Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
De hát Perez papa ebbõl is pént csinált!!!
REAL MADRID
Még fiatalnak tartom hogy rendszeresen játszon az elsõ csapatban!!!
REAL MADRID
úgy nem nagy cucc a legeredményesebbnek lenni, hogy Morientes 5 perceket kapott, a végén annyit sem, Portillot Európa legkülönbözõbb végeibe dobálják kölcsönbe, Owent meg 1 év cserepad után visszaküldik angliába.
Remélem!! 😄
Na meg az hogy "rugdosssa a gólokat azért az sztem túlzás" Jó õ vezeti a házi listát de akkor is?
Ronaldo formája igen gyenge!ú
És ahogy Rudee is mondta valószínû hogy el fog menni nyáron!!
Robinho t én is kölcsönadnám!
Ballack meg csak nyáron vált csapatot!
Cassano : NO COMMENT! sztem se õt kellett volna megvenni!!
REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
Robinho simán kölcsönadnám legalább 1 évre mert amit eddig mutatott az nem sok.Sõt szinte semmi ahoz képest,hogy mekkora tehetségnek tartották.
Zidán már nem a régi.minden tiszteletem az övé de már csak 1 félidõ van benne.
Cassano.Tök felesleges volt megvenni.Csak a gond lesz vele.pl:Már megint nem vagyok kezdõ ugyhogy megsértödök.Ennyit tud és kész.és nem egy nagy szám.Inkább Ballack kellet volna megszerezni Zidan potlására.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
REAL MADRID
Mondjuk Fernando Torres!!
Zidane helyére + Reyes!
REAL MADRID
Egy Adriano csere nagyon jó lenne!
REAL MADRID
---------------Casillas------------
--Salgado--Ramos--Mejía--R. Bravo--
--------Beckham----Gravesen-------
---Robinho----Baptista-----Guti----
--------------Soldado--------------
Cserék: Diego López, Diogo, Woodgate, Balboa, Javi García, Zidane
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Bajnokin ugye megvertük õket a Bernabeu-ban, de ott hiányzott jópár játékosuk. Idegenben egy döntetlen is jó lenne szerintem, ha nem ez lenne az év elsõ meccse. Így viszont jól kell rajtolni, ami a már megszokott extra terhelést rakja a mieink vállára.
Ezt a kezdõt szívesen látnám:
Casillas, R. Bravo, Woodgate, S. Ramos, Diogo, Zidane, Guti, Gravesen, Balboa, Robinho, Soldado
Soldado, Robinho, Zidane és Woodgate góljaival 4-1re vagy 4-2re nyerünk.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Helyes 😛
Csak az érdekelt, hogy most azt játsza-e, amihez igazán ért, vagy vmi mást, de örülök, ha szélsõ... 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Igazából az lenne a jó, ha komoly konkurenciát jelentene a többieknek ott elõl.
Hát belefolyni nagyon nem akarok ezekbe a belsõ dolgokba, én a játékukba szerettem bele (3-4 éve), meg a kedvenc játékosaimat gyûjtötte össze, tehát ezzel semmi baj nem volt... Viszont sokszor csalódtam a fiúkban, de még mindig itt vagyok, és ha focicsapat, akkor õk számomra a favorit, velük játszom a focis játékokat, mégha nem is õ a sztárcsapat...
Meg ma is megnézem a meccsüket , és drukkolok 😊)
Csak persze szeretném, ha menne is a szekér, az sokkal jobb a drukkereknek 😊
Csak én ahányszor leültem Madrid eseményeket követni, meccseket nézni, mindig csalódtam.. aztán már le se ültem.. most jó, mert velük játszom 😊
egyébként sem szeretem, hogy ilyenkor amikor egy csapatnak nem megy, akkor elõbújnak a focihoz rohadtul értõ "szakemberek", mint a gombák az esõ után.
a röhögés kerülgetett akkor, amikor azt írja, hogy Ronaldinho azért nem kellett nekünk anno, mert csúnya, holott még a Barcelona elõtt ajánlatot tettünk rá, csak Perez 1 évre hagyta volna a PSG-ben még, ami sem a játékosnak, sem az ügynökének nem tetszett. (ettõl függetlenül nagy baromság volt nem elhozni, de ez egy másik történet)
a sírás meg akkor fogott el, amikor Carlos Diogo helyett Diogo Rincónt emlegeti új igazolásnak, ami fõleg azért borzasztó, mert egy internetes hírportál írójánál szerintem alapkövetelmény, hogy tudjon használni egy keresõt, és ne keverjen egy brazil, ukrajnában játszó középpályást egy uruguayi szélsõ védõvel.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én óriási Real Madrid fan vagyok már 6-7 éve, de 2-3 éve nagyokat csalódom a Reálban... Túlnyomórészt éppen emiatt már nem is foglalkoztam vele, miért is, amikor ilyen királyság emberek vannak, kb. most megtaláltam a választ...
Bár gondolom ezt olvastátok, én csak most, és a fene megeszi, hogy ilyen lehet...
Cikk
A fene megeszi, én baromira tisztelem, hogy ilyen komoly szinten gazdaságilag erõs klubbot lehet létrehozni, de nem értem, hogy miért nem lehet konzultálni szakemberekkel...
Lehet, hogy nincs igaza a cikkezõnek, de az tény, hogy baromira nem megy összehozni a csapatot...
na mind1 😊 De szerintem se ártana ha legalább 1 masszív középpálya szûrõt alkalmaznának, az már sokat dob a dolgon...
Digo egyébként szerintem király srác, igaz annyira most nem követtem az eseményeket.. 😊
vmi vélemény?
üdv, és hajrá Reál, én lennék a legboldogabb, ha a már 6-7 éve kedvenc játékosaim végre lazán játszhatnának.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.