Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
😄DDDDDDDDDDDDd
REAL MADRID
Remélem van mire vernie magát!
Hétvégén már játszik?
!!!HALA MADRID!!!
egyébként kb a fifa2002 óta nem tolom, de most nézem félelmetes ahogy markez arca ki van dolgozva
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
[csak hülyéskedik <#vigyor>#vigyor>]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Talán egy új közegben helyre áll a kis agya és lenyugszik.
1kor lesz egyébként a bemutatása, szerintem a 19es mez lesz az övé.

De hát én így érzem... sajnos... a tegnapi tartalékos - gyengült Reál az közel nem az volt, mint ami az igazi néhány évvel ezelõtti Reál
Annyira durván érezhetõ volt, amikor bejött zidane... végre vki,aki pontosan passzolt, s. elegánsan..
Én ezt hiányoltam a játékból, de mondjuk ilyen felállással nem is csoda... nekem egész meccset együtt véve Backhem játéka, és hozzáállása tetszett a legjobban, a védelem megint remekelt 😊
De örülök, h. a gyõzelem legalább megvan, de hát eléggé döcögõs a játék, de ilyen Soldadoval.. ááá 😊
Cassanoról az a véleményem, h. úgy fog hisztizni mint az állat, amikor megkapja a spanyol zone presst az olasz foci után 😄 Ill. õ nem fog szarakodni a védõkkel, felrúgja mindet, ha izélnek 😄D Kiváncsi leszek, mit tud alkotni, hogyan tud beépülni a spanyol bajnokságba és a Reál játékába.
A második félidõben hasonló folytatást vártam, de sajnos nem jött.
Végülis jó ez így, a Villarreal ellen viszont nyerni kell még idegenben is.
BUDA > miskolc.
Jól mondják õ Cicinho = Sziszinnyó
És nem Kikinnyó!!!!!!!!!<#levele>#levele><#falbav>#falbav>
REAL MADRID
és remélem utána nem negatív véleményt írok róla!
😄DDDDDDDD
REAL MADRID
A köv meccsen már játszhat?
REAL MADRID