Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Madridizmo
www.madridizmo.try.hu látogassatok el ide ! Hala MADRID !

Rudee
Ez biztos nem lesz olyan sima.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Neuman
Remélem a Rosenborg ellen is gyõzünk bár a multkor nem volt nehéz!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Szép volt!!!<#taps>

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
*Robinhonak

Rudee
A Maxxed football torrents fórumából pl, de a mininova.org-ra is fel szokták rakni.

Rudee
Robinho úgy kellett ez a gól, mint a csapatnak a gyõzelem. Fõleg a trondheim-i BL meccs elõtt. Este Portillo duplázott a Brugge-ben, nyertek is 2-1re.

zaki
szép volt fiúk <#smile>

robotnyk
2-0, Robinho, Mejía góljaival
Neuman
Mennyire?

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
legalább nyertünk. de hogy Mejia mit keresett ott elöl és lõtt akcigólt, azt passzolnám 😄
Neuman
REALista
MEIJA!!!!!!Góóóóóóóól!
<#vigyor2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
Robinho, végre
Akkor úgy fogalmazok , hogy HONNAN???<#nemtudom><#nemtudom>

REAL MADRID

Rudee
Helguera szûrni fog.

Rudee
Régebben jáccott jobb szélsõt.

Rudee
Le lehet.

Nh Shevits
<#hehe>
ez jó volt

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
engem meg hogy hány éves a norvég király

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Engem az érdekelne hogy Real meccseket (egész meccs) le lehet-e tölteni valahonnan?

REAL MADRID

Kössz, hogy leírtad ezt a trükköt. Még azt szeretném kérdezni, hogy a régebbi képeket elõ lehet-e szedni valahonnan?
DJ Bee18
Diogo a középpályán???

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Luxe vajon jót húz e az 5 védõvel?

DJ Bee18
Két rossz formában lévõ gárda fog ma este összecsapni a Manuel Ruiz de Lopera stadionban, ahol az elmúlt három mérkõzésén összesen tizenkét gólt kapó Real Betis fogadja a Real Madrid csapatát. Ráadásul mindkét gárda több kulcsemberét is nélkülözni kénytelen, ugyanis a Betis együttesébõl Joaquin és Melli eltiltását tölti ma este, még a vendégektõl Zidane, Ronaldo, Baptista, Gravesen és Beckham sérülése miatt nem állhat csapata rendelkezésére. Ennek ellenére jó mérkõzésre van kilátás, már csak azért is, mert a két alakulat rendre kifejezetten jó iramú és paprikás hangulatú mérkõzéseket vív egymás ellen.
A Real Madrid legutóbbi két mérkõzését elvesztette. Elõbb a Valencia tudott nyerni 2-1 arányban a Santiago Bernabéu stadionban, szerdán pedig a Deportivo otthonában kapituláltak 3-1 arányban az akkor pocsék napot kifogó "blancók". Ennek ellenére a Real Madrid háza táján folyvást arról beszélnek, hogy szó sincs krízishelyzetrõl, s a Madrid hamarosan újra a tabella élére kerül majd. A Real Madrid szurkolók számára jó hír lehet viszont az, hogy Michel Salgado újra egészséges, s ma este már a kezdõcsapatban jut szóhoz. Az elõzetes információk szerint egyébként Sergio Ramos a középpályán kapott volna helyet, viszont a legutóbbi hírek szerint, a Real Madrid majd öt védõvel (Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos) fog kiállni a Betis ellen.

A Betis – mint már azt fent említettük – az elmúlt négy tétmérkõzésén összesen tizenkét gólt kapott, s legutóbb a Villarreal csapata tudott 3-2-re nyerni a zöld-fehérek félelmetes otthonában. Pedig a Betis tavaly remekül szerepelt, s egészen a Bajnokok Ligája fõtábláig jutott, azonban úgy tûnik, a nemzetközi szereplés valamint a reflektorfény nem tesz jót az egyébként remek játékosállománnyal rendelkezõ andalúzoknak. A Real Madrid ellen viszont más játszani. Mint azt szerdán láthattuk, a viszonylag rossz formában lévõ Deportivo simán gázolt át az enerváltan futballozó fõvárosiakon. A Betis viszont három kulcsembere nélkül lesz kénytelen ma kiállni a Madrid ellen, hiszen az LFP Joaquint és Mellit is egyaránt egy-egy mérkõzésre eltiltotta, ennek ellenére a hazaiak kezdõcsapata még így is remek nevekbõl áll, elég ha a támadóalakzatot nézzük. Oliveira és Edu személyében elõl két nemzetközileg is elismert játékos ijesztgetheti Casillast, s mögöttük olyan támadó szellemû futballisták kapnak majd helyet mint az egykoron a Real Madridot is megjárt Rivera, vagy Xisco aki anno a Valenciában rúgta a bõrt. Az viszont tovább nehezítheti a sevillai csapat dolgát, hogy Marcos Assunçao a Villarreal elleni mérkõzésen megsérült, így elõreláthatólag hat napig nem állhat csapata rendelkezésére.

A két csapat legutóbbi mérkõzését a Santiago Bernabéu stadionban rendezték, ahol az akkor egyre jobb formába lendülõ Real Madrid 3-1-re gyõzte le a zöld-fehéreket. Sevillában viszont nem tudott nyerni a Madrid, hiszen Olivera góljára Ronaldo válaszolt, így akkor kialakult az 1-1-es végeredmény. A két csapat formáját nézve, most is nagyon valószerûnek tûnik a döntetlen, hiszen ne felejtsük el azt, hogy egy újabb vereség mindkét csapatnak nagyon sokba kerülhet, így nagy kockázatot nem igazán érdemes vállalni.

A ma esti mérkõzés elõtt természetesen mindkét fél optimistán látja a helyzetet. A Real Madrid hátvédje Sergio Ramos korábban a Betis városi riválisánál, a Sevilla csapatában szerepelt, így érthetõ ha számára a ma esti találkozó különbözni fog a többitõl: "Számomra ez egy különleges mérkõzés lesz, de a csapat számára is, hiszen két vereség után játszunk Sevillában" - mondta Ramos, majd a Diario AS szerkesztõsége arra kérte a fiatal – és amúgy roppant szimpatikus és közvetlen – spanyolt, hogy egy szóval jellemezzen a két csapatból néhány személyt, valamint Fernando Hierrót, végül pedig tippeljen a mai mérkõzésre. (Vastag betûvel olvasható a megválaszolandó, dõlt betûvel pedig Sergio Ramos válasza).
A Betis elnöke, Manuel Ruiz de Lopera: Gyõztes.
Oliveira: Veszélyes.
Sergio Ramos: Alázatos.
Hierro: Idoll.
Tipp: 0-2, és gólt lövök! (nevet). - mondta Sergio Ramos. Egyáltalán kell ennél jobb végszó?

A ma esti várható kezdõcsapatok
Real Betis: Doblas; Cañas, Juanito, Nano, Castellini; Rivera, Arzu, Israel, Xisco; Edu és Oliveira.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Woodgate, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Pablo García, Diogo; Guti; Raúl és Robinho.
Játékvezetõ: Pérez Burrull
Helyszín: Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera stadion
Kezdés: 20 óra, tévé: Sport1

Rudee
Csak a rutin meg az évek 😄

robotnyk
ravasz
Rudee
A bal oldali fehér részben van a Photo-s rész, ott tudod megnézni az új képeket. Ha valamelyik nagyobb méretben kell, akkor megnézed az URLjét (jobb klikk, tulajdonságok) és az abban lévõ viewer (http://images.sportsline.com/u/ap/photos/GAX107102321_viewer.jpg) szó helyére beírod hogy 1024x768 (http://images.sportsline.com/u/ap/photos/GAX107102321_1024x768.jpg).

Királyak a képek. Tudom, hogy beírtad a linket, mégsem találtam meg magamtól õket. De azért kössz.
Rudee
___________Casillas
_Diogo_S.Ramos__Woodgate__RC
_______Helguera___P.García
_De la Red___________ Robinho
_________________Raúl
________Soldado

vagy

___________Casillas
_Diogo_S.Ramos__Woodgate__RC
_______Helguera___P.García
_De la Red___________ Robinho
_________________Jurado
__________Raúl

Rudee
Itt van pár kép a Valencia elleni meccsrõl:

Casillas
Beckhamet RC és Soldado fogja vissza
Aztán RC nyugtatja
RC a bíróval is megbarátkozott
A taps
Gravesen kiállítása
Canizares védését Robinho és Baraja közelrõl figyelte
Beckham, a bíró és a piroslap
Beckham újra
Diogot Vicente leste
Zidane
Raúl és alattomos Ayala
Beckham again
Raúl lõ, Canizares véd
Pablo García sárgalapja
Robinho

DJ Bee18
na ez érdekes keret lesz...
A Betis elleni keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Roberto Carlos, Míchel Salgado, Pavón, Helguera, Raúl Bravo, Diogo, Mejía, Sergio Ramos és Woodgate.
Középpályások: De la Red, Pablo García és Guti.
Csatárok: Raúl, Robinho, Jurado és Soldado.

Rudee
Én még mindig nem érek rá annyira, hogy minden meccs után berakjam õket. Az images.sportsline.com/soccer címen megtalálod a legfrissebbeket.

Rudee
Foglalkozz inkább a 2-3mal.

😊

REAL MADRID

Jah ertem. Jo dolog. Soldado ugyes figura. Legalabbis a fifa2006ban az. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Itt mindig nagyon király, nagy felbontású képek vannak belinkelve az épp lezajlott meccsekrõl. Tényleg nagyon jók, de mostanában miért nincs egy sem?
Meg tudnátok adni a webcímet, ahol ezek a képek fenn vannak?
Ha Real nem nyert akkor más sem nyerhet?:\

Rudee
Ha benne van a Castilla vagy a nagy csapat 25ös, bajnokságra benevezett keretébe, akkor igen.

Figo hianyzik.<#sir><#rolleyes>

En mar az elejen mondtam, h ronaldo nagyon kell oda elore.
Raul golja szep volt, de ezen kivul semmit sem csinalt. 😞

#7677: Tehat a B csapatbol barmikor felhozhatnak jatekost az A csapatba es vissza?

DJ Bee18
<#conf><#conf>

franco
ezt már megbeszéltük szerintem

magyarul kuzsoá mumoá

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

DJ Bee18
csak nem értem mi a gond, a játékosok képzettek, a stratégia a rossz??? Valami sztárpszichológus kellene, mert a fejekben van gond sztem 😊 Emlékezzunk vissza a Bilbao-ra, az elsõ félidõ olyan volt mint most, aztán jött egy Robinho fejes, és utána minden megoldódott. Sztem ha Zidane 11-ese bemegy, ez a két vereség nem történik meg. Meg természetesen Ronnie hiányzása nagy veszteség. Gondoljunk bele, az MU mit csinálna v. Nistelrooy nélkül? A Milan se volt ütõs amikor Sheva nem volt, vagy ugye az Inter mostanában. Lássuk be Ronaldo a kulcsjátékosa a csapatnak, és minden csapat tompul, ha ez hiányzik. pl. az Arsenal Vieira nélkül mire megy idén??? Nincs itt nagy gond, csak a sérülések, és a pszichikai teher most nagyon összejött. Úgy szájbarúgnám azt a barom Atleticost, amiért ilyen durva becsúszást vállalt félig hátulról a 93. percben <#violent><#violent><#boxer>

DJ Bee18
megnézném a Barcat én is Ronaldinho meg Eto nélkül

Rudee
Jónak is tûnik ez a keret, de ennyi hiányzóval más csapat se nyert volna. Megnézném laporta zsoldosait, hogy 7, a B csapatból érkezett játékossal + néhány kulcsjátékos távollétében mit csinálnának. A Betis ellen viszont így is nyerni kell.

Rudee
Attól még jácchat az elsõ osztályban is.

gabber_saviola
Girondins, kulturáltabban kérlek

töröltem az üzenetet és a hozzátartozókat is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
leírnám ugyanazt amit az indexre is.

év elején többen, több formában leírták: a keret jó, és jó évünk lehet, ha mindenki hozza magát, és elkerülnek minket a sérülések

ehhez képest kb senki sem hozza magát, és tele vagyunk sérültekkel.

ahhoz képest hogy Robinho hogy indult, számomra iszonyatosan nagy csalódás eddig.
Baptista észrevehetetlen és hatástalan. Diogo és Pablo Garcia általában véve jók, de õk nem tudnak gólokat lõni, meg kreatív játékkal veszélyt teremteni.

Guti csak a padról jó, ugyanezt csinálták tavaly Solarival, hogy ha becserélték õket akkor villogtak, szépítõ gólokat szereztek, aztán mikor sérülés miatt kezdõbe kerültek, semmit sem mutattak.

Zidane meg katasztróva már 2 éve, és már mondtam korábban, soha nem lesz már még hasonló sem, mint fénykorában.

Akik padoztatni, meg elzavarni akarták Ronaldot azok most gondolkozzanak el.
Amíg õ sérült lesz, addig a bajnoki címnek szép lassan búcsút lehet inteni, mert nélküle csak akkor fogunk 1 gólnál többet lõni, ha legalább 3at kapunk. Lehet mégsem olyan hülye ötlet egy Henry, vagy egy RvN, mert ha a védelem még úgy ahogy áll is (mint ahogy tegnap nem állt még úgy sem), de nincs Ronaldo, akkor végünk van.