Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Diogo, Baptista vagy Robinho nem fiatal?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nh Shevits
"Ha már itt tartunk, a nagy MU mit nyert mostanában? Keane-nel, Neville-lel vagy a többi vénnel miért nem foglalkozol ennyit?"
miért foglalkozzam velük amikor ebben az évben még veretlenek vagyunk? majd ha jönnek a bajok akkor elõhúzom a kritikus felem a MU topicban is...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
"nem szájkaratét akarok HANEM rossz szándék nélkül leírni hogy mi a véleményem "

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
nem veszitek észre hogy nem szájkaratét akarok rossz szándék nélkül leírni hogy mi a véleményem és miben találom a reál hibáját. keressétek vissza a fórumon mikor írtam hogy remélem a Lyon jut tovább és a Real csoportutolsó lesz..
örülök neki hogy bírjátok a kritikát és rögtön elkezdtek támadni...

Remelem a villarreal jol kiveri oket. :]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nh Shevits
lál, na kezdjed a sarat is dobálni! a Chelsea-vel nem lehet mit kezdeni, a BL-rõl meg ne beszéljünk mert úgyanúgy kiestek mindig mint mi!
Mit is meséljek a MU-ról? Nálunk meg a fiatalítás és nagyon tehetséges játékosok jönnek akik jól is játszanak és eredményesen (Rooney, Ronaldo) továbbá van egy Nistelrooyunk aki 6 bajnoki óta mindig kapubatalál. asszem most megvernénk titeket, de ne menjünk bele mert nem akarok flémet.

#6489 Rudee: Na persze.. foleg RAUL bacsika. 😄D
#6504 robotnyk: Na igen ez igaz, ettol fuggetlenul robinhonak meg szokni kell az uj helyet.

"Szerencsére nincs is istállónk, ahol el tudnánk tartani ronáldinnyót."
Ezt a beszolast bazz.. ku*va nagy! Feljegyzem!! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

franco
szvsz akkortájt mikor boszke ment egész európában volt egy generációváltásszerû valami. lépett egyet az európai foci.
most nézem közbe frissítettem, felhozták a manutd-t. rájuk ugyanez

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
Ha már itt tartunk, a nagy MU mit nyert mostanában? Keane-nel, Neville-lel vagy a többi vénnel miért nem foglalkozol ennyit?

Nh Shevits
1) szép amit elmondtatok de a spanyol válogatott Ramossal együtt nagyon gyengélkedik, és életkora végett továbbra nem nevezném tapasztaltnak...
2) szép amit elmondtatok de a real tegnap szarrá lett verve a kurvajó ramossal, helguerával, carlossal, gutival mindenkivel együtt... biztos nem tombolán nyerték a válogatottságot (spanyolokra célozva). de akkor sem tudtok semmit nyerni és formán kívül vagytok (most szolíd leszek😊 hónapok óta. Del Bosque távozásával elindult egy rossz folyamat...

Rudee
Még jó hogy Korea is a remek játékával jutott tovább a spanyolok ellen anno a VBn.

robotnyk
ez tény, az összes dilettáns spanyol edzõt sikerült behúzni szövetségi kapitánynak.
franco
Házigazda: Rudee

mondjuk megtehetitek...

franco
válogatottat hiába hozzátok fel, spanyolok mindig kizúgnak az elején 😄

más

már a többi real fannal vitáztok. azért vegyétek már észre magatokat

Rudee
Ramos tapasztalatlan? Ne viccelj. 19 évesen nem mindenki lehet válogatott.
Guti elégedetlen? Nem nyilatkozta volna, hogy a játékával akar bekerülni a csapatba, nem pedig a panaszkodásával.
Helguera nem tartozik a jó védõk közé védõ? A válogatottságot sorsjegyen nyerte?
A régi Salgado nagyon jó volt, kár hogy Cicinho téli leigazolásának hírére a szar játékával reagált.
Zidane lehet öreg, de attól még a fiataloknak van mit tanulni tõle.

robotnyk
Ramos tényleg tapasztalatlan, hiszen a válogatott középhátvéd posztját mindig tapasztalatlan játékosokkal töltik fel. Salgado egy jó jobb hátvéd, aki már egy ideje nem azt nyújtja amit kellene, másrészt nem is illik a taktikába, mert a támadásokat nem tudja hatékonyan segíteni, mert nem tud beívelni. Luxemburgo biztos nem véletlen nyerte magát hülyére a brazil bajnokságban. miután Figo elment, Zidane és Roberto Carlos maradt egyedül 30 fölött. attól hogy valaki 30dik életévét betölti, nem felejt el automatikusan focizni.
Nh Shevits
a kispadról meg ne is beszéljünk.

Rudee

Nh Shevits
peace gyerekek! ez a madrid szétesett. öregek (Zizu már nem a régi) + elégedetlenek (Guti és társai) + formán kívüliek (Raul és társai) + tapasztalatlanok (Ramos) + akik sosem voltak Real szintûek (Salgado, meg a védõként játszó Helguera) + akik még nem illeszkedtek be (Baptista) + egy szar szakmai stáb. a morál sem az igazi. még is értem hogy így szerepelnek, szegény Robinho + Casillas...

Rudee
Ja és tavasszal a liga legjobb csapata voltunk, arról se Luxe tehetett hogy az elõdjeivel elszórtunk egy csomó pontot. Elõtte meg Perez váltogatta fél évenként a szakmai vezetõket.

Rudee
De az edzõ nem tehet arról, hogy a formán kívüli játékoskat kell beállítani, ha a hiányzók miatt ennyire korlátolt lehetõségei vannak. Guti is sokkal jobb lenne, ha 1-2 meccset kihagyhatna és kicsit összeszedhetné magát.

ÁjjLe BoBBi
nem. a játékosokkal semmi bajom de ha ilyet találsz a soraim között kérlek idézd és bocsánatot is kérek. én az edzõket hibáztatom a csapat élén. ez sem jó, elõzõ is szar volt...sõt már egy ideje csak szar edzõjük van

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

McFrost
nesztek , itt egy békítõ kép:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Ha annyira nagy kedvenced, akkor láthatnád hogy többek közt Pavón, Salgado és Guti kb 3 hónapja nem jáccott jól, mégis csodát vársz tõlük.

namá legalább egymást ne marjuk srácok...

BUDA > miskolc.

ÁjjLe BoBBi
Amint látom te is...

Rudee
Ahoz képest eléggé nagy hülyeségeket írsz.

ÁjjLe BoBBi
kibaszottul nem bírom az ilyen vért köpõ fanatikusokat akik nem látnak az orruk elé és mindenben az ellenségeskedést látják. te pl azt nem veszed észre HOGY A REAL A KEDVENC CSAPATOM!!!!!!

Rudee
Sok jó játékos van, de nincs minden posztra kettõ.

ÁjjLe BoBBi
ennek nem kéne számítania sokat...vagy akkor nem a világ legjobbjai vannak itt ? :\

Rudee
Ha ennyire egyetértetek, akkor a többiekkel nyissatok egy anti Real Madrid topikot, ott megbeszélhettek mindent.

Rudee
Max neked.
Amúgy ez a vereség most meghatározta hogy idén már egy meccset se nyerünk és esélyünk sincs sehol? Tavaly ettõl a Lyontól volt elájulva fél Európa, idén egybõl megváltozott mindenki véleménye.

Ramore
egy ilyen vereség szerintem kudarc
Ramore
teljesen egyet értek, a látványos játék ugyan megvan néha, és a gyõzelem is, amennyiben gyengusz az ellenfél, amennyiben egy igazi csapattal kerülnek szembe, akkor is megy a parádézás, de a vereség ettõl függetlenül borítékolható.
Rudee
1 vereség nem kudarc, anno a Del Bosque vezette csapat se veretlenül nyerte meg a BLt.

Rudee
Persze, az eltiltásoknak és sérüléseknek köszönhetõen minden meccsen olyan kezdõ van, ami még soha nem jáccott együtt.

Ramore
nem is õt okoltam az utóbbi évek kudarcaiért, de a kudarcsorozat folytatódik és ezért már õ a felelõs
Rudee
Elmúlt években szerinted csak Õ ült a padon?

ÁjjLe BoBBi
ennek a csapatnak, egy Zidane vagy egy Ronaldo nélkül is bármikor nyernie kellene...

Ramore
én nem csak a tegnapi meccsre gondoltam, hanem a real utóbbi évek bajnokok ligájában való teljesítményére.

ettõl függetlenül szerintem nem jó edzõ, legalábbis a real esetében
Rudee
Zidane sérülése a remek orvosi munkának köszönhetõen rendbe jött, a holnapi edzésen már együtt készülhet a többiekkel.

Rudee
Luxe jó edzõ, arról nem tehet, hogy erre a meccsre olyan szûk kerettel kellett készülni, amilyennel még nem volt dolga.

Ramore
azon nevettem még, amikor hajdúbistván azt találta mondani, hogy megdöbbentõ a real veresége. szerintem csöppet sem az, hiszen az utóbbi évek bl meccsein nem elõször esik pofára a sztárgárda és nem is utoljára.
Igaz,Igaz OSztom a véleményt!!!<#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

Ramore
szerintem egy jó edzõ kellene az élre, ez a brazil különítmény egyszerûen nevetséges, alulmúlja a korábbi edzõi stábokat.
😄

REAL MADRID

ÁjjLe BoBBi
elmondtam már hol a helyed. na tégy szépen úgy és takarodj innen. köszike. 😉

zaki
😄

McFrost
Pezzarossit,Krancjart,Adut,Vanden Borret....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
Mokoénát meg Guarint kihagytad...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...