Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon összekéne már rakni ezt a klubot mert Perez bácsi mostanában csak hülyeségeket csinál!
!!!HALA MADRID!!!
ennyire jó a Santander...?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Szar Bayern, szar Bayern :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
link
A brazil szakvezetõ – és persze ügyvédei – szerint a spanyol egyesület addig köteles fizetni az edzõnek, amíg az eredeti szerzõdése szól, ám a madridiak csak december 31-ig hajlandók utalni. (nso.hu)
POLYA Real Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miután Vanderlei Luxemburgo az utóbbi idõben nem igazán számolt a védekezõ középpályás posztján bevethetõ játékossal. Ennek megfelelõen Gravesent hírbe hozták több Premier Ligában szereplõ csapattal, köztük egykori klubjával, az Evertonnal is, de francia és német egyesületek is képbe kerültek. Most azonban sem a vezetõség, sem a játékos nem akarja, hogy útjaik elváljanak.
A kopasz hátvéd december 26-án többek között Ronaldo, Robinho, Júlio Baptista, Cicinho és Denilson társaságában a Sao Pauló-i Pacaembu-stadionban lép pályára a helyi hírességekbõl alkotott vegyes csapatban.
A nézõk – a jegy mellett – egy-egy kiló élelmiszer leadásával léphetnek be az arénába, a gála teljes bevételét pedig brazíliai segélyszervezeteknek juttatják el.
"A helyzetem nem változott. Az igaz, hogy López Caro jól ismeri az utánpótlás játékosokat, ami kedvezõ lehet a fiatalok számára, de továbbra is úgy vélem, hogy fontos, hogy minél többet lehessek a pályán, bármilyen ajánlatra nyitott vagyok. Fontos, hogy minél többet játszon az ember. Tisztában vagyok azzal, hogy eddig nem sok lehetõséget kaptam, és ez gátolja a fejlõdésem. Meg fogom hallgatni az ajánlatokat, és remélem, a klub ugyanúgy gondolkodik majd, mint én." - nyilatkozta Mejía.
Arrigo Sacchi ígért változást Mejíának még júniusban. A két fél abban maradt, hogy a téli átigazolási idõszakig mindenképpen marad a játékos. Mejía már tárgyalt is a vezetõkkel: "Beszélgettünk a helyzetemrõl, és amikor beindulnak az átigazolások, meglátjuk mi lesz."
Mejía elismeri, hogy jelenleg nincsenek ajánlatai, de a Getafe érdeklõdése továbbra is él. "Örülnék a Getafe-nak. Itthon leszek, és meglátjuk, továbbra is érdekes leszek-e számukra. Egyenlõre nem kaptam semmilyen konkrét ajánlatot." - mondta Mejía.
forrás: madridista.hu
!!!HALA MADRID!!!
A Castilla is szerdán jáccik, õk a kiesõ helyen (19.) álló Lleida ellen lépnek pályára. Érdekesség, hogy az utóbbi meccsek jó eredményeinek és jó védekezésének köszönhetõen Cobeno (9 kapott gól 12 meccsen) a 2. osztály kapusainak rangsorában már a 2. helyen áll. Soldado továbbra is holtversenyben vezeti a góllövõlistát.
1. Real Madrid "C" 38 pont
2. Pegaso 35
3. Cobena 32
4. Pinto 28
5. Parla 27
...
7. San Fernando 24
...
16. Moscardo 18
...
20. Aranjuez 13
Január 8-án Moscardo-Real Madrid "C" meccsel folytatják a fiatalok.
Azért vettem ma egy Madridos Adidas sálat, kemény 5 euró volt 😄
Az egész meccsen csak egy helyben állt (kivéve az utolsó 10 percben)!
Az egy dolog hogy befejezõ csatár de akkor is vmit csináljon már! mert ígg gólt sosem fog rúgni!
Akkor már inkább Soldado játszon helyette v talán mellette!
REAL MADRID