Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
00:20. - Tenerife - Real Madrid Castilla 3-2 (3-0) Gól: L. Gil, Culebras, Ayoze ill. Mata, Negredo
Na f@sza ez is...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jó van b+, ez legalább siker...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Meg ez a két csatáros rendszer nem jó, mert nincs elég kapocs a középpályáról, Robinho kell RvN vagy Ronie helyett. Így behúzhattuk volna a meccset, ha kibírjuk az 1. félidõt 0-0-al, mostanában mindig ez megy, elb*sszuk az 1. félidõt,sztem a 2 csatáros játék egy kalap sz*r, nem jó, pedig elsõ alkalommal annak tûnt. Vagy akkor volt Diarra, most nem volt. Egy Diarra-Gago középpályasorral ilyen nem fog elõfrdulni, remélem. A középpályán buktunk el, na meg Cannavaro hibái miatt is. Azért hozzátenném balszerencséjére mindig õ került bele a szivatásba, Ramos megúszta ezeket a cseleket 😊, mondjuk felmerül a kérdés, sokszor akkor hol volt Ramos?
Cannavaro szerintem nagyon pocsok teljesitményt nyujtott, az egész meccsen vagy 5ször vitték rá a labdát, ebböl 3szor ugy meg szopatták, hogy abbol gol lett, még a 3.nál is amikor Mejía, már csak nekifutni tudott az ellenfél játékosnak. Attol még hogy egy csapat bunker focit játszik, nem kellet volna kikapnunk. Nem csináltunk mást, csak hátul paszolgattunk, és kerestük a rést, mikor ugy tünt hogy megvan elrontottuk a passzokat. Robinho behozatala jot tett a csapatnak, de Emerson levitele nem! Kellet volna az a labdaszerzõ! Teszetosza focival nem lehetett nyerni, Robinhon kivül a többiek nem nagyon válaltak fel cseleket! Pedig egy beállt védelem ellen nincs más modszer. Meg kellet volna csinálni a cselt, azt vagy sikerül vagy fel rugnak! Gutinak is ezt kellet volna csinálnia, de õ is roppant rossz teljesitményt nyujtott! Szerintem ez lett volna a kulcs a gyözelemhez. Középpályánk csödöt mondott! Nem tudnak cselezni a fiuk, pedig ezt fel kellet volna válalni! RvN és Ronaldoról nics különösen véleményem, õk nagyon jok lennének ott elõl, ha egyáltalán olyan közáppálya lenne mögöttûk, akik ki tudnák öket szolgálni! Persze ma motiváció se volt, szerintem azért is mert kaptuk a golokat és nem tudtunk mit kezdeni velünk. Felöröltek bennünket.
Felhivom figyelmeteket ez az én véleményém! Én elolvasnám a tiéteket!
Sok túlfizetett szarházi úgy labdázgatott mintha a meccs 7-0-ról indult volna. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem mintha Real szimpatizáns lennék, de ez azért szembeötlö volt, hogy "hubaszdmegdenincskedvünkmaittfocizni".
Magyar focisták jutottak eszembre a Real <#merges2>#merges2><#alien>#alien>játékosokról ma.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
REAL MADRID
22:54 - Azt hiszem nincs mit mondanom csak azt, hogy szégyen.... További szép estét mindenkinek...
94.perc: Vége...
93.perc: Robinho lõtt centikkel fõlé.
93.perc: Azt hiszem, mindenkinek jobb lene, ha a játékvezetõ lefujná a mérkõzést...
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
aki hozzámzol leütöm a kecibe -.-
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
szótvalaki?
REAL MADRID
REAL MADRID
motiváltság...vh Del Bosqe idején tökmind1 volt h egy 3madosztályú csapat volt vagy pl egy Valencia az ellenfél, szinte ugyanúgy hajtottunk és meg is lett a gyümölcse...mostmeg nagycsapatok ellen küzdünk hajtunk gürizünk, rekre ellen meg...
REAL MADRID
mintha az edzõ hibája lenne
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
csak túl büszke vagyok, ezért nem teszem.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID