Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
UEFA Bajnokok Ligája: sorsolás (magyar kommentárral) - élõ!
Nem kérdeztem semmit 😄D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Várható kezdõ az Osasuna ellen:
---------------Casillas-------------
--Salgado--Pavón--Helguera--Carlos--
--------(Woodgate)------------------
------------Ramos---Guti------------
--Beckham---------------Robinho-----
-------------Baptista---------------
--------------Ronaldo---------------
2005-12-15 14:05 Utolsó módosítás: 2005-12-15 14:05
A várakozásokkal ellentétben mégsem a spanyol Real Madridhoz, vagy az angol Evertonhoz, illetve Boltonhoz, hanem a skót kupagyõztes Celtic Glasgowhoz írt alá szerzõdést Roy Keane.
A Manchester Unitedtõl novemberben elbocsátott 34 éves ír középpályás 2007 nyaráig, azaz másfél évre kötelezte el magát a zöld-fehér klubhoz, ahol heti 40 ezer fontos fizetést kap.
A Manchesterbõl fegyelmi okok miatt elköldött játékos 12 évig volt a "Vörös Ördögök" labdarúgója, s ez idõ alatt Bajnokok Ligáját (1999) és nyolc bajnoki címet szerzett.
Alleluja <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
!!!HALA MADRID!!!
hagynák a fenébe a csatárokat, inkább Zidane pótlására találjanak már ki valamit (Kaka szintû játékos kellene legalább)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Cicinho nagy tehetség, de hacsak nem akarják Salgadot elküldeni, akkor felesleges volt leigazolni
Cicinho januárban állítólag a Fiorentinához kerül kölcsönbe, nyáron pedig jön érte cserébe Toni. Ennek nem örülnék.
A csapat játékosai közül szinte mind azon a véleményen van, hogy Keane-re nincs szükség. A játékos ügynöke szerint nyárig szóló, heti 70 ezer fontos fizetési ajánlatot tartalmazó szerzõdést ajánlot Perez. Raúl az egyetlen, aki szerint Keane-re szükség lenne...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Van egy játékos az angol ligában akit nagyon szeretek és van egy másik aki az Olasz ligában focizik."
"Nem hinném, hogy van 20 olyan játékos aki a Real Madridban játszhatna. Figo-nak, Zidane-nak, Ronaldo-nak és Beckham-nek megvoltak a képességei ahhoz, hogy ide jöhessenek. Jelen pillanatban szerintem két olyan játékos van aki beférne a Madrid kezdõcsapatába..."
Rosszat sejtek... (vagy átver mindenkit, és nem az az olasz és angol játékos lesz, akire mindenki gondol 😄D)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!