Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Mai eredmények ismét jól alakultak, nagyon kell a 3 pont a Bilbao ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
ja télleg, csak elnéztem, sry <#whatever>

Rudee
Sport1tv.hu szerint a sport1en lesz. Sport2re litván-francia kosármeccset írnak.

zaki
CSÜTÖRTÖK, 22:00 Real Madrid-Athletic Bilbao, spanyol bajnokság, 4. forduló (élõ), SPORT2

Luxibacsi nagyon tori a fejet h milegyen a csapattal. :]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Reggelt!!

REAL MADRID

Rudee
Én is, de csinálhatnának többet is.

zaki
csípom ezeket a képeket

Rudee

Rudee
A Zaragoza-Valencia (2-2) meccset is vezetõ Alberto Undiano Mallenco lesz a bíró a Bilbao elleni derbin. 32 éves, õ se tartozik a rutinos játékvezetõk közé.

Rudee
Nekem az indoklása most kifejezetten teccik. Legközelebb talán már a szövetségnél is kétszer fogják átgondolni, hogy kit küldjenek a meccsünkre. Ilyen kis remegõ kezõ bírókra nincs szükségünk, de szerintem a spanyol bajnokságba se kellenének.

zaki
istenem, ez a perez akkora fasz, hogy az már fáj

zaki
Sol Campbellért odaadjuk <#beka2>

Rudee
Kinézték Helguera-t, szerintem vele akarnak valamit.

Rudee
Nem, jácchat is néha. De úgyse holnap jön, ha jön.

zaki
és miért nem akkor vesszük meg?

robotnyk
az nagyon édes, de vengerbuzit ismerve még a 3szorosáért sem engedné el _nekünk_
Rudee
Hogy ne Raul Bravonak kelljen majd RCt pótolni 1-2év múlva.

zaki
minek?

Rudee
Ashley Cole-ért hamarosan 10 millió fontos ajánlatot teszünk.

Rudee
Úgy már nem jó, azzal meggazdagodna.

Rudee
Kiváncsian várom Perez bejelentését.

zaki
+furulyással <#idiota><#vigyor1>

robotnyk
ja, és nem óvunk
robotnyk
télleg 4-4-2t tervez. Gravesen-Garcia szûrõ páros, Bex-Robinho a széleken, és Raul meg Ronaldo a régi rendszer szerint elöl

szerk: ja, õk is ezt írják 😛
Rudee
Olvastam, jönnek az NSO szokásos találgatásai. A cikk íróját 1-2 hétre össze kéne kötözni Perezzel.

Rudee
hanme=hanem

Rudee
AS szerint nem Pavón, hanme Mejía lehet Woodgate párja csütörtökön a Bilbao ellen.

Kösz!!!

REAL MADRID

zaki
üdv, jó a logód

Üdv!!!

REAL MADRID

ÁjjLe BoBBi
na nem voltam egy darabig. apró meglepetés is ért...hogy lehet hogy kikaptunk az espanyoltol? :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nh Shevits
ezt természetesen erre reagálva : #6877
(#6874)- errõl inkább nincs véleményem...<#unalmas>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
"Kurafinak nevezett" <#idiota> 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Rudee
Del Corral remélem rendbe rakja Helguera-t, Pavón gólpaszaira nagyon nincs szükségünk.

zaki
na, arra kíváncsi leszek 😛PPPPP

Rudee
Helguera megsérült, egyre valószinûbb a Pavón-Woodgate középsõ védõ duó szereplése.

robotnyk
lol 😄 megnéztem a keretet és tényleg nincs sergio sanchez 😄 sergio sanchez nem az a fiatal csatár akit mindig kölcsönad a barca?
mert nincs értelmes hozzászólásod bár tõled nem is várok el mást.

Rudee
Nincs is Sergio Sanchez nevû játékosuk.

franco
Sergio Sanchez, az Espanyol labdarúgója azt állítja, hogy David Beckham, a Real Madrid angol sztárja vasárnap megpofozta a bajnoki mérkõzés után.

"Már a mérkõzés közben is kiosztott, de akkor még csak szóban. Kurafinak nevezett, és más durva szitkokat vágott a fejemhez angolul" - mesélte a védõ, aki az összecsapás alatt többször kakaskodott ellenfelével. "Aztán a játékoskijáróban odalépett hozzám, és adott egy nyaklevest. A társaim lefogtak, nehogy visszacsapjak, de nekem eszembe se jutott ilyesmi."

Sanchez hozzátette, hogy számára ma is hihetetlen a történet: "ha mástól hallanám, kacagnék rajta. Történt, ami történt, ettõl még nagy focista marad."

A Real Madrid vasárnap este 1-0-ra kapott ki Barcelonában: a fõvárosi sztárcsapat a futball helyett többségében Rodríguez Santiago bíró ítéleteivel foglalatoskodott, és végül kilenc emberrel fejezte be a paprikás hangulatú mérkõzést.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
mutatott=ítélt

Rudee
Perez nem töketlenkedik: óvást nyújtunk be.
A videofelvételek alapján ugyanis jól látszik/hallatszik, hogy Rodriguez Santiago játékvezetõ a gól elõtt már sípolt és kifelé mutatott szabadrúgást.

Rudee
Madridban már többet nyert, mint a MUba nyerhetne a kövekezõ 6-8 évben.

Nh Shevits
ilyen védelem mögül én is elakarnék menni. végre sikereket akar elérni. jó lenne ha jönne MU-ba.

Rudee
Nyáron már a MU is leigazolta, szegény nem tehet arról hogy a sajtó mindig el akarja adni a legjobb kapust.

franco
sportba is volt a hír

fasság

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

zaki
asszonnya a riporter most az arsenal meccsen, hogy egyre valószínûbb, hogy casillas a real spanyol válogatott kapusa már januártól az arsenalba megy, mert még nem hosszabította meg az új szerzõdését, és jelenleg csak kb 7ezer fontot keres kb hetente... lol?

EOX
vezetõedzõ 3 évig

Retteketet