Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TVs meccsen közbe én se írok, csak szünetbe. Kameni remélem benéz egy lövést, kéne a 3 pont. Délutáni eredmények is a lehetõ legjobban alakultak.
Szar Bayern, szar Bayern :)
szvsz topicra gondolt. amúgy ezt a tvn nézem, az meg messze van a géptõl 😛
nem vagyunk rosszak, csak nagyon tömörül az Espanyol. Pablo Garcia eddig jó. Robinho és Baptista nem igazán tudnak kibontakozni. még több átlövés kéne, egy kicsit közelebbrõl, és jobban ki kellene használni a pontrúgásokat.
nem vagyunk rosszak, csak nagyon tömörül az Espanyol. Pablo Garcia eddig jó. Robinho és Baptista nem igazán tudnak kibontakozni. még több átlövés kéne, egy kicsit közelebbrõl, és jobban ki kellene használni a pontrúgásokat.
csak megállapítottam hogy lement egy félidõ hogy nem szóltatok hozzá
semmi több
semmi több
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
lehet már tudni pontosan hogy a felsorolt streamek közül melyiken lesz a meccs?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ficha técnica
Alineaciones probables:
Espanyol: Kameni, Armando Sá, Lopo, Jarque, David García, Domi, Eduardo Costa, Ito, Coro, De la Peña y Luis García.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Pablo García, Beckham; Baptista, Raúl; Robinho y Ronaldo.
Arbitro: Rodríguez Santiago (Comité Castellano-Leonés).
Estadio: Olímpico de Montjuic.
Hora: 19.00 horas
Alineaciones probables:
Espanyol: Kameni, Armando Sá, Lopo, Jarque, David García, Domi, Eduardo Costa, Ito, Coro, De la Peña y Luis García.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Pablo García, Beckham; Baptista, Raúl; Robinho y Ronaldo.
Arbitro: Rodríguez Santiago (Comité Castellano-Leonés).
Estadio: Olímpico de Montjuic.
Hora: 19.00 horas
Még van egy óra a meccsig, jó lenne nyerni. Juanfran jáccon jól az Espanyolban, a többi bénázhat.
Real Madrid C-Cobena 1-2
Rayko góljával még vezettünk, de a vége a Castilla tegnapi meccséhez hasonlóan alakult.
Rayko góljával még vezettünk, de a vége a Castilla tegnapi meccséhez hasonlóan alakult.
Aham
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egy kis off.
Bizti lemaradtam vhol, de miert van két Real Madird fan club topik?<#conf>#conf>
Bizti lemaradtam vhol, de miert van két Real Madird fan club topik?<#conf>#conf>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Borja kezdõ a Mallorca-ban. Remélem sokat fog fejlõdni ez alatt az egy év alatt.
Mikor játszanak legközelebb???
Elmehetnek mosmá a picsába, nem tudnának kibírni 10 percet mindenféle utánrúgás nélkül? <#boxer>#boxer>
Balboa csak egy cselt csinált, de 2 védõ esett össze mellette <#nyes>#nyes>
Elsõ igazi helyzetük volt a második félidõben és bezzeg nekik be is megy <#gun>#gun>
Ez szerintem jobb, másodosztályban többet fejlõdhetnek, mint a többi tartalék ellen.
az tök gáz. akkor olyan bajnokság kellene a b csapatoknak, mint angliában van a tartalékoknak egy külön bajnokság