Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
Szerintem valami második brazil válogatottat akar kialakítani.
Hogy rakhat egy csak bal lábas támadót jobb oldali csatárnak!
Inkább Robinhot kellett volna jobbra tenni, aki elmondta hogy még javítani kellene a bal lábas technikáján!!!
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Kérdem én, a szemem húz jobbra vagy Raúl tényleg a jobb oldali csatárt játszott?
REAL MADRID
a világ legjobb játékosai, és így megalázzák õket. hihetetlen. á ilyen nincs :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Beckham
Raúl
Beckham vs Tiago
S. Ramos, Casillas és Guti
Cris vs Raúl
Beckham vs Reveillere
Baptista vs Juninho
Tiago vs Helguera
Diarra vs Robinho
Robinho, Diarra és Cris
Berthod vs Beckham
Reveillere vs RC
Malouda vs Salgado
Az elsõ gól
Malouda jobb oldala és Beckham
Beckham átrepül Cacapa fölött
<#wave>#wave>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
baromira megértenénk és mennyivel szimpatikusabb lenne....
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
tegnap 17:22 | Privát | Válasz | #6353
5 percenként lõhet szabadot, amíg Casillas áll a kapuba.
....<#merges2>#merges2><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
más
amit eddig láttam a megújult Madridtól elég bíztató. a mai meccsen is voltak apró jelei annak hogy mi rejlik a csapatban.
azt mondom idén a madrid lesz a bajnok spanyolországban, de a bl-ben csak negyeddöntõ.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
robotnyk: Ez a pontozasod szentem nagyon nem fedi a valosagot. Casillas kivalo volt mint mindig, az h a vedelem nem talalt magara nem az o hibaja. Ramos es García jok voltak, de lesznek jobbak is. Robinhonak passzolnia is meg kellene tanulni a gyorsasag es a cselezes nem eleg. Rault lehet sajnalni lehet szidni, de neki mar sose fog menni a jatek(ugy mint regen). Ronaldo tobbet erne.
A tobbiek nemnagyon talaltak magukat ez reszben szentem a luxa hibaja reszben viszont ezekben a jatekosokban nem ég a vágy h nagyot alkossanak. (Mivel mar tettek tucatszor.)
En nem pontozok mert teljesen mas pontokat adnek a jatekosoknak mint te es magyarazkodni meg nemfogok.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szerintem Zidane nagyon hiányzik. Ha pályán van akkor fel tudja rázni a többieket, akár jól jáccik akár nem.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
R. Madrid-Bilbao
Alaves-R. Madrid
R. Madrid-Olympiakos
R. Madrid-Mallorca