Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mejia be salgado le????!!!????? ÚRISTEN?! ménem kannát? mivan kapellóval?! istenem
salgado le O_O
nálam eddig õ volt a mai favorit
REAL MADRID
"sztem 2-0 lesz ..... . ..... goljaival 😄DDDDDDDDD
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ronaldinho csak most kezd kitalálni a saját seggébõl, Sheva még mindig keresi a kiutat, Cannavaro még útban van befelé."
öreg ezen akkorát röhögtem 😄 majdnem elkönnyeztem 😄😄😄😄<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
csak sajnos ez igaz...
tuti hogy elborul az agya
REAL MADRID
DE padra vele
REAL MADRID
Salgado! szép kapufa volt 😊
😞
ramos, helguera a zsírság
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
GreatSports
BTV-6
http://www.onlinetvplayer.com/
ezt a 2õt találtam :/ nemtom h a real meccsét mutatja e vmeik, de próba cseresznye
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
<#boxer>#boxer><#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#ijedt>#ijedt>
<#unalmas>#unalmas><#ejnye1>#ejnye1><#rinya>#rinya>
nagyon nagyot kell változnunk a második félidõre
REAL MADRID
szurkolok a barkasznak és a MADRID hengerel 😄DDDDDDD
REAL MADRID