy Juninho szabiai életveszélyesek, be is kapált egyet, meg egy gólpassz....
Meg kellene már találni a csapat tengelyét, ennyi lóvéból nem lenne nehéz, de ha brazilok kellenek , hát legyen:
Lucío--Ronaldinho---Robinho.....
BUDA > miskolc.
Én már 6 évvel ezelõtt is barcás voltam, bizony voltak nagyon szar évei a capatnak, hallgattam is a fikázást rendesen.
Sztem mi ezerszer jobbak vagyunk a divatszurkolóknál, akik: ha a csapat nem nyer zsinórba 5 meccset elkezdi modjuk... a Valenciá-t. 😛
Most is szarul kezdtük.
De ha ráérsz, akkor emlékezz vissza a vezetõségetek 3 vagy 4 évvel ezelõtti reakciójára, mikor jogtalan 11est kaptunk asszem a Betis ellen. Ráadásul ott a bíró el is ismerte, hogy tévedett.
Miért ha, mi együtt kajálunk akkor már áruló vagy(ok). Vagy lefizetlek, hogy menjünk át az én szektoromba. 😊
A világban senki nem normális szomorú ezt látni. Nem is lenne ba, ha nem tennének szürke ködöt az ember szórakozására. Leülök sör, cigi, meccs, mit látok:
kiállítják, felrúgja a másikat még sárgát sem kap, nem gól mer' les (de az volt, mert nem volt az 😊 ) utána megy a média hülyesége napokig, bolhából az elefánt, mit érnek el :elegem van belõle nem nézem.
Ha vesztegetés, vagy az lett volna, nem tudom. Lejátszék egymás között biztos.
pénzbírság szabadságvesztés, vagy mittomén. Eza része nem érdekel, csak az, hogy FOCI-t lássak
ha otthon nyerünk az más. 😊
Laportát meg jól ismerjük, tõle nem meglepõ ez sem. Nemhogy inkább elmenne alsógatya reklámba szerepleni, úgyis van már rutinja <#smile>#smile>
És nem kell lenyelni keresztbe egy hozzászólásért (semmi sértõ nem volt benne sztem).
Az istállós dolog az tetszik.
Láttunk már nem egy (legyen spanyol, argentin, cseh, magyar) meccset ahol a bíró ezt csinálta, meg azt. A Barcának is a M.-nak is (meg egy jópár hazai és nem hazai csapatnak) "elfújtak" már egy csomó meccset.
Ilyen ürüggyel minden bíró korrupt... csak kérdem.
Vagyolyan mértékû a barcautálat, hogy hónapokig ezen fog lovagolni a "királyi társadalom" ?
inkább ez a szánalmas. 😊
aki gólt rug nekünk vegyük meg. pfff "Dinho" sosem lesz Real jatékos...
Etoo meg... hihihi 😄D
Ha a Mallorca kiállítása jogos volt, akkor Puyolnak vagy Marqueznek is simán lehetett volna adni 2 sárgát.
az egyik kiállírtás a meccsen jogos volt a másik meg nembiztos de...
Raúl és Pablo García szerint tanulni fogunk a hibákból, úgy legyen.