Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Alaves elleni is sima mecsnek indult, nem? <#kacsint>

Szar Bayern, szar Bayern :)

😄DDDDDDDDDDDDD szted

hajrá... tied a pálya...

Semmi sem véletlen az életben, hiphop kitépem a léped.. VÉLETLEN!!!<#mf1><#mf2>

REAL MADRID

Rudee
Remélem a brémaiak összeszedik magukat és végre elhallgattok 1-2 hétre.

GRat a vereséghez <#mf2><#vigyor1><#hehe><#nyes><#nevetes1><#idiota>

Az igaz.

REAL MADRID

Rudee
Ha bal oldalon jáccik, akkor is átkeveredhet olyan helyzetbe, mint amit most is kihagyott. Egy Raúlnak az ilyeneket be kell lõni.

Komolyan, nekem a jelenlegi edzõ egyáltalán nem tetszik.

Szerintem valami második brazil válogatottat akar kialakítani.
Hogy rakhat egy csak bal lábas támadót jobb oldali csatárnak!
Inkább Robinhot kellett volna jobbra tenni, aki elmondta hogy még javítani kellene a bal lábas technikáján!!!

REAL MADRID

robotnyk
játszott ott mindenki mindent össze-vissza, de olyasmit akart játszani tényleg.
DJ Bee18
na tegnap összejött minden, amitõl egy edzõ retteg: két kulcsjátékos hiánya, kis balszerencsék, fásultnak tûnõ csapat, és egy nagyon jól játszó csapat otthonában kellett játszani. 3-0-nál már eldõlt, a Lyon nagyon össze volt állva hátul, jól védekeztek. Robinho hiába cselezett ki két védõt, utána nem volt kinek adni, az egész védõsort nem lehet kicselezni. Csak az idegesít, hogy még mindig nem tudtuk meg, mekkora erõ van a csapatban.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Reggelt mindenkinek!

Kérdem én, a szemem húz jobbra vagy Raúl tényleg a jobb oldali csatárt játszott?

REAL MADRID

robotnyk
egyébként ha jól fordítom a marca címlapját, õk is Luxa új fajta taktikájában látják a hibát. mondjuk én inkább annak hiányában, de a lényeg ugyanaz. mindenestre tényleg tele vagyunk új emberekkel, a hátvédsorba egy kezdõt vettünk, elõre meg alaphangon 2-t, szóval adni kell idõt a csapatnak, mert végre nem 30 éves motiválatlan játékosokat vettünk a kezdõbe. DE! tegnap kétségbeejtõen fogalmuk nem volt a játékosoknak hogy mit is kellene játszaniuk. ha Robinho és Ramos mondjuk egy idõben érkezik Baptistával, sokkal elõrébb lennénk
robotnyk
nem vagyok kiváncsi a kárörvendõ fröcsögésekre, meg az olyan alaptalan kommentekre, ami arról árulkodik, hogy a sporthírekrõl is a Blikkbõl tájékozódik valaki.
robotnyk
Robinho tud passzolni. többek között egy olyan passzt adott Raulnak amit be kellett volna lõni. felesleges is passzolni addig egyébként, amíg a támadások abból állnak hogy feljön a kapu 30 méteres közelébe a két hátvéden kívül mindenki, majd oda állnak a védõjük mellé, és várnak.
ÁjjLe BoBBi
aztakur....hát ez szánalmas. télleg nem tudom hogy sírjak vagy örjöngjek.
a világ legjobb játékosai, és így megalázzák õket. hihetetlen. á ilyen nincs :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Rudee
Ezt akarjátok olvasni, egyszer legyen jó napotok. Azért remélem május 17. fekete nap lesz az életetekben és megnyerjük a 10. BL/BEK serleget.

franco
miért spilázod túl?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
100 kapusból 1 tudott volna úgy belekapni, hogy ne befelé menjen a labda. De tudjuk, Casillas ettõl függetlenül szar, bunda volt a sportújságírók tavalyi szavazásán elért elsõ helye is. Bezzeg mikor 2 éve Buffont választották meg, akkor a lehetõ legjobb döntést hozták.

zaki
egyetértek. ha Buffon a kapusunk, õ sem fogta volna meg ezeket

Rudee
Nem vakított el, Casillas nem tehetett semmit a szabadoknál.

Nuno Gomes
Azért nekünk se lesz könnyû a meccsünk, de majd holnap meglátjuk mi lesz...
<#wave>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

franco
miért nem lehet azt mondani hogy " jóvanna gyerekek egy pillanatra elvakított a klubimádat "

baromira megértenénk és mennyivel szimpatikusabb lenne....

Rudee
Mivel a jósnõ tanfolyamra nem vettek fel, ezért nem láttam a kis üveggömbbe, hogy valaki beleér a labdába, vagy csak egyszerûen takarja a kilátást Casillas elõl. A legutóbbi, Bernabeu-beli El Classisoról ismerõs lehet az eset <#rolleyes>

zaki
😄DD

franco
ezt még sokan sokszor fogják emlegetni 😛

Nuno Gomes
by RUDEE:
tegnap 17:22 | Privát | Válasz | #6353

5 percenként lõhet szabadot, amíg Casillas áll a kapuba.

....<#merges2><#shakehead><#rinya><#nemtudom>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

franco
látom mást is kikezdtetek alaptalanul. asszem nem bennem van a hiba

más

amit eddig láttam a megújult Madridtól elég bíztató. a mai meccsen is voltak apró jelei annak hogy mi rejlik a csapatban.
azt mondom idén a madrid lesz a bajnok spanyolországban, de a bl-ben csak negyeddöntõ.

Rudee
Ott mindenki jól jáccott.

De az is ki miatt volt. Naugye. :]

robotnyk: Ez a pontozasod szentem nagyon nem fedi a valosagot. Casillas kivalo volt mint mindig, az h a vedelem nem talalt magara nem az o hibaja. Ramos es García jok voltak, de lesznek jobbak is. Robinhonak passzolnia is meg kellene tanulni a gyorsasag es a cselezes nem eleg. Rault lehet sajnalni lehet szidni, de neki mar sose fog menni a jatek(ugy mint regen). Ronaldo tobbet erne.
A tobbiek nemnagyon talaltak magukat ez reszben szentem a luxa hibaja reszben viszont ezekben a jatekosokban nem ég a vágy h nagyot alkossanak. (Mivel mar tettek tucatszor.)
En nem pontozok mert teljesen mas pontokat adnek a jatekosoknak mint te es magyarazkodni meg nemfogok.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Nem hiszem, hogy nem tudná. Beckham pl össze-vissza szaladgált a 2 oldalvonal között, jobb lenne ha felfogná mi a dolga a pályán. Reklámforgatáson bezzeg tudja mikor kell vigyorogni.
Szerintem Zidane nagyon hiányzik. Ha pályán van akkor fel tudja rázni a többieket, akár jól jáccik akár nem.

robotnyk
össze kell állnia egy csapatnak, ehhez Luxának ki kellene már találnia, hogy kit hol akar játszatni
kilyking
Zidane felépül a középályával se lesz gond, mert legalább õ jól irányít!

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Bonano ellenünk mindig hibázik 1-2 lövésnél, Ramos bemutatásánál épp egy régi núkámpbeli gyõzelmet mutattak, amikor õ "védett" a másik csapatban.

kilyking
Ronaldo már akkor lessz úgyhogy már gólt is fogunk lõni!!!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
hol nyitogatjuk a pezsgõket? egy olyan hszt kérek, ahol elégedettség érzõdik.
Nh Shevits
jólvan én zártam mára a mondandómat lehet a pezsgõket nyitogatni. szerintem a csatársoron és a kapusposzton kívül elég problémás lesz ez az évetek is...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

robotnyk
espanyol idegenben nehéz lesz ha nem áll össze a csapat, a bilbao meg hazai pályán sem egyszerû. bonano meg lesz szíves kevésbé felszívni magát. olympiakost muszáj verni, meg a mallorcát is
robotnyk
azt hiszem elég korrekt kritikát fogalmaztam meg a csapatommal szemben, de az ilyen perifériás beszólogatásokat nem fogadom el.
zaki
hát ezeken a meccseken tényleg kötelezõ lesz nyreni

Nh Shevits
jó hát akkor dugjátok a homokba a fejetek, nincsigazam...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Rudee
Espanyol-R. Madrid
R. Madrid-Bilbao
Alaves-R. Madrid
R. Madrid-Olympiakos
R. Madrid-Mallorca

Nh Shevits
sry de igaz. a nevek még mindig jól hangzanak, de már alig tudják azt a produkciót hozni ami elvárható lenne. ez fõleg Beckham-re és Raúlra igaz, de Salgado és a többiek is a nevük meg a múltjuk miatt vannak még ott.. Robinho viszont nagyon nagy spíler lesz!!!

kilyking
Mert ez egy Real Fan Club és nem szereti senki ha fikázzák õket!!!

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Nem gondolom, bizony. Te is csak a negatívumokat veszed észre, ha van egy szép megmozdulás akkor az máris elfelejtõdik.

robotnyk
hagyjuk már ezt a kirakat csapat dumát, ez a leglejártabb antimadridista szöveg.
Nh Shevits
nem tudom miért nem szabad megosztani a véleményemet attól hogy nem a Real-nak szurkolok... nemgondolod hogy kicsit nem vagy fair?

kilyking
Ja és ne várjátok azt hogy a Lyont dicsérjem.

!!!HALA MADRID!!!

Nh Shevits
ez a Lyon ma akárkit lefocizott volna szerintem. Juninho pedig még mindig fantasztikus!