Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hey! Soldado nem a B csapatba jatszik??

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

robotnyk
mert mindenki össze-vissza poszton játszik, tele vagyunk sérültekkel, nem tudunk gólt lõni, impotens ötlettelen a támadójátékunk. nyertünk 6 meccset, de könyörgöm, vakok és gyengénlátók ellen.
Kaplan
2-0 ejj, sztem kikaptok, bár ne legyen igazam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kérem kapcsolja ki 😞 nem tom mi van a csapattal egyszer 4 meccsen zsinórban tudnak gyõzni 3-4 gólokat lõve, aztán csak leállnak.

BUDA > miskolc.

robotnyk
2

kész
robotnyk
ja :S
az szép!

vezetnek is

BUDA > miskolc.

robotnyk
eddig nem túl ígéretes, sorozatos depor helyzetek
Neuman
Tudom hogy már kérdeztem de nem tudtok stream-et?
<#help>

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Tény hogy a sorsolás és a sok sérülés is csak a többi csapatnak jó, de ha kikapunk még akkor is van hátra 29 bajnoki. Szerintem idén sokkal szorosabb lesz a mezõny eleje, mint az elmúlt években.
Gutitól nem várok sokat a kezdõben, Robinho viszont párszor végigsuhanhatna az ellenfél védõi közt. Raúlban meg mindig benne van a gól, ráadásul az idei éve elég jól indult (az elõzõkhöz képest mindenképp). A Depor játékosok idén sem mutatnak sokkal többet az egy évvel ezelõttinél, bár még gyengébb formában is egyfajta mumusunknak számítanak. A Scaloni-Duscher páros nem egyszer volt már bizonytalan, ha Guti feltámad akkor nem lesz könnyû dolguk.
Igazából egy dologtól félek, ez pedig a 2 szûrõs játék. Remélem nem úgy végzünk, mint az elsõ próbálkozáskor. Ebben a felállásban Helguera játékára leszek igazán kiváncsi, aki hosszú idõ után újra eredeti posztján szerepelhet.
Papíron talán még mi vagyunk az esélyesebbek, de sokat ma én se tennék a gyõzelemre.

És hogy ne kelljen több hozzászólást írnom, Luxemburgot 2 vereség után se hiszem hogy kirúgnák. Ezt max azok kívánhatják, akik kedvenc csapatuk kispadján szeretnék látni a brazilt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

😄 Van benne valami.

robotnyk
ha Guti, Raul és Robinho nem tudnak valami kreatív összjátékot összehozni (mert 2 170 centis támadóra, meg Gutira aztán lehet ívelgetni labdákat szilveszterig is), akkor a szezonunkra is lehet koszorút venni.
Robinho jó' hátul van

robotnyk

Xnél többet nem nézek ki ebbõl a felállásból, Guti-n fog múlni a támadójáték
robotnyk
ahhoz képest már csak itt másodszor használod ha jól emlékszem 😄
Nh Shevits
én sose szerettem ezt a csirkés-szöveget<#idiota>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Neuman
azt tudjátok hogy melyik csatorna vetíti mert nekem spotr1 sport2 nincs!
de ha tud valaki stremet akkor azt meg köszönném!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
azt hittem ez a fajta menõ szöveg már kiment a divatból
DJ Bee18
<#eljen><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nh Shevits
énse de poénnak jó volt.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

DJ Bee18
nem hiszem hogy 6 gyõzelem után, 2 vereség miatt akarnák Luxe-t eltávolítattni, fõleg a két nagy hiányzót is beleszámítva...

Nh Shevits
húzós meccs lesz... szerintem vértizzadós balszerencsével kikapós. Luxemburgót leváltani akarós fehér-zsebkendõ lobogtatós. Zidane-hiányolós... szerintem 😄

DJ Bee18
A ma esti várható kezdõcsapatok

Deportivo: Molina; Coloccini, Juanma, Manuel Pablo, Capdevila; Scaloni, Duscher; De Guzmán, Munitis; Valerón; Tristán

Real Madrid: Casillas; Diogo, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos; Helguera, Pablo García; Beckham, Robinho; Guti; Raúl

Ajajj, remélem ez a felállás bojgatás jól fog elsülni, csak nehogy összeomlás legyen a meccsen 😄

DJ Bee18
szerintem buzdítsa mindenki a csapatot, hátha este szerencsét hoz 😊
én kezdem 😊)
!HALA MADRID!

😊

REAL MADRID

Nh Shevits
nagy rá az esély, hogy nem az angol válogatottnak szurkolsz...

robotnyk
ja, még én sem láttam semmit
Mégegyszer köszi a segítséget, de azt hiszem itthon még nem forgalmazzák a filmet, úgyhogy erre még várni kell.

Nagyon köszönöm. Esetleg azt nem tudod, hogy hol lehet megszerezni?

robotnyk
Real, the movie
DJ Bee18
sajnos én se tudom, de engem is érdekelne 😊)), meg akit a Real érdekel, az már nem lehet pofátlan 😊

DJ Bee18
azért az utóbbi 6 megnyert meccseken volt a mezõny legjobbja nem is egyszer, nekem se volt szimpatikus, de azt elismerem, hogy idén nagyon összeszedte magát. Mellesleg ennyi erõvel mondhatnánk, hogy Ronaldoban se látunk fantáziát, mert cselez néha, meg gólt rúg, és akkor mi van? 😄DDDD Az eredményesség számít, nem mindenféle megérzés, meg fantázialátás. Robinho fantáziadús, de még nem szokta meg az itteni védõket, ezért nincs eredménye még a sok cselnek.

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom, de szeretném a segítségeteket kérni. Ha jól tudom, nemrégiben jelent meg egy film, ami a Real történetét dolgozza fel. Nos ennek a filmnek a címére lennék kíváncsi, valamint, hogy vajon hol lehet beszerezni. A páromat szeretném vele meglepni :o))))).
Remélem tudtok segíteni
Elõre is köszönöm
Sziasztok

U most nezem csak mien jo meccsek lesznek este. (inter-roma) (barkasz-malaga)-A malaga miatt erdekel foleg. 😊 Azan meg mi. Ez ám a jo szulinap! 😄D

Rudee
A mai meccs játékvezetõje David Fernández Borbalán lesz, idén még nem vezetett nekünk egy meccset sem.

Kaplan
Elhiszem 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Beckham nálam sincs a top10ben, de mégis madridi.

Kaplan
Én nem is szeretem Ibrát 😊
Katasztrófális... nagyon jó tudású de gusztustalan viselkedésû ... Bár ez már offtopic 😊

Rudee
Egy szélsõnek nem is feltétlen kell mindenben kiemelkedõt nyújtani.

Egyébként Ibrahimovic rúgdosni meg lökdösni tud nagyon, mégse emlegetjük mikor felmerül a neve a Juve topikban.

Kaplan
A, és B is egyaránt.
Egy részrõl Joe Cole, Lampard, Beckham, Rooney a 4 legjobban utált focistám 😛
Más részrõl azonkívûl ,hogy vannak iszonyatosan jó beadásai,szabadrúgásai. Nem látok több fantáziát benne.
Jah meg még tud tapsolni 😄 de ezt meg is mutatta jómultkor 😊

Rudee
Jelöljük meg a B választ 😄

Rudee
A Puskás válogatott elleni meccsnek nem volt tétje, nem is kellett jól jáccania. Az meg egy dolog, hogy a bíró 2 cm-rõl a fülébe sípol. Az elmúlt néhány meccsen nyújtott teljesítményére alapozva nyugodtan írhatjuk, hogy nagyobb az esélyünk Beckhammel a jobb oldalon, mint lenne De la Reddel vagy mással.

robotnyk
láttál az utóbbi idõbõl meccset, vagy csak az unszimpátia mondatja veled hogy rossz játékos?
Kaplan
Bocs nem akarok rosszindulatoskodni (szép magyar szó 😊 de Beckhammel együtt -5,10 % 😊 Nagyon nem kedvelem Beckhamet! Láttatok a Magyar-Realon amikor sípolt a bíro erre a Beckham meg úgy fogta a fülét mint aki még soha életében nem hallott sípszót! 😊

Jah és ezzel nem flééééémet szerettem volna szítani. Szóval peace!

gabber_saviola
kofi, akkor nem rakom meg a meccset

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bocs!
kicsit félreértelmeztem😊

REAL MADRID

Rudee
Nem is azt írtam, hogy nem adott még. Azért adjon, hogy a tapsolást mihamarabb elfelejtsék a csapatot (és játékosokat) elõszeretettel kritizálók.

adott már nem is egyet idén!!!

REAL MADRID

Rudee
A tavalyi döntéseik után ez egy igazi csoda. 1-2 gólpasszt adhatna is, hogy bizonyítsa nem csak tapsikolni tud.