Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
õ most szakmai igazgató, vagy ilyesmi, nem?

EOX
Van Gaal nem fog onnan eljönni tuti😊

Retteketet

Egyelnore hozza kell szokni a jatekosoknak az uj felallasra, uj posztokra.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DJ Bee18
ÉS miért jó az, hogy évente váltogatjuk az edzõket?? (tavaly többször is) Pont mire megismerné a játékosokat, és kiderülne a végleges taktika, küldjük el?? Aztán megint kezdõdne elõlrõl, játékosokat kipróbálni, közben megint néhány vereség stb. Szerintem hagyni kell Luxet, még nem igazán ismeri az új játékosokat a csapatban, nincsenek összeszokva, majdcsak beindul ez, ha nem, akkor másik edzõvel fõleg nem

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Celta elleni meccsen a bíró adta meg a 3. "gólt" és Robinho találatát se én érvénytelenítettem.
Tegnap befújta a 11est majd elõnyszabályt alkalmazott, amiért az UEFA és a spanyol szövetség jópár meccsre el fogja tiltani a játékvezetéstõl.

Kétes szituációkban egyik rutintalan bíró sincs a helyzet magaslatán, évek óta látni ezt.

És szerinted a bírón múlott?Celtától gólt nem szabadott volna kapni

Rudee
Nem lol, megint egy tény. Lfp.es-en megnézheted hogy melyik bíró hány meccset vezetett eddig.

Rudee
Láttam a meccset élõbe, elején lehetett volna 0-3 és egy szót se szólhattak volna.

lol

Nh Shevits
Az Ajaxot csak elgyepálták hétvégén... összefoglalót nézve nemis érdemtelenül.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Rudee
*vezetni

Rudee
Az Alkmaar sem fog sokáig vezeti, a hétközi 3-5 már megmutatta hogy nem verhetetlenek.

Nh Shevits
Baktalórántháza nem az Ajax a Feyenoord és a PSV elõtt vezeti a tabellát hanem Hajdúbivalyhónalja ésatöbbi elõtt...
nem kell egyetérteni, de beszólni sem egybõl.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Rudee
Baktalórántháza is veretlen, õ edzõjüket ne nevezzük ki?

Nh Shevits
én nem szeretem magát az embert, de látod milyen az Almaar mérlege... szerintem tud valamit. bár nemrég a Barca kispadján eléggé befürdött, de lehet direkt, mert Real-szurkoló <#vigyor> szerintem õ jó megoldás lenne...

Rudee
Ha ennyire elõre látsz, akkor irány fogadni.

Nh Shevits
aranyosan küldessz el mindenkit a picsába..<#shakehead>
csakhogy valami on-topicot is írjak: a Realnak továbbra sem megy.<#vigyor0>
Zidane-nal sem lesz ám jobb... már látom ahogy az AZ Alkmaar kispadjáról kiimádkozzák Luis van Gaal-t hogy tegyen rendet... <#vigyor>

Rudee
Hivatalos odlalon ismét jóra sikeredett a lapszemle.

Rudee
Ha nem vagy focirajongó, akkor minek írsz ide. Sok hozzászólásért nem osztanak csokit meg cukrot se.

Ackro
vagy inkább a focirajongóknak.

Rudee
Azt neked kéne kipróbálni.

Ackro
vagy a taposóaknával fûszerezett pályán nitroglicerinnel töltött labdával való játékot

Rudee
Betömörülõ csapat ellen nem olyan egyserû támadni, mint azt gondolnád. Itt nem lehet bepipálni a távoli lövést sem.

Rudee
Csúnya lenne, ha Gravesen vagy Pablo García szélsõ lenne. Nézd majd meg egyszer, hogy cserék elõtt Luxe mit mutat a beálló játékosnak. Elõl azt a felállást kéri a többiektõl is, csak valahogy valaki mindig elfelejtei hogy mi a dolga.
Lassan szerintem ki lehetne próbálni a múltkor megálmodott 3 középsõ védõs rendszert is.

franco
most nem támadni akarlak benneteket, de sztem egy madridnak 180 perc alatt illene lõnie legalább 1 gólt akármilyen játékvezetés alatt is

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
Zidane be szokta jáccani a bal oldalt is.

Rudee
Elsõ félidõbe a kapuig nem volt gond, a második elején szintén, aztán jött szétfújós barátunk magánszáma.

DJ Bee18
Olyan mintha nem lenne taktika, hanem mindenki ész nélkül akar a kapu elé kerülni, ahelyett, hogy egy két ember kimenne a szélre, és elvinne egy két védõt középrõl, máris kicsit szellõsebb lehetne az ellenfél védelme

DJ Bee18
Hát Baptista, Robinho, Raul, mindig középen tömörül, nem kéne széthúzni a védekezést?? Fõleg a Zidane meg Guti is játszik, õk is középen próbálnak zsebkendõnyi területen passzolgatni, és akármilyen sztárok is, azért így nem megy.

DJ Bee18
Tudjátok mit vettem észre, hogy nincs igazi szélsõ középpályásunk (pl. Figo), legalábbis a taktika szerint. Bal oldalon csak Roberto Carlos fut föl, de szélsõ középpályás nincs vele sose, mindig csak középen vannak emberek. A jobb oldalon pedig Beckhamnek kellene ott futkosnia a szélen, de csak Salgado van ott. Széljátoék nélkül azért elég nehéz. Hát Robinho, Raul, Baptista, Beckham, néha Guti, Gravesen, Pablo Garcia, mind középpályást játszik, és egyik sincs a széleken. Hát hogy akarunk így nyerni. Zidane is csak néha megy ki a szélekre. Beadni csak Robi Carlost, Salgadot, és néha Beckhamet látom. Nem kéne már a szélekre is középpályásokat tenni Luxenak??

Már megint kikaptunk!!!<#sir><#shakehead>

REAL MADRID

robotnyk
az hogy miért volt piros, szerintem mejuto gonzalez sem tudja
Rudee
Betis elleni meccs óta bármi lehet, láttunk már számtalan példát.

DONGUBA
akkorahulyesegeket tudsz neha irni Rudi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

franco
meglett nektek is, nekem is <#smile>

Rudee
Majd a 8 perces hosszabbításban lesz egy 11es, hogy legalább pontot szerezzenek.

franco
sajnos

de ezt a meccset a barca nem nyeri

Rudee
Atlético vezet, rögtön kaptak is egy pirosat...

franco
petrov állat

Rudee
Már volt egy érvénytelenített Atlético gól is.

robotnyk
Torres egyenlített
Rudee
Azt agyhelyen kéne lõni. Remélem nem õ kezd Ramos helyett a Bilbao ellen, Woodgate csukott szemmel is többet ér.

Rudee
Nálam Ronaldo és Beckham is 6os lenne. Elõbbi sérülésekkel teletûzdelve is próbált helyzetbe kerülni, utóbbi viszont nem sokat segített az idegesítõ labdatartásával. Nem igaz, hogy háromszor kell körülnézni, mielõtt passzol.
Salgado meglepõen jól jáccott, legalábbis az eddigi teljesítményéhez képest. Lehet megvolt az általam már várt agymosás.

robotnyk
meg Pavont
Rudee
Legyen egy jó hír is, Zidane a következõ meccsre már elfogadható fizikai állapotba kerülhet. Jó lenne ha a hétközi edzéseket megúsznánk sérülés nélkül.

robotnyk
az elhatalmasodó idegbaj okán csak számszerû értékelés
Casillas - 6
Salgado - 6
Roberto Carlos - 6
Sergio Ramos 7-2=5
Helguera - 6
Pablo Garcia - 8 (miért kellett lehozni?)
Beckham - 7
Robinho - 6
Baptista - 6-2=4
Raul - 6
Ronaldo - 5
Rudee
Ja, egy ebédjébe kerül a portásnak és máris kap 5 meccset.

robotnyk
Baptistát biztos hogy elmeszelik pár meccsre. mindenestre nem tud érdekelni, hogy kinek milyen következményekkel jár, még ha ez most sportszerûtlen is
Rudee
Az még az anyjában is csak reklamálni tudott.