Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
alattomos, nagyképû, színészkedõ, primadonna, stb. de hát majd minden meccs elején veszek egy mély levegõt
ÁjjLe BoBBi
juj:o <#eljen>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

zaki
emberként a tottival 1ütt szánalmas, alattomos, nagyképû, stb... de nagyon jó játékosok.

robotnyk
nagyon úgy tûnik hogy a Cassano ügylet komolyodik, amikor megtudta hogy érdeklõdik iránta a klub, személyesen függesztette fel a tárgyalásokat az Interrel és Juveval. 5 millióba kerülne.

Franciaországban biztosra veszik, hogy Deschamps lesz az edzõ
robotnyk
sztem Pavonnál jobb, és remélem csak kölcsönbe megy
zaki
nem lesz nagy érvágás

REALista
Mejía szinte biztos hogy elhadja télen a csapatot!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Miket olvasok : Keane nem jön! Hurrá ás Happy!

<#taps><#eljen> egy jó döntés

REAL MADRID

báttyó02
lol 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Madridizmo
Errõl sehol sem írnak, ezt a haverod találta ki !

robotnyk
baromság, amúgysem válthatna télen klubot
Neuman
Azt mondja egy haverom hogy Robinho 40 millió fontért megy a chelsea-be! Errõl tud valaki valamit?

!!!HALA MADRID!!!

báttyó02
most akkor jön Keane vagy nem?

robotnyk
mint már mondtam, szerintem Caro akkor sem maradhatna év végén, ha hirtelen megnyerné a bl-t a csapattal valami csoda folytán
DJ Bee18
már szerzett egy jó pontot 😄DD, remélem beindul a csapat szekere vele, hátha megtaláltuk az ideális edzõt végre

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
Valószinû Dirk Kuijt lesz az egyik téli igazolás, fõleg ha Raúl tavaszra nem épül fel.

Perez Keane-rõl szóló nyilatkozatát én is olvastam, finoman fogalmazva is nagyon megkönnyebbültem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
úgy tûnik a Keane ügylet Lopez Caro hatására zátonyra fut
robotnyk

DJ Bee18
0ez a Robinho gyerek kezd éledni, ez a poszt a szélen sztem a legjobb, hát emlékszem brazil meccsen is a szélen játszott, csak a baloldalon. Úgyhogy szerintem egy ilyen támadósor nem lenne rossz:
Beckham_______Zidane________Robinho
______________Ronaldo______________ (mondjuk Ronaldonak lehet, hogy ez pont nem jó így, vagy volt helyzete a meccsen?)

REALista
Michael Ballack édesapja a múlt héten tárgyalt a Real Madrid illetékeseivel. Ballack ügynöke, Michael Becker szerint 50 % az esély arra, hogy a Bayern München jelenlegi középpályása a következõ szezonban a Realban folytassa. Az világos, hogy a Real nem remélhet egyértelmû állásfoglalást Ballack részérõl, aki viszont január elsejétõl már szabadon írhat alá elõszerzõdést a spanyol óriásklubbal. Becker még ezzel egészítette ki az AS-nek adott nyilatkozatát: "A lehetõség arra, hogy Ballack a Madrid mezét viselje majd a közeljövõben, 50 %. Õ a Bayern München játékosa, és egyelõre még élõ szerzõdése van. Mindent összegezve azt kell, hogy mondjam a dolgok csak január végén derülhetnek ki."

A Real technikai részlegének vezetõje, Ramon Martinez szerint a Ballack-kérdés a közeljövõben el fog dõlni és már megkezdik a tárgyalásokat a német futballistával.

REALista

robotnyk
Neuman
Robinho gólját nem lehet valahonnan letölteni???

!!!HALA MADRID!!!

báttyó02
😄DDD

zaki

<#idiota><#zavart2>

DJ Bee18
nagy poén volt...

REALista
Roy Keane a héten hivatalosan is a Real Madrid játékosa lesz! Az ír játékossal a királyi gárda minden bizonnyal hat hónapos kontraktust fog kötni, s fizetése hetente 120.000 euró lesz. A Manchester United korábbi csapatkapitánya a Sunday Mail címû brit lap szerint már tegnap aláírt a fõvárosi gárdához, ám a felek ezt egyelõre cáfolták, az viszont biztosra vehetõ, hogy a héten a 34 éves ír-legenda már tényleg a Real Madrid játékosa lesz.

Rudee
Nevetséges az 1 millió, még akkor is ha nyáron lejár a szerzõdése. Tuti hogy drgábban fog csapatot cserélni, nem is bánnám ha mi adnánk érte 5 millió körül.

Szar Bayern, szar Bayern :)

REALista
Az elmúlt szombat kulcsfontosságú volt Raúl González Blanco, a Real Madrid kapitányának rehabilitációjában. A legendás hírû csatár - annak ellenére, hogy mankóra van kényszerülve - ránehezedett a jobb lábára, és megkezdte felkészülését a Valdebebasban, ahol többek között Ronaldo is hosszú ideig végezte felkészítõ gyakorlatait. Már egyre kevesebb fájdalmat érez, és mindig egy lépéssel közelebb kerül felépüléséhez, melyre egyebek mellett azért is szükség van, mert õ igen nehezen pótolható tagja a keretnek. Súlyos sérülésében is ékes tanúbizonyságát adja annak, hogy a madridi szivet nem hátráltathatja semmi.

Vele párhuzamosan - habár jóval gyorsabban - halad Woodgate felépülése, aki már labdával is edzhet a közeljövõben, s akire szintén nagy szükség van a nem túl acélos középsõ védelemben

zaki
fmben 10m fontért igazoltam le <#zavart1>

webibebi
hát persze hogy nem õt szúrtátok ki hiszen nem aranylabdás<#ravasz1>

msn:[email protected] bárki felvehet

DJ Bee18
mondjuk lehet, hogy pont õt nem szúrtuk ki

robotnyk
1 millió??? bázmeg, mégha irl nem is akkor játékos mint az fmben, de azé...
zaki
Hollandia: De Jong Manchesterbe tart

2005-12-12 00:27 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:27
A hírek szerint Hollandiában találta meg Roy Keane (lehetséges) utódát a Manchester United.

Angol lapértesülések szerint a "vörös ördögök" a hamarosan megnyíló átigazolási piacon lecsapnak Nidel de Jongra, az Ajax középpályására. A holland futballista vételárát egymillió fontra taksálják

lehet, hogy off, de perez ennyire hülye? mi 1m font egy realnak? miért nem moccanunk rá? érthetetlen

robotnyk
nem utálják, csak Morales volt tegnap idegroncs
Mert mindenkinél jobb védõ! 😊

REAL MADRID

Neuman
Nem értem miért utálják ennyien Carlost!

!!!HALA MADRID!!!

zaki
qrva @nyját, kis pöcs

robotnyk
Morales megütötte az öltözõ folyosón RC-t. amúgyis rohadt ellenszenvesen játszott, szándékosan felrúgta Ramost, végig magyarázott.
REALista
Nem, õ fogj osztogatni a szünetekben a sósmogyorót!!!

REALista
Perec elnök Roy Keane megvételével elkezdte a Real fiatlítását???

robotnyk
mennyivel szebb lenne az élet ha nem csak ilyen 5 perceket játszanánk meccsenként
robotnyk
kis szerencse is kellett hozzá, de azért szép volt
zaki
aztaqrva mekkora gólt lõtt Robinho <#guluszem1>

2:0

lol :d

zaki
szögletbõl <#smile>

robotnyk
Ramos a semmibõl
zaki
hova igazoljuk le, szertárosnak?