Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aláírt?

Rudee
:S

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
Cassano firmará por el Real Madrid hasta 2010
Rudee
Elsõ téli igazolásunk, Cicinho pár napon belül Madridba érkezik.

robotnyk
újabb "jó hír", Helguera 1 hónap...
robotnyk
ok ^^
DJ Bee18
ez igaz
ezt értettem a hsz-edre

a továbbiakat a Robinho fikázóknak 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
Én is pont azt kerestem 😄

robotnyk
ezt most fejtsd ki, hogy én ezt hol írtam
DJ Bee18
ez igaz, ti is pont úgy gondolkodtok, ahogy Perez akit szidtok... Sztár kell azonnal, aki fiatal, menjen a picsába, had vegye meg vki más, és futtassa fel, ez egy baromság

DJ Bee18
ha nem megy a szép játék, az elsõ félidõben miért nem így rohanunk ki, mint az utolsó 20 percben???? Mert lusták, görcsösek, de mi a faszért???

robotnyk
nagyon sok játékost túlfuttat a média, vegyük például Messit, még 20 sincs, de már õ az új Maradona, és Ronaldinho egyben, és van valami új dél-amerikai tehetség õt meg már egyenesen az új Messinek nevezik.

persze megértem én, amikor Robinho még Braziliában játszott, meg feltûnt a válogatottban, még mindenki szerint õrült nagy játékos volt, és mindenki versenyt nyalt neki, de ahogy a Madrid leigazolta, rögtön nem ér egy kanyi grandot sem, ezen nem vagyok túlságosan meglepve.
egy morálisan a béka picsája alatt lévõ élcsapatba került, 170 centivel, meg 60 kilóval, és mivel nem rúgja párosával a gólokat, már nem is jó játékos? az igaz, hogy Ronaldonak, Rivaldonak, vagy akár Ronaldinhonak is sokkal könnyebb volt, mert egy jóval gyengébb bajnokságban kezdtek, ahol nem várt tõlük senki sem megváltást hónapokon belül.
én azt mondom hogy jó vétel volt, baromság leírni, és inkább megvárjuk amíg beér, minthogy 2 éven belül ütlegeljük magunkat amikor egy másik csapatban befut, hogy miért nem vettük meg 2 évvel korábban. ugyanúgy, mint ahogy Kaka-t Perez nem merte leigazolni, vagy úgy ahogy a Valencia kidobta Oliveirát egy szezon után.
Rudee
Ne legyünk telhetetlenek, a Castilla célja egyértelmûen a biztos bentmaradás. Egyébként meg nézd meg a Lleida eddigi eredményeit, megverték már a Numancia-t és a Tenerife-t is, meg jópár élcsapattal jáccottak szoros meccset.

Neuman
Ezt érdemes elolvasni ha gondoljátok: Luxemborgo nem cserélhette le Beckhamet! menjetek a Hírek/cikkek menüpont alá és ott lesz!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
0-0! de ez az pedig õk se egy élvonalbeli csapattal játszottak! De végül is ilyen a foci!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
A bajnokság megnyerése így lehet hogy végleg elszált! 11 pontal vagyunk az elsötöl (Barca)lemeradva!

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Hülyeségeket írsz. Robinho fele annyira se lett túlfuttatva, mint Maxi López és néhány társa.
És 5 helyzetbõl Adriano se lõne be hármat, ha egyedül van 2 vagy épp 3 védõvel szemben.

Rudee
Nem csodálom, ha Guti se jácchat akkor nincs a 2 középsõ középpályás közt olyan, aki a támadásokat is segíteni tudná. Ide mindenképp igazolni kell.

Rudee
Én továbbra is várom a megváltó igazolást, az új elnököt.

Rudee
A Castilla meccse tegnap 0-0 lett.

franc0
egyetértek kivéve az utolsó mondatot

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

[Jakuza]
Hat en meg sem vettem volna a Robinhot a Real helyeben.
Kisse tul lett futtatva.
Semmit nem csinal.
Jol cselez az nem kerdes, de ha a kapu kozelebe kerul szinte mindent kihagy.
Adrianoval 100szor jobban jartak volna.
Annyi penzert, amit kifizettek erte siman kivasarolhattak volna az Interbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kilyking
Elkényelmesedett mindenki!!!Ha már nem kapnak pontos labdát nem is próbálnak érte menni mozgás pedig eggyáltalán nincs csak áll mindenki egyhelyben.
Ronaldo pedig soha nem volt az a nagy futkározó játékos de ha megkapta a lapdát legalább átcselezte magát és gólt lõtt,de már sajna mostanába erre nem képes.
Robinhoval se tudom hogy mivan a Cadiz ellen csodálatos volt a bemutatkozása és még utána vagy két meccsen is mutatott a cselejibõl valamit,de õ is átvette a többiek szinvonalát.Nem az a baj hogy gyenge hanem inkább nem akar.

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
De Ronaldo is érdekes! Az év elején kezdett belendülni végül be is lendült!
A sérülése óta meg mint akit segbe b.....k! Nem akar megmozdulni mert fáj neki!
De hátha észhez tér, én nem bántom csak kezdek rá pipa lenni!

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Nem csak ronaldo nem mozog hanem az egész csapat!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
padon.
egy helyben állva nem fog egyetlen védelmet sem megbontani.
Ronaldo meg védõ?

robotnyk
most egy ideig szünet lesz, de azért érdemes elgondolkodni hogyan lehetne variálni a felállást.
az látszik, hogy Ramosnak nem árt ha elõrébb játszik. Robinho jobb oldalon jó volt, sztem hagyni kéne, csatársorban meg megpróbálnám Soldadot Baptistával.
kilyking
Az baj,hogy Vierat is le akartuk igazolni aztán mégse a milyénk lett mert perez sajnálta a pénzt

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Zidane helyére a legjobb Kaka lenne.Nagy játékos volt de már nem a régi

!!!HALA MADRID!!!

zaki
lampardot sztem sem adnál el abramovics semmi pénzért, ám henryt sztem le lehetne igazolni. nézzétek pl vieirát. róla sem hittem volna, hogy eladná az arsenal, aztán mégis

asfa
ezt hallottam de lampard tuti ne megráadásul a barcának meg minek csira barca

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

kilyking
Csak realnak nagyobb szüksége lenne rá a barcának otvan eto +messi és nem hiszem hogy valamelyik is kispados lesz.

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
nincs az a pénz, amennyiért kulcsjátékost lehetne igazolni a Chelseabõl, a Barçánál pláne nincs
ne legyél öngyilkos,legyén Nerazzuro! ;-)

zaki
Henryt a Barcelona i snagyon szeretné leigazolni. na meg Lampardot

kilyking
Nyáron megkéne szerezni Henryt mert Ronaldo egyedül nem sokat tud csinálni és így a támadó játékuk egy nagy 0.

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
megint két gól elõnyt kellett adni egy ilyen nulla csapat ellen, hogy ne forduljanak vissza a támadások 30 méterre a kaputól.
Ronaldo kurva kényelmes helyzetben van, hogy Soldado maradt az egyetlen konkurenciája.
kilyking
Elnökváltás kell ide!!!Perezt csak a pénze érdekli

!!!HALA MADRID!!!

zaki
én meg öngyilkos leszek mingyá. szvakat nem találok. perez monnyon le. egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki

Matthew Prosac
sokazoff

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
1-2 a vége

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bocs,te Adriano gyilkos vagy <#boxer>

én meg Palermo gyilkos <#vigyor1>

gabber_saviola
Én meg egy erkilenc gyílkos vagyok ^^

Tippmix gyilkos meccs ^^

gabber_saviola
1-2

Matthew Prosac
ha az Interrõl van szó akkor hülyeségeket beszélsz szerintem.
Adriano és Martins mellett max cipésznek venném meg az Interbe Ronaldo-t... márbocs.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

de kapussal szemben belövi :-)