Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a közvetítés csusztatva most kezdõdik!

REAL MADRID

robotnyk
félidõben 0-0
Hát igen Owen-t tényleg nem kellett volna eladni!!!

De hát Perez papa ebbõl is pént csinált!!!

REAL MADRID

WOW
Nem Robinhon verem el a port csk még nem elég érett.Ezért mondta,hogy kölcsön kéne adni egy két évre.Amugy Owent szerintem nagy hiba volt eladni.Portillo meg nem üti meg azt a bizonyos mércét.

NEm bûnbak de én nem tudom!! 😄

Még fiatalnak tartom hogy rendszeresen játszon az elsõ csapatban!!!

REAL MADRID

robotnyk
amúgy miért Robinhon veri el mindenki a port? egy friss igazolás, miért õ a bûnbak, nem értem...
robotnyk
persze, mert minden gólképes csatárt kiírtottak Ronaldo mellõl.
úgy nem nagy cucc a legeredményesebbnek lenni, hogy Morientes 5 perceket kapott, a végén annyit sem, Portillot Európa legkülönbözõbb végeibe dobálják kölcsönbe, Owent meg 1 év cserepad után visszaküldik angliába.
Ronaldo ha elmegy akkor egy új igazolás fog gólokat rúgni!!

Remélem!! 😄
Na meg az hogy "rugdosssa a gólokat azért az sztem túlzás" Jó õ vezeti a házi listát de akkor is?
Ronaldo formája igen gyenge!ú
És ahogy Rudee is mondta valószínû hogy el fog menni nyáron!!
Robinho t én is kölcsönadnám!
Ballack meg csak nyáron vált csapatot!

Cassano : NO COMMENT! sztem se õt kellett volna megvenni!!

REAL MADRID

Rudee
Nézd meg az elmúlt évek felállását, egyedül Ronaldo volt elõl igazi csatárnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

WOW
Elárulod nekem ha Ronaldo elmenne akkor ki rugna gólokat?Talán Raul?Ha megnézed az idei évet és a mult évet láthatod,hogyha õ nem rug gólt akkor szinte senk.Igaz nem szakad meg a sok futástól de legalább rugdossa a gólokat.

Robinho simán kölcsönadnám legalább 1 évre mert amit eddig mutatott az nem sok.Sõt szinte semmi ahoz képest,hogy mekkora tehetségnek tartották.

Zidán már nem a régi.minden tiszteletem az övé de már csak 1 félidõ van benne.

Cassano.Tök felesleges volt megvenni.Csak a gond lesz vele.pl:Már megint nem vagyok kezdõ ugyhogy megsértödök.Ennyit tud és kész.és nem egy nagy szám.Inkább Ballack kellet volna megszerezni Zidan potlására.

Rudee
Csúsztatva adják.

franc0
én úgy tudom a sporttévé le fogja adni, igaz nem élõben

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Vki nem tudja hol lehet nézni a meccset? stream v mi online tv!

REAL MADRID

robotnyk
Torres, Adriano szintû csatárok nem elérhetõek, ilyen-olyan okokból
Lehet! Viszont ha ronaldo megy akkor mindenképpen egy spanyol csatár lenne jó! Sztem

Mondjuk Fernando Torres!!

Zidane helyére + Reyes!

REAL MADRID

robotnyk
igen
Neuman
Balboa a castilla-ból van?

!!!HALA MADRID!!!

franc0
esélyetek sincs rá

Ronaldonak örülnék ha lelépne mert a meccseken semmit sem csinál! Csak áll és várja hogy odaguruljon a labda! 😞

Egy Adriano csere nagyon jó lenne!

REAL MADRID

Rudee
Portillo nem hiszem hogy marad és szerintem Ronaldo is lelép nyáron.

Rudee
A hivatalos honlap szerint ez lehet a kezdõ:

---------------Casillas------------
--Salgado--Ramos--Mejía--R. Bravo--
--------Beckham----Gravesen-------
---Robinho----Baptista-----Guti----
--------------Soldado--------------

Cserék: Diego López, Diogo, Woodgate, Balboa, Javi García, Zidane

Garcia
megint szép hosszú felesleges csatársorunk lesz...<#szomoru1>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Én azért megnézem, mert tévedni emberi dolog. Lehet hogy Soldado lõ hármat, majd meglátjuk <#vigyor3>

horpeti
😊

Ha ilyen jól tudod minden részletét, meg se nézem a meccset, mert uncsi 😛

Rudee
Esti meccsre egyébként nagyon kíváncsi leszek, illetve már most is az vagyok.
Bajnokin ugye megvertük õket a Bernabeu-ban, de ott hiányzott jópár játékosuk. Idegenben egy döntetlen is jó lenne szerintem, ha nem ez lenne az év elsõ meccse. Így viszont jól kell rajtolni, ami a már megszokott extra terhelést rakja a mieink vállára.

Ezt a kezdõt szívesen látnám:
Casillas, R. Bravo, Woodgate, S. Ramos, Diogo, Zidane, Guti, Gravesen, Balboa, Robinho, Soldado

Soldado, Robinho, Zidane és Woodgate góljaival 4-1re vagy 4-2re nyerünk.

robotnyk
😄DDDDDD
9csöves9
ezt nem is mondtam,csak arra céloztam más is a bal oldalon képzeli el Bastardot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
😄

Helyes 😛

Csak az érdekelt, hogy most azt játsza-e, amihez igazán ért, vagy vmi mást, de örülök, ha szélsõ... 😊

Rudee
A jobb oldalon szokott mosolyogni a fotósoknak, emellett néha megpróbálja beadni a labdát.

Rudee
Attól még nem feltétlen arra a posztra jön.

horpeti
Backem most milyen poszton játszik, mi a feladata?

9csöves9
a válogatottban is játszott ott nem egyszer

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Én azt se bánom, ha középsõ védõ lesz, csak jáccon jól.
Igazából az lenne a jó, ha komoly konkurenciát jelentene a többieknek ott elõl.

Rudee
Di Stefanot hazaengedték végre.

horpeti
Hehe 😊

Hát belefolyni nagyon nem akarok ezekbe a belsõ dolgokba, én a játékukba szerettem bele (3-4 éve), meg a kedvenc játékosaimat gyûjtötte össze, tehát ezzel semmi baj nem volt... Viszont sokszor csalódtam a fiúkban, de még mindig itt vagyok, és ha focicsapat, akkor õk számomra a favorit, velük játszom a focis játékokat, mégha nem is õ a sztárcsapat...

Meg ma is megnézem a meccsüket , és drukkolok 😊)

Csak persze szeretném, ha menne is a szekér, az sokkal jobb a drukkereknek 😊

Csak én ahányszor leültem Madrid eseményeket követni, meccseket nézni, mindig csalódtam.. aztán már le se ültem.. most jó, mert velük játszom 😊

robotnyk
nemtom hova lesz igazából, ott lenne értelme kipróbálni
Rudee
Várható volt, remélem azért a Villarreal ellen jáccik már.

Rudee
Nem csak Capello akarta a Juvéba bal szélsõnek?

robotnyk
Cicinho nem játszhat a Bilbao ellen, állítólag azért, mert a brazil szövetség nem küldte még meg a papírokat, mert még tart a karácsonyi szabadságuk
Rudee

robotnyk
ez egy viszonylag jó cikk, a kívülállóknak. aki viszont napi szinten követi az eseményeket amióta szarban vagyunk, mint pl én is, azt néhol a röhögés, néhol a sírás kerülgeti.

egyébként sem szeretem, hogy ilyenkor amikor egy csapatnak nem megy, akkor elõbújnak a focihoz rohadtul értõ "szakemberek", mint a gombák az esõ után.

a röhögés kerülgetett akkor, amikor azt írja, hogy Ronaldinho azért nem kellett nekünk anno, mert csúnya, holott még a Barcelona elõtt ajánlatot tettünk rá, csak Perez 1 évre hagyta volna a PSG-ben még, ami sem a játékosnak, sem az ügynökének nem tetszett. (ettõl függetlenül nagy baromság volt nem elhozni, de ez egy másik történet)

a sírás meg akkor fogott el, amikor Carlos Diogo helyett Diogo Rincónt emlegeti új igazolásnak, ami fõleg azért borzasztó, mert egy internetes hírportál írójánál szerintem alapkövetelmény, hogy tudjon használni egy keresõt, és ne keverjen egy brazil, ukrajnában játszó középpályást egy uruguayi szélsõ védõvel.
gabber_saviola
szavasz Te óriási Real Madrid fan <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

horpeti
Sziasztok!!

Én óriási Real Madrid fan vagyok már 6-7 éve, de 2-3 éve nagyokat csalódom a Reálban... Túlnyomórészt éppen emiatt már nem is foglalkoztam vele, miért is, amikor ilyen királyság emberek vannak, kb. most megtaláltam a választ...

Bár gondolom ezt olvastátok, én csak most, és a fene megeszi, hogy ilyen lehet...

Cikk

A fene megeszi, én baromira tisztelem, hogy ilyen komoly szinten gazdaságilag erõs klubbot lehet létrehozni, de nem értem, hogy miért nem lehet konzultálni szakemberekkel...

Lehet, hogy nincs igaza a cikkezõnek, de az tény, hogy baromira nem megy összehozni a csapatot...

na mind1 😊 De szerintem se ártana ha legalább 1 masszív középpálya szûrõt alkalmaznának, az már sokat dob a dolgon...

Digo egyébként szerintem király srác, igaz annyira most nem követtem az eseményeket.. 😊

vmi vélemény?

üdv, és hajrá Reál, én lennék a legboldogabb, ha a már 6-7 éve kedvenc játékosaim végre lazán játszhatnának.

robotnyk
volt róla szó, még 2004 nyarán, amikor a Vieira ügy volt, Mavubával és Xabi Alonsoval együtt, de aztán nem lett belõle semmi. persze nem lenne rossz, mert kreatívabb, mint PG és Gravesen együtt, csak egyrészt nem fogjuk leigazolni, másrészt nem fog nálunk 2 szûrõ együtt játszani a közeljövõben.
gabber_saviola
cö-cö

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
😄DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

franc0
csak a franciatudását csillogtatta, aztis rosszul

gabber_saviola
Tamás

báttyó02
kimás?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
benoá pedretti?