Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt értettem a hsz-edre
a továbbiakat a Robinho fikázóknak 😄
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
persze megértem én, amikor Robinho még Braziliában játszott, meg feltûnt a válogatottban, még mindenki szerint õrült nagy játékos volt, és mindenki versenyt nyalt neki, de ahogy a Madrid leigazolta, rögtön nem ér egy kanyi grandot sem, ezen nem vagyok túlságosan meglepve.
egy morálisan a béka picsája alatt lévõ élcsapatba került, 170 centivel, meg 60 kilóval, és mivel nem rúgja párosával a gólokat, már nem is jó játékos? az igaz, hogy Ronaldonak, Rivaldonak, vagy akár Ronaldinhonak is sokkal könnyebb volt, mert egy jóval gyengébb bajnokságban kezdtek, ahol nem várt tõlük senki sem megváltást hónapokon belül.
én azt mondom hogy jó vétel volt, baromság leírni, és inkább megvárjuk amíg beér, minthogy 2 éven belül ütlegeljük magunkat amikor egy másik csapatban befut, hogy miért nem vettük meg 2 évvel korábban. ugyanúgy, mint ahogy Kaka-t Perez nem merte leigazolni, vagy úgy ahogy a Valencia kidobta Oliveirát egy szezon után.
Szar Bayern, szar Bayern :)
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
És 5 helyzetbõl Adriano se lõne be hármat, ha egyedül van 2 vagy épp 3 védõvel szemben.
Kisse tul lett futtatva.
Semmit nem csinal.
Jol cselez az nem kerdes, de ha a kapu kozelebe kerul szinte mindent kihagy.
Adrianoval 100szor jobban jartak volna.
Annyi penzert, amit kifizettek erte siman kivasarolhattak volna az Interbol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ronaldo pedig soha nem volt az a nagy futkározó játékos de ha megkapta a lapdát legalább átcselezte magát és gólt lõtt,de már sajna mostanába erre nem képes.
Robinhoval se tudom hogy mivan a Cadiz ellen csodálatos volt a bemutatkozása és még utána vagy két meccsen is mutatott a cselejibõl valamit,de õ is átvette a többiek szinvonalát.Nem az a baj hogy gyenge hanem inkább nem akar.
!!!HALA MADRID!!!
A sérülése óta meg mint akit segbe b.....k! Nem akar megmozdulni mert fáj neki!
De hátha észhez tér, én nem bántom csak kezdek rá pipa lenni!
!!!HALA MADRID!!!
az látszik, hogy Ramosnak nem árt ha elõrébb játszik. Robinho jobb oldalon jó volt, sztem hagyni kéne, csatársorban meg megpróbálnám Soldadot Baptistával.
!!!HALA MADRID!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Ronaldo kurva kényelmes helyzetben van, hogy Soldado maradt az egyetlen konkurenciája.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Adriano és Martins mellett max cipésznek venném meg az Interbe Ronaldo-t... márbocs.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||