Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai estén a legnagyobb hiba a fejekben volt, és csak a jövõre kell gondolni. - Fabio Capello, a mai mérkõzés után.

00:20. - Tenerife - Real Madrid Castilla 3-2 (3-0) Gól: L. Gil, Culebras, Ayoze ill. Mata, Negredo

Na f@sza ez is...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Boca Jnrs. hivatalos közleményben tudatja, hogy Fernando Gago a Real Madrid játékosa. Bemutatás pénteken.

Jó van b+, ez legalább siker...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

csak tényleg az a sz*r érzés, nagy csapatok ellen hajtunk, erre ilyen bukásokkal elb*sszuk az egészet. Tavaly legalább kiscsapatok ütöttük, nagyokat meg nem

Diarra k*rvára hiányzott, elején is, a csatároknak vissza kellett lépni a középpályára, mert a középpálya nagy 0 volt. De 1 játékos hiányát nem szabadna ennyire megérezni. Nem azért labdázgattunk, mert lusták voltak, hanem középpálya hiányában ezt lehetett. Semmi köze a sztársághoz.
Meg ez a két csatáros rendszer nem jó, mert nincs elég kapocs a középpályáról, Robinho kell RvN vagy Ronie helyett. Így behúzhattuk volna a meccset, ha kibírjuk az 1. félidõt 0-0-al, mostanában mindig ez megy, elb*sszuk az 1. félidõt,sztem a 2 csatáros játék egy kalap sz*r, nem jó, pedig elsõ alkalommal annak tûnt. Vagy akkor volt Diarra, most nem volt. Egy Diarra-Gago középpályasorral ilyen nem fog elõfrdulni, remélem. A középpályán buktunk el, na meg Cannavaro hibái miatt is. Azért hozzátenném balszerencséjére mindig õ került bele a szivatásba, Ramos megúszta ezeket a cseleket 😊, mondjuk felmerül a kérdés, sokszor akkor hol volt Ramos?

A véleményem a mecsrõl.

Cannavaro szerintem nagyon pocsok teljesitményt nyujtott, az egész meccsen vagy 5ször vitték rá a labdát, ebböl 3szor ugy meg szopatták, hogy abbol gol lett, még a 3.nál is amikor Mejía, már csak nekifutni tudott az ellenfél játékosnak. Attol még hogy egy csapat bunker focit játszik, nem kellet volna kikapnunk. Nem csináltunk mást, csak hátul paszolgattunk, és kerestük a rést, mikor ugy tünt hogy megvan elrontottuk a passzokat. Robinho behozatala jot tett a csapatnak, de Emerson levitele nem! Kellet volna az a labdaszerzõ! Teszetosza focival nem lehetett nyerni, Robinhon kivül a többiek nem nagyon válaltak fel cseleket! Pedig egy beállt védelem ellen nincs más modszer. Meg kellet volna csinálni a cselt, azt vagy sikerül vagy fel rugnak! Gutinak is ezt kellet volna csinálnia, de õ is roppant rossz teljesitményt nyujtott! Szerintem ez lett volna a kulcs a gyözelemhez. Középpályánk csödöt mondott! Nem tudnak cselezni a fiuk, pedig ezt fel kellet volna válalni! RvN és Ronaldoról nics különösen véleményem, õk nagyon jok lennének ott elõl, ha egyáltalán olyan közáppálya lenne mögöttûk, akik ki tudnák öket szolgálni! Persze ma motiváció se volt, szerintem azért is mert kaptuk a golokat és nem tudtunk mit kezdeni velünk. Felöröltek bennünket.

Felhivom figyelmeteket ez az én véleményém! Én elolvasnám a tiéteket!

Ma az összes golban benne volt nem kicsit!

Sajnos igazad van. Ilyen teljesitményt nyujtottak!

tormy
Capellonak ha ma nem megy szét a feje akkor soha. <#idiota>
Sok túlfizetett szarházi úgy labdázgatott mintha a meccs 7-0-ról indult volna. <#idiota><#idiota>
Nem mintha Real szimpatizáns lennék, de ez azért szembeötlö volt, hogy "hubaszdmegdenincskedvünkmaittfocizni".
Magyar focisták jutottak eszembre a Real <#merges2><#alien>játékosokról ma.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Reyi
Az aranylabdás újra bizonyított...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

nehidd hogy ezen nem gondolkoztam el énis -.-

REAL MADRID

Szép gesztus volt odadni a 3 pontot!

madridista johangulat:

22:54 - Azt hiszem nincs mit mondanom csak azt, hogy szégyen.... További szép estét mindenkinek...

94.perc: Vége...

93.perc: Robinho lõtt centikkel fõlé.

93.perc: Azt hiszem, mindenkinek jobb lene, ha a játékvezetõ lefujná a mérkõzést...

REAL MADRID

ütni kell nincsmese 😄DDD

REAL MADRID

Nekem ma szar hangulatom volt, ez volt a hab a tortán!!<#vomit>

LasDen
engem holnap az osztályban a 3 barszás köcsög halálra fog szivatni....bár ez nem újdonság....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
A Bajnokok ligájában az is nagy dolog ha egy csapat 10 évente egyszer gyõzni tud, de az már tényleg gáz hogy 4 éve nem tudun bajnokságot nyerni!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jo lesz holnap a hangulatom

aki hozzámzol leütöm a kecibe -.-

REAL MADRID

zaki
Eltaláltam a 3-0-t, csak nem ide, hanem oda...<#idiota><#shakehead>

LasDen
még mindig Világi... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Szóhoz sem jutok, nem tudom mit írjak.

Zizou5
ezt mondom becksivel is, és néha ronaldoval is. a motivácio. az kell. sztem kannánál is ez a baj..

LasDen
egy dolog bíztat, hogy hátralévõ életemben - ami jó esetben úgy 70 év - biztos nyerünk 1 bajnoki címet és BL-t is 😄

És a harmadik golunkat is Cannavaronak köszönhetjük!!! Nézétek majd vissza! Csak kittetta lábát mint egy kurva az utszélen!

casillas benézte 😄

REAL MADRID

REALista
Hát ez szánalmas...<#sir>

na most hajtsuk meg ha percenként lövünk eg golt akkor megfordithatjuk a meccset

REAL MADRID

Recre <#worship><#worship><#worship> nem sajnálom a Madridot ugy kell nekünk!

<#oooo><#vigyor5><#sniffles>

szótvalaki?

REAL MADRID

de Del Bosqe már a múlt és jövõje nincs ...

REAL MADRID

REALista
Ez kész vicc!2:0-ás hátrányban az ellenfél támad...

Reméelem a Sevilla nyer, mert ebböl különben nem tanulunk! Olyan kurva kényelmesen focizunk, minha 16-0 ra vezetnénk!

zizou 5 jól mondja! Barcát megverjük ilyen kis csapatokat meg nem?!
motiváltság...vh Del Bosqe idején tökmind1 volt h egy 3madosztályú csapat volt vagy pl egy Valencia az ellenfél, szinte ugyanúgy hajtottunk és meg is lett a gyümölcse...mostmeg nagycsapatok ellen küzdünk hajtunk gürizünk, rekre ellen meg...

bazzeg O_OOOOO

REAL MADRID

Capello nyugalomra int, ne hogy kapjunk mégegyet! 😄

jövõre bajnokok leszünk! de ha akkor se akkor kapellót kirúgni, Del Bosqét megszerezni és újra megnyerünk mindent 😊

mintha az edzõ hibája lenne

REAL MADRID

pl?

Zizou5
nem hiszem el... szégyen SZÉGYEN!!! MI A FASZT CSINÁLUNK?? HAA? BARCÁT MEGVERJÜK? DE EGY KIBA**OTT RECREATIVO HULEVAT MMIIIERT NEM TUDUNK MEGVERNI???????????????? :@:@:@:@:@

világi hangján is érzem hogy mindjárt elalszik 😮

REAL MADRID

most nemgyenge hülyeségeket irtál

REAL MADRID

a bajnokságnak már lõhetünk...mostmár BL/spanyol kupa! kupát kell szerezni! Még be kell érnie a csapatnak...jövõre bajnokok leszünk! de ha akkor se akkor kapellót kirúgni, Del Bosqét megszerezni és újra megnyerünk mindent 😊

robotnyk
ez nem kérdés, pillanatnyilag legalább kettõ olyan csapatot tudnék mondani, akik hátrakötött kézzel, mély depresszióban egy menstruációs ciklus kellõs közepén is több jelét mutatnák a csapatjátéknak.
csak túl büszke vagyok, ezért nem teszem.
Inkább nézem a sevilla meccset, hátha látok egy jobb meccset

nincs 1 jó passz, lövés, megmozdulás, szerelés...SEMMI :@

inkább mminden álomnak

REAL MADRID

en mindjart a csapatnak is 😄

Én ki merem mondani! Bucsut mondhatunk a bajnoki álmainknak

világit

REAL MADRID

Léderert meg fejbelöném.<#violent>

de la redet akarom és mata t

REAL MADRID

Reyes -.- ezt te be szoktad lõni...😞