Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
amúgy a vicc az, hogy De La Pena még reklamált is a gólnál, mert azt hitték hogy kifelé szabadrúgás
Rudee
Arra akartam célozni, hogy ez a hátrány semmiség az akkorihoz képest. És az akkori végeredményt ismerjük.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
csakhogy a múltból nem lehet megélni

zaki
szerintem meg 2 meccs

Rudee
2 éve õk még jobban le voltak maradva.

DONGUBA
ja etoooooooo lo gol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
2 hete van Luxenak úgy érzem
zaki
barcelona meg már vezet 1-0-ra idegenben az atletico ellen...úgy le leszünk róluk maradva, mint a borravaló

DONGUBA
tudom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
lehet elõnyszabályt ítélni, de nem sípszó után
Rudee
Minden évben mi kapjuk meg elõször az élvonal legrutintalanabb bíróit, én már hozzászoktam.

DONGUBA
kovetkezetes volt....meggondolta magat hogy nem allitja ki ramost hanem inkabb golt itel lehet nem?😊)

zaki
az egész ott kezdõdött, mikor a fasszájú perez elküldte del bosque-t, makelelet, hierrot bajnoki cím után, azóta tart ez a szerencsétlenség, és ki tudja mikor lesz vége <#mf3>

robotnyk
mellesleg nem Perez hibája, hozott védõt, védekezõ középpályást, csereembert, két fiatal játékost. egyszerûen nem mûködik a taktika, vagy 8-1-1el állnak fel az ellenfelek.
robotnyk
akkor sem integethet mint ovodás a csoportképen, elõbb befújja a 11est, (hallhatóan), majd miután gól, odaint a középpontra
DONGUBA
hulye😛

Rudee
Akkor zárd be.

robotnyk
nagy érzékkel csinálnak idegbajost az egész csapatból a spanyol bírók az utolsó 20 percre. ilyen tejfölös szájú köcsög miért kap sípot a kezébe? Baptista nem volt szándékos, de elkésett, ez van. már megint nem volt érdemünk a vereség, de az összes spanyol csapat kezdi felvenni ezt buzeráns olasz védekezõ játékot, amitõl hányok, ezért kínlódnak az olyan középcsapatok, mint a Villareal, meg az Atletico is, akik tisztességes támadófocit játszanának. tudom eredményre játszák, de akkor sem tetszik.
nem én vagyok a házigazda én biztos nem törölném ki mások véleményét

DONGUBA
egyeteertek

?????

te ugyanugy bejársz a barca topigba és beszolsz ha nem megy a barcának, én miért nem tehetném meg ezt?

zaki
szóhoz sem jutok. PEREZ TAKARODJ!!!! furulyással nagy spanok lennétek bammeg <#mf3> bírót meg nem tudom miért kell letámadni, mert ha nem gól, akkor sárga ramosnak+11esbõl gól és +20 percet játszottunk volna emberhátrányban. tök mind1, hogy kivel játszunk, a real allen mindenki felszívja magát, mindenki meg akar verni minket, minden egyes meccs élet-halál harc lassan

Rudee
Nem fáj, csak nem tudod felfogni, amit hetente 3x leírunk neked.

DONGUBA
nekem allandoan eltunik a szarter akarom mondani zinter topicban

miért tünt el a hsz-em (fáj az igazság?)

franco
szurkoljatok az atleticonak <#smile><#smile>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
Hát ez remek volt, csütörtökön még a kispadon se lesz elég játékos.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gorvik
Hát ez fájhatott. De ROHADTUL

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Sheva
pedig Baptistára nem jellemzõ ez a stílus

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Baptista egybõl piros.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DONGUBA
tyu bebipultak a fiuk

McFrost
Duckó mekkorát mentett😞((

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gorvik
baaaazzzzddd meg, kimaradt<#falbav>

franco
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=958825095

mekkora topik

S.Ramos 2. sárga=piros.

Sheva
Ramos mehet zuhanyozni

Most meg egy Espanyol kapufa.

Hát egy Real kapufa biztos volt,de többre nem esküszöm mert annyira azért nem nézem figyelmessen.

Sheva
Robinho is lõtt egyet azt láttam

DJ Bee18
igaz, hogy már egy csomó kapufa volt??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

1-0 az Espanyolnak.
16-oson belül lerántottak egy támadót,de a másik ember befejelte.Vita volt hogy most 11-es vagy egybõl gól,végül némi vacilálás után gólt itélt a biró.

Gorvik
Elég érdekes képet vágott Roberto Carlos. Azon gondolkoztam, hogy sírni akar, vagy csak ideges...

DJ Bee18
na mi van??
De la Pena with a free-kick...curls it in..JARQUE WITH A FREE HEADER....DIRECTS IT PAST CASILLAS! But the ref has blown for an infringement!! NO...HE'S GIVEN IT!! The Real players swarming the referee!! Sergio Ramos had fouled an Espanyol player so it would have been a penalty anyway!! Could history repeat itself??

franco
ajjajj

DJ Bee18
nem látom, de olvasom, hogy már két kapufa is volt?? pont most nem látom <#falbav><#falbav><#violent>

DJ Bee18
most hol a túróba nézzem??

zaki
vmelyik brazil biztos gólt fog lõni. na megy a meccs

DJ Bee18
ahol eddig ment a meccs, most valami arab faszság megy

Rudee
Úgy legyen.