Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyet jobbra, egyet balra... A betyár mindenit, a francért ilyen kerek ez a labda <#vigyor>#vigyor>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Real bemutatta Cicinhót
Madrid, december 23., 20.35 A brazil balhátvéd ötéves kontraktust írt alá.
Már hónapokkal ezelõtt lehetett arról hallani, hogy a Real Madrid gárdája ismét egy brazil válogatottal fog erõsödni, és ez most be is következett: Cicinho ötéves szerzõdést írt alá a királyi gárdához. A 25 éves játékos a Sao Pauló-i pályafutását a klubvilágbajnoki gyõzelemmel fejezte be, és most már várhatja a december 29-ei hivatalos bemutatást új munkaadójánál. A "Galaktikusok" háza táján tudni vélik, hogy a játékos egyelõre nem fog labdába rúgni Salgado, Diogo és Sergio Ramos mellett, tehát azonnal távozni is fog, és az év végéig kölcsönben az olasz Fiorentinát erõsíti majd.
Az idei évtõl a Racing elleni hazai vereséggel búcsúzó madridiak 4 millió eurót fizettek a futballistáért, egy vb-re készülõ sztárért nem túl nagy összeg.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Infarktust kapott Di Stéfano
Rossznak ígérkezik a jövõ év ... 😞
A medve nem játék.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
Ha nem vettük volna meg, és pl az Arsenalhoz megy, akkor meg azért lennénk hülyék.
Szar Bayern, szar Bayern :)
aztán nyáron jött volna csak a brazil..feltéve ha nagyon kéne jönnie
mellékesen Robinho árábol, hány 3 milla angol fontot érõ kásszánó lett volna? 😊
Raadasul a ziccerek 95%at kihagyja.
Robinho ugy volt szar vetel, ahogy van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bocsika!!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
na jó,meg Madrid meg Szicília