81624
-
pacclacc #75800 Ezért hullik el a csapat! -
#75799 amúgy jól játszatok csak a helyzeteket basszátok el
dortmundba kár volt alibizni?!
-
Monoton #75798 Ugy szokott lenni ... :( -
#75797 15 perc alatt fordíthattunk volna.geci idegesítő.mindjárt lő a semmiből egy golt a dortmund... -
Ferrari23 #75796 Hát én azt adnék időhúzásért egyből az biztos :D Egyből nem lenne időhúzás. -
#75795 XDXD
piros nem?:D -
Ferrari23 #75794 Dortmund kapusnak meg kijárna egy sárga... -
Monoton #75793 Szurkold ki! :D -
Monoton #75792 Attol felek, hogy a 2. felidore elfogyunk erovel. -
#75791 vagy 3-0:D:D -
nagy hős #75790 Konkretan mehetnenk mar 2-0ra. Igy elbaszni -
#75789 Már 3;0 lehetne... -
#75788 Mi a kurva isten faszáért akarják mindig laposan belőni azt a tetves labdát???? -
Ferrari23 #75787 Mekkora falábúak gyülekezete vagyunk már megint. Már rég 2-0 lehetne.... -
Neoncsoves #75786 Özil bazdmeg -
Monoton #75785 páááázmeekk -
Monoton #75784 Hat beszaras, hogy nem akad be semmi. -
#75783 Higany...:S -
#75782 hát nem egy Batistuta:D -
nagy hős #75781 Ahj higany fiam :( -
Monoton #75780 Első 15 percben már 3-0-ra menni kellene :D Hala Madrid! -
Monoton #75779 Jó, hát én már annak is örülök, hogy Khedira padozik :D -
#75778 fasza... -
pacclacc #75777 Nekem nem hiányzik!!! Nem vagyok a többség! -
hugopareiros #75776 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López, Essien, Varane, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María és Higuaín.
A Real Madrid cserejátékosai: Casillas, Pepe, Khedira, Kaká, Benzema, Albiol, Morata.
ennél jobbat vártam -
#75775 azt ők leszarják :D -
#75774 iszonyatos mennyiségű szar kavarás van már most és még lesz is a nyár folyamán. tavaly nem volt ennyi fasság. beteg fos hírekkel van tele a média :D -
Neoncsoves #75773 szerintem ennyi játék kihagyás után nem egy BL elődöntőn kell visszatérnie... -
#75772 mert Casillas...a kapuban legyen és kész :D -
Neoncsoves #75771 Miért sírják vissza ennyien Casillast? Kedvenc játékosom kezdetek óta, még is most tisztában vagyok azzal, hogy Lopez jobb formában van és több meccset tolt le az elmúlt 2 hónapban mint Casillas... -
#75770 nyilván nem is így értettem, arra utaltam ezzel, hogy azért mégis látszódjon rajta a szándék, hogy nyerni akar. + spanolja a srácokat is. -
#75769 Hoban fasza lesz a meccs. -
#75768 Azthittem sokkal magasabb lesz. -
Neoncsoves #75767 raktam Real továbbjutást (4,50 odds), remélem bejön -
#75766 nem attól lesz rossz edző valaki, hogy nem rohangál a pálya mellett... -
#75765 akkor se lesz jobb, ha ő jön. Én rohadtul Ancelotti ellen vagyok. Nem látok rajta semmilyen szigort, meg hogy nagyon együtt élne a meccsel. tehát nem áll ott a pálya szélén és hogy onnan irányítana mindent. Nekem rohadtul elegem van abból is, hogy szinte minden edző akkor állt fel ha szarban volt a csapat a meccsen, de akkor is mint egy fasz csak lesett. Mounak is mikor milyen kedve van. Ő is legtöbbször ül aztán semmi. -
Monoton #75764 Belegondoltatok, hogy ha Ancelotti idejön, Kakától valószínűleg csak akkor szabadulunk meg, ha visszavonul? -
#75763 mostanában nem jönnek be a megérzéseim a meccsekkel kapcsolatban, de drámai meccs szagot érzek most a levegőben :D
De hogy kinek lesz drámai, majd kiderül :D -
Monoton #75762 Csak nem úgy kell pályára lépni, hogy ne kapjunk gólt, hanem, hogy tudunk többet is lőni. -
neogabe #75761 "Egy héttel ezelőtt ugyanis talán ez volt a legnagyobb csalódás minden madridista számára, a csapat lélektelen volt, ahogy a szezon során már oly sokszor. Azonban eljött a pillanat, amikor bizonyítani kell. Bizonyítani a mesternek, bizonyítani a szurkolóknak, és bizonyítania kell a játékosoknak önmaguknak is, hogy kiérdemlik ezt a címert a szívük felett. Holnap este véget érhet egy újabb álom. Holnap este új álom kezdődhet. A 90 perc során kiderül, hogy melyik úton indul el a csapat. Kiesni ki lehet, azonban nem mindegy, hogy hogyan. Amennyiben a Dortmundban mutatott játék és lélektelenség lesz holnap a pályán, azt nem bocsájtja meg a madridizmus. Holnap este 20:45-től minden Real Madrid játékosnak élete mérkőzését kell hoznia, és bizonyítani, hogy a lehetetlen nem létezik, a csapat képes rá, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Hasta el Final, Vamos Real!"
Forrás: Madridom.hu
Hala Madrid!