81624
  • pacclacc
    Ezért hullik el a csapat!
  • Effe88
    amúgy jól játszatok csak a helyzeteket basszátok el
    dortmundba kár volt alibizni?!
  • Monoton
    Ugy szokott lenni ... :(
  • REALista
    15 perc alatt fordíthattunk volna.geci idegesítő.mindjárt lő a semmiből egy golt a dortmund...
  • Ferrari23
    Hát én azt adnék időhúzásért egyből az biztos :D Egyből nem lenne időhúzás.
  • Effe88
    XDXD
    piros nem?:D
  • Ferrari23
    Dortmund kapusnak meg kijárna egy sárga...
  • Monoton
    Szurkold ki! :D
  • Monoton
    Attol felek, hogy a 2. felidore elfogyunk erovel.
  • Effe88
    vagy 3-0:D:D
  • nagy hős
    Konkretan mehetnenk mar 2-0ra. Igy elbaszni
  • REALista
    Már 3;0 lehetne...
  • SLICK
    Mi a kurva isten faszáért akarják mindig laposan belőni azt a tetves labdát????
  • Ferrari23
    Mekkora falábúak gyülekezete vagyunk már megint. Már rég 2-0 lehetne....
  • Neoncsoves
    Özil bazdmeg
  • Monoton
    páááázmeekk
  • Monoton
    Hat beszaras, hogy nem akad be semmi.
  • REALista
    Higany...:S
  • Effe88
    hát nem egy Batistuta:D
  • nagy hős
    Ahj higany fiam :(
  • Monoton
    Első 15 percben már 3-0-ra menni kellene :D Hala Madrid!
  • Monoton
    Jó, hát én már annak is örülök, hogy Khedira padozik :D
  • REALista
    fasza...
  • pacclacc
    Nekem nem hiányzik!!! Nem vagyok a többség!
  • hugopareiros
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López, Essien, Varane, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María és Higuaín.

A Real Madrid cserejátékosai: Casillas, Pepe, Khedira, Kaká, Benzema, Albiol, Morata.

ennél jobbat vártam
  • LasDen #75775
    azt ők leszarják :D
  • LasDen #75774
    iszonyatos mennyiségű szar kavarás van már most és még lesz is a nyár folyamán. tavaly nem volt ennyi fasság. beteg fos hírekkel van tele a média :D
  • Neoncsoves
    szerintem ennyi játék kihagyás után nem egy BL elődöntőn kell visszatérnie...
  • LasDen #75772
    mert Casillas...a kapuban legyen és kész :D
  • Neoncsoves
    Miért sírják vissza ennyien Casillast? Kedvenc játékosom kezdetek óta, még is most tisztában vagyok azzal, hogy Lopez jobb formában van és több meccset tolt le az elmúlt 2 hónapban mint Casillas...
  • SLICK
    nyilván nem is így értettem, arra utaltam ezzel, hogy azért mégis látszódjon rajta a szándék, hogy nyerni akar. + spanolja a srácokat is.
  • horpeti
    Hoban fasza lesz a meccs.
  • Firerock
    Azthittem sokkal magasabb lesz.
  • Neoncsoves
    raktam Real továbbjutást (4,50 odds), remélem bejön
  • LasDen #75766
    nem attól lesz rossz edző valaki, hogy nem rohangál a pálya mellett...
  • SLICK
    akkor se lesz jobb, ha ő jön. Én rohadtul Ancelotti ellen vagyok. Nem látok rajta semmilyen szigort, meg hogy nagyon együtt élne a meccsel. tehát nem áll ott a pálya szélén és hogy onnan irányítana mindent. Nekem rohadtul elegem van abból is, hogy szinte minden edző akkor állt fel ha szarban volt a csapat a meccsen, de akkor is mint egy fasz csak lesett. Mounak is mikor milyen kedve van. Ő is legtöbbször ül aztán semmi.
  • Monoton
    Belegondoltatok, hogy ha Ancelotti idejön, Kakától valószínűleg csak akkor szabadulunk meg, ha visszavonul?
  • SLICK
    mostanában nem jönnek be a megérzéseim a meccsekkel kapcsolatban, de drámai meccs szagot érzek most a levegőben :D
    De hogy kinek lesz drámai, majd kiderül :D
  • Monoton
    Csak nem úgy kell pályára lépni, hogy ne kapjunk gólt, hanem, hogy tudunk többet is lőni.
  • neogabe
    "Egy héttel ezelőtt ugyanis talán ez volt a legnagyobb csalódás minden madridista számára, a csapat lélektelen volt, ahogy a szezon során már oly sokszor. Azonban eljött a pillanat, amikor bizonyítani kell. Bizonyítani a mesternek, bizonyítani a szurkolóknak, és bizonyítania kell a játékosoknak önmaguknak is, hogy kiérdemlik ezt a címert a szívük felett. Holnap este véget érhet egy újabb álom. Holnap este új álom kezdődhet. A 90 perc során kiderül, hogy melyik úton indul el a csapat. Kiesni ki lehet, azonban nem mindegy, hogy hogyan. Amennyiben a Dortmundban mutatott játék és lélektelenség lesz holnap a pályán, azt nem bocsájtja meg a madridizmus. Holnap este 20:45-től minden Real Madrid játékosnak élete mérkőzését kell hoznia, és bizonyítani, hogy a lehetetlen nem létezik, a csapat képes rá, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Hasta el Final, Vamos Real!"

Forrás: Madridom.hu

Hala Madrid!