Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az volt a baj hogy közel volt a kapus ezért meg kellett tolnia a labdát így már nagyon kisodródott!!!

REAL MADRID

robotnyk
Casillas nincs hosszászokva a kupához 😄
REALista
Ezt jól elbénázta Cassano!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kilyking
Zidane meg Robinho nagyon érzik egymást!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
csak mi támadtunk szinte, mégis egy szép kontrából löttünk gólt
REALista
Robinho szépen lerázott egy védõt a bal oldalon majd bebelsõzte a hosszú sarokba!!!!

REALista
Vége az elsõ félidõnek!Elég jól szinte csak mi támadtunk!

Neuman
Szóval nem rosszul!

!!!HALA MADRID!!!

REALista
1:0

REALista
ROBINHOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Neuman
Hogy játszanak?

!!!HALA MADRID!!!

REALista
Ja egyetértek jó lenne ha nem sérülne le egész idényre!!!!

épp most olvastam énis!! remélem azért Raul al nem az lesz mint Ronaldoval! játszik egy meccset azután sérülés!! Inkább menjenek biztosra és pihenjen plusz két hetet a feljavulása után!

REAL MADRID

REALista
A Real Madrid CF hivatalos közleményben tagadja, hogy felvette volna több vezetõedzõvel is a kapcsolatot, hogy a következõ idényben az a gárda vezetõedzõje legyen. A klub maximálisan elégedett a jelenlegi szakmai stábbal, s teljes mértékben elégedett annak áldozatos munkájával. A Real Madrid tehát semmilyen vezetõedzõvel nem áll tárgyalásban.

Raúl González Blanco még a Barcelona elleni november 19-i összecsapáson szenvedett ínszalag-szakadást, és az elmúlt hónapokban a spanyol sajtó leginkább azzal foglalkozott, hogy vajon mennyi idõbe telik a játékos rehabilitációja. A madridi csapatkapitány állapota sokáig aggodalomra adott okot, s még az is benne volt a pakliban, hogy a labdarúgó-világbajnokságot is ki kell hagynia a remek képességû támadónak. Raúl állapota viszont nagyszerû ütemben javul, s bár labdás edzést még nem végez, az elmúlt hetekben már rendszerint képes a futógyakorlatok végrehajtására, emiatt az orvosai bejelentették, hogy ha ilyen mértékben javul Raúl állapota, akkor nagyjából egy hónap múlva ismét a pályán lehet a csapatkapitány.

madridistán 2-1 v 3-1 re tippeltem!!! 😄

REAL MADRID

Rudee
A hétvégi meccsek:

Celta Vigo-Real Madrid
Legutóbbi 3 Vigói meccsünkön még gólt se kaptunk, jó lenne folytatni a sorozatot.

Real Madrid Castilla-Xerez
A listavezetõ ellen még otthon is nehéz lesz pontot szerezni, de mindenképp jó lenne egy X.

Leganes "B"-Real Madrid "C"
Kötelezõ a 3 pont megszerzése, bár az ilyen meccsek a legnehezebbek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Sima, 2 vagy 3 gólos gyõzelem lesz.

Rudee
Meg pont Capello lenne az, aki venne vagy 4 védõt elsõ lépésben.

Rudee
Itthon ilyet nem kapsz. Eredetit legalábbis nem.

Rudee
Zanetti jó játékos volt pár évvel ezelõtt, de 2-3 szezonja egy mecsen sem emelték ki a nevét hogy hû de jól jáccott volna.
#9642bõl a kaun kívül nem sok látszik.

Csabesz6
Nekem egy ugyan ilyen zászlóm van csak kék.Tatabányán a tescon belül a Diadorában vettem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A Betis elleni keret
Kapusok: Casillas és Cobeño.
Védõk: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Cicinho, Mejía és Diogo.
Középpályások: Zidane, Helguera, Baptista, Beckham és Gravesen.
Csatárok: Robinho, Cassano és Soldado.

REAL MADRID

Neuman
Még szerencse hogy nem hozzák ide!!!

!!!HALA MADRID!!!

REALista
A sztártréner követelései nem kis riadalmat keltettek a klubnál, melynek vezetõi állítólag azonnal felfüggesztették a vele folytatott tárgyalásokat. Florentino Perez elnök pedig a szavát adta Ronaldónak, hogy amíg õ hivatalban van, addig mindig lesz helye a csapatban

Neuman
most olvastam egy cikket és abba azt nyilatkozta hogy õ ilyet soha nem mondott hogy a Vb után visszavonul, nem akarja még abba hagyni, de át fogja gondolni a további életét!

!!!HALA MADRID!!!

ezt honnan veszed???

hisz azt mondta visszavonul?? v nem?

REAL MADRID

Neuman
Zidane-nak eszében sincs visszavonulni! Nem is baj hisz még mindig van vér a pucájába!

!!!HALA MADRID!!!

REAL MADRID

Sztem Mo nem találsz!! én is kerestem hibvatalos Real Madrid labdát de csak minit találtam! 😞

REAL MADRID

REALista
Csak egy nagyon gagyit találtam de azért kösz!!!

REAL MADRID

REALista
Nem tudtok véletlenül egy olyan magyar oldalt ahol ilyen vagy ehez hasonló zászlót lehet rendelni???

9csöves9
nem nem 😛

Robo,szerintem is kacsa,el nem tudnám képzelni Capelloról hogy ilyen kritériumokat állítana fel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

robotnyk
ezek után remélem is

btw, as nagy kamut is lehoz, szóval lehet nem volt semmi más címlapra
zaki
eltévedtél cimbora 😛

zaki
naja, kár, hogy ez nem az fm 😄

9csöves9
Capello kijelentette hogy kitölti a szerzõdését nálunk és visszavonul ennyi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
200 milla olyanra, akik nem modellek, v. szépségkirályok.... hát nemtom Perez belemenne-e.. Legalább egy fotomodell kéne plusszba a csapatba 😛

robotnyk
ennek nincs értelme. btw szerintem ennyi likvid kess nem is lenne mozgatható 3 hónap alatt, még nálunk sem, legfeljebb ha valami csoda folytán blt nyernénk
zaki
én is arra értettem. csak a 4 említett pléja 157 milla. ashley cole akkor mondjuk télleg jöhetne, 1 lób@szó centerhalf, és akkor télleg 200 millánál tartunk 😄

horpeti
Igazad van 😊

Adriano jó vétel lenne 😊))

robotnyk
ebben a listában nem a távozók ütnek, mert Ronaldot én is lecserélném, RC szerintem nyáron amúgyis elmegy, hanem az érkezõké.
200 millióval, meg ezekkel a játékosokkal a gyepmesternek is nehéz lenne bénáznia.
horpeti
Capello nem klubbelnök akar lenni? 😛

Amúgy a csapat átalakítás az nem rossz ötlet, de én a felállásra, stratégiára gondolok legfõképp, egyébként meg a mostani csapatépítés szerintem egész jó. 😊)

Az tény, hogy az idõsebb emberek fiatalabbakra cserélése is friss vért visz a keringésbe...
Tehát hosszútávon (1-2 év) valszeg úgyis ez fog történni, fõleg ha nyáron Ronaldo elmegy, Carlos is öregedik, Zidanenak is annyi, Helguera is öregszik...

De azért ezek a játékosok annyira madridi legendának számítanak már, hogy eléggé rossz hallani, hogy Capello csak így kidobná õket.. Végülis neki csak egy öreg játékosállomány, aki helyére fiatalt venne.. Madridnak meg már több éve Madridot szolgáló játékosok...

Kapjabe 😛

robotnyk
nem okozott csalódást, csak az olyan parasztok mint te fogják rá, akik amúgyis találnának kifogást benne vagy bárkiben ha párosával rugná a gólokat.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez lol
J. Zanetti a világ egyik legjobb jobbszélsõje..de jól van rudolf
Robinho képességeivel is tisztába volt mindenki mégis csalódást okozott ennyi pénzért.
#9642:
Ebbõl is látszik ki a legértékesebb xD

REALista
Egyetértek!

zaki
na akkor ennyit Capelloról 😄

REALista
Spanyol lapértesülések szerint, Fabio Capello csak akkor lesz hajlandó elfogadni a Real Madrid állásajánlatát, ha radikálisan átalakíthatja a gárdát, s szabad kezet kap Florentino Pérez klubelnöktõl. Az olasz szakvezetõ meglehetõsen érdekes és hihetetlennek tûnõ kritériumokkal állt elõ. Capello ugyanis csak akkor hajlandó Madridba szerzõdni, ha Iván Helguera, Michel Salgado, Roberto Carlos és Ronaldo nem lesz a csapat tagja

Az AS nevû spanyol sportnapilap fekete listásoknak nevezi az imént említett játékosokat, mondván, hogy õket mindenképpen mellõzné az olasz szakvezetõ. Mindenesetre Salgadónak 2010-ig, Helguerának 2008-ig, Roberto Carlosnak 2007-ig míg Ronaldónak 2008-ig van érvényes kontraktusa a királyi gárdával. De ez még nem minden. Az AS ugyanis tudni véli, hogy Capello nem csak eladni, de igazolni is szeretne, mégpedig nem is akárkiket. A talján tréner mindenképpen szeretné szerzõdtetni Zlatan Ibrahimovicot (közel 45 millió euró), Adrianót (közel 60 millió euró), Gerrardot (közel 40 millió euró) és Vieirát (közel 12 millió euró).

Capello az 1996/97-es idényben már dolgozott a spanyol fõvárosban, s akkor is jelentõsen átalakította a hasonló helyzetben lévõ gárdát. Érkezése után - csúnya szóval élve - rögtön lapátra tette Zamoranót, Laudrupot, Luis Enriquét, Míchelt, Esnaídert, Freddy Rincónt, Solert, Quique Sánchez Florest, Sandrót, Gómezt és Alfonso Pérez testvérét Iván Pérezt. Hogy most mennyi a realitás alapja van ennek a nyilatkozatnak nehéz eldönteni, mindenesetre az elég valószínûnek tûnik, hogy amennyiben a Madrid idén trófea nélkül zár, López Carót egy sztáredzõ válthatja. Talán épp Capello? Vagy Eriksson?

Rudee
Raúl García-ért 18 millió eurót kér az Osasuna.

Felépült sérülésébõl a Real Madrid angol hátvédje, Jonathan Woodgate. Woodgate még a Villarreal elleni bajnokin szenvedett kisebb izomsérülést, de a mai edzésen már teljes értékû munkát végzett. Amennyiben minden rendben halad, Woodgate már a szerdai Betis elleni kupameccsen is pályára léphet.

A csapat másik nagy hiányzója, a szintén a Villarreal elleni meccsen megsérült Ronaldo is jól halad a felépülésével, de a Fenomén nem szeretné elsietni a visszatérését, nehogy megint megsérüljön. Így tehát Ronaldo a vasárnapi Celta elleni meccset még biztosan kihagyja majd.

A csapat többi tagja ma egy egy órás edzésen vett részt, ahol többek között már a Betis elleni mérkõzésre készült Lopez Caro alakulata. A Real Madrid az elõzõ öt meccsét megnyerte, így a szurkolók joggal reménykedhetnek egy újabb sikerben.

forrás: madridista

REAL MADRID