Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért foglalkozzam velük amikor ebben az évben még veretlenek vagyunk? majd ha jönnek a bajok akkor elõhúzom a kritikus felem a MU topicban is...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
örülök neki hogy bírjátok a kritikát és rögtön elkezdtek támadni...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mit is meséljek a MU-ról? Nálunk meg a fiatalítás és nagyon tehetséges játékosok jönnek akik jól is játszanak és eredményesen (Rooney, Ronaldo) továbbá van egy Nistelrooyunk aki 6 bajnoki óta mindig kapubatalál. asszem most megvernénk titeket, de ne menjünk bele mert nem akarok flémet.
#6504 robotnyk: Na igen ez igaz, ettol fuggetlenul robinhonak meg szokni kell az uj helyet.
"Szerencsére nincs is istállónk, ahol el tudnánk tartani ronáldinnyót."
Ezt a beszolast bazz.. ku*va nagy! Feljegyzem!! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
most nézem közbe frissítettem, felhozták a manutd-t. rájuk ugyanez
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Szar Bayern, szar Bayern :)
2) szép amit elmondtatok de a real tegnap szarrá lett verve a kurvajó ramossal, helguerával, carlossal, gutival mindenkivel együtt... biztos nem tombolán nyerték a válogatottságot (spanyolokra célozva). de akkor sem tudtok semmit nyerni és formán kívül vagytok (most szolíd leszek😊 hónapok óta. Del Bosque távozásával elindult egy rossz folyamat...
más
már a többi real fannal vitáztok. azért vegyétek már észre magatokat
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Guti elégedetlen? Nem nyilatkozta volna, hogy a játékával akar bekerülni a csapatba, nem pedig a panaszkodásával.
Helguera nem tartozik a jó védõk közé védõ? A válogatottságot sorsjegyen nyerte?
A régi Salgado nagyon jó volt, kár hogy Cicinho téli leigazolásának hírére a szar játékával reagált.
Zidane lehet öreg, de attól még a fiataloknak van mit tanulni tõle.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
Amúgy ez a vereség most meghatározta hogy idén már egy meccset se nyerünk és esélyünk sincs sehol? Tavaly ettõl a Lyontól volt elájulva fél Európa, idén egybõl megváltozott mindenki véleménye.
ettõl függetlenül szerintem nem jó edzõ, legalábbis a real esetében
REAL MADRID
REAL MADRID
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8