Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Gago Madridba költözik?

2006.01.23., Forrás: www.goal.com

A Real Madrid elismerte, hogy érdeklõdik a Boca Juniors fiatal középpályása, Fernando Gago iránt.

A még csak 19 éves Gagot, az argentin foci egyik legnagyobb ígéretének tartják. A fiatal védekezõ középpályás tavaly megnyerte jelenlegi csapatával az Argentin bajnokságot, a Copa Sudamericana-t és a Recopát is. Gago a Boca Juniors húzóemberének számít, ráadásul a klubsikereken kívül a válogatottal is eredményes évet zárt: megnyerte a korosztályos világbajnokságot!

A hírek szerint Gago a szezon hátralevõ részét még a Bocánál fogja eltölteni, de a nyáron minden bizonnyal a Real Madridhoz szerzõdik majd.

A fiatal tehetség, aki a Boca korosztályos csapatainál nevelkedett elmondta, hogy most semmiképpen sem szeretne távozni jelenlegi csapatától, de a nyáron szívesen igazolna a Real Madridhoz.

A legfrissebb hírek szerint José Pekerman Gagot is nevezni fogja a 2006-os világbajnokságon szereplõ argentin keretbe.
Nagyon igazad van, ez nekem is feltûnt, és felettébb örülök neki.
zaki
<#vigyor1><#eljen>

Rudee
És még így is jobb, mint az Inter bármely jobb oldali védõje.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
mondjuk ezt én sem értem mi bajod vele<#wilting><#duhos2>

robotnyk
Diogo kiegészítõ ember, senki sem sztárolta
bár kár beléd a szó
Rudee
Diogot biztos sokszor láttad jáccani. Egyébként Gago képeségeivel rajtad kívül mindenki tisztában van.

Újjab fiatal sztár mint Diogo?😄

horpeti
Backhem fej lol 😛

REALista
Szinte biztosra vehetõ, hogy Antonio Cassano a kezdõcsapatban fog helyet kapni a Real Madrid szerdai, Betis elleni kupamérkõzésén. Az olasz támadó legutóbb a Cádiz ellen is játéklehetõséghez jutott, ezt megelõzõen pedig gyõztes gólt szerzett, ugyancsak a sevillai gárda ellen. Cassano elõtt most itt az újabb alkalom a bizonyításra, aki az elõzetes jelentések szerint majd Zinedine Zidane helyett fog szerepet kapni, akit Juan Ramón López Caro pihentetés céljából nem állít a Betis elleni kezdõcsapatba.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee

Rudee

Rudee

Rudee

zaki
<#wow2><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

csak az a baj hogy ezt Perez nem látja! 😞

REAL MADRID

Rudee
Egyre nagyobb az esély, hogy Fernando Gago még januárban Madridba költözhessen. Hiába figyeli Õt a barkasz és a Chelsea, a középpályásnak leginkább a madridi érdeklõdés teccik.

Rudee
Ez mind igaz, de szerintem hozzá lehetne írni még valamit, ami évek óta probléma volt. Az ellenfél térfelén letámad minimum 3-4 játékos, amit CQ, Camacho, Luxe és a többiek idején sem láthattunk.

DJ Bee18
Már egyre több olyan vélemény érkezik, hogy Juan Ramón López Caro személyében a Real Madrid megtalálta az ideális szakvezetõt. Vajon minek tudható be a revolúció? - ahogy a spanyol szaksajtó fogalmaz. Az érvek a következõk, és most haladjunk pontról-pontra:

1. Cicinho személyében egy világklasszis jobboldali védõjátékos érkezett a csapatba, aki David Beckhammel karöltve nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jobb oldalt az eddigieknél jobban bejátssza a Madrid.
2. A gárda egyre jobban futballozik mezõnyben, és a labda megtartására, járatására törekszik.
3. López Caro szerkezetileg is átalakította a Madridot, hiszen a Luxemburgo által elõszeretettel alkalmazott rombusz-hadrend helyett bevezette a 4-1-4-1-et.
4. Pihenési lehetõséget biztosított az alapembereknek, elég csak a kupamérkõzéseket említeni. A Betis ellen például Zidane kapott pihenõt, de sokszor Helguerát is csak a padon jegelte López Caro. Így gyakran kaptak lehetõséget a fiatal játékosok, mint Mejía, Balboa vagy Soldado.
5. Mindenképpen lényeges az edzések minõsége és mennyisége. López Caro alatt a gárda ugyanis nem egyszer két órás intenzív tréningen is részt vesz. Ezáltal a csapat könnyebben kovácsolódik össze, és a játékosok erõnléte is kielégítõ lesz.
6. Robinho az elmúlt mérkõzéseken a királyiak legjobb játékosa. Amit Luxemburgo alatt csak ritkán igazolt, azt most nem egyszer demonstrálta: a világ egyik legnagyobb tehetsége.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

horpeti
Streamen hol tudod nézni??

Rudee
1-1 lett a vége is, Soldado 11 találattal egyedül vezeti a góllövõlistát a csapat pedig tizenharmadik.

Real Madrid "C"-Aranjuez 2-1, továbbra is elsõ helyen a fiatalok.

REALista
Sajnos már 1:1

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DJ Bee18
Gol de Soldado (1-0) Ha marcado el penalty. <#vigyor0>

DJ Bee18
Castilla-Numancia 1-0, 23. perc <#eljen>

DJ Bee18
30 percre állt be 0-1 nél, szerinted?? 😊) Nem nagyon lehetett momentuma

reaper18
hala Madrid nem láttam a tegnapi meccset mert bulizni voltam

Cassano hogy nyomta?

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

no problem

REAL MADRID

fernando torres
sorry

robotnyk
vótmá
fernando torres

Rudee
Rudee

Rudee
A 3 pontnál fontosabb dolog a tegnapi meccsen se volt, 2 szép szabadrúgás + 2006 legszebb La Liga-ban esett gólja elég is volt.

Összefoglaló

DJ Bee18
Nem volt jó a játék annyira, de két kulcsjátékos csatár nélkül mégis szép eredményeket érünk el. Tegnap is úgy játszottunk, hogy lényegében nem volt csatárunk, mert amit Baptista mûvelt... Egy Realnak, amely pont a támadásokra épít. Robinho-t meg miért fikázzák, aki egy ilyen csapatban, ahol néha mindenki szörnyen játszik, ahol hatalmas a nyomás, fél szezon alatt megszokta a környezetet, mert ez sztem kijelenthetõ, az 2-3 éven belül aranylabda közelébe is kerülhet, ha egy olyan csapatba kerül, ahol mindenki jól játszik, van rendes posztja, természetesen lehet ez a Real is. Meg azt nem értem, sok nézõ ugyanazt szajkózza, mert már ez divat ugye, hogy védõt nem veszünk (aha: Cicinho, Ramos, Diogo, tavaly Woodgate, Samuel). Cicinho és Ramos jó vétel volt, még Diogo is jó cserének. Meg Perezre tényleg lehet bármit mondani, de legalább idén fiatalokat is vesz, az egyetlen probléma a sérülések, meg egy jó középpályás hiánya, jövõre már kettõ Zidane miatt.

hát nem tudom!! ha visszatér Raúl és Ronaldo akkor én szívesen látnám õket egymás mellett játszani!

REAL MADRID

robotnyk
a felállás jó, csak Gravesen gyalázatos, azt mondom be kellene húzni Gagot, Gravesent meg elengedni, ha nem javul fel, vagy Pablo Garcia nem tud majd jobb teljesítményt nyújtani.
ezis jó !! lényeg hogy két csatárral játszunk!!

REAL MADRID

Neuman
szerintem a 4-2-2-2 vagy a 4-1-3-2 lenne jó!

!!!HALA MADRID!!!

szerintetek jó ez a 4-1-4-1 es felállás!! ?

én jobban örülnék egy 4-4-2 es vagy 4-3-1-2 es felállásnak!!

mert azegy dolog hogy a szélrõl a beadások jók de egy ember van általában ott és háááát ....

REAL MADRID

zaki
jah, és nem zuhantunk össze, mint régebben sokszor ilyen helyzetben

de azért látszik hogy az elsõ góóóól után kezdett el "játszani" a csapat!!!

REAL MADRID

Neuman
Nem a legszebb mecs volt, de megvan!

!!!HALA MADRID!!!

zaki
na, végülis megvan a 3 pont <#eljen>

Neuman
JÚÚÚÚÚÚJ de szép volt!

!!!HALA MADRID!!!

asfa
nagy golt lõtt Robinho 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
MEKKORA GÓÓÓÓÓL ROBINHOOOOOOOOOOOOOO

zaki
Beckhamnek ez volt idén az 1. bajnoki gólja. sokat kellett rá várni...

zaki
ehh, upc suxx <#levele>

Neuman
Nincs elõfizetve! UPC-m van

!!!HALA MADRID!!!

Cicinho nak is fájt !! de visszajött

REAL MADRID