Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Gutitól nem várok sokat a kezdõben, Robinho viszont párszor végigsuhanhatna az ellenfél védõi közt. Raúlban meg mindig benne van a gól, ráadásul az idei éve elég jól indult (az elõzõkhöz képest mindenképp). A Depor játékosok idén sem mutatnak sokkal többet az egy évvel ezelõttinél, bár még gyengébb formában is egyfajta mumusunknak számítanak. A Scaloni-Duscher páros nem egyszer volt már bizonytalan, ha Guti feltámad akkor nem lesz könnyû dolguk.
Igazából egy dologtól félek, ez pedig a 2 szûrõs játék. Remélem nem úgy végzünk, mint az elsõ próbálkozáskor. Ebben a felállásban Helguera játékára leszek igazán kiváncsi, aki hosszú idõ után újra eredeti posztján szerepelhet.
Papíron talán még mi vagyunk az esélyesebbek, de sokat ma én se tennék a gyõzelemre.
És hogy ne kelljen több hozzászólást írnom, Luxemburgot 2 vereség után se hiszem hogy kirúgnák. Ezt max azok kívánhatják, akik kedvenc csapatuk kispadján szeretnék látni a brazilt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
de ha tud valaki stremet akkor azt meg köszönném!
!!!HALA MADRID!!!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Deportivo: Molina; Coloccini, Juanma, Manuel Pablo, Capdevila; Scaloni, Duscher; De Guzmán, Munitis; Valerón; Tristán
Real Madrid: Casillas; Diogo, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos; Helguera, Pablo García; Beckham, Robinho; Guti; Raúl
Ajajj, remélem ez a felállás bojgatás jól fog elsülni, csak nehogy összeomlás legyen a meccsen 😄
én kezdem 😊)
REAL MADRID
Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom, de szeretném a segítségeteket kérni. Ha jól tudom, nemrégiben jelent meg egy film, ami a Real történetét dolgozza fel. Nos ennek a filmnek a címére lennék kíváncsi, valamint, hogy vajon hol lehet beszerezni. A páromat szeretném vele meglepni :o))))).
Remélem tudtok segíteni
Elõre is köszönöm
Sziasztok
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Katasztrófális... nagyon jó tudású de gusztustalan viselkedésû ... Bár ez már offtopic 😊
Egyébként Ibrahimovic rúgdosni meg lökdösni tud nagyon, mégse emlegetjük mikor felmerül a neve a Juve topikban.
Egy részrõl Joe Cole, Lampard, Beckham, Rooney a 4 legjobban utált focistám 😛
Más részrõl azonkívûl ,hogy vannak iszonyatosan jó beadásai,szabadrúgásai. Nem látok több fantáziát benne.
Jah meg még tud tapsolni 😄 de ezt meg is mutatta jómultkor 😊
Jah és ezzel nem flééééémet szerettem volna szítani. Szóval peace!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kicsit félreértelmeztem😊
REAL MADRID
REAL MADRID