Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
menjen, segítek csomagolni, lusta fasz, aztán neki áll feljebb ha nem nyalják ki a seggét
év végén jön hozzánk

zaki
Robinhot cserélték le <#whatever>

zaki
PEREZ PAPA MONNYON MÁ LE <#mf3><#mf3><#mf3>

zaki
Ramos mit hagyott ki gigalol, most nézem az összefoglalóban <#shakehead><#levele><#zavart2>

Neuman
Mi az isten van? Ki kapott a castilla is most ki kap a Madrid is elég csúnya lesz!

Nagyon összekéne már rakni ezt a klubot mert Perez bácsi mostanában csak hülyeségeket csinál!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
szünetben ronaldot sürgõsen le kell cserélni a picsába
lol,most kapcsoltam a meccsre és azt hittem hogy 0:0 :S

zaki
ennyire rossz a Madrid <#sir>

robotnyk
2 méterrõl kimaradt nálunk, 2szer lõttek kapura kb, bement mind2
Matthew Prosac
0-2?<#wow2>
ennyire jó a Santander...?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
0-2? mi a f@sz?! <#guluszem1><#mf3> most kapcsoltam csak oda, mert elfelejtettem, hogy meccs van

robotnyk
katasztrófa, armageddon
robotnyk
mi maradt ki, anyám!
Rudee
Nem csak ott, a Castilla elõzõ 5 meccsén Õ volt az egyik legjobb. Meg hát tudjuk, hogy az Ajax utánpótlás nevelõ akadémiáiról kevés béna játékos kerül ki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DJ Bee18
<#guluszem1><#guluszem1><#conf><#conf><#csodalk><#csodalk>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zaki
lol

robotnyk
a marcás kezdõben Zidane csatár, Ramos meg jobb szélsõ 😄DD
link
DJ Bee18
A Real Madrid Club de Futbol hivatalos közleménye szerint Juan Ramón López Caro marad a felnõtt csapat vezetõedzõje a 2005-2006-os idény végéig. Ezt a döntést tegnap késõ este hozta meg a vezérkar. Mint köztudott, López Caro a Getafe elleni meccs után vette át a csapat dirigálását a brazil Vanderlei Luxemburgo-t váltotta a kispadon. Eddigi mérlege: 1 vereség a Bajnokok Ligájában, valamint 1 gyõzelem, és 1 döntetlen a spanyol bajnokságban.

robotnyk
FMben jó 😄
zaki
brazilok mé nem lesznek kezdõk?

Rudee
Lehet még be is jön neki. RC helyén a Castilla-s Felipe-t megnézném.

robotnyk
asszem Caro kiszórakozza magát amíg ki nem neveznek valakit 😊
jól teszi.
Rudee
Holnap elég érdekes kezdõre lehet számítani. A 2 eltiltott mellett RC sem valószinû, hogy jáccik. Robinho helyett Soldado lesz Ronaldo párja elõl. Baptista szintén kikerülhet a kezdõ 11bõl.

Rudee
A negyedikbe (név szerint Tercera division).

polya
a real c hanyadik osztályban van

POLYA Real Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polya
a foci.hu fórum egy nagy nulla ez viszont király

Rudee
R.M. Castilla-Lleida 0-0

Rudee
Elírtam, a Castilla-Lleida meccs ma lesz.

Rudee
Tavasszal meg Õ volt az egyik legjobb, az alapján helye lenne a csapatban. Én kipróbálnám S. Ramos helyett, aki visszabattyoghatna a védelembe Pavón helyére.

DJ Bee18
mit vársz te marha, elsõ meccseden egybõl piros lap, nem biztos, de szerintem kapott késõbb még egyet...

polya
Noha a felek állítják, hogy békében váltak el, a Real Madrid élérõl két hete menesztett Wanderley Luxemburgo mégis pereli a királyi gárdát.

A brazil szakvezetõ – és persze ügyvédei – szerint a spanyol egyesület addig köteles fizetni az edzõnek, amíg az eredeti szerzõdése szól, ám a madridiak csak december 31-ig hajlandók utalni. (nso.hu)

polya
A Marca címû spanyol lap információi szerint Thomas Gravesen bízik benne, hogy a Real Madrid új vezetõedzõje, Lopez Caro több bizalmat szavaz majd neki.

Miután Vanderlei Luxemburgo az utóbbi idõben nem igazán számolt a védekezõ középpályás posztján bevethetõ játékossal. Ennek megfelelõen Gravesent hírbe hozták több Premier Ligában szereplõ csapattal, köztük egykori klubjával, az Evertonnal is, de francia és német egyesületek is képbe kerültek. Most azonban sem a vezetõség, sem a játékos nem akarja, hogy útjaik elváljanak.

polya
Jótékonysági mérkõzést szervez karácsony második napjára hazájában Roberto Carlos, a Real Madrid világbajnok brazil labdarúgója.

A kopasz hátvéd december 26-án többek között Ronaldo, Robinho, Júlio Baptista, Cicinho és Denilson társaságában a Sao Pauló-i Pacaembu-stadionban lép pályára a helyi hírességekbõl alkotott vegyes csapatban.

A nézõk – a jegy mellett – egy-egy kiló élelmiszer leadásával léphetnek be az arénába, a gála teljes bevételét pedig brazíliai segélyszervezeteknek juttatják el.

polya
Alvaro Mejía, amennyiben lehetõsége lesz rá, télen elhagyja a Real Madridot, annak ellenére, hogy jelenleg López Caro ül a királyiak kispadján, aki annak idején a Castillánál csapatkapitányt faragott a játékosból, és aki minden bizonnyal bátrábban fog az utánpótláshoz nyúlni, mint elõdei.

"A helyzetem nem változott. Az igaz, hogy López Caro jól ismeri az utánpótlás játékosokat, ami kedvezõ lehet a fiatalok számára, de továbbra is úgy vélem, hogy fontos, hogy minél többet lehessek a pályán, bármilyen ajánlatra nyitott vagyok. Fontos, hogy minél többet játszon az ember. Tisztában vagyok azzal, hogy eddig nem sok lehetõséget kaptam, és ez gátolja a fejlõdésem. Meg fogom hallgatni az ajánlatokat, és remélem, a klub ugyanúgy gondolkodik majd, mint én." - nyilatkozta Mejía.

Arrigo Sacchi ígért változást Mejíának még júniusban. A két fél abban maradt, hogy a téli átigazolási idõszakig mindenképpen marad a játékos. Mejía már tárgyalt is a vezetõkkel: "Beszélgettünk a helyzetemrõl, és amikor beindulnak az átigazolások, meglátjuk mi lesz."

Mejía elismeri, hogy jelenleg nincsenek ajánlatai, de a Getafe érdeklõdése továbbra is él. "Örülnék a Getafe-nak. Itthon leszek, és meglátjuk, továbbra is érdekes leszek-e számukra. Egyenlõre nem kaptam semmilyen konkrét ajánlatot." - mondta Mejía.
forrás: madridista.hu

Rudee
Bécsben. Eredeti ár több volt, csak lehetett alkudozni.

Neuman
Hol vettél annyiért sálat? Én eddig 2500Ft-ért találtam a legolcsóbbat de az elég gagyi. Amit meg akarok venni az meg 4500Ft

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Szerdán este jön a Racing. Eddig a 17. fordulóra esõ meccsek viszonylag jól sikerültek ellenük (1931-32: 0-0, 1961-62: 6-0, 1981-82: 4-0), legutóbb pedig az 1999-2000es idényben sikerült pontot szerezniük a Bernabeuban (2-4 lett).

A Castilla is szerdán jáccik, õk a kiesõ helyen (19.) álló Lleida ellen lépnek pályára. Érdekesség, hogy az utóbbi meccsek jó eredményeinek és jó védekezésének köszönhetõen Cobeno (9 kapott gól 12 meccsen) a 2. osztály kapusainak rangsorában már a 2. helyen áll. Soldado továbbra is holtversenyben vezeti a góllövõlistát.

Rudee
Real Madrid "C"-San Fernando 1-2

1. Real Madrid "C" 38 pont
2. Pegaso 35
3. Cobena 32
4. Pinto 28
5. Parla 27
...
7. San Fernando 24
...
16. Moscardo 18
...
20. Aranjuez 13

Január 8-án Moscardo-Real Madrid "C" meccsel folytatják a fiatalok.

Rudee
Így van.

robotnyk
én is, de ettõl függetlenül nem bántom, 1 órája lett volna a támadóknak emberelõnyben
Rudee
Hát igen, elõször azt hittem hogy Pavón volt a vétkes.

robotnyk
olyan igazi Pavonos mozdulat volt, ha az nincs, akkor 0-0
Rudee
Szerintem összefoltozzák valahogy.

Rudee
Ja igen, és Helguera hibája. Hirtelen nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
Azért vettem ma egy Madridos Adidas sálat, kemény 5 euró volt 😄

robotnyk
Racing ellen sem játszhat
Rudee
Zidane bellásáig a támadójáték nagy nulla volt, nemis csoda hogy nem nyertünk. Néhány Osasuna játékos hozzáállása nagy csalódás volt számomra, elég brutális dolgokat mûveltek. A Racing ellen azért csak nyerünk.

Nekem kezd elegem lenni Ronaldóból!
Az egész meccsen csak egy helyben állt (kivéve az utolsó 10 percben)!
Az egy dolog hogy befejezõ csatár de akkor is vmit csináljon már! mert ígg gólt sosem fog rúgni!
Akkor már inkább Soldado játszon helyette v talán mellette!

REAL MADRID

polya
ha így folytatja a real nemsokára fehér zsebkendõt fognak lobogtatni<#confused>

robotnyk
mély szánalom. egy órá emberelõny után 0-1nél kell az eredmény után futni hazai pályán. ez nem azon múlik, hogy Zidane kezd-e, vagy Beckham a pályán van-e, vagy hogy hol játszik Robinho.